Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım sen transfer öncesinde hangi ilaçları kullandin canim
TSK ederim canım.ben isimleri aklımda değil iki adet ilaç verdiler onlarin da iceriginde antibiyotik ve ameliyat sonrası kullanilan ilaç yazıyordu. Bu ikisinin haricinde JEL verdiler. Vajinadan uyguluyorsun.Transfer sonrası da devam ediliyor bu jele

Bu yazdıklarım yumurta toplandıktan sonraki ilaçlar,öncesinde 300 mg merional adında yumurta geliştirici iğne kullandım her gün. Toplama gününden iki gün öncesine kadar.

Bu yazdıklarım yumurta toplandıktan sonraki ilaçlar,öncesinde 300 mg merional adında yumurta geliştirici iğne kullandım her gün. Toplama gününden iki gün öncesine kadar.
Onun dışında başka ilaç kullandin mi canım estrofem diye bir ilaçtan bahsediliyor

Canimm hayirli olsun. Bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun inşaallahbu mmübarek günlerin hurmetine. Bol bol ddinlen .

Onun dışında başka ilaç kullandin mi canım estrofem diye bir ilaçtan bahsediliyor
yok canım o bahsettiğin estrofem ilacını histereskopi olmuştum ondan sonra vermişlerdi bana. Diğer arkadaşımın da dediği gibi bu ilaç seçimi ve dozu birazda kişiye göre değişiyor. Bazılarının yumurta rezervi bazılarının kalitesi bazılarının hormon değerleri bazılarının rahim kalınlığı vs sıkıntı oluyor. Sanırım bunlara göre de değişiyor tedavi yöntemi. Artı bir de şu var her doktorun da kendine has bir tedavi şekli var.

Sagol cnm cvabin icin ben agizdan aldigimda uyusmus gibi oluyorum beni cok etkiliyor bildigin uyusturucu almis gibi kendime gelemiyorum :))
Canim genelde 3 ay bitene kadar kullandiriyolar. Bende kullanmistim. Ama ben hapini kullandim. Vajinadan gece yatarken koyuyodum. Sonrasında da ara ara şikayetim oldukça 1-2 hafta olarak kullanmistim.

Maşallah canım hadi bakalım hayırlı haberlerinide alıcaz inş.

Kızlar dişçiye gittim dişlerde sorun yok dedi. Kulak burun boğaza gidicem sanırım. Ama diş ağrısı gibi bu acaba baika dişçiye mi gitsem :) güvensizlikte son nokta hahah.

Yasemin cnm jel dediğin crinone (böylemi yazılıyor du acep) jel mi? Nefret ediyorum o jelden. Yarısı içerde yarısı dışarda olmadı bi anda hepsi dışarı çıkar oyyy aklıma geldi canım sıkıldı. Ben onu kullanmak istemedim iğneye geçtim. Kullandığım sürece hep diken üstündeydim devamlı dışarı çıktığı için.

Evet ben de o jilden kullanıyorum, dediğin gibi aynen iğrenç bir kullanımı var:) içeriye gaz veriyormuş gibi oluyor bastırınca:)

Zubidubi ıns hayırlı sonuclar alırsın ben jel hıc kullanmadım ıgne sonrasında hap kullandım kı hala progstron kullanıom ama gece yatarken ama benm ıkız oldugu içinnn hala uykulardan gecemedım skmdı bıle gozlerım kapanıp yaa

Bende jel kullaniyorum kızlar gerçekten geri gelmesi çok kötü oluyo 3 ayına kadar kullan dedi bana mustafa hoca bugunde bel ağrısı çekiyorum ben kızlar dr gittim cok sukur bebisim ıyi herkese hayırlı ramazanlar olsun

Canim Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…