Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım daha başlamadım ben istersen söyle önümüzdeki ay başlayacağız inşallah
Solim hayatım arginmax women. B12 plus ifolic asit&biotin .folidoce bide bana demir eksikliği için hap verdi gyno_tardyferon bide sanırım yumurta kalitesi arttırmak için verdi biestoron dhea tatlim B12 bana folic asit le beraber almamı soledi dr gece yatarken alıyorum emerek tuketiyorum B12 yi

Teşekkür ederim canım

S.a kızlar sizinle bi skntimi paylaşmak istiyorum. Sizin eslerinizde böyle mi bilmiyorum ama morale ihtiyacım var. Artik bi kaç aşamadan geçtik şimdi sıra aşılama da. Ama biz ne zaman doktora gitsek eşim hep skliyor hep off poff beklerken skliyor.bnden daha çok istiyir çocuk. Ama by skilde davranın ca bnm.moralim bozuluyor.geçen gün mesela artk sinirden agladm.dedim bu sureclerde de bana böyle yapacaksan elin memleketinde ben bunları kaldiramam artk.bütün erkekler mi böyle sadece eşim mj merak ettim.kusura bakmayın artk skldm kimseye de anlatamıyorum zaten burdan paylaşmak istedim

Cnm ya uzulme ama esınle bunu sakın bı sekılde konus tabı sıkılan erkek vardır muhakkk ama her erkek de bole deıl cnm esın cok onemlı onun moral motıvesı senı dınc tutacak bunu ona anlat kesınlıkle bende tup bebebkle hamıle kalanlardanm ama esım benden daha sabırlıydı ben korkuyla gıttım hep o sakınlestırdı hatta tup bebbek yerımı de o buldu lab dolayı ben mustafa hocada yapacaktım yoksa anlayacagın oncellıkle bu asamaları kendının ıstemesi lazım

Kesinlikle erkeğin biraz daha isteğini göstermesi lazım. Normalde ramazanda ki ilk adette aşılama yaparım diyordm. Ama son olaydan sonra onun hatirlamasini onun akıl etmesini onun doktor soruşturmasını beklicem. Anlamadigim bnden daha çok istegen o ama bu şekilde sabırsız olmasi çok tezat. Bi kaç kez anlattım anladığını saniyorum sonra tekrar başa sarıyorz. Stresli işi var onun stresini bana sarıyor . Boş zamanlarda hastahane lerde olmak zor geliyor sanırsam. Ama bu iş 2 kişilik yapacak bi şey yok.en iyisi bunu idrar etmesini beklemek.

Yok canim jel degil benim progestan hapino vajinal yoldan koyuyorum. Ama icmekten daha iyidir icince ben bende olmuyorum :)

Cnm her insanin huyu farkli tabi ama sen kendi yasadijlarini anlat ona hem vucut olarak hem kafa olarak.zor bi zmaandan gectigino onin destek olmasi gerektigini anlat. Bir de her zaman goturme esini cnm yumurta kontrollerinde falan sen git.

Nur esma ben acayip sivilcelendim kizlar ergenlikde hic sivilcem olmamisti hayatim da bu kadar olmadi ya hemen endiselendim bebis iyimi diye ama nette baktimki 9 haftada normalmis bi cok kiside oluyomus bende 9+2 deyim. Hastalikda beni baya bi cokertti. Cirkin oldum resmen

Sivilce çok çok fazla oldu yüzümde yaşamadığım ergenliğe döndürdü gül suyu kullandım o etki etti az da olsa. Yaklaşık 1 ay sabahları 4-5 yeni sivilceyle uyandım sonrasında geçiyor

Sivilce çok çok fazla oldu yüzümde yaşamadığım ergenliğe döndürdü gül suyu kullandım o etki etti az da olsa. Yaklaşık 1 ay sabahları 4-5 yeni sivilceyle uyandım sonrasında geçiyor
Canim senin bebisin cinsiyeti neydi kusura bakma yazmissindir belki ama karistiriyorum. Sivilce cok cikinca kiz belirtisiymis diye okudum ne kadar dogruluk payi var bilmem bende merak ediyorum ne acaba

Canim senin bebisin cinsiyeti neydi kusura bakma yazmissindir belki ama karistiriyorum. Sivilce cok cikinca kiz belirtisiymis diye okudum ne kadar dogruluk payi var bilmem bende merak ediyorum ne acaba

Kız annenin güzelliğini alır o yüzden sivilce derler ama cinsiyetimiz erkek birde bende göbekte çok tüylenme olmuştu onu erkeğe yoruyorlar

Kız annenin güzelliğini alır o yüzden sivilce derler ama cinsiyetimiz erkek birde bende göbekte çok tüylenme olmuştu onu erkeğe yoruyorlar
Bende de var gobekte tuylenme hafiften normalde tuysuz bi insanim. Canim Allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikla insallah. Cok merak ediyorum bende bir an once biseyler almak istiyorum

Cnm her insanin huyu farkli tabi ama sen kendi yasadijlarini anlat ona hem vucut olarak hem kafa olarak.zor bi zmaandan gectigino onin destek olmasi gerektigini anlat. Bir de her zaman goturme esini cnm yumurta kontrollerinde falan sen git.

Tr de olsam emin ol öyle yapardm.elin memleketinde bunu yapması zaten üzücü.dil az biliyorum ama güvenlik açısından tek gidemiyorum..

Yaaaankızlar benm gobegım cok tuylendı sınırlerım bozuldu resmen baya bayaaa tuylendı hıc yoktu bende yaaa sıvılce tek tuk oldu venus sımdı gectı ama

Bende de var gobekte tuylenme hafiften normalde tuysuz bi insanim. Canim Allah kucagimiza almayi nasip etsin saglikla insallah. Cok merak ediyorum bende bir an once biseyler almak istiyorum

Amin inşallah canım sarı yeşil iyidir biz 12+5 te gördük cinsiyeti görünce dayanamıyor insan almak istiyor

Yaaaankızlar benm gobegım cok tuylendı sınırlerım bozuldu resmen baya bayaaa tuylendı hıc yoktu bende yaaa sıvılce tek tuk oldu venus sımdı gectı ama

Tüy bende de var canım normalde tüysüzümdür ama bu gebelikte çok tüylendi göbeğim. Cinsiyet erkek olduğu için testesteron hormonundan dolayı olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…