Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yaaaankızlar benm gobegım cok tuylendı sınırlerım bozuldu resmen baya bayaaa tuylendı hıc yoktu bende yaaa sıvılce tek tuk oldu venus sımdı gectı ama

Günaydın cnm. Merak etme sonradan öyle kalıyor daha fazla tüylenmiyor. Benimde bi anda oldu. Hatta bir kaç tanesi gözüme girecek kadar dikkatimi çekiyordu kestim Bi daha da uzamadı. İlk tüylendiği gibi kalıyor bende devam etmedi cnm. Benim arkadaş ağdayla almış, doktorun asistanına sormuştum alabilirsiniz dedi ama güvenemedim ağda çatlamaya neden olur diye korktum. Tüylerimle yaşayama alıştım zaten doğumdan sonra normale dönücez takma kafana.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bugün transferin 3.günü. Ayaklarım çok üşüyor. Birde bel ağrım var. Bunlar sizde de var mıydı? Özellikle ayaklarım buz gibi bu durum var mıydı?

ayyy napalım gecer ınsss yaaaa
zubıdubı cnm benm ucuncu gun kasık agrım olmustu 4.gun kramp olmustu

ayaklarını sıcak tut tatlım...

Canim herkesin belirtiler farkli oluyor aslinda oyle bi topik de vardi kk da ben orayi okumaktan ezberlemstim artik. Bende hic bi belirti olmamisti2. Gun hafif kasik agrisi o kadar. Sonre belirti yok diye cok aglamistim herkesde var bende yok diye ama iste Rabbim nasip etti. Kendini cok dinlememeye calis belirti arama baska seylerle mesgul olmaya bak

merhabalar kızlar nasılsınız hamiş olanların değişik problemleri başlamış bile maşallah :) Allah sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. doktor bey bize bekleme önerdi. ayın 17 sinde 2. hşsteroskopimi olcam. bu mübarek gün ve geceler de beni de dualarınızda eksik etmeyin

Öğrenemedim canım göstermedi bizim minik inşallah ayın 15 inde gösterir
Canım ben 16da göstermedi.ancak 20 de ögrenmişyik belirti herkeste farklı oluyo canım benimde göbişim biranda tüglendi ama kızımız olscak inşallh. göbegin sivri olması falanda dogru degil bence benim erkek gibiymiş ama kız yani

Kızlar buarada ben oruç tutamıyorum ya 1 gün tuttum psikolojik olarak kendimi çoook kötü hissettim.eşimde tutmamı istemiyor .doktorumda tutma demişti.sizlerde durumlar nasıl?

Lyl_trgy cnm benimde göbek hafif tüylendi be kısmet olursa kızımız olacak:)
Öznurcum benim göbekte sivri gidiyor ve gören hemen erkek dimi diyor :)

Kızlar buarada ben oruç tutamıyorum ya 1 gün tuttum psikolojik olarak kendimi çoook kötü hissettim.eşimde tutmamı istemiyor .doktorumda tutma demişti.sizlerde durumlar nasıl?
Bende tutamıyorum bu sene. Zaten sabah kalkar kalkmaz su ihtiyacım oluyor, karnım zil çalıyor. Çok zorlar diye düşünüyorum birde evet psikolojik kısmı var.

Bende tutamıyorum bu sene. Zaten sabah kalkar kalkmaz su ihtiyacım oluyor, karnım zil çalıyor. Çok zorlar diye düşünüyorum birde evet psikolojik kısmı var.
Bende tutmuyorum malesef ama susuz kalıoruz dıe krkuyorum tutarsam esımde zaten rabbım ızın vermıs neyın derdındesın dıor sonra tutarsın dıor bende bebeklerıme kıyamıyorum napım borcum olsun inş sonra tutacagız hanımlar nede olsa

YA KZILAR BEN BUGHUN KACAMAK YAPIM BI DR A GIDIM DEDIM NASILLAR BENM SIPALAR DIE AMA KENDI DRUMA AYIN SONUNDA GIDECEKTIM BUGUN GITTIGIM DR BEBEKLERE BAKTIK ETTIK GAYET IILER FALAN EEEE AMA BEN CINISYETLERINI SORMADIM ODA SAOLSUN HICBISI DEMEDI YAA BEN SAGLIKLI OLDKLARINI DUYUNCA AGZIM KULAKLARIMA VARIOR TABIRI CAIZSEEE UNUTTUM VALLA

Maslallah canim.ayy keske sorsaydin ya ama gercekten iyi olmalari herseyden onemli. Bende 1 haftadir gitmiyorum meraktan catliyorum resmen

Ben de 2 gun tutabildim cnm malesef. Bu arada gece cok ciddi bi atak gecirdim hastaligimla alakali arkadaslar sabaha kadar bi oturdum bi yattim su an cok yorgunum. Rabbimden sifa diluyorum banada dua edin bebek icin de cok korkuyorum.

Sagolasin cnm iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin. 2. Histereskopi neden hocanin istedigi gibi olmamismi. Insallah bu sefer bebisine kavusursun cnm ramazan hurmetine.

Yasemın cnm dıkkat et kendıne bu pankle ılgılı guzel bı dr a gıt bence yaaa valla cnm onları gordum eller ayaklar agızna goturuyor falan ayyyy ıcım gıdıooo yaaa sormayı unuttum vallaa bak hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…