- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Aynen canım ya zaten iştah bi açıldı tam açıldı eşimle beraber oruç tutacakmış gibi sahur yapıyorum gündüz zaten sürekli bişeyler yiyorum aç kalamıyorum.bebiş de aç kalscak diye kıyamıyorumBende tutamıyorum bu sene. Zaten sabah kalkar kalkmaz su ihtiyacım oluyor, karnım zil çalıyor. Çok zorlar diye düşünüyorum birde evet psikolojik kısmı var.
Canım sen zaten hiç tutma senin daha çok dikkat etmen lazım ikizlerin herşeyden önemli.Bende tutmuyorum malesef ama susuz kalıoruz dıe krkuyorum tutarsam esımde zaten rabbım ızın vermıs neyın derdındesın dıor sonra tutarsın dıor bende bebeklerıme kıyamıyorum napım borcum olsun inş sonra tutacagız hanımlar nede olsa
Rabbim şifa versin inşallh canım Rabbim ramazanın hürmetine bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallh canım dikkat et hepimi burada dua edicez inşallhBen de 2 gun tutabildim cnm malesef. Bu arada gece cok ciddi bi atak gecirdim hastaligimla alakali arkadaslar sabaha kadar bi oturdum bi yattim su an cok yorgunum. Rabbimden sifa diluyorum banada dua edin bebek icin de cok korkuyorum.
Faceden mesaj gönderdim cevap vermedi belki bir şekilde telefonla ulaşabilirim. 5 ay önce ameliyat oldum enfeksiyon kapmissin dedi antibiyotik ilaç kullandım fakat 4/5 aydır geçmedi kokulu ve yoğun akintı var kendimden nefret eder oldum. Bunlardan hariç ameliyattan önc şeffaf akintı ve kasık ağrısıyla yumurtlama döneminde olduğumu anlayabiliyordum o da yok anladım herşey iyiye gitmesi gerekirken kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Adetimden 9 gün geçti test yaptırdim 0.08 negatif çıktı.idrar testi yaptırdım yi e enfeksiyon çıkt.nasil gider bu lanet şey Dr ulaşamıyorum delirmek üzereyim
YA KZILAR BEN BUGHUN KACAMAK YAPIM BI DR A GIDIM DEDIM NASILLAR BENM SIPALAR DIE AMA KENDI DRUMA AYIN SONUNDA GIDECEKTIM BUGUN GITTIGIM DR BEBEKLERE BAKTIK ETTIK GAYET IILER FALAN EEEE AMA BEN CINISYETLERINI SORMADIM ODA SAOLSUN HICBISI DEMEDI YAA BEN SAGLIKLI OLDKLARINI DUYUNCA AGZIM KULAKLARIMA VARIOR TABIRI CAIZSEEE UNUTTUM VALLA
Ben de 2 gun tutabildim cnm malesef. Bu arada gece cok ciddi bi atak gecirdim hastaligimla alakali arkadaslar sabaha kadar bi oturdum bi yattim su an cok yorgunum. Rabbimden sifa diluyorum banada dua edin bebek icin de cok korkuyorum.
Aynen canım ya zaten iştah bi açıldı tam açıldı eşimle beraber oruç tutacakmış gibi sahur yapıyorum gündüz zaten sürekli bişeyler yiyorum aç kalamıyorum.bebiş de aç kalscak diye kıyamıyorum.
Selin cnm ilac kullanmak istemiyorum hic yine ilac verirler diye dusunuyorum. Bu arada bi arkadasim 4,5 aylik hamile mr a gitmis siddetli migren ataklarindan dolayi doktor izin vermis ben cok sasirdim.
Ya bende cok merak ediyorum bebisi iyimi diye hep kafamda bu var en ufak biseyde korkuyorum. Hafta ici gidicem bende kacamak :)
ynen canım ya oruçmuşum gibi yiyorum vallaHaha bende senin gibiyim. Güyya bizimki sahur yapıyor ama ben ondan çok yiyorum. Ben akşama kadar ne bulursam yediğim için iftarda azıcık birşeyle doyuyorum sanırım bu sebepten gece acıkıyorum ama sabah yine aç uyanıyorum :) :)
Aaa oylemi bilmiyordum mr da radyasyon olmadigini. Bu arada hareketler ne zaman hissedilmeye baslanacak cnm sende daha hissetmiyorsundur degil mi erken daha.Ben beyin cerrahına gitmiştim gebelik düşündüğüm zamanlar doktor gebelikte gerekli durumlarda emir çekiyoruz emar da radyasyon yok demişti. Ama röntgen çekmiyorlar.
Ben doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum kendimi pek sabırlı gördüm (tabi kaçamaklar olmadı değil) sanırsam hareketleri hissetmeye başlayınca insanın içi daha rahat oluyor
Aaa oylemi bilmiyordum mr da radyasyon olmadigini. Bu arada hareketler ne zaman hissedilmeye baslanacak cnm sende daha hissetmiyorsundur degil mi erken daha.
Yaren benm delıme bısıler gekıoo top top sankı ve sındı balık kayarmıs gıbı kalp atar gibi pıtpıtlar oluyor aankı ya
Amın cnm amın sen medıpolde mı dogum yapacan yaa benm ıkız ya yenı dogan acıl yogun bakımı gızel olsjn ıstıorum nısaya gıdıorum ama kafam karısık sen kıme gıdıon yada bahcelıevlerdw oturan bayanlar nısanın yenk dogan bakım unı duydunz mu nasılMaşallah canım 15. Haftalarda sanki içeride bi balon dolaşıyormuş gibi geliyor. Elini koyduğunda avuç içi kadar bi yerde beliriyor sonra hop başka yere kayıyor. Elinle daha iyi hissediyorsun hareketleri. Şimdi sana balon patlıyor gibi gelecek sonra 1-2 hafta içinde artık net hareket hissedersin
rabbim herkese yaşatsın bizlere de sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?