Amın cnm amın sen medıpolde mı dogum yapacan yaa benm ıkız ya yenı dogan acıl yogun bakımı gızel olsjn ıstıorum nısaya gıdıorum ama kafam karısık sen kıme gıdıon yada bahcelıevlerdw oturan bayanlar nısanın yenk dogan bakım unı duydunz mu nasıl
yaaa benm rısk var ıkız ya erken dogum rıskı var medıpolde bıldıgınz kızlar dr var mı ben nısadan memnunm ama yogun bakımı medıpol kadar ıı deılıdr dıe dsunuorumBende tup bebekelere imkan olursa normal dogum yaptiran bi doktor ariyorum ama malesef yok denecek kadar az sanirim. Aslinda hic bir farki yokmus normal bebeklerle ama doktorlar riske girmek istemiyormus
Canim senin ikiz ya normal cok zor zaten sen sezeryan olmalisin. Medipol kaliteli bi hastane ben yakin olsam orayi dusunurdum.yaaa benm rısk var ıkız ya erken dogum rıskı var medıpolde bıldıgınz kızlar dr var mı ben nısadan memnunm ama yogun bakımı medıpol kadar ıı deılıdr dıe dsunuorum
yaaa benm rısk var ıkız ya erken dogum rıskı var medıpolde bıldıgınz kızlar dr var mı ben nısadan memnunm ama yogun bakımı medıpol kadar ıı deılıdr dıe dsunuorum
Tüp bebeğe kıymetli gebelik diyorlar cnm sanırım bu sebepten sezeryan diyorlar.Bende tup bebekelere imkan olursa normal dogum yaptiran bi doktor ariyorum ama malesef yok denecek kadar az sanirim. Aslinda hic bir farki yokmus normal bebeklerle ama doktorlar riske girmek istemiyormus
Günaydın cnm. Ben rahat olamıyorum. Aklım fikrim onda. Eşimde olsa her gün gider bakarım. Eşimde kızıyor çocuğu biraz rahat bırak diye ama olmuyor. Mesele sabah yatarken gerilir gibi birşey oldu şimdi onu kafama taktım acaba birşey olmuş mudur diye. Yarın detaylı var inş herşey yolundadır. Yarın bana olmaz. Allah yardımcımız olsun.Selin cnm artik beynimiz o kadar mesgulki iyilermi diye bende de ciddi bi kuruntu var ve esime de yansitiyorum devamli biraz daha rahat olmak gerek iste elde degil benimde tam 12 gun oldu yarin yine gidicem ins doktor 1 ay diyor ama insan dayanamiyor. Rabbim esirgesin bagislasin.
Bu arada diger kizlar nerede ozellikle tedavi surecindeki arkadaslar neler yapiyorsunuz.. dualarim her daim sizinle inanin her zaman dua ediyorum Rabbim onlarada nasip et diye.
Canim geldim ben bugun kontroldeydim tabi kacamak kontrolesime diyorum ya şoyle olduysa karisik ruyalar gordum falan hep kuruntularim tabii cok sukur ki bebis iyiymis o pitpitlari duyunca bi rahatladim. Hersey yolunda dedi doktor cumartrsi koyu sari bi akintim olmustu doktor bisey gozukmuyor dedi. Selincim ins sende yarin guzel haberlerle gelirsin cnm
Kızlar bende mide bulantisindan hastanedeydim serum yedim biraz iyi gibiyim günlerdir bişey yiyemiom bebisimede baktı çok şükür oda iyi pit pitlari duyunca insan rahatlio Rabbim şu mübarek gunlerde evlat isteyen herkese nasip etsin tabiki bizlerede hayırlısiyla kucagimizada almayi nasip etsin
Selin cnm naaptin insallah guzel haberler verirsin bize ayrintili takibin vardi bugun.
Eda canim sen nasilsin nasil gidiyor.
Tup bebek yaptiran arkadas vardi ne oldu acaba test gunu geldi mi? Neredesiniz diger kizlarr
cnm saat 4 de işten çıkıp gidicem
çıkışta yazarım
inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?