Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Nasip olursa medipolde düşünüyoruz canım. Bende yeni doğan yoğun bakımı falan diye tercih ediyorum. Bir de günseli hanımla başladım onunla devam etmek istiyorum.
Ben daha önceden nısaya gittim ama pek bilgim yok.

Bende tup bebekelere imkan olursa normal dogum yaptiran bi doktor ariyorum ama malesef yok denecek kadar az sanirim. Aslinda hic bir farki yokmus normal bebeklerle ama doktorlar riske girmek istemiyormus

Bende tup bebekelere imkan olursa normal dogum yaptiran bi doktor ariyorum ama malesef yok denecek kadar az sanirim. Aslinda hic bir farki yokmus normal bebeklerle ama doktorlar riske girmek istemiyormus
yaaa benm rısk var ıkız ya erken dogum rıskı var medıpolde bıldıgınz kızlar dr var mı ben nısadan memnunm ama yogun bakımı medıpol kadar ıı deılıdr dıe dsunuorum

yaaa benm rısk var ıkız ya erken dogum rıskı var medıpolde bıldıgınz kızlar dr var mı ben nısadan memnunm ama yogun bakımı medıpol kadar ıı deılıdr dıe dsunuorum
Canim senin ikiz ya normal cok zor zaten sen sezeryan olmalisin. Medipol kaliteli bi hastane ben yakin olsam orayi dusunurdum.

Cnm ben kürtajımı medipolde duygu hanımda yaptırdım. İsmini yanlış hatırlamıyorsam duygu ışıl gencerdi. Çok güler yüzlü bi doktor. Kendisinden çok memnun kalmıştım. Hatta mustafa hoca kendi doktora yönlendirmişti.

Kızçeler günaydın
Dün gece rüyamda mustafa hocayı gördüm. Odası değişmişti. Bebeğimi görmeye gitmişim. Sanırım biraz bilinç altı çünkü 15 gündür hiç kaçamak yapmadım ve huzursuzca salı gününü bekliyorum. Bebeğimin iyi olduğunu söyledi ve son histeroskopide tüplerimden birini aldığını belirtti (gerçekte herşey yerli yerinde). Uzun uzun odasında yardımcılarıyla birlikte sohbet ettik :) bi yandan da yoğunlukları geçmiş herhalde bu kadar sohbet etmezdi diye içimden geçiriyorum :) :)
Diyorum ki kilosu boyu nasıl. Napıcaksın iyi ya diyor hahhaah. Çocuklarınızda oruç tutuyor sanırım her gece sahura kalkıyorlar diyorum. Evet tutuyorlar diyo.
Gece açıkta bi yerlerim mi kaldı acaba, yada hocayı özledim sanırım

Tüp bebeğe kıymetli gebelik diyorlar cnm sanırım bu sebepten sezeryan diyorlar.

Selin cnm artik beynimiz o kadar mesgulki iyilermi diye bende de ciddi bi kuruntu var ve esime de yansitiyorum devamli biraz daha rahat olmak gerek iste elde degil benimde tam 12 gun oldu yarin yine gidicem ins doktor 1 ay diyor ama insan dayanamiyor. Rabbim esirgesin bagislasin.
Bu arada diger kizlar nerede ozellikle tedavi surecindeki arkadaslar neler yapiyorsunuz.. dualarim her daim sizinle inanin her zaman dua ediyorum Rabbim onlarada nasip et diye.

Günaydın cnm. Ben rahat olamıyorum. Aklım fikrim onda. Eşimde olsa her gün gider bakarım. Eşimde kızıyor çocuğu biraz rahat bırak diye ama olmuyor. Mesele sabah yatarken gerilir gibi birşey oldu şimdi onu kafama taktım acaba birşey olmuş mudur diye. Yarın detaylı var inş herşey yolundadır. Yarın bana olmaz. Allah yardımcımız olsun.

Canim geldim ben bugun kontroldeydim tabi kacamak kontrol esime diyorum ya şoyle olduysa karisik ruyalar gordum falan hep kuruntularim tabii cok sukur ki bebis iyiymis o pitpitlari duyunca bi rahatladim. Hersey yolunda dedi doktor cumartrsi koyu sari bi akintim olmustu doktor bisey gozukmuyor dedi. Selincim ins sende yarin guzel haberlerle gelirsin cnm

Kızlar bende mide bulantisindan hastanedeydim serum yedim biraz iyi gibiyim günlerdir bişey yiyemiom bebisimede baktı çok şükür oda iyi pit pitlari duyunca insan rahatlio Rabbim şu mübarek gunlerde evlat isteyen herkese nasip etsin tabiki bizlerede hayırlısiyla kucagimizada almayi nasip etsin

Esma cnm kilo verdinmi gecer insallah en kisa zamanda bende yasadigim icin biliyorum cok kotu bisey. Lyl hadi bakalim cok heyecanli

Pıtpıtları duyunca ekranda görünce rahatlıyor insan. Seni çok iyi anlıyorum Cnm. Hadi gözünaydın bir sonraki kaçamağa kadar rahatsın tatlım :) Doğurana kadar bizlere rahat yok. Sağlıkla hayırlısıyla gelsinlerde çekicez artık :) bende dün gece hiç uyuyamadım hep bugunü düşündüm. Bi sorun çıkmasından korkuyorum. İnş herşey yolundadır. Eve bi ultrason cihazı almam lazım :) aslında var öyle birşey ama alıp almamakta kararsız kaldım.

Minnoşunu görünce rahatlamışsındır cnm. Benim doktorum ilk üç ayda kilo alıp vermek sorun değil demişti. Bu sebepten yiyemediğin için sıkıntı yapma kendine canım. Bulantıların geçince herşeyi bol bol yersin.

Selin cnm naaptin insallah guzel haberler verirsin bize ayrintili takibin vardi bugun.
Eda canim sen nasilsin nasil gidiyor.
Tup bebek yaptiran arkadas vardi ne oldu acaba test gunu geldi mi? Neredesiniz diger kizlarr

Selin cnm naaptin insallah guzel haberler verirsin bize ayrintili takibin vardi bugun.
Eda canim sen nasilsin nasil gidiyor.
Tup bebek yaptiran arkadas vardi ne oldu acaba test gunu geldi mi? Neredesiniz diger kizlarr

cnm saat 4 de işten çıkıp gidicem
çıkışta yazarım
inşallah herşey yolundadır

5 kilo verdim canim bnim dr da kg verebilirsin sıkıntı olmaz dedi hyirlisi ile geçse mide bulntisi rahatliycam biraz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…