- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
Ewet canım cookk heyecanlı ve stresli.Güzel dileklerin için tesekkur ederim.Esma cnm baya kilo vermissin bende de zayiflama var ama o kadar degil bebisler saglikli olsunda napalim artik insallah duzeliriz.
Zubidubi evet canim seni kasdediyirdum ama nickin aklima gelmemisti. Hadi bakalim hafif cizgi cikmasi guzel haber insallah devami gelir cnm istersen yarin bi tane daha yap idrar testi cok heyecanli zamanlar bunlar vakit gecmek bilmez insallah guzel sonuclar alirsin cnm
Kızlar merhaba, Venüs canım beni mi kasdettin bilmiyorum tüp yapan arkadaş vardı derken de ben üstüme alındım:) sizin yerinizde olmayı çokkk istiyorum, miğdem bulansın, kilo vereyim hiç sorunnn değil, yeterki hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olsun göbüşümde:) bugün transfer sonrası 8.günüm. Test yaptım hani şu bebetest var ya bir çoğunun doğru çıkmıyor bu test yanıltıcı dediği. Bulunduğum yerde başka marka olmadığı için bunla yaptım. Çok hafif bir ikinci cizgiyi gördüm. Bakalım artacak mı yoksa kimyasal gebelik gibi mi olacak. Çok heycanlı ve stresli bir yolmuş bu yaa
5 kilo verdim canim bnim dr da kg verebilirsin sıkıntı olmaz dedi hyirlisi ile geçse mide bulntisi rahatliycam biraz kizlar
Cnm ben şişlide Atıl Yükselde yaptırdım. Bir gün mbuste bi bayanla sohbet etmeye başladık. O tavsiye etti. Sonra öğrendim ki çevremdeki bir kaç kişide ona gitmiş ve türkiyede alanında bir numaraymış. Yorumlar çok güzeldi. İçim ısındı randevu almak zor oldu ama aldık şükür. Biraz pahalıydı ama içim rahat. Herşey yolundaymış hamdolsun. Ordan mutlu ayrıldım. Birde çok tontiş biri çok sevdimCanım nerede yaptıracaksın ayrıntılıyı. İnşallah güzel haberler duyacaksın sağlıkla büyüsün
Cnm ben şişlide Atıl Yükselde yaptırdım. Bir gün mbuste bi bayanla sohbet etmeye başladık. O tavsiye etti. Sonra öğrendim ki çevremdeki bir kaç kişide ona gitmiş ve türkiyede alanında bir numaraymış. Yorumlar çok güzeldi. İçim ısındı randevu almak zor oldu ama aldık şükür. Biraz pahalıydı ama içim rahat. Herşey yolundaymış hamdolsun. Ordan mutlu ayrıldım. Birde çok tontiş biri çok sevdim
Canim masallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim aynen bi kac gun rahat edersin en azindan :) bu arada bu ayrintili takibi her doktor yapmiyormu sen bildigim kadariyla ulun beye gidiyordun. Biraz bilgi verirmisin cnm bu ayrintili hakkindaCnm ben şişlide Atıl Yükselde yaptırdım. Bir gün mbuste bi bayanla sohbet etmeye başladık. O tavsiye etti. Sonra öğrendim ki çevremdeki bir kaç kişide ona gitmiş ve türkiyede alanında bir numaraymış. Yorumlar çok güzeldi. İçim ısındı randevu almak zor oldu ama aldık şükür. Biraz pahalıydı ama içim rahat. Herşey yolundaymış hamdolsun. Ordan mutlu ayrıldım. Birde çok tontiş biri çok sevdim
Kızlar ben de anlamadım ayrıntılı ultrason için başka doktor mu bulmamız gerekiyor
Kızlar detaylı ıcın ahmeg gul bakırkoyde bunu da arastırın cok begenen olmus
Güzel geçmesine sevindim canım. Bende ayrıntılı için hastane bakıyorum bakalım araştırma evresindeyim
Canim masallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim aynen bi kac gun rahat edersin en azindan :) bu arada bu ayrintili takibi her doktor yapmiyormu sen bildigim kadariyla ulun beye gidiyordun. Biraz bilgi verirmisin cnm bu ayrintili hakkinda
Kızlar detaylı ıcın ahmeg gul bakırkoyde bunu da arastırın cok begenen olmus
Bi ara bakmıştım ona da. Gereksiz popüler diyen de var çok memnun kalanda. Kuzenimin doktoru da ona göndermişti. Ben şuan esenler medipol ve özel Güngören hastanelerini araştırıyorum. 3 hafta içinde bulmam lazım daha randevu aşaması da varfiyatlar biraz uçuk
Nerde oturuyorsun cnm? Aslında ayarlayabilseydim çapa devlet hastanesine gitmeyi istedim ama olmadı geç kaldık randevu içim. Aklımda olsun cnm yakınsan oraya çapada iyidir araştırma hastanesi.
Cnm biran önce karar verirsin inş çünkü randevular çok dolu. Acaba sen kafandakilerden istediğin tarihe randevu alıp sonra mı karar versen. İstemediğine randevuyu iptal edersin. Bende önce ahmet beye randevu aldım ama sonra iptal ettim. Ahmet bey hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda bende kararsız kalmıştım
ben kızım için perinatolog Hasan Fehmi Yazıcıoğlu na gitmiştim 2009 da yeri profilo avm ye yakın mecidiyeköy deÇapa için geç oldu sanırsam. Orası daha da doludur. Güngören aklımda olduğu için yavaştan aldım sanırsam pek takılmadımdı doktor olayına orası randevusuz bakıyor diye okumuştum. Fiyatlarda malum senin gittiğin doktora da baktım gerçekten çok iyi yorumlar var. Bugün bi günseli hanıma uğrıcam radyoloji de yapıyor farkeder mi diye. Bi an kararsızlık başladı acaba iyi bi perinatologa mı gitsem diye. Ben tarama testlerini yaptırmadım.
ben kızım için perinatolog Hasan Fehmi Yazıcıoğlu na gitmiştim 2009 da yeri profilo avm ye yakın mecidiyeköy de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?