Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar merhaba, Venüs canım beni mi kasdettin bilmiyorum tüp yapan arkadaş vardı derken de ben üstüme alındım:) sizin yerinizde olmayı çokkk istiyorum, miğdem bulansın, kilo vereyim hiç sorunnn değil, yeterki hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş olsun göbüşümde:) bugün transfer sonrası 8.günüm. Test yaptım hani şu bebetest var ya bir çoğunun doğru çıkmıyor bu test yanıltıcı dediği. Bulunduğum yerde başka marka olmadığı için bunla yaptım. Çok hafif bir ikinci cizgiyi gördüm. Bakalım artacak mı yoksa kimyasal gebelik gibi mi olacak. Çok heycanlı ve stresli bir yolmuş bu yaa

Esma cnm baya kilo vermissin bende de zayiflama var ama o kadar degil bebisler saglikli olsunda napalim artik insallah duzeliriz.
Zubidubi evet canim seni kasdediyirdum ama nickin aklima gelmemisti. Hadi bakalim hafif cizgi cikmasi guzel haber insallah devami gelir cnm istersen yarin bi tane daha yap idrar testi cok heyecanli zamanlar bunlar vakit gecmek bilmez insallah guzel sonuclar alirsin cnm

Ewet canım cookk heyecanlı ve stresli.Güzel dileklerin için tesekkur ederim.

Kızlar hamdolsun herşey yolundaymış. Çok beğendim doktoru. Herşeyi anlattı gösterdi. Çok gergin gördüm seni dedi evet dedim bende. Sadece bir şey söyledi tam hatırlamıyorum ama aklımda kalan ilerleyen zamanlarda bende tansiyon sorunu olabilirmiş. Zaten çarpıntım oluyor ama ölçümlerde herşey normal çıkıyor. Korkulcak bir durum değilmiş. Valla rahatladım bu gece güzel bir uyku çekerim artık.

Cnm inş normal gebeliktir. Sanki herşey güzel gidecekmiş gibi hissediyorum. Diğer türlüsünü aklından bile geçirme bence. Allah'ın izniyle sen hamiş olacaksın inş

Canım nerede yaptıracaksın ayrıntılıyı. İnşallah güzel haberler duyacaksın sağlıkla büyüsün
Cnm ben şişlide Atıl Yükselde yaptırdım. Bir gün mbuste bi bayanla sohbet etmeye başladık. O tavsiye etti. Sonra öğrendim ki çevremdeki bir kaç kişide ona gitmiş ve türkiyede alanında bir numaraymış. Yorumlar çok güzeldi. İçim ısındı randevu almak zor oldu ama aldık şükür. Biraz pahalıydı ama içim rahat. Herşey yolundaymış hamdolsun. Ordan mutlu ayrıldım. Birde çok tontiş biri çok sevdim

Güzel geçmesine sevindim canım. Bende ayrıntılı için hastane bakıyorum bakalım araştırma evresindeyim

Canim masallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim aynen bi kac gun rahat edersin en azindan :) bu arada bu ayrintili takibi her doktor yapmiyormu sen bildigim kadariyla ulun beye gidiyordun. Biraz bilgi verirmisin cnm bu ayrintili hakkinda

Kızlar detaylı ıcın ahmeg gul bakırkoyde bunu da arastırın cok begenen olmus

Bi ara bakmıştım ona da. Gereksiz popüler diyen de var çok memnun kalanda. Kuzenimin doktoru da ona göndermişti. Ben şuan esenler medipol ve özel Güngören hastanelerini araştırıyorum. 3 hafta içinde bulmam lazım daha randevu aşaması da var fiyatlar biraz uçuk

Güzel geçmesine sevindim canım. Bende ayrıntılı için hastane bakıyorum bakalım araştırma evresindeyim

Nerde oturuyorsun cnm? Aslında ayarlayabilseydim çapa devlet hastanesine gitmeyi istedim ama olmadı geç kaldık randevu içim. Aklımda olsun cnm yakınsan oraya çapada iyidir araştırma hastanesi.

Canim masallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim aynen bi kac gun rahat edersin en azindan :) bu arada bu ayrintili takibi her doktor yapmiyormu sen bildigim kadariyla ulun beye gidiyordun. Biraz bilgi verirmisin cnm bu ayrintili hakkinda

Cnm bu ayrıntılıya kendi doktorum bakmıyormuş. Ayrıntı ayrı bir alanmış. Perinatoloji diye bir alandı sanırım. Zaten detaylıya yönlendirirken şöyle dedi 'bir sorun gördüğümden değil ama gözden kaçan birşey olmasın diye yönlendiriyorum' dedi. Bebeğin kalp kapakçığına küçük diline kadar herşeye bakıyorlar cnm. Gittiğinde sende göreceksin inş cnm kapakçıklar açılıp kapanıyor ritimli bir şekilde :) Tüm organların ölçümleri yapılıyor muhteşem birşey. Parmaklarını tek tek sayarak gösteriyor. Teknoloji çok güzel birşey. Dün annem 'bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu' diyor:) rahim uzunluğunada bakıyor düşük riskin yok dedi hamdolsun inş hep böyle iyi gider.
Sıra sizede gelecek minnoşlar hayırlısıyla. Zamanı gelince sizde deneyimlerinizi paylaşacaksınız Allah'ın izniyle.

Cnm biran önce karar verirsin inş çünkü randevular çok dolu. Acaba sen kafandakilerden istediğin tarihe randevu alıp sonra mı karar versen. İstemediğine randevuyu iptal edersin. Bende önce ahmet beye randevu aldım ama sonra iptal ettim. Ahmet bey hakkında iyi yorumlarda var kötü yorumlarda bende kararsız kalmıştım

Nerde oturuyorsun cnm? Aslında ayarlayabilseydim çapa devlet hastanesine gitmeyi istedim ama olmadı geç kaldık randevu içim. Aklımda olsun cnm yakınsan oraya çapada iyidir araştırma hastanesi.

Çapa için geç oldu sanırsam. Orası daha da doludur. Güngören aklımda olduğu için yavaştan aldım sanırsam pek takılmadımdı doktor olayına orası randevusuz bakıyor diye okumuştum. Fiyatlarda malum senin gittiğin doktora da baktım gerçekten çok iyi yorumlar var. Bugün bi günseli hanıma uğrıcam radyoloji de yapıyor farkeder mi diye. Bi an kararsızlık başladı acaba iyi bi perinatologa mı gitsem diye. Ben tarama testlerini yaptırmadım.

ben kızım için perinatolog Hasan Fehmi Yazıcıoğlu na gitmiştim 2009 da yeri profilo avm ye yakın mecidiyeköy de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…