Kizlar hastanedeyim su an saril saril kanamam oldu sabah halada devam ediyor aglamaktan mahvoldum dusuk tehlikesi yasiyorum napicam bilmiyorum cok kotuyum dua edin bana
cnm sakın ol muane oldun mu bısı olmaz ınss bıtanem rabbım su mubarek gunlerın hurmetıne bebegını sana bagıslasın ınssss haber ver bızeee cok uzuldum yaKizlar hastanedeyim su an saril saril kanamam oldu sabah halada devam ediyor aglamaktan mahvoldum dusuk tehlikesi yasiyorum napicam bilmiyorum cok kotuyum dua edin bana
Nselın ben ahmet gulu dusunuyordum ya kotu yorumlar mı var ne demısler benm ablam cok memnun kalmıstı ama ne bılım ne kadar ahmet gul veya senjn dr adı neydı onunfuyatu
Kizlar hastanedeyim su an saril saril kanamam oldu sabah halada devam ediyor aglamaktan mahvoldum dusuk tehlikesi yasiyorum napicam bilmiyorum cok kotuyum dua edin bana
bende merak ıcındeyım cnmCANIM SENİ MUAYENE ETTİLER Mİ? SARIL SARIL NE DEMEK?
keşke telin olsaydı nasıl merak ettim anlatamamlütfen bize haber ver. belkide korktuğun gibi değildir. Allah'ım bu mübarek günlerde evladını sana bağışlasın. aklım sende lütfen bizi habersiz bırakma
benm ıkız ya cnm ıkız parası oluor atıl bey o zman benden 1000 alır kesın ahmt beyde 600 700 alırcnm bende ilk ona gidiyordum ama facede bir bayan doktor hakkında kötü yorumlarda var diyince netten girip baktım forumlara. bilgi vermiyor falan diyenler olmuş. ama birde sen araştır canım. sonuçta senin ablan gidip memnun kaldıysa bence sorun yok. benim çevremde ona giden kimse yoktu. belki olsaydı ve memnun kalmış olsaydı bende ona giderdim. atıl yüksel muayenesi 750 tl canım. ahmet bey 450 diye hatırlıyorum.
cnm korkma bebegın ıyıyse bısı olmaz ınss benm ablamın 9 ay boyunca adet gıbı kanaması oldu ama bebegı saglıklıydı hep ınss durur cnm korkma aglama yaaa bısıs mı yaptın ılıskı falan olmadı dımı esınleKizlar ogne yaptilar serum veriyolar su an hala devam ediyor. Şaril şaril yani adet kanamasi gibi oldu halada devam ediyor. Doktir bebek iyi dedi ama dusuk tehlikesi varmis. Cok korkuyorum aglamaktan bitap dustum Allah im bagisla evladimi
Kizlar ogne yaptilar serum veriyolar su an hala devam ediyor. Şaril şaril yani adet kanamasi gibi oldu halada devam ediyor. Doktir bebek iyi dedi ama dusuk tehlikesi varmis. Cok korkuyorum aglamaktan bitap dustum Allah im bagisla evladimi
benm ıkız ya cnm ıkız parası oluor atıl bey o zman benden 1000 alır kesın ahmt beyde 600 700 alır
AYNEN CNM IKIZLERDE DEGISIORMUSSS AMAN NAAPALIM SAGLIKLI OLSUNLARDA SENIN DR NEREDE BENM DAHA VAR IYICE ARASTIRCAM ZATENCanım ben az önce Prof. Perinatolog Alkan yıldırım dan randevu aldım çok güzel yorumlar var sende bi bak. Zaten ben memnun kalırsam sana da mutlaka yazarım. İkiz gebelikte fiyat değişebilir benim 540 nakit 500 dedi.
Kizlar ogne yaptilar serum veriyolar su an hala devam ediyor. Şaril şaril yani adet kanamasi gibi oldu halada devam ediyor. Doktir bebek iyi dedi ama dusuk tehlikesi varmis. Cok korkuyorum aglamaktan bitap dustum Allah im bagisla evladimi
AYNEN CNM IKIZLERDE DEGISIORMUSSS AMAN NAAPALIM SAGLIKLI OLSUNLARDA SENIN DR NEREDE BENM DAHA VAR IYICE ARASTIRCAM ZATEN
Su an evdeyim kizlar rengim bembeyaz olmus kanamam hala ara ara devam ediyor. Perisan oldum. Hic biseyde yapmadim dun ne iliski ne baska bisey sadece dun cok halsizdim kolumu kaldiracak bile gucum yoktu. sabah delirdim resmen anlatamam. Doktor igne yapti p ile basliyo onu bile anlamadim ama progestan degil 4 saat yattim hastanede 3 gun sonra mutlaka gel yine tekrar yapicam o igneden dedi. Tabii 3 gun daha durursa bebisim( Nurr canim ablaninda cokmuymus kanamasi
bıtanem ablamın göll gıbı geldi kanaması ama bısı olmadı bız dustu sandık bebek proloton vuruolar cnm o cok kuvvetlı korkma bısı olmayacak bebegıe dua et sen cok bızımde duamz senınle cnmSu an evdeyim kizlar rengim bembeyaz olmus kanamam hala ara ara devam ediyor. Perisan oldum. Hic biseyde yapmadim dun ne iliski ne baska bisey sadece dun cok halsizdim kolumu kaldiracak bile gucum yoktu. sabah delirdim resmen anlatamam. Doktor igne yapti p ile basliyo onu bile anlamadim ama progestan degil 4 saat yattim hastanede 3 gun sonra mutlaka gel yine tekrar yapicam o igneden dedi. Tabii 3 gun daha durursa bebisim( Nurr canim ablaninda cokmuymus kanamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?