Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

yasemin deme öyle şeyler. Allah nasip etmişse 9 ay boyunca seni bırakmayacak. iyi düşünelim iyi olsun. stres seni ve bebeğini olumsuz etkiler. kıyamam ben sana

Canım rabbim tekrar yaşatmasın. Kanama nedeni belli mi canım.

Canım gecmis olsun.Benim kuz kardeşim de boyle oldu.6 ay boyunca kanaması oldu.Dr kar düşer dedi.Düştü düşecek die hamilelik boyunca neler yaşadı.Ama Rabbim istemediği surece birşey olmuyor sıkma canini.Kardeşimin kızı oldu şuan 2 yasında çok fena bir kız:)

Kızlar 9.günüm transferden sonra. Testini yorumlar misiniz?

Eklentiler

• 1466004308845-633528463.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım rabbim tekrar yaşatmasın. Kanama nedeni belli mi canım.
Yok canim kanama nedenini bilmiyoz dedi doktor. Ama beklenmedik ve agrisiz bi sekilde olmasi beni resmen sok etti naaptimi bilmiyodum asiri derecede olunca.
Bu arada arkadaslar hepiniz cok sagolun guzel dualariniz icin. Rabbime emanet

Canim benimde kanama olmustu 2 kere dr banada iğne yaptı bebegin eşi asagida yukarı çıkana kadar kanama olmuştu cok sukur ondan sonra başka olmadi

İdrar testin maşallah baya belli canim şimdiden gözün aydın olsun diyelim yarın yine yap bundan koyu çıkması lazım inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsun

İdrar testin maşallah baya belli canim şimdiden gözün aydın olsun diyelim yarın yine yap bundan koyu çıkması lazım inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsun
Sağol canim ,inş ya olur.Karamsarsln canım dun de yapmıştım o bir tik daha az gibiydi.Yarin mi yapsam bir gün ara verip diğer gün mu yapsam acaba. Sizde her gün bariz fark oluyor muydu? Yoksa iki gün de bir mi fark oluyor çizgi de? Bide son birşey daha sorcam kızlar bu 9. gün testi ikiz olma ihtimali var mi? Yoksa o kadar kırmızı değil t olursa tek mi dır?

Yok canim kanama nedenini bilmiyoz dedi doktor. Ama beklenmedik ve agrisiz bi sekilde olmasi beni resmen sok etti naaptimi bilmiyodum asiri derecede olunca.
Bu arada arkadaslar hepiniz cok sagolun guzel dualariniz icin. Rabbime emanet

Canim benimde kanama olmustu 2 kere dr banada iğne yaptı bebegin eşi asagida yukarı çıkana kadar kanama olmuştu cok sukur ondan sonra başka olmadi

Canım E esmaakg nin de dediği plesanta kaynaklı olabilir mi. Çünkü bende de plesanta durumu var o yüzden bu durumu yaşayanları okudum ağrısız bi an da yoğun kanamalar olabiliyormuş.. Sen kendine dikkat et inşallah bebeğinle sağlıkla tamamlıcaksınız 9 ayı

Canim benim 5.gün embriyosuydu 6.gun idrar 2.çizgi kıpkırmızıydi benim bebisim tek 10.gün kan değerim de çok yuksekti 1491 di ama tabi herkesin farklı olabiliyor Rabbim gonlunden ne geçio sa onu nasip etsin insallah

Canim benim 5.gün embriyosuydu 6.gun idrar 2.çizgi kıpkırmızıydi benim bebisim tek 10.gün kan değerim de çok yuksekti 1491 di ama tabi herkesin farklı olabiliyor Rabbim gonlunden ne geçio sa onu nasip etsin insallah
Maşallah ya ne güzel. Henüz kırmızı yı görmedim ben.ikinci cizgim silik.Herşey olabilir.Ama ümit etmem için bir nedenim doğdu . Binada şükür. İnş hayırlısı olur. İnş benim ve buradaki tüm hamile olmak anne olmak isteyenlerin duaları kabul olur.En başta da Samirmelek'in.Nicini doğru yazdım umarım.

Canimmm şimdiden gözün Aydin diyelim masaallah bebisin seninle insaallahh :)) testin baya belirgin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…