- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Tatlişim tebrik ederim :) oy ramazan ayında ne güxel bir haber. Maşallah canım
Yok canim kanama nedenini bilmiyoz dedi doktor. Ama beklenmedik ve agrisiz bi sekilde olmasi beni resmen sok etti naaptimi bilmiyodum asiri derecede olunca.
Bu arada arkadaslar hepiniz cok sagolun guzel dualariniz icin. Rabbime emanet
Yaramaza bak saklıyor demek ki :)Kızlar ben cinsiyeti yine öğrenemedim dr emin olamadı yine 2 hafta sonra çağırdı
Sağol canim ,inş ya olur.Karamsarsln canım dun de yapmıştım o bir tik daha az gibiydi.Yarin mi yapsam bir gün ara verip diğer gün mu yapsam acaba. Sizde her gün bariz fark oluyor muydu? Yoksa iki gün de bir mi fark oluyor çizgi de? Bide son birşey daha sorcam kızlar bu 9. gün testi ikiz olma ihtimali var mi? Yoksa o kadar kırmızı değil t olursa tek mi dır?
hamilesin gözün aydın. darısı başımıza
Allah korusun bebişini ve seni. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinYok canim kanama nedenini bilmiyoz dedi doktor. Ama beklenmedik ve agrisiz bi sekilde olmasi beni resmen sok etti naaptimi bilmiyodum asiri derecede olunca.
Bu arada arkadaslar hepiniz cok sagolun guzel dualariniz icin. Rabbime emanet
iyi günler medipol de tüp bebek düşünüyorum.hastaneden memnunmusunuz? şişli yada mega arasında kararsız kaldım.
evim megaya yakın olduğu için burayı düşünüyorum.
günseli hanım nasıl bi dr? bu doktorda tüp bebek yaptıran varmı?
Sağolasın canım tekrar çok çok geçmiş olsun. Bebeğin bırakmayacak seni bak görZibudi hayirli olsun cnm benimde iki gun ust uste yapmistim ama cok bariz bi fark yoktu sadece bi tık daha koyuydu seninki belli baya masallah.
Kizlar kanamam durdu cok sukur ama lekelenmelerim var akinti ile birlitke ve karnimda hafif gerginlikler var . Doktor plesanta icin falan bisey demedi neden kaynaklandigini bilmiyoruz dedi. Esma seninki nasildi bilmiyorum cnm ama benimki adet kanamasii halt etmis su gibi bi kan gittiki aklim basimdan gitti.
Moralim bozuk 1 günde yaşlandim resmen bu korkuyla nasil yasayacagim bilmiyorum tum umutlar hayaller bi anda askida kaldi. Esimde perisan oldu. Dusundumde su anda henuz elimize bile almadigim halde bu denli korkuyorum saglikli olmayan hasta cocuklar var Allah onlarin da ailelerine sabir versin saglik evlat cok kiymetli.
Bir de progestani vajinadan vermeye korkuyorum kizlar versemmi biomiyorum
Kızlar bugün 10. günüm kan testi yaptırdım 17 çıktı sanırım çok düşük bir değer
Canim pek giremiyorum inşallah iyisidir rabbim sanada bebeginede sağlık versin inşallah bitanemKizlar hastanedeyim su an saril saril kanamam oldu sabah halada devam ediyor aglamaktan mahvoldum dusuk tehlikesi yasiyorum napicam bilmiyorum cok kotuyum dua edin bana
İnşaallah yaaa .Dualarimiz seninle VenüsCanim pek giremiyorum inşallah iyisidir rabbim sanada bebeginede sağlık versin inşallah bitanem
Venüs canim progestani ihmal etme inşallah bebisine bişey olmuycak Allahım Onu koruyacak şimdi nasılsın kanama durdumuZibudi hayirli olsun cnm benimde iki gun ust uste yapmistim ama cok bariz bi fark yoktu sadece bi tık daha koyuydu seninki belli baya masallah.
Kizlar kanamam durdu cok sukur ama lekelenmelerim var akinti ile birlitke ve karnimda hafif gerginlikler var . Doktor plesanta icin falan bisey demedi neden kaynaklandigini bilmiyoruz dedi. Esma seninki nasildi bilmiyorum cnm ama benimki adet kanamasii halt etmis su gibi bi kan gittiki aklim basimdan gitti.
Moralim bozuk 1 günde yaşlandim resmen bu korkuyla nasil yasayacagim bilmiyorum tum umutlar hayaller bi anda askida kaldi. Esimde perisan oldu. Dusundumde su anda henuz elimize bile almadigim halde bu denli korkuyorum saglikli olmayan hasta cocuklar var Allah onlarin da ailelerine sabir versin saglik evlat cok kiymetli.
Çoook geçmiş olsun canım inşallh bebişin iyidir.Rabbim korusun inşşallh bebişinizi size bagışlasın canım.Zibudi hayirli olsun cnm benimde iki gun ust uste yapmistim ama cok bariz bi fark yoktu sadece bi tık daha koyuydu seninki belli baya masallah.
kızlar bugun kendj dr uma randevum varr ya sızdr her gıdecegjbz zmana korkyor musunz ben korkuyorum yaaa ogledwn sonrakı bıde nasıl gecer gun offf ınsss ıyılerdır mınnaklarrr bu swfwer su alttakıde netkesecek mı bakalkm cınsıyet sormayı unutmayacagım ınsss
Zibudi hayirli olsun cnm benimde iki gun ust uste yapmistim ama cok bariz bi fark yoktu sadece bi tık daha koyuydu seninki belli baya masallah.
Ins saglıklı olsunlarda ınan bsıı ıstemıorum ya yasemın cnm bencede ıgne daha ıyıydı hem lekelenme varken fitıl attırmazdı benm dr ama heps farjkı seyker uyguluyor tabı ınss hayırlısyla atlatacaksın bu gunlerıde cnm selının dedıgı gıbı güçlü bebek bızımklerCnm bende aynı duyguları yaşıyorum. Hatta gitmeye bir kaç gün kala uykularım kaçıyor. Bakalım bu sefer seninki gösterecek mi kendini :) hayırlı haberlerle dön canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?