Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar bugün 10. günüm kan testi yaptırdım 17 çıktı sanırım çok düşük bir değer

Cnm dur hele hemen moralini bozma. 2 gün sonra testi yenile o zaman tam 12. Günün olacak. Allah'ın izniyle inşallah yükselmiş olur. Stres seni ve bebeği olumsuz etkiler. Doktorunla görüştün mü?

Kızlar ben işe giderken metrobüs kullanıyorum ve yollar bozuk araç çok hızlı giriyor çukurlara. Sarsılıyorum bebeğe zararı olur mu acaba? Çok tedirgin oluyorum. Atlicam bir gün mbus şöförünün üstüne olay çıkartıcam. Şikayet yazdım ama kimse sallamadı beni.

Cnm dur hele hemen moralini bozma. 2 gün sonra testi yenile o zaman tam 12. Günün olacak. Allah'ın izniyle inşallah yükselmiş olur. Stres seni ve bebeği olumsuz etkiler. Doktorunla görüştün mü?
Yok gorusmedim canım çünkü o bana testi 12.gün yaptır demisti.P.tesi yaptiririm muhtemelen.O zaman haber veririm artik.

Bunu dr a sro dnm bence ne ılur ne olmaz ama bısı olmaz ıns senınkı baya buyudu masallh

Kizlar guzel dualariniz icin hepiniz cok cok sagolun bende her zaman bebegi olmayanlara ve hamis olanlara dua ediyorum Rabbim hepimizin muratlarini versin.
Bugun kontrole gittim cok sukur lekelenmelerimde bitti doktor daha igne vurmayacagini soyledi bebegin durumu da iyiymis hamdolsun. Havalara uctum tabi ama bu korku bana yetti ve tekrarlama durumu olabilir. Bu arada nur canim senin ablanin 1 kez mi kanama oldu yoksa bi kac kez falan mi oldu cnm? Bu arada bebisin cinsiyeti gosterdi mi
Selin cnm endiselenme ondan bisey olacagini bende sanmiyorum akil orda devamli ondan etkileniyorsun
Zubidu cnm senin icinde erken daha ustelik 4. Gun embriyosu demistin bununda etkisi var insallah guzel haberler verirsin canim dualarimiz seninle.

Yarmeın sevındım cnm ben dr dan geldım bırı kız bırı oglan kesın dedı cok sukur shlıklılar nasıl mutku olduj bırbırlerını esıolar alttakıde tekme atıoo gormenız lazım komedı gılmekten olduk yaaa

Ama nasıl kalkıon ha hella sana ben cok uyuyorum

alkıon

Akşam 5 de işten çıkıyorum cnm. 18:30 / 19:00 arası evimde oluyorum. Sabaha kadar yatıyorum. Sabahta 6 da kalkıp hazırlanıyorum. Zor gelmeye başladı çünkü ellerim ayallarım çok şişiyor eve zor geliyorum. Sıcaklarda çok etkiliyor

Oyy ben yerim onları yaa ne tatlılar. Görmek isterdim :) kendilerine yer açsınlar diye kim bilir daha neler yapacaklar. Maşallaahh onlara. Cnm ne güzel biri kız biri erkek. Herşeyin yolunda olmasına çooook sevindim

Saolun kızlar yaa rabbım hepımıze saglıklı dogum nasıp etsın hepımız sglıcakla kucagımza alalım ıns ısteyen butun herkesedw nasıp etsın ıns

Haha ay cnm ya ne guzel masallah cok sevindim cok tatli olacaklar insallah bicir bicir yaa. Bu arada benim doktor bugun haftaya folik asiti birak dedi vitamin ve kan ilaci yazdi kizlar sizin de oyle mi

Haha ay cnm ya ne guzel masallah cok sevindim cok tatli olacaklar insallah bicir bicir yaa. Bu arada benim doktor bugun haftaya folik asiti birak dedi vitamin ve kan ilaci yazdi kizlar sizin de oyle mi

Cnm ben 12. Haftadan sonra elevite başladım hala içiyorum. Aynı zamanda folik asitim var. Geçmişiöde epilepsi olduğu içim foliği bırakmak istemedim hala devam. Onun dışında pıhtılaşma iğnem var. Bunlar dışında ekstra birşeyim yok cnm

Canim ben Mustafa hocaya sormustum gebelikten sonraki ilk muayenemde seyehat edebilirmiyim.ve yuzebilirmiyim diye ikisine de evt tabiki demisti
Saol canım benim. Sen nasılsın? Geçti iyice kanaman dimi?
Zaten yüzmem muhtemelen sadece serinlemek için girip hemen çıkarım. Korkarım zaten Allah korusun birşey olur diye.

Kızlar biliosun uz tüpbebek baslicak tık buna fsh 24 çıktı kaldı cokn uzgunum yine olmadı yumurtalarim vardı ama Dr kalitesini düşürüyor dedi

Saol canım benim. Sen nasılsın? Geçti iyice kanaman dimi?
Zaten yüzmem muhtemelen sadece serinlemek için girip hemen çıkarım. Korkarım zaten Allah korusun birşey olur diye.
Canim lekelenmelerim ara ara devam ediyor ama inan kanama olmasinda onlari takmayacagim. Ben de yuzmeyi cok severim de sanirim ben de cesaret edemem bisey olur diye yinede hocaya sormustum belki yuzerim diye

Kızlar biliosun uz tüpbebek baslicak tık buna fsh 24 çıktı kaldı cokn uzgunum yine olmadı yumurtalarim vardı ama Dr kalitesini düşürüyor dedi
Canim yumurtan varmis bu da cok guzel bi haber insallah fsh de duser btikisellerden denesene canim dusurmek icin bak bi cok arkadas faydasini gordu. Hemen uzulme ilk ayda hic bisey pat diye olmuyor biliyosun Rabbim seninde yuzunu guldursun cnm icini ferah tut olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…