- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kızlar bugün 10. günüm kan testi yaptırdım 17 çıktı sanırım çok düşük bir değer
Yok gorusmedim canım çünkü o bana testi 12.gün yaptır demisti.P.tesi yaptiririm muhtemelen.O zaman haber veririm artik.Cnm dur hele hemen moralini bozma. 2 gün sonra testi yenile o zaman tam 12. Günün olacak. Allah'ın izniyle inşallah yükselmiş olur. Stres seni ve bebeği olumsuz etkiler. Doktorunla görüştün mü?
Bunu dr a sro dnm bence ne ılur ne olmaz ama bısı olmaz ıns senınkı baya buyudu masallhKızlar ben işe giderken metrobüs kullanıyorum ve yollar bozuk araç çok hızlı giriyor çukurlara. Sarsılıyorum bebeğe zararı olur mu acaba? Çok tedirgin oluyorum. Atlicam bir gün mbus şöförünün üstüne olay çıkartıcam. Şikayet yazdım ama kimse sallamadı beni.
alkıonBunu dr a sro dnm bence ne ılur ne olmaz ama bısı olmaz ıns senınkı baya buyudu masallh
Ama nasıl kalkıon ha hella sana ben cok uyuyorum
alkıon
Oyy ben yerim onları yaa ne tatlılar. Görmek isterdim :) kendilerine yer açsınlar diye kim bilir daha neler yapacaklar. Maşallaahh onlara. Cnm ne güzel biri kız biri erkek. Herşeyin yolunda olmasına çooook sevindimYarmeın sevındım cnm ben dr dan geldım bırı kız bırı oglan kesın dedı cok sukur shlıklılar nasıl mutku olduj bırbırlerını esıolar alttakıde tekme atıoo gormenız lazım komedı gılmekten olduk yaaa
Haha ay cnm ya ne guzel masallah cok sevindim cok tatli olacaklar insallah bicir bicir yaa. Bu arada benim doktor bugun haftaya folik asiti birak dedi vitamin ve kan ilaci yazdi kizlar sizin de oyle miYarmeın sevındım cnm ben dr dan geldım bırı kız bırı oglan kesın dedı cok sukur shlıklılar nasıl mutku olduj bırbırlerını esıolar alttakıde tekme atıoo gormenız lazım komedı gılmekten olduk yaaa
Haha ay cnm ya ne guzel masallah cok sevindim cok tatli olacaklar insallah bicir bicir yaa. Bu arada benim doktor bugun haftaya folik asiti birak dedi vitamin ve kan ilaci yazdi kizlar sizin de oyle mi
Canim ben Mustafa hocaya sormustum gebelikten sonraki ilk muayenemde seyehat edebilirmiyim.ve yuzebilirmiyim diye ikisine de evt tabiki demistiKızlar denize girmemizde bi sakınca var mı? Bilginiz var mı?
Saol canım benim. Sen nasılsın? Geçti iyice kanaman dimi?Canim ben Mustafa hocaya sormustum gebelikten sonraki ilk muayenemde seyehat edebilirmiyim.ve yuzebilirmiyim diye ikisine de evt tabiki demisti
Canim lekelenmelerim ara ara devam ediyor ama inan kanama olmasinda onlari takmayacagim. Ben de yuzmeyi cok severim de sanirim ben de cesaret edemem bisey olur diye yinede hocaya sormustum belki yuzerim diyeSaol canım benim. Sen nasılsın? Geçti iyice kanaman dimi?
Zaten yüzmem muhtemelen sadece serinlemek için girip hemen çıkarım. Korkarım zaten Allah korusun birşey olur diye.
Canim yumurtan varmis bu da cok guzel bi haber insallah fsh de duser btikisellerden denesene canim dusurmek icin bak bi cok arkadas faydasini gordu. Hemen uzulme ilk ayda hic bisey pat diye olmuyor biliyosun Rabbim seninde yuzunu guldursun cnm icini ferah tut olacak insallah.Kızlar biliosun uz tüpbebek baslicak tık buna fsh 24 çıktı kaldı cokn uzgunum yine olmadı yumurtalarim vardı ama Dr kalitesini düşürüyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?