- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
Hayıt içtim ben prolaktinim için bnde hiç işe yaramadı hatta aynı yükseklikte devam etti.
Slm kızlar bakiyorumda baştan sona doğru herkes gebis kalmis maşallah sizlere bende mustafa beye gittim histeroskopi dedi sonra yumurta takibi ve asilama dedi tüp bebeğe gerek kalmaz dedi ama ben asilama yaptrp tutan hiç duymadım varmı bildiginiz yaş 32 pkos var bide o yüzden beklemek istemiyorum
Ya maşallah sana da ablana da ben de işte zaman kaybetmek istemiyorum ama doktorada güveniyorum tek istediğim en kisa surede Bebeğimi sağlıkla hayrlisi ile kucağıma almak aşılama tüp farketmez diyorum. Bu arada kilo verdim pkosun etkisi azaldi Biraz yani en azından 30 günde bir regl görüyorum inşallah banada mustafa Acet sebep olur Rabbim nasip eder çok saolsn cvbin için ozaman aşılama derse doktor deneyimHakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ben aşılamayla hamile kaldım. Normalde adetleri düzenli biriydim fakat yumurta takibi sonrası yumurtalarım fazla tepki verdiği için pko gelişti. 1 sene düzensiz adet gördüm ben aşılamamı günseli hanımda yaptırdım şükür ilk denemede tuttu..
Benim ablamın 10 sene çocuğu olmadı o da ankaraya tüp bebek için gittiydi onlarda sorun azospermdi doktor aşılama yaptı ilki tutmadı 2. Aşılamada tuttu..
Aşılama da tüp bebekte olsa nasip.. İnşallah seninde nasibin gelmiştir tedavin vesile olur sana..
Ya maşallah sana da ablana da ben de işte zaman kaybetmek istemiyorum ama doktorada güveniyorum tek istediğim en kisa surede Bebeğimi sağlıkla hayrlisi ile kucağıma almak aşılama tüp farketmez diyorum. Bu arada kilo verdim pkosun etkisi azaldi Biraz yani en azından 30 günde bir regl görüyorum inşallah banada mustafa Acet sebep olur Rabbim nasip eder çok saolsn cvbin için ozaman aşılama derse doktor deneyim
Amin canım ağzından bal damliyor okadar istiyorumki geriye atıyorum hep yoksa heran aklımda kalbimde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah sarıl ona sımsıkı hicbirseyine kızma ben ole diyorum şimdilik :)Doktorda tedavi de vesile canım. Çok örneğini görüyoruz tutmayınca tüp bebekte tutmuyor herşey zamana ve nasibi bakıyor aslında. Aşılama yaptırsan tutmasa tüp yaptırsan tutsa AA aşılama boşuna dersin belki ama aşılama yerine tüp yaptırmış olsanda zamanı gelmediyse o da olmuyor. Kimine sadece yumurta takibi kimine aşılama kimine tüp bebek vesile oluyor. Dediğim gibi inşallah zamanı gelmiştir ve hangi olursa olsun sana evladına vesile olur.
Amin canım ağzından bal damliyor okadar istiyorumki geriye atıyorum hep yoksa heran aklımda kalbimde Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah sarıl ona sımsıkı hicbirseyine kızma ben ole diyorum şimdilik :)
Günaydın kızlar hayırlı haftalarımız olur inş. Sabah kalktığımda yine lekelenmişim kahvenrengi. Gün içi takip edicem devam ederse dr gidicem. Sabah sabah tüm keyfim kaçtıdr olabilir kan olmadığı sürece korkma demişti ama elimde değil neden olduğunu hala anlamıyorum. Bebektede hiç hareket yok. Dün ne güzel hareketlenmişti. Elim karnımda bekliyorum işaret vermesini. Regli olacakmışım gibide hafifte ağrılarım var. İnş geçici birşeydir
Asıl sorununu yazarsan insanlar daha yararlı paylaşımda bulunabilirler. Nacizane fikrim bu yöndekızlar merhaba
biz 5 seneden beri bebek istiyoruz ama olmuyor.benim durum karışık.formu 350. safaya kadar okudum ama şöyle işte benim sorunum şuydu mustafa hocayla şu işlemleri geçirdik ve mucize oldu hamile kadım diyeni bulamadım.350 den sonra omıyamadım yoruldum.kızlar durumu baya karışık olan ama mustafa beyle mucize denecek şekilde bebeğini kucağına alan varsa Allah rızası için anlatsın.benim bir mucizeye ihtiyacım var ve bana umut olacak yazan arkadaşlar.hepşnize şimdiden teşekkür ediyorum
Nur cnm doktor vermedi igne leke de devamli gelmiyo dun gelmedi ins bi daha gelmez hic. Bende sicaktan bayilicam artik evdeyim ama bi o odaya atiyorum kendimi bu odaya uykuda uyunmuyor sabahlarida cok sicak oluyo benim evim. Allah 8-9 aylik gebelere bu sicakta kolaylik versin gercekten onlarin isi cok daha zor. Sen nasilsin cnm bi daha kontrolun ne zaman is falan yapiyosmusun ufak tefekslm kızlar yaa cok sıcakkk bayılacagım evdee bılee dusunun yaaaa selın cnm dıkkat et kuzum ya nıe olur kı acaba leke yasemın cnm sen nasılsın ıyısındır umarım dıkkat et yat uzan da sen bneceee ıgne mı vurulsan az su uc ay ıyıce bıtene kadar yaa
Cnm sorununu yazsaydin keske. Simdiye kadar ne tedaviler gordun vs onlarida yazmalisin. Ama bi cok kisi farkli asamalardan geciyor ve uzun yillar bebek sahibi olamamis insanlar sonucta mutlu sona ulasiyor umudunu hic bi zaman kaybetmekızlar merhaba
biz 5 seneden beri bebek istiyoruz ama olmuyor.benim durum karışık.formu 350. safaya kadar okudum ama şöyle işte benim sorunum şuydu mustafa hocayla şu işlemleri geçirdik ve mucize oldu hamile kadım diyeni bulamadım.350 den sonra omıyamadım yoruldum.kızlar durumu baya karışık olan ama mustafa beyle mucize denecek şekilde bebeğini kucağına alan varsa Allah rızası için anlatsın.benim bir mucizeye ihtiyacım var ve bana umut olacak yazan arkadaşlar.hepşnize şimdiden teşekkür ediyorum
canım normal yola hamile kaldığımda mol gebelik oluyor.tüp benekle yerleştirilen pgd li embriyolar tutuyor ama embriyo oluşmuyor. histereskopi oldum tüp bebek denemelerinde. kanda pıhtılaşma için cleaxane kullandım.eşimin ve benim karyotiplerimiz normal. hormonlar normal. işte böyle canımCnm sorununu yazsaydin keske. Simdiye kadar ne tedaviler gordun vs onlarida yazmalisin. Ama bi cok kisi farkli asamalardan geciyor ve uzun yillar bebek sahibi olamamis insanlar sonucta mutlu sona ulasiyor umudunu hic bi zaman kaybetme
vnm sıcaklar benı mafedıooo yaa sormaa cnm cıkıoo resmen cnm cuma gıttım yaaa daha bır ay sonra dedı nasıl dayanacaksmNur cnm doktor vermedi igne leke de devamli gelmiyo dun gelmedi ins bi daha gelmez hic. Bende sicaktan bayilicam artik evdeyim ama bi o odaya atiyorum kendimi bu odaya uykuda uyunmuyor sabahlarida cok sicak oluyo benim evim. Allah 8-9 aylik gebelere bu sicakta kolaylik versin gercekten onlarin isi cok daha zor. Sen nasilsin cnm bi daha kontrolun ne zaman is falan yapiyosmusun ufak tefek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?