Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim Mustafa hoca arastirmayi seven bi doktor. Histereskopi olmussun ama dogru el cok onemli bence cunku tedavim sirasinda bi arkadasla tanismistim o da histereskopi olmus daha once ve doktoru operasyonu iyi yapamadigini soyleyip Mustafa hocaya yollamis. Tabii bunu her doktor soyleyemez. Bir de bu tip tedavilerde benim gorusum gercetken iyi ve cok vaka tedavi etmis merkezleri secmendir. Nerede oturuyorsun bilmiyirum ama Mustafa hoca rahim filminin fotosunu ucretsiz yorumluyor sen sikayetini kisa bi sekilde yazip hocaya face den rahim filminin fotosu ile at. Insallah sanada Rabbim en kisa zamanda nasip eder ve tum isteyenlere..

canım mustafa hocanın face adresi mıstafa acet ıvf değil mi? yazdım ama cevap gelmedi.telefon numarasını bana verir misiniz lütfen?

Kızlar bugun doktora gittim hamdolsun herşey yolundaymış. Neden lekelendiğimi hala bilemiyoruz. Geçti zaten çok şükür. Rahim uzunluğum 4 cm çıktı dr iyi dedi? Sizinkiler ne kadar kızlar?
Bu arada bende sıcaklarda resmen cayır cayır yanıyorum. İşe gitmek zorlaşmaya başladı. Her gün o kadar yol yoruyor beni ayy bide deli sıcaklar. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bu arada doktorum 30. Haftadan sonra çalışma dedi. Doğum izni 4 ay zaten. Doğumdan sonrasına daha çok zamanım olsun diye gidebildiğim kadar gitmeyi planlıyordum ama bakalım ne olacak. Ponçiğim sağlıkla gelsinde gerisi hayırlısıyla halledilir :)

Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun,inşlh sağlıkla kucağınıza da alırsınız.size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.mustafa hocada 2 kez histereskopi oldum rahim darlığından dolayı.benim rahim kalınlaşmıyor.aranızda böyle bir problemi olup da Çözen oldu mu acaba

Geçmiş olsun cnm. Benim hiç bilgim yok ama acaba bi ilacı yada bitkisel bir çözümü vardır diye düşünüyorum cnm. Saraçoğlunun sitesini bi incele istersen. Mustafa hoca ne diyor konuyla ilgili?

Kızlar merhaba nasılsınız ben istanbula geldim gezmeye daha gezip tozamam dedim burda dr a gittim cinsiyeti yine öğrenemedim :)

Ayy canın yeni gördüm aslan pencere otu aldım onu iciom sabah akşam bakalım bi daki ınsalah fsh düşük olursa baslicaz bakalim

Kızlar merhaba nasılsınız ben istanbula geldim gezmeye daha gezip tozamam dedim burda dr a gittim cinsiyeti yine öğrenemedim :)

Hoşgeldin cnm. Çok sıcak dikkat et gezerken. Seninki epey nazlı olacak sanırım Benim zilli 12. Haftada hemencecik gösteri verdi kendini. Yüzünü saklıyor devamlı edepsiz hahah

S
Hoşgeldin cnm. Çok sıcak dikkat et gezerken. Seninki epey nazlı olacak sanırım Benim zilli 12. Haftada hemencecik gösteri verdi kendini. Yüzünü saklıyor devamlı edepsiz hahah
öelın benm kızda 12 dw gosterdı yaaaa oda mı edepsız olacak )) oglusun mm 17 nın ıcıınde gosterdı anem tam tersı oldu

Semiramelek cnm insallah guzel sonuclar alacaksin sabirla kullan bitkiselleri.
Topitop ozelden yazdim sana.
Selim cnm cok sevindim ya.benimde oldu yine dun aksam leke korkuyorum pazarteside benim kontrolum var artik gelmek bilmez.
Lyl cnm seninki inatci cikti ya :)
Nur cnm cok guldurdun beni kizlar edepsiz erkekler edepli haha :) saka bi yana Rabbim saglik versin heoimizinkilere

Sen nerde oturuyodun cnm oh oh gez cok sicak ama dikkat et. Nerelere gideceksin
ayy cınsıyetını ogrenmıs olsaydın havuzlu hana gıderdın cnm eksıkler ıcın raamazan bıter bıtmezzz ben kapalı carsı ıstossss gezecegım eksıklerı agırlasmadan bıtıreyım

Arkaslar bugün başladım trdaviye DR um gonal f225 mg başladı sizin de öyle miydş

Arkadaşlar merhaba.mustafa beyde laparoskobiyle miyom ameliyatı olan var mı?ücreti ne kadar acaba bilen varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Venüs canım samsunda yaşıyorum ailem istanbulda o yüzden arada geliyorum
Gerçekten çok sıcak o yüzden öğle sıcağında çıkmamaya çalışıyoruz
Benimki inadın dibine vurdu sormayın 4 aylık oldu biz hala öğrenemedik cinsiyeti Rabbim hayırlısını versin tabi insan merak ediyor :)
Ben istanbulun pazarlarını ve mahmutpaşayı gezmeyi çok seviyorum ama tabiki bebek alışverişi yapamıcam malesef gerçi daha erken bakalım artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında

S

öelın benm kızda 12 dw gosterdı yaaaa oda mı edepsız olacak )) oglusun mm 17 nın ıcıınde gosterdı anem tam tersı oldu

hahahah valla şekerim bilemedim bizimkilerin sağı solu belli olmaz. seninkine abisi göz kulak olur da ben ne yapıcam bakalım :) :)

tatlım benim lekelenmemin nedeni belli değil. sanırım doğuma kadar bizi böyle hop oturup hop kaldıracaklar. canları sağ olsun

ayy cınsıyetını ogrenmıs olsaydın havuzlu hana gıderdın cnm eksıkler ıcın raamazan bıter bıtmezzz ben kapalı carsı ıstossss gezecegım eksıklerı agırlasmadan bıtıreyım

havuzlu handa güzel şeyler bulunuyor. süslemeler içinde birşeyler alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…