Canim Mustafa hoca arastirmayi seven bi doktor. Histereskopi olmussun ama dogru el cok onemli bence cunku tedavim sirasinda bi arkadasla tanismistim o da histereskopi olmus daha once ve doktoru operasyonu iyi yapamadigini soyleyip Mustafa hocaya yollamis. Tabii bunu her doktor soyleyemez. Bir de bu tip tedavilerde benim gorusum gercetken iyi ve cok vaka tedavi etmis merkezleri secmendir. Nerede oturuyorsun bilmiyirum ama Mustafa hoca rahim filminin fotosunu ucretsiz yorumluyor sen sikayetini kisa bi sekilde yazip hocaya face den rahim filminin fotosu ile at. Insallah sanada Rabbim en kisa zamanda nasip eder ve tum isteyenlere..canım normal yola hamile kaldığımda mol gebelik oluyor.tüp benekle yerleştirilen pgd li embriyolar tutuyor ama embriyo oluşmuyor. histereskopi oldum tüp bebek denemelerinde. kanda pıhtılaşma için cleaxane kullandım.eşimin ve benim karyotiplerimiz normal. hormonlar normal. işte böyle canım
canım mustafa hocanın face adresi mıstafa acet ıvf değil mi? yazdım ama cevap gelmedi.telefon numarasını bana verir misiniz lütfen?Canim Mustafa hoca arastirmayi seven bi doktor. Histereskopi olmussun ama dogru el cok onemli bence cunku tedavim sirasinda bi arkadasla tanismistim o da histereskopi olmus daha once ve doktoru operasyonu iyi yapamadigini soyleyip Mustafa hocaya yollamis. Tabii bunu her doktor soyleyemez. Bir de bu tip tedavilerde benim gorusum gercetken iyi ve cok vaka tedavi etmis merkezleri secmendir. Nerede oturuyorsun bilmiyirum ama Mustafa hoca rahim filminin fotosunu ucretsiz yorumluyor sen sikayetini kisa bi sekilde yazip hocaya face den rahim filminin fotosu ile at. Insallah sanada Rabbim en kisa zamanda nasip eder ve tum isteyenlere..
Geçmiş olsun cnm. Benim hiç bilgim yok ama acaba bi ilacı yada bitkisel bir çözümü vardır diye düşünüyorum cnm. Saraçoğlunun sitesini bi incele istersen. Mustafa hoca ne diyor konuyla ilgili?Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun,inşlh sağlıkla kucağınıza da alırsınız.size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.mustafa hocada 2 kez histereskopi oldum rahim darlığından dolayı.benim rahim kalınlaşmıyor.aranızda böyle bir problemi olup da Çözen oldu mu acaba
Ayy canın yeni gördüm aslan pencere otu aldım onu iciom sabah akşam bakalım bi daki ınsalah fsh düşük olursa baslicaz bakalimCanim yumurtan varmis bu da cok guzel bi haber insallah fsh de duser btikisellerden denesene canim dusurmek icin bak bi cok arkadas faydasini gordu. Hemen uzulme ilk ayda hic bisey pat diye olmuyor biliyosun Rabbim seninde yuzunu guldursun cnm icini ferah tut olacak insallah.
Kızlar merhaba nasılsınız ben istanbula geldim gezmeye daha gezip tozamam dedim burda dr a gittim cinsiyeti yine öğrenemedim :)
öelın benm kızda 12 dw gosterdı yaaaa oda mı edepsız olacakHoşgeldin cnm. Çok sıcak dikkat et gezerken. Seninki epey nazlı olacak sanırımBenim zilli 12. Haftada hemencecik gösteri verdi kendini. Yüzünü saklıyor devamlı edepsiz hahah
Sen nerde oturuyodun cnm oh oh gez cok sicak ama dikkat et. Nerelere gideceksinKızlar merhaba nasılsınız ben istanbula geldim gezmeye daha gezip tozamam dedim burda dr a gittim cinsiyeti yine öğrenemedim :)
ayy cınsıyetını ogrenmıs olsaydın havuzlu hana gıderdın cnm eksıkler ıcın raamazan bıter bıtmezzz ben kapalı carsı ıstossss gezecegım eksıklerı agırlasmadan bıtıreyımSen nerde oturuyodun cnm oh oh gez cok sicak ama dikkat et. Nerelere gideceksin
Havuzlu han neresi cnm kapali carsiyi iyi biliyorumda.ayy cınsıyetını ogrenmıs olsaydın havuzlu hana gıderdın cnm eksıkler ıcın raamazan bıter bıtmezzz ben kapalı carsı ıstossss gezecegım eksıklerı agırlasmadan bıtıreyım
cnm kapalı carsının ıcınde bebekle ılgılı hersey orada zaten suusler kıyafetler herseyyyHavuzlu han neresi cnm kapali carsiyi iyi biliyorumda.
S
öelın benm kızda 12 dw gosterdı yaaaa oda mı edepsız olacak)) oglusun mm 17 nın ıcıınde gosterdı anem tam tersı oldu
Semiramelek cnm insallah guzel sonuclar alacaksin sabirla kullan bitkiselleri.
Topitop ozelden yazdim sana.
Selim cnm cok sevindim ya.benimde oldu yine dun aksam leke korkuyorum pazarteside benim kontrolum var artik gelmek bilmez.
Lyl cnm seninki inatci cikti ya :)
Nur cnm cok guldurdun beni kizlar edepsiz erkekler edepli haha :) saka bi yana Rabbim saglik versin heoimizinkilere
ayy cınsıyetını ogrenmıs olsaydın havuzlu hana gıderdın cnm eksıkler ıcın raamazan bıter bıtmezzz ben kapalı carsı ıstossss gezecegım eksıklerı agırlasmadan bıtıreyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?