Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bende samsunluyum annemler şu anda samsun salipazarinda kışın istanbulda eşim bayramda izini uzun alabilirse samsuna gidicez bizde

Bu arada kizlar kimyager dogum yapacakti yapti mi acaba ins bi ses verir simdi bebisi iledir :)
Bir de zubudi arkadasimiz vardi sonuc alacakti ne oldu acaba tup bebekte o da guzel sonuclar verir insallah.
Tedaviye baslayan arkadasimizada hayirli olsun.
Diger soru soran arkadasimiz mutlaka vardir miyom ameliyati olan eski sayfalarda yaziyodur belki.
Kizlar sicaklardan mahvoldum artik kendimi bi oraya atiyorum bu buraya atiyorum olmuyo bi turlu ferahlayamadim. Sanirim vucud iki kat calisiyor ondan esim aksam su an serin diyo ben yine yaniyorum anlamadim gitti

Cnm
cnm bıde benı sor sıcaktan yanıorum karnımdan da yatakıorum ama varya vok yanıorum valla yaaaa yemek yıyıncede şişip kalıom

Bende samsunluyum annemler şu anda samsun salipazarinda kışın istanbulda eşim bayramda izini uzun alabilirse samsuna gidicez bizde

Öyle mii :)) ben çarşambada yaşıyorum canım aslında yakın çok
Kızlar ah o yanma bende de var fena fena ayaklarımı buz torbalarına sokasım geliyo çok fenaa zihnimde sürekli yanıyosun fuat abi repliği var

Nur canim ya catlak kremine basladinmi ben daha almadim bile kullanan ve memnun olan varmi kizlar.
Lyl cok guldum o sahne aklima geldi sorma :) bu arada senin ismin ne

buz torbaları benim kurtarıcım.. şişen ayaklarıma çok iyi geliyor. normalde 38 giyerdim ama şuan patilerimi 39'a zor sığdırıyorum hahah.. birde ben toplu taşımalarda resmen eriyorum pişiyorum yanıyorum. sabah akşam duştayım. geceleri hele resmen cıbıl cıbıl yatıyorum.
yasemin ben lierack kullanıyorum birde bebe yağı. yağı bacaklarıma sürüyorum çünkü dehşet kuruyor. karnımda aynı şekilde. zaten çok şükür dillere destan bir karnım var :) sabah patronum her an doğuracak gibi duruyorsun dedi :) severim ben karnımı :)

Nur canim ya catlak kremine basladinmi ben daha almadim bile kullanan ve memnun olan varmi kizlar.
Lyl cok guldum o sahne aklima geldi sorma :) bu arada senin ismin ne

Canım ben lierac kullanıyorum göbeğim olduğu için 13. Hafta da başladım. Bir de bebek yağı kullanıyorum kuru ciltte kaşıntı yaptığı için duştan sonra ıslakken sürüyorum onu da. Şuan memnunum bu ikiliden rüyamda çatladığımı görsemde çatlamam inşallah

Selin ve yaren kizlar ikinizde ayni urunleri kullaniyormussunuz o zaman bende ondan alayim bi bildiginiz vardir. Birde su biooil gibi bisey cikiyor reklamlarda ama yorumlarina bakmadim hic doktorda bisey demedi bana sunu kullan diye size doktorunuz mu soyledi ? Bu arada bu bebek yagi yagli bi his birakmiyor degil mi
Leyla canim erken baslamak en iyisiymis cunku vucuda elastiklik kazandirmasi acisindan

Son düzenleme:
CNM BENM DRUM ACI BADEM YAGI VE SEBAMED BEBE YAGI ONERDI BENDE LIREAC ALDIM YANINA HESINI SURUOM :d

Bana doktor önermişti. Birde tercih edilen bi krem. Duştan çıkıp ıslakken sürüyorum bebe yağını sonra kurulanıyorum yumuşacık puf puf oluyorsun bi de bebekler gibi kokuyosun

CNM BENM DRUM ACI BADEM YAGI VE SEBAMED BEBE YAGI ONERDI BENDE LIREAC ALDIM YANINA HESINI SURUOM :d
Canim sen tam garanti altina almissin bende aksamlari cok sisiyorum esim diyo doguracak gibisin ama gunduz geciyor sanirim gaz sisligi oluyor o yuzden ben de alayim bi an once

Bana doktor önermişti. Birde tercih edilen bi krem. Duştan çıkıp ıslakken sürüyorum bebe yağını sonra kurulanıyorum yumuşacık puf puf oluyorsun bi de bebekler gibi kokuyosun
Oh mis gibi desene cnm bende haftaya baslayayim yarin 12. Hafta olucam cunku

Cnm bana doktor ne istiyosan sür dedi. Çatlayacağın varsa kullansanda çatlarsın dedi :) :) çok moral vermiş dimi. 12. Haftadan itibaren sürmeye başladım. Bebek yağı kendini çekene kadar bekliyorum. Benim tenim biraz hızlı emdiği için sorun yaşamadım ama iyi geliyor cnm yumuşacık oluyor. Çevremde herkes bu kremleri kullandığı içim tercih ettim. Zaten lierac çok bilindik hamile kremi cnm

kızlar merhaba ben 6 kere kürtaj geçirmek zorunda kaldım. mustafa acete gitmeyi planlıyorum önümüzdeki aylarda. son kürtajın 1 ay önceydi ve tüp bebekti. dün tüp bebek merkezinden aradılar gebelik devam ediyormu diye. doktorla görüştük gebelik sonlandı dedim. rahim zaten inceydi rahimden kaynaklı olabilir dedi. kızlar rahimi bu şekilde incelmiş olan hastaların rahimlerini kalınlaştırabiliyor mu mustafa acet? tüp bebek doktoru yapacak birşey yok dedi üstü kapalı çocuğun olmaza getirdi.Allah rızası için böyle birşey başınızdan geçti mi yada başından geçeni duydunuz mu? sizlerin rahim kalınlığı kaç mm idi transferiniz yapılırken ?benim 6.4 dü transfer günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…