- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
Bende samsunluyum annemler şu anda samsun salipazarinda kışın istanbulda eşim bayramda izini uzun alabilirse samsuna gidicez bizdeVenüs canım samsunda yaşıyorum ailem istanbulda o yüzden arada geliyorum
Gerçekten çok sıcak o yüzden öğle sıcağında çıkmamaya çalışıyoruz
Benimki inadın dibine vurdu sormayın 4 aylık oldu biz hala öğrenemedik cinsiyeti Rabbim hayırlısını versin tabi insan merak ediyor :)
Ben istanbulun pazarlarını ve mahmutpaşayı gezmeyi çok seviyorum ama tabiki bebek alışverişi yapamıcam malesef gerçi daha erken bakalım artık hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Hayırlı uğurlu olsun cnm tedavin. Hadi bakalım Allah'ın izniyle inş bu son olur. Bende o civarlarda başlamıştım cnm.Arkaslar bugün başladım trdaviye DR um gonal f225 mg başladı sizin de öyle miydş
İnsallah canımHayırlı uğurlu olsun cnm tedavin. Hadi bakalım Allah'ın izniyle inş bu son olur. Bende o civarlarda başlamıştım cnm.
cnm bıde benı sor sıcaktan yanıorum karnımdan da yatakıorumBu arada kizlar kimyager dogum yapacakti yapti mi acaba ins bi ses verir simdi bebisi iledir :)
Bir de zubudi arkadasimiz vardi sonuc alacakti ne oldu acaba tup bebekte o da guzel sonuclar verir insallah.
Tedaviye baslayan arkadasimizada hayirli olsun.
Diger soru soran arkadasimiz mutlaka vardir miyom ameliyati olan eski sayfalarda yaziyodur belki.
Kizlar sicaklardan mahvoldum artik kendimi bi oraya atiyorum bu buraya atiyorum olmuyo bi turlu ferahlayamadim. Sanirim vucud iki kat calisiyor ondan esim aksam su an serin diyo ben yine yaniyorum anlamadim gitti
Canim yemek yiyince bende oyle oluyom karnim sertlesiyo sisiyo davul gibi. Senin karnin buyudu mu bayaCnm
cnm bıde benı sor sıcaktan yanıorum karnımdan da yatakıorumama varya vok yanıorum valla yaaaa yemek yıyıncede şişip kalıom
Evet cnm gorwn bese deılde 7 ye gırdıgımı dusunuoooCanim yemek yiyince bende oyle oluyom karnim sertlesiyo sisiyo davul gibi. Senin karnin buyudu mu baya
Bende samsunluyum annemler şu anda samsun salipazarinda kışın istanbulda eşim bayramda izini uzun alabilirse samsuna gidicez bizde
Öyle mii :)) ben çarşambada yaşıyorum canım aslında yakın çok
Kızlar ah o yanma bende de var fena fena ayaklarımı buz torbalarına sokasım geliyo çok fenaa zihnimde sürekli yanıyosun fuat abi repliği var
Nur canim ya catlak kremine basladinmi ben daha almadim bile kullanan ve memnun olan varmi kizlar.
Lyl cok guldum o sahne aklima geldi sorma :) bu arada senin ismin ne
Nur canim ya catlak kremine basladinmi ben daha almadim bile kullanan ve memnun olan varmi kizlar.
Lyl cok guldum o sahne aklima geldi sorma :) bu arada senin ismin ne
CNM BENM DRUM ACI BADEM YAGI VE SEBAMED BEBE YAGI ONERDI BENDE LIREAC ALDIM YANINA HESINI SURUOM :dSelin ve yaren kizlar ikinizde ayni urunleri kullaniyormussunuz o zaman bende ondan alayim bi bildiginiz vardir. Birde su biooil gibi bisey cikiyor reklamlarda ama yorumlarina bakmadim hic doktorda bisey demedi bana sunu kullan diye size doktorunuz mu soyledi ? Bu arada bu bebek yagi yagli bi his birakmiyor degil mi
Leyla canim erken baslamak en iyisiymis cunku vucuda elastiklik kazandirmasi acisindan
Selin ve yaren kizlar ikinizde ayni urunleri kullaniyormussunuz o zaman bende ondan alayim bi bildiginiz vardir. Birde su biooil gibi bisey cikiyor reklamlarda ama yorumlarina bakmadim hic doktorda bisey demedi bana sunu kullan diye size doktorunuz mu soyledi ? Bu arada bu bebek yagi yagli bi his birakmiyor degil mi
Leyla canim erken baslamak en iyisiymis cunku vucuda elastiklik kazandirmasi acisindan
Canim sen tam garanti altina almissinCNM BENM DRUM ACI BADEM YAGI VE SEBAMED BEBE YAGI ONERDI BENDE LIREAC ALDIM YANINA HESINI SURUOM :d
Oh mis gibi desene cnm bende haftaya baslayayim yarin 12. Hafta olucam cunkuBana doktor önermişti. Birde tercih edilen bi krem. Duştan çıkıp ıslakken sürüyorum bebe yağını sonra kurulanıyorum yumuşacık puf puf oluyorsunbi de bebekler gibi kokuyosun
Oh mis gibi desene cnm bende haftaya baslayayim yarin 12. Hafta olucam cunku
Selin ve yaren kizlar ikinizde ayni urunleri kullaniyormussunuz o zaman bende ondan alayim bi bildiginiz vardir. Birde su biooil gibi bisey cikiyor reklamlarda ama yorumlarina bakmadim hic doktorda bisey demedi bana sunu kullan diye size doktorunuz mu soyledi ? Bu arada bu bebek yagi yagli bi his birakmiyor degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?