Cnm bana rahim kalinligi hakkinda bi bilgi verilmedi ama herkesin farkli skintilari oldugu icin herkese farkli tedavi uygulaniyor tabiki. Belki rahim darligi vs de olabilir senin cunku bu yuzden dusuk ve kurtaj yaptiranlari duydum Mustafa hocada. Doktorun tam tani koyamamis olabilir. Mustafa hoca ile gorus derim o skintinin ne oldugunu soyleyecektir. Cunku dogru teshis cok onemli. Inan bazen basit bi seyi bile goremebiliyo doktorlar. Allah yardimcin olsun cnm insallah sende en kisa zamanda kavusursun bebegine su mubarek gunler hurmetine.kızlar merhaba ben 6 kere kürtaj geçirmek zorunda kaldım. mustafa acete gitmeyi planlıyorum önümüzdeki aylarda. son kürtajın 1 ay önceydi ve tüp bebekti. dün tüp bebek merkezinden aradılar gebelik devam ediyormu diye. doktorla görüştük gebelik sonlandı dedim. rahim zaten inceydi rahimden kaynaklı olabilir dedi. kızlar rahimi bu şekilde incelmiş olan hastaların rahimlerini kalınlaştırabiliyor mu mustafa acet? tüp bebek doktoru yapacak birşey yok dedi üstü kapalı çocuğun olmaza getirdi.Allah rızası için böyle birşey başınızdan geçti mi yada başından geçeni duydunuz mu? sizlerin rahim kalınlığı kaç mm idi transferiniz yapılırken ?benim 6.4 dü transfer günü.
canım teşekkür ederim cevabın için. kızlar başka cevap verecek olan yok mu bir benmiyim ya bu sorunu yaşayanCnm bana rahim kalinligi hakkinda bi bilgi verilmedi ama herkesin farkli skintilari oldugu icin herkese farkli tedavi uygulaniyor tabiki. Belki rahim darligi vs de olabilir senin cunku bu yuzden dusuk ve kurtaj yaptiranlari duydum Mustafa hocada. Doktorun tam tani koyamamis olabilir. Mustafa hoca ile gorus derim o skintinin ne oldugunu soyleyecektir. Cunku dogru teshis cok onemli. Inan bazen basit bi seyi bile goremebiliyo doktorlar. Allah yardimcin olsun cnm insallah sende en kisa zamanda kavusursun bebegine su mubarek gunler hurmetine.
Ben bugun sordum raporlu 4000 tl raporsuz 5000 tl dediler ilaclar haric.Merhaba kizlar bir sorum olacak Mustafa acet' te tup bebek Fiyati nedir lutfen bilgilendirirmisiniz??
Tesekkurler peki histereskopi ve laparaskopi ameliyalrinin fiyati nedir bir bilginiz varmi??Ben bugun sordum raporlu 4000 tl raporsuz 5000 tl dediler ilaclar haric.
Can'ım en son histeroskopi fiyatı 3250 ydi eğer ikisi olursa 7000 demişti drTesekkurler peki histereskopi ve laparaskopi ameliyalrinin fiyati nedir bir bilginiz varmi??
Anladigim kadariyla genelde butun hastalarina yapiyor bu ameliyatlari degilmi??Can'ım en son histeroskopi fiyatı 3250 ydi eğer ikisi olursa 7000 demişti dr
Ben hastası değilim ama genelde herkese yapıyor bana da demişti yapalım diye ben sonra vazgeçtimAnladigim kadariyla genelde butun hastalarina yapiyor bu ameliyatlari degilmi??
Missaslan öncelikle jnsallah bir an önce bebegine kavusursun bende histeroskopi oldum rahim dar dedi 4 ay bekleyelim dedi ama ben beklemedım hemen tup yaptım cok şukur suan 3 aylık olduk bence mustafa hoca işini iyi yapan bi dr tavsiye ederim canimHerkese merhaba
Bugun Mustafa acette ilk muayenemi oldum ve bana tabii ki histeroskopi dedi.
Rahmim darmis kaslarini gevseticem dedi baska problem yokmus.sonra 4 ay beklicez dedi.
Bnm gibi olan var mi?yardimci olurmusunuz?
Esim olmami istemiyor ama ben olumlu yorumlar omudum burada cok kararsizim.
Tesekkurler bilgi icin canimBen hastası değilim ama genelde herkese yapıyor bana da demişti yapalım diye ben sonra vazgeçtim
slm kızlar nasılsınz
cnm benm bende ıyıyım bendee hıssetmeye basladım yaaaa bende hast delısı deılım artık :) rabbıme emanetız napalım rabbım esırgesn ınss bebeklerımızı ısteyenlerede nasıp etsın ınsgünaydın cnm biz iyiyiz hamdolsun. arada bir yine lekelenmelerim oluyor ama alıştım sanırım koşa koşa doktora gitmiyorum artık :)
siz nasılsınız bakalım?
cnm benm bende ıyıyım bendee hıssetmeye basladım yaaaa bende hast delısı deılım artık :) rabbıme emanetız napalım rabbım esırgesn ınss bebeklerımızı ısteyenlerede nasıp etsın ıns
amın cnm amınn ısteyen ummedı muahmmede ınssss cnm nasıl mutlu oluorum bendee daaha cırpınıolarrr yaaa ıcımde kus cırpınıo sankıoyy ikisi birden neler yapıyor acaba içeride. ben bir kaç gündür hareketleri dışarıdan bile görmeye başladım. nasıl mutlu oluyorum anlatamam. özellikle sırtı üstü yatarken tekmeliyor :)
Allah'ım şu mübarek günlerde isteyen tüm bayanların yüzünü güldürsün inş. hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, tedavideki arkadaşlarım son tedavileri olur ve Allah'ım çifter çifter nasip eder inş
amın cnm amınn ısteyen ummedı muahmmede ınssss cnm nasıl mutlu oluorum bendee daaha cırpınıolarrr yaaa ıcımde kus cırpınıo sankıtatlıdan sonra ozellıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?