Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm bana rahim kalinligi hakkinda bi bilgi verilmedi ama herkesin farkli skintilari oldugu icin herkese farkli tedavi uygulaniyor tabiki. Belki rahim darligi vs de olabilir senin cunku bu yuzden dusuk ve kurtaj yaptiranlari duydum Mustafa hocada. Doktorun tam tani koyamamis olabilir. Mustafa hoca ile gorus derim o skintinin ne oldugunu soyleyecektir. Cunku dogru teshis cok onemli. Inan bazen basit bi seyi bile goremebiliyo doktorlar. Allah yardimcin olsun cnm insallah sende en kisa zamanda kavusursun bebegine su mubarek gunler hurmetine.

Merhaba kizlar bir sorum olacak Mustafa acet' te tup bebek Fiyati nedir lutfen bilgilendirirmisiniz??

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi

canım teşekkür ederim cevabın için. kızlar başka cevap verecek olan yok mu bir benmiyim ya bu sorunu yaşayan

Herkese merhaba
Bugun Mustafa acette ilk muayenemi oldum ve bana tabii ki histeroskopi dedi.
Rahmim darmis kaslarini gevseticem dedi baska problem yokmus.sonra 4 ay beklicez dedi.
Bnm gibi olan var mi?yardimci olurmusunuz?
Esim olmami istemiyor ama ben olumlu yorumlar omudum burada cok kararsizim.

Missaslan öncelikle jnsallah bir an önce bebegine kavusursun bende histeroskopi oldum rahim dar dedi 4 ay bekleyelim dedi ama ben beklemedım hemen tup yaptım cok şukur suan 3 aylık olduk bence mustafa hoca işini iyi yapan bi dr tavsiye ederim canim

günaydın cnm biz iyiyiz hamdolsun. arada bir yine lekelenmelerim oluyor ama alıştım sanırım koşa koşa doktora gitmiyorum artık :)
siz nasılsınız bakalım?
cnm benm bende ıyıyım bendee hıssetmeye basladım yaaaa bende hast delısı deılım artık :) rabbıme emanetız napalım rabbım esırgesn ınss bebeklerımızı ısteyenlerede nasıp etsın ıns

cnm benm bende ıyıyım bendee hıssetmeye basladım yaaaa bende hast delısı deılım artık :) rabbıme emanetız napalım rabbım esırgesn ınss bebeklerımızı ısteyenlerede nasıp etsın ıns

oyy ikisi birden neler yapıyor acaba içeride. ben bir kaç gündür hareketleri dışarıdan bile görmeye başladım. nasıl mutlu oluyorum anlatamam. özellikle sırtı üstü yatarken tekmeliyor :)
Allah'ım şu mübarek günlerde isteyen tüm bayanların yüzünü güldürsün inş. hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, tedavideki arkadaşlarım son tedavileri olur ve Allah'ım çifter çifter nasip eder inş

amın cnm amınn ısteyen ummedı muahmmede ınssss cnm nasıl mutlu oluorum bendee daaha cırpınıolarrr yaaa ıcımde kus cırpınıo sankı tatlıdan sonra ozellıkle

amın cnm amınn ısteyen ummedı muahmmede ınssss cnm nasıl mutlu oluorum bendee daaha cırpınıolarrr yaaa ıcımde kus cırpınıo sankı tatlıdan sonra ozellıkle

benimkide keyfine göre sanırım. yada ben daha çözemedim neden sonra kıpraştığını :) bi anda hiç birşey yemeden sadece uzanırken coşuyor maşallah :)

Slm kizlar ne guzel pimpirikleri atlatmissiniz ben atlatamadim kanamadan sonra daha cok korkuyorum bugun kontrolum vardi normal gorunuyo dedi ikili test icin kan verdim. Bi de cig et ve kediden uzak dur dedi kan tahlillerimde eskiden bi enfeksiyon gecirmisim onu gordu o yuzden. Sanirim bebisi hissetmeye baslarsam biraz rahatlarim. Bir de kizlar doktor hep 1 ay sonra gel dedigi icin ben bekleyemiyorum biliyosunuz ozele gidiyorum aralarda meraklaninca devlete gidiyorum haftalik olcum sonuclari hep farkli cikiyor doktor takilma diyor ama ne bilimm.
Bu arada sizin iyi olmaniza sevindim kizlar.. nur seni ruyamda gordum bebislerininde fotosunu gosteriyosun falan :) insallah o gunleride goruruz kizlar birbirimize gosteririz fotolari :)
Bi de son bisey kizlar ben bu sicaklarda mahvoldum ya hayatimda bu kadar etkilendigimi hatirlamiyorum siz ne durumdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…