Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnö takıbı baska dra yaptırabılır ama tup bebekte en onemlı sey transfer transfer ıslemını bulnt hoca bıle kımseye yaptırmıyor tup cunkı en onemlı ıslem o yumurta takıbı için baskaları edebılır ama dıgerı zor ama bulent hoca gıbı bı sıstme kursa cpk ıı ıdare eder uzman drlarla calısıor ama transfer ve ılk muanelerı o yapıor muhakkk ılaclaıda kendı yazıor dıger ıslemlerı uzman drları var 3 tane onlar yaoıor ıslmler cok hızlı ılerlıor

Büyük ihtimal Bülent hoca, bahceci gibi aynı sistemi uygulayacak ki uygulamazsa yine aynı olur ve artısı olmaz kimseye..

Transfer olmasa bile en azindan takibi baska doktorlar yapar cunku 2-3 kez yumurta takibi yapiyodu kendisi bu da zaman aliyo tabi. O sirada yeni kisilerin dosyasina bakabilir artik. Ya onemli olan daha cok kisiye ulasmasi gercekten herkes bi an once bebisine kavusur Allah in izniyle onlarda vesile olurlar ins.
Bu arada uzerimde kriiklik var kizlar 2 gundur bi de bugun acayip bi sanci saplandi kasigima 2-3 dakika surdu. Kasilmalar baslamaz demi kizlar ya

Cnm hafıfe alma aman hee benm 28 de basladı kasılmalar magnorm alıorum gunde ıkı tane progstron hapı alıorum ıkı tane falan aman dıkkat et mustfa hoca konusunda cidden sımdı seyı cok merak ediyorum hıstereskopı yapıordu genellıkle sımdı devam mı edecek dırek tup ku yapacak son zmaanlarda muane etmwden hstrespoı gunu alın dıordu o gun muane ediyordu acıkcaı bunu merak edıorım :)

Mustafa hoca bence tüp en son ihtimal yapıyordu öncelikle maddi manevi daha külfetsiz nasıl tedavi edilir bunu değerlendirip öyle karar veriyor çünkü bölümü ivf olmasına rağmen giden herkese tüpbebek yapmıyordu öncelikle tedavi ediyordu bence yine aynı şekilde devam eder zaten kendi açtığı merkezde gerekli tüm teknolojiye sahip olduğunu düşünüyorum yazdıklarından anlaşıldığı kadar hayırlısı diyelim inşallah her şey umut arayanlar için daha iyi olur

Cnm hıstereskopıyı aslına bakarsan uzun sure hamıle kalamayan kadınlara tupculerın hepsı yaoıor ama sunu soluyorlar rahıme cızık atuyoruz rahımdekı cıızık ıyılesırken hamıke kalmak daha kolay ama mustafa hoca hepımıze rahımde darlık var veya yamuk fakan dıor ben aynı rahım fıkmıyle bulent hocaya gıttım kı mutıs bı dr ve bahccıye gıttım ıkısıde rahımde yamukluk kesınlıkle yokmus hıstereskopu olmanz ii olmus o ayrı mesele tup daha kolay tutar ama hısterskpoının amacı sıze yanlıs aktarılmıs dedı

arkadaşlar günaydın. ben aşılama yaptırmıştım ve tutmadı. 2 ay sonra tüp bebek dşünüyoruz. fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
bahçeci 6500 tl + ilaçlar dedi

arkadaşlar günaydın. ben aşılama yaptırmıştım ve tutmadıc. 2 ay sonra tüp bebek dşünüyoruz. fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
bahçeci 6500 tl + ilaçlar dedi
Cnm bahcecıde de 10 u bukuor dondurma cozdurme derkn cubkı bulent tırasta da 6250 +ilaç dıor muane ucretı 6250 nın ıcınden dusuruluuor eger tupe baslarsan

cnm korkma mustafa hoca fulyada tüp bebek merkezi açıyor kasım ayında ACETTO TÜP BEBEK MERKEZİ DİYE .... yarı yolda bırakmıyacak bizi yane sadece biraz daha sabır...

Mustafa hoca yeni yerinde 15 Kasım da başlıyor hasta kabulüne,koordinatörünün numarasını verdi randevu için,hakkımızda hayırlısı olsun artık

Kızlar mustafa beyin verdiği ilaçlar bitince adet hemen mi oluyoruz yoksa daha sonra mı oluyouz

Merhaba kızlar..
hayaller Medipol de idi ama belki de gerçekleri Mustafa bey in yeni ofisinde yaşayacağız.. Rabbim bu yolda kucaklarınızı boş bırakmasın inşaAllah. :) :)

Bir de telefon numarasını nasıl aldınız? yeni muayne ücretleri vs belli mi acaba?

Gecmis olsun Canim aynı dert bendede var grip oldum çok feci heryerim ağrıyor sanki

Canim bende 28+1 oldum. Sen kasilma oldugunu.nasil anladin cnm yani nasil ayirt edicez doktorun mu soyledi

Bende ayni sekilde dusunuyorum cunku benim rahim filminde siviya benzer bisey cikmisti ama emin olamadi laparoskopi olmam gerekebilrdi ama pahali o islem dedi hem bosuna tupum alinmamis olur tup bebek deneyelim dedi. Yani paraci bi doktor degil kesinlikle. Bi de benim baska.bi doktor daha embriyo olusuyo ama rahim bunu tutmuyo cunku rahminin sekli.bozuk demisti kalp.seklindeymis rahim filmindede bu yaziyodu ucgen olmasi.gerekliymis

Nur canım belki o şekilde yaptığı da oluyordur fakat bana rahim ağzı darlığı demişti ve sonrasında önceki ve sonraki şeklini göstermişti iki filmimi de gösterip aradaki farkı anlatmıştı ama her iki şekilde de bir tedavi yöntemi olarak kullanılıp olumlu bir şeyse direkt tüp yapılmadan önce denenebilecek bir yöntem diye düşünüyorum tabi her tedavi her hastada başarıya ulaşacak diye kesin bir sonuç yok Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu şükür biz tattık kucağımıza da alırız inşallah

Yasemın cnm karnımda sertlesme oluordu bıyere toplanıyordu bebekler ve sancı oluordu ara ara tokaya bagladı sancı cıktı cnm baktı kı serum falan verdı ıste dıkkat et cnm sende

Yasemın cnm karnımda sertlesme oluordu bıyere toplanıyordu bebekler ve sancı oluordu ara ara tokaya bagladı sancı cıktı cnm baktı kı serum falan verdı ıste dıkkat et cnm sende
Cok sukur ole bole derken 34 e dogru gıdıoruz yaaa sukurler olsun bakalım ne zmaan geleekler yaa ne zman gelıor bebegın tam akcıgerlerı kızlar tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…