Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sanada gecmis olsun cnm bizlerin 2 kat dikkat etmesi gerekiyor aslinda. Sen neler yapiyosun ciktinmi isten bebek hazirliklari ne alemde yazmiyosun bayadir
Yok canim cikmadim daha 32 haftada çıkılıo bebek alışverişine daha başlamadım Allah nasip ederse önümüzdeki ay basliycam bu aralar biraz yoğunum oyüzden yazamadim canim

Cok sukur ole bole derken 34 e dogru gıdıoruz yaaa sukurler olsun bakalım ne zmaan geleekler yaa ne zman gelıor bebegın tam akcıgerlerı kızlar tam olarak
Cnm bende cok sukur 28 hafta oldum. bugun bi arkadasim geldi onunkide riskli gebelikti 9 ay yatti. Diyoki 28 de bi rahatlaniyo bi de 30 ve 32 olunca iyice rahatlaniyo. Yani sen rahat ol artik ne dururda kar diye dusun cnm. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi.nasip etsin

Kızlar benim adım Esma Kızımın adınida Esmanur koymayı düşünüyorum sizce nasil
Cnm esmanur cook guzel ısım ama senınkıyle aynı gıbı ya banada benm adım nur mesela esmanur veya nurla ılgılı bısı koy dedıler ama ben faklı olmasını ıstedım bu tercıh meselesı bence ama ben kendı veya esımın veya anneanne babaanne ısımlerıne karsıyım ya anneme aynı olsun ıster mıydım adım dıe dusundugumde ıstemezdım cevabını alıyorum farklı olmaası ıcın sadece ama dedıgım gıbı tercıh meselesı yoksa esma adını cok severım

Mustafa hoca yeni yerinde 15 Kasım da başlıyor hasta kabulüne,koordinatörünün numarasını verdi randevu için,hakkımızda hayırlısı olsun artık
İlaçlarımın bitmesine az kaldı benim de. Randevu almam lazım. Bana da yazar mısın numarayı lütfen. Bahsedilen face paylaşımını da göremedim

Kızlar benim adım Esma Kızımın adınida Esmanur koymayı düşünüyorum sizce nasil
Cnm esma guzel bi isim ama kendi ismine cok benziyor nurun dedigi gibi. Ama sen bilirsin yinede oyle hayal ettiysen koy icinden naail geliyosa oyle yap hakkindir. eşin ne diyor bu duruma. Bende Emir Ali koymayi dusunuyorum Allah nasip ederse

Cnm esma guzel bi isim ama kendi ismine cok benziyor nurun dedigi gibi. Ama sen bilirsin yinede oyle hayal ettiysen koy icinden naail geliyosa oyle yap hakkindir. eşin ne diyor bu duruma. Bende Emir Ali koymayi dusunuyorum Allah nasip ederse
Kızlar ben aslında masal diyorum eşim esmanur istiyor annesinin ismini taşısin diyor

Muhammed ali de benim oglusun meryemde kızın adı ınsss kızlar benm cok az kladı bu araa dun acıle gıttım yıne sancı cıkmıo ama bebekler asagı baskı yapıor dayanabıldıgımz kadar dedı dr ıkızler atresten 32 haftda solunum ıcın akcıgerlerı gelısırmıs streslı yasamaya akıskınlarmıs dr um ole dedı emme reflexı ıcın bır hafta daha dayansak dedı 2300 de kıloları cok sukur asagı yukarı bakalım gayırlıaı ıns

Cnm faceki bayanlar fulyada merkez açmış falan dediler. Hatta randevular verilmeyr başlanmış. Verdikleri numarayı arkadaşım randevu için aradı ama ulaşamadı. Ayrıca mustafa hoca kimseyi madur etmez bence. Önceliği takip ettiği hastaları verir gibi düşünüyorum. Ayrıldığını duyunca benimde ilk aklıma hastaları geldi

cnm bana özelden numarayı atabılırmısın ben de mustafa hocanım hastasıyım ilaçlarım bitti buğün de adet oldum randevu almam gerekıyor

kızlar dün ilaçlarım bitti buğün adet oldum artık gercek adetım bu galiba Mustafa hoca da yok ovulasyon testi alıp yumurtlamamı takıp edecegım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese....

cnm Rabbim bebeklerini sağ salım kucagına almaı nasip etsin.... aşılamaylamı oldu bebeklerin bende 3 ay sonra aşılama düşünüyorum eğer olmazsa ....

İsmiyle yaşasınlar canım.. Bu arada buraya yazmış mıydım hatırlamıyorum ama benim de suyum fazlaydı ya o sıra baskı çok artmıştı bende ilaç kullandım sonra azaldı baskılar. Senin su fazlaysa o da artırır baskıları.. Gerçi 2 can taşıyorsun bize göre yükün 2 kat her türlü bizden daha zor geçer Allah yardımcın olsun evlatlarında ismiyle yaşasınlar inşallah

KIzlar doğumlar yaklaştı benim doktorum bana sezaryen öneriyor geç olduğu için kıymetli diyor beni de ikna etti hayırlısı bakalım aralık 8 gibi görünüyor şu an doğumun dedi

Leyla senin asilama ile mi olmustu. Epidural mi dusunuyosun peki sezeryani. Nurr cnm sanci yoksa dayanmaya calis cnm 2300 kilo gayet iyi ikiz icin. Selinn cnm seninkinin ismi ne oldu.
Esma benim fikrimi sorarsan esmanur ismi masal dan daha guzel cnm. Ama herkesin fikri baska tabi.

Sınkar benım tup bebek yaren cnm suyum normale dondu sukur ama benm sımdı 33+3 um ve dr bana normal tek bebekde 38 haftada gıbısın sonucta ıkı bebek 4600 kılo sadece bebekler asgı yukarı ıste baskın cok yasemın sancı arada olyyor ama dayanacagım ınsss en azından 35 olsam dıorum emme reflexı gelıssın bebelerın yaaaa rabbım yardımcımız olsun ıns hayırlısı bu saatten sonra hep dua ettım 34 olayım rabbım ne olur dıe cok sukur yaaa geldık cattık sayılır ıns salı gunu kontrol var tekrardan bakalaım o zman 34+1 falan olmud olacagım ne dıycwk drumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…