Yok canim cikmadim daha 32 haftada çıkılıo bebek alışverişine daha başlamadım Allah nasip ederse önümüzdeki ay basliycam bu aralar biraz yoğunum oyüzden yazamadim canimSanada gecmis olsun cnm bizlerin 2 kat dikkat etmesi gerekiyor aslinda. Sen neler yapiyosun ciktinmi isten bebek hazirliklari ne alemde yazmiyosun bayadir
Cnm bende cok sukur 28 hafta oldum. bugun bi arkadasim geldi onunkide riskli gebelikti 9 ay yatti. Diyoki 28 de bi rahatlaniyo bi de 30 ve 32 olunca iyice rahatlaniyo. Yani sen rahat ol artik ne dururda kar diye dusun cnm. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi.nasip etsinCok sukur ole bole derken 34 e dogru gıdıoruz yaaa sukurler olsun bakalım ne zmaan geleekler yaa ne zman gelıor bebegın tam akcıgerlerı kızlar tam olarak
Cnm esmanur cook guzel ısım ama senınkıyle aynı gıbı ya banada benm adım nur mesela esmanur veya nurla ılgılı bısı koy dedıler ama ben faklı olmasını ıstedım bu tercıh meselesı bence ama ben kendı veya esımın veya anneanne babaanne ısımlerıne karsıyım ya anneme aynı olsun ıster mıydım adım dıe dusundugumde ıstemezdım cevabını alıyorum farklı olmaası ıcın sadece ama dedıgım gıbı tercıh meselesı yoksa esma adını cok severımKızlar benim adım Esma Kızımın adınida Esmanur koymayı düşünüyorum sizce nasil
şimdiden hayırlısı olur inşallh.Mustafa hoca yeni yerinde 15 Kasım da başlıyor hasta kabulüne,koordinatörünün numarasını verdi randevu için,hakkımızda hayırlısı olsun artık
İlaçlarımın bitmesine az kaldı benim de. Randevu almam lazım. Bana da yazar mısın numarayı lütfen. Bahsedilen face paylaşımını da göremedimMustafa hoca yeni yerinde 15 Kasım da başlıyor hasta kabulüne,koordinatörünün numarasını verdi randevu için,hakkımızda hayırlısı olsun artık
Cnm esma guzel bi isim ama kendi ismine cok benziyor nurun dedigi gibi. Ama sen bilirsin yinede oyle hayal ettiysen koy icinden naail geliyosa oyle yap hakkindir. eşin ne diyor bu duruma. Bende Emir Ali koymayi dusunuyorum Allah nasip ederseKızlar benim adım Esma Kızımın adınida Esmanur koymayı düşünüyorum sizce nasil
Kızlar ben aslında masal diyorum eşim esmanur istiyor annesinin ismini taşısin diyorCnm esma guzel bi isim ama kendi ismine cok benziyor nurun dedigi gibi. Ama sen bilirsin yinede oyle hayal ettiysen koy icinden naail geliyosa oyle yap hakkindir. eşin ne diyor bu duruma. Bende Emir Ali koymayi dusunuyorum Allah nasip ederse
Muhammed ali de benim oglusun meryemde kızın adı ınsss kızlar benm cok az kladı bu araa dun acıle gıttım yıne sancı cıkmıo ama bebekler asagı baskı yapıor dayanabıldıgımz kadar dedı dr ıkızler atresten 32 haftda solunum ıcın akcıgerlerı gelısırmıs streslı yasamaya akıskınlarmıs dr um ole dedı emme reflexı ıcın bır hafta daha dayansak dedı 2300 de kıloları cok sukur asagı yukarı bakalım gayırlıaı ınsCnm esma guzel bi isim ama kendi ismine cok benziyor nurun dedigi gibi. Ama sen bilirsin yinede oyle hayal ettiysen koy icinden naail geliyosa oyle yap hakkindir. eşin ne diyor bu duruma. Bende Emir Ali koymayi dusunuyorum Allah nasip ederse
Kızlar faceden de açıklama yaomıs ama bence semra hocanın yenı acacgı hastaneye gececek gıbıme gelıor şirinevlerde nedense ıçime ole dogdu valla oraya baslamasa bıle bıyere muhakk baslar merak etmeyın ama sırınevlere buyuj tup bebek merkezı acıor memorıal o olmazsa baska tup bebek druna gorunursunz
cnm bana özelden numarayı atabılırmısın ben de mustafa hocanım hastasıyım ilaçlarım bitti buğün de adet oldum randevu almam gerekıyorCnm faceki bayanlar fulyada merkez açmış falan dediler. Hatta randevular verilmeyr başlanmış. Verdikleri numarayı arkadaşım randevu için aradı ama ulaşamadı. Ayrıca mustafa hoca kimseyi madur etmez bence. Önceliği takip ettiği hastaları verir gibi düşünüyorum. Ayrıldığını duyunca benimde ilk aklıma hastaları geldi
cnm Rabbim bebeklerini sağ salım kucagına almaı nasip etsin.... aşılamaylamı oldu bebeklerin bende 3 ay sonra aşılama düşünüyorum eğer olmazsa ....Muhammed ali de benim oglusun meryemde kızın adı ınsss kızlar benm cok az kladı bu araa dun acıle gıttım yıne sancı cıkmıo ama bebekler asagı baskı yapıor dayanabıldıgımz kadar dedı dr ıkızler atresten 32 haftda solunum ıcın akcıgerlerı gelısırmıs streslı yasamaya akıskınlarmıs dr um ole dedı emme reflexı ıcın bır hafta daha dayansak dedı 2300 de kıloları cok sukur asagı yukarı bakalım gayırlıaı ıns
Muhammed ali de benim oglusun meryemde kızın adı ınsss kızlar benm cok az kladı bu araa dun acıle gıttım yıne sancı cıkmıo ama bebekler asagı baskı yapıor dayanabıldıgımz kadar dedı dr ıkızler atresten 32 haftda solunum ıcın akcıgerlerı gelısırmıs streslı yasamaya akıskınlarmıs dr um ole dedı emme reflexı ıcın bır hafta daha dayansak dedı 2300 de kıloları cok sukur asagı yukarı bakalım gayırlıaı ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?