Yaren kan uyusmazlligi ignesini sen mi vurulmustun. Kacinci haftada vuruldun cnm.
KIzlar doğumlar yaklaştı benim doktorum bana sezaryen öneriyor geç olduğu için kıymetli diyor beni de ikna etti hayırlısı bakalım aralık 8 gibi görünüyor şu an doğumun dedi
cnm Rabbim bebeklerini sağ salım kucagına almaı nasip etsin.... aşılamaylamı oldu bebeklerin bende 3 ay sonra aşılama düşünüyorum eğer olmazsa ....
Her türlü hangisi hakkında hayırlıysa o şekilde olsun canım. Benim de yarın belli olacak ama bizim de sezeryan görünüyor.
Leyla senin asilama ile mi olmustu. Epidural mi dusunuyosun peki sezeryani. Nurr cnm sanci yoksa dayanmaya calis cnm 2300 kilo gayet iyi ikiz icin. Selinn cnm seninkinin ismi ne oldu.
Esma benim fikrimi sorarsan esmanur ismi masal dan daha guzel cnm. Ama herkesin fikri baska tabi.
Canım hakkında hayırlısı olsun.normalde bende çok panigimdir ama dogum esnasında onu kucagına aldıgını bilmek herşeyi unutturuyor.bende belden uyuşmalı oldum çoook rahat geçti elhamdüdillah korkmayın kızlar tamamen uyutmaları daha kötü narkozu çıkartması öksürmek falan .ben memnun kaldım tavsiye ederim.Canım histeroskopiden 4 ay sonra normal yolla hamile kaldım yaklaşık 3 sene uğraşmıştık Rabbim nasip etti çok şükür sezaryende ona daha karar veremedim canım acaba çok panik olur muyum heyecan yapar mıyım onu düşünüyorum şimdi çünkü ben çok heyecan yapabilirim diye düşünüyorum o durumda tamamen uyumak daha iyi gibi geliyo ama bebeğimi de hemen görmek istiyorum o da var işte kararsız kaldım :)
Bende vurulmuştum 27.haftada.dogum olduktan sonrada bebegin kan gurubu anneyle aynı degilse anneye 12saat içinde tekrar igne yapılıyor.Yaren kan uyusmazlligi ignesini sen mi vurulmustun. Kacinci haftada vuruldun cnm.
Kızlar bız pozıtıfız esımke ıkımz bıse bısı demedıler bu konuda bızızm vurulmamıza gerk yok dımı
Canım hakkında hayırlısı olsun.normalde bende çok panigimdir ama dogum esnasında onu kucagına aldıgını bilmek herşeyi unutturuyor.bende belden uyuşmalı oldum çoook rahat geçti elhamdüdillah korkmayın kızlar tamamen uyutmaları daha kötü narkozu çıkartması öksürmek falan .ben memnun kaldım tavsiye ederim.
Sezaryende 5dakikada bebegi görüyorsun korku falan olmuyor bende panik var sakinlrştirici veriyorlar sıkıntı olmuyor.çok şükür bende baş agrısı olmadı kişiden kişiye degişiyor sanırım.hayırlısı ile kurtulursunuz inşallh kızlar.Belden uyuşturulunca doğumdan sonra başağrısı olabiliyormuş diye duydum sen de böyle bir şey olmuş mıydu canım
merhaba canım ilk aşlamada mı tuttu.... sorun neydi acaba? bizde sebebsiz infertilite dediler histeroskopi oldum Mustafa hoca 5-6 ay bekleyin normal yolla olur dedi ama ben sabırsızım biraz 3 ay bekleyecegım olmazsa aşılamaya geçecegim inş...Aşılamayı ben yaptırmıştım
merhaba canım ilk aşlamada mı tuttu.... sorun neydi acaba? bizde sebebsiz infertilite dediler histeroskopi oldum Mustafa hoca 5-6 ay bekleyin normal yolla olur dedi ama ben sabırsızım biraz 3 ay bekleyecegım olmazsa aşılamaya geçecegim inş...
tesekkur ederım canım inş Rabbim kucagına almayıda nasip etsin...İlk aşılamamdı canım.. Benim daha önceden kimyasal ve sağlık nedeniyle sonlanan 4 aylık gebeliğim vardı yani normal yolla da gebe kalabiliyordum.. Klomenle yumurta takibi görmüştüm ben sonrasında adetlerim düzensizleşti ve pko oluştu.. Histeroskopiyi de 1 sene gebelik oluşmayınca belki olur sonrasında düşüncesiyle oldum.. Histeroskopiden 9 ay sonra aşılama oldum. Aşılamayı günseli hoca da oldum. Çok şükür ilk denemede sonuç aldık. İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın olmadı gireceğin süreç vesile olur sana
tesekkur ederım canım inş Rabbim kucagına almayıda nasip etsin...
Cnm aen napıorsun yurumeye basladın mı normal dogum ıcın normal dusunuor musun yadaAmin inşallah canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Cnm aen napıorsun yurumeye basladın mı normal dogum ıcın normal dusunuor musun yada
Cnm ya benimkinimde kafa yapisi ondeymis dedi doktor. Buyuk kafali olunca sanirim sezeryan kacinilmaz oluyor. Bende cok normal dogum istiyirum ama bu gidisle olmayack gibiCanım bugün net belli olacak ama gelişim olarak bebeğin kafa yapısı önde gidiyor geçen hafta çatı muayenesi yaptı doktor fazla geçer alamadık. Haftaya kilosuna tekrar bakar öyle karar veririz dedi. Ama sezeryan görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?