35+0 yazacaktımmm :))) cok sukur darısı sızeeeee inşşşşşKızlarrrrr 3olduk tam bugun drdan geldık bı aksılık olmazsa bırden bıre olmazsa amelıyat gunu aldık 10 kasım bebıslerımın dogum tarıhı olacak inşşşş
Cnim benim gözün aydın olsun şimdiden Rabbim sagsalim kucağına almayi nasip etsin bizi mutlaka haberdar et35+0 yazacaktımmm :))) cok sukur darısı sızeeeee inşşşşş
Nurrr canim benim yol arkadasim cok sevindim sende bebislerine kavusma tarihini aldin sonunda ya Rabbime sukur. 10 kasima kadar neredeyse 37 olursun cnm cok cok iyi ikizler icin masallah. Cnm bebislerin kilosu kac olmus.Kızlarrrrr 3olduk tam bugun drdan geldık bı aksılık olmazsa bırden bıre olmazsa amelıyat gunu aldık 10 kasım bebıslerımın dogum tarıhı olacak inşşşş
36+4 oluyoruz cnm cok sukur bugun 2700 cnm cok sukur ıkısıde yaaa cok heycanlıyım bıtanem sormaaaaaa gecer mı bu haftaNurrr canim benim yol arkadasim cok sevindim sende bebislerine kavusma tarihini aldin sonunda ya Rabbime sukur. 10 kasima kadar neredeyse 37 olursun cnm cok cok iyi ikizler icin masallah. Cnm bebislerin kilosu kac olmus.
10 kasımda 36+4 oluyoruz cnm bugun 35+0 ım cunkı36+4 oluyoruz cnm cok sukur bugun 2700 cnm cok sukur ıkısıde yaaa cok heycanlıyım bıtanem sormaaaaaa gecer mı bu hafta
10 kasımda 36+4 oluyoruz cnm bugun 35+0 ım cunkı
Şimdiden hayırlı dogumlar canım 10günde net 3000 kg olurlar çok sevimdim darısı diger arkadaşlara inşallh36+4 oluyoruz cnm cok sukur bugun 2700 cnm cok sukur ıkısıde yaaa cok heycanlıyım bıtanem sormaaaaaa gecer mı bu hafta
Ohh masallah kilolarda gayet iyi. Ayy cnm sakin bak simdiden soyluyorum buraya yazmayi unutma merak ederim. Ya cok heyecanli bebisler geliyioo Rabbim in izniyle ne umutsuzluklara kapiliyoduk ne agliyorduk Rabbim nasip etti sonunda ve saglikla kuca g imizada almayi nasip etsin. Isteyen herkese nasip etsin. Bende heyecanlaniyorum gunler gectikce :)36+4 oluyoruz cnm cok sukur bugun 2700 cnm cok sukur ıkısıde yaaa cok heycanlıyım bıtanem sormaaaaaa gecer mı bu hafta
Eevt evet hıc umudum yoktu ya sorma cnm cok sukur ama az kaldı haftya kadr gunler gecer mi bakalım ıns yazarım tabı cnmOhh masallah kilolarda gayet iyi. Ayy cnm sakin bak simdiden soyluyorum buraya yazmayi unutma merak ederim. Ya cok heyecanli bebisler geliyioo Rabbim in izniyle ne umutsuzluklara kapiliyoduk ne agliyorduk Rabbim nasip etti sonunda ve saglikla kuca g imizada almayi nasip etsin. Isteyen herkese nasip etsin. Bende heyecanlaniyorum gunler gectikce :)
Eevt evet hıc umudum yoktu ya sorma cnm cok sukur ama az kaldı haftya kadr gunler gecer mi bakalım ıns yazarım tabı cnm
Cnm sende mi sezeryan kesinlesti mi ? Bende bu hafta ici kontrole gidicem ins. Bakalim ne diyecek en son suyum fazlaydiİNşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın ikizlerini çifte sevinç yaşayacaksın ne güzel darısı başımıza bakalım bu hafta içi ben de gideceğim bakalım gün verir mi ki doktor
Cnm sende mi sezeryan kesinlesti mi ? Bende bu hafta ici kontrole gidicem ins. Bakalim ne diyecek en son suyum fazlaydi
Gozun aydın cnm darısı bızeee dua etKızlar biz çok şükür oğlumla kavuştuk 
Kızlar biz çok şükür oğlumla kavuştuk 
Ayy cnm benim ya guzel Rabbim saglikli uzun omur versin anali babali buyutsun darisi bize. Epidural mi oldun nasil zorlandinmi cnm memnunmusunKızlar biz çok şükür oğlumla kavuştuk 
Senin icin nasil rahat edecekse oyle yap cnm. Benim doktor o an karar veririz dedi ama bilmiyorum fikri ilerelyen haftalarda degsiir mi. Sen nasil istiysun o da cok onemli, doktorun sezeryan yanlisi mi bi de onu da iyice anla cnmYA canım kafam o kadar karışık ki dr riske atmayalım sezaryen diyo çevrem illa normal uygunsa normal yap diyo ben de bilemedim yarın dr a gideceğim bakalım ne diyecek
Gozun aydın cnm darısı bızeee dua et
Ayy ne güzel maşallah tebrik ederim Rabbim bahtını güzel eylesin analı babalı büyütsün inşallah
Ayy cnm benim ya guzel Rabbim saglikli uzun omur versin anali babali buyutsun darisi bize. Epidural mi oldun nasil zorlandinmi cnm memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?