Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Oyy masallah haftada 400 gram mi benimkide oyle olacak sanirim ya.
Iyi yapmissin cnm bencede zorlamanin alemi yok neredeyse 39 haftalik olmus olacak gayet iyi. Hersey hazir mi

Benmde salı gunu bellı olacak kızlar bu gunlere cok ii geldım cok sukur rabbıme ama hala kafamda delı sorular sımdı akcıger ne zman tam anlamıyla gelısmıs oluyor ya
Nurr cnm ya sen yazdikca banada heyecan basiyo aramizda 5 hafta var ya sanki hemencecik gececekmis gibi :) cnm masallah sen artik tamamladin tehlikeli zamani ikizler hemde. Artik icin rahat olsun ben bile yavas yavas rahatladim diyorum ama kasilma olunca erken dogmasin diyorum esime o da sus diyo aklina alma oyle seyler diyo korkuyorum hemen. Beninkide 1500 gram su an bakalim ne kadar daha alacak

Valla cnm sorma insan hemen heycanlanıoo bende dıorum 34 den sknra gelısıoo dımı rıskı atlattık dımı ıns yaa aklımda delı sorular benmde bakalım rbbım saglıkla kucgımza almayı nasıp etsın hepımıze ıns ısteyenlerede hayırlıs saglıklı evlat nasıp etsın AMİN

Oyy masallah haftada 400 gram mi benimkide oyle olacak sanirim ya.
Iyi yapmissin cnm bencede zorlamanin alemi yok neredeyse 39 haftalik olmus olacak gayet iyi. Hersey hazir mi

Normal de geçen 3 haftada almıştı 400 gramı. Çok değişiyor kilo alımı. Bugün tam 38 haftalık olduk çok şükür.
26. haftadan beri erken doğum riski olmama rağmen anca tamamlayabildim çok yavaş çıktım bu konuda çantayı hazırlayalı 3 gün oldu çok fazla ağırlaşmıştım ben 5 dakika yürümek bile bitiriyordu beni o yüzden erken hazırlamak en iyisi

Erken dogum korkusu hepimizde de oldu ve oluyo sanirim. Ama bundan sonra baska telaslar baslar artik emdi mi, terledi mi vs :)) bende kayinvalidemin hastanede olmasindan dolayi hazirliklara ara vernek durumunda kaldim daha camasirlarini yikyamadim bile. Hep diyorum bi.erken dogsa ortada kaldik Allah korusun. Bu hafta ins o eksikleri de tamamlamak istiyorum. Allah im hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar sizinde kaburgalarinizde agri oluyormu? Benim öndeki kaburgalarimda agri var nefes darligida yasiyorum ara ara. birde bugun darlanma hissi geldi bana elbiselerimi cikarsam rahatliycakmisim gibi ama zaten bol elbiseler. Ne biliim Allah yardimcimiz olsun esime diyorum bu cocugun hakkini anne babaya bolseelr %99 u benim :)

Aynen canım fena bi kaburga ağrısı hatta yer yaptı artık dıştan dokununca derisi bile acıyor ama geçiyor geçecek son günlerde çok başka görünüyor göze bu ağrılar

Evet aynen canım sağ taraf özellikle fena yeri daraldıkça da itip duruyo zaten :) gerçekten son zamanlarda bayağı bir ağırlaşıyor insan öne eğilemiyor mesela otursam kalkamıyorum yatsam dönemiyorum :) bi de zayıfım yani kilolu olsam napardım hiç bilemiyorum :)) kızlar sizde kilo durumu ne alemde ben hiç almadım sanırım aldığım 6-7 kilo da bebeğe aittir heralde:)

10 kilo

Kızlar biz hiç kilo almamışız
Aynen cnm benm bırlıkte tup yapan arkadasım dogum yaptı dogumfa vermıs 10 kılo zaten oncekı kılosuna dustu bu arada aynı ay yaotık ıkı gun vardı aramzda 34 de dogurdu gayet saglıjlı bebeklerı var

En cok ben kilo almisim heralde,
9 kilo aldim daha 2 ayim var tabi :) ama bu halde bile 60 kiloyum 1,68 boy yani sisko sayilmam :))
Bu arada kizlar gogus ucu kremi aldiniz mi ben bugun alisverise ciktimda gordum orda lanolin krem kararsiz kaldim nette de herkes alin falan yazmis.

Ben lansinoh lanolin aldım kullanmaya başladım farketti de uçlar kuru pütürtülüydü 2 hafta kadar oldu galiba alalı. bir de e vitamini tavsiye ediyorlar onu almıcam ama bir de ayva çekirdeğini suya koyup onu sürüyorlarmış onu deneyebilirim. Ama genel olarak kremden şuan memnunum tabi sonrası gösterecek fayda edip etmediğini.

Bende hep bu markayi duyuyorum ve genelde her yerde de satilyor netten alicam cok fiyat farki var. Kizlar ne cok alacak sey cikiyor al al bitiremedik :) mama kasigi, tarak, biberon, burun aspiratoru, tirnak makasi, ates olcer. Daha neler neler:)

Bende hep bu markayi duyuyorum ve genelde her yerde de satilyor netten alicam cok fiyat farki var. Kizlar ne cok alacak sey cikiyor al al bitiremedik :) mama kasigi, tarak, biberon, burun aspiratoru, tirnak makasi, ates olcer. Daha neler neler:)

Bende bi çoğunu internetten aldım. ebebekte falan var bu krem 10ml fiyatı internette 40ml aynı. internet daha uygun. şükür biz tamamladık bir tek harici ısıtıcı alacağız eve birde ateş ölçeri temassız almadım şuan kararsız kaldım onda

Kızlar bu memeucu kremini doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamamızı öneriyor doktorlar çünkü çevremde çoğu kişi meme ucu yara olduğundan bebeklerini emzirememektennşikayetçi çok kötü bir durum hem bebek hem anne için yalnız kremi sürerken meme ucu çok uyarılmamalı erken doğuma sebebiyet verebilir diye okumuştum ben de 1 hafta sonra kullanmaya başlayacağım lansinoh marka tamamen doğalmış hatta bebeği emzirirken silmeye bile gerek yokmuş

Aynen cnm bende dun e-bebek e baktim 40 tl yaziyor nette 24 lira falan. Nette bi cok marka urun daha uyguna bakin derim kizlar. Birde bu kremi kimisi 1 ay once kullanmaya baslayin yazmis kimisi 1 hafta once baslayin yazmis. Bana 1 ay once fazla geldi 1 hafta once baslasak yeter gibi.

Kızlarrrrr 3olduk tam bugun drdan geldık bı aksılık olmazsa bırden bıre olmazsa amelıyat gunu aldık 10 kasım bebıslerımın dogum tarıhı olacak inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…