Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ookzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya

Ayy nur canım yaa nasıl sevindim.cok şükür minnoslarina sağ selim kavustun. Oglusun da inşallah tez zamanda çıkacak kuvezden Ayy sen nasılsın bu arada.agrin çok değildir inşallah? Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım

Insncnm ıns kucagıma alırım onuda baktım geldım sımdı mınnosum yaaa kıyamadım ıçim guttı ama bı kacgyn yatabılır dedı cnm bakalım

9 ay birliktelikten sonra ilk kez ayrı kaldın yavrundan canım elbette zor ama inşallah iyi olur hemencik de çıkar kuvezden. Annesinin yanına gelir o da.dua ediyorum sana ve bebislerine

Edacim canim benim gözün aydın olsun oglusunda iyi olup yanına gelsin inşallah darısı bizlere insallah

Cnm emmesinin zayif olmasinda sezeyan dogumun etkisi varmi acaba? Ama emdikce alisir diye duydum insallah gelsitirirde sende rahat edersin miniginle. Rabbim sgalikli sihatli buyutsun bebisini hepimizin.

Bilmiyorum ki canım etrafta sezeryanlı normal diyorlar ama bizle doğum yapanlarda yok. çenesi daha güçsüz ondan galiba. Bakalım şuan sürekli alıştırma yapıyoruz emiyoruz ama öncesi 1 saat ağlamayla geçiyor biberonda almıyor. buna da şükür bi şekilde yolunu bulmaya çalışıyoruz sağlıkla büyüsünler yeter ki biraz yoruyor bu durum o kadar

Ookzılar ben dogum yaptım dun gece seseryanla bebeklerım beklemedı kızım yanımda oglumda irkilme oldugu için kuveze aldılar dua edın oda cıksın bıran once ya

Canım gözün aydın oğlunda hemen toparlar inşallah. Rabbim sağlık versin

Yaa gerçekten mi çok sevindim gözün aydın canım inşallah hepiniz de iyidir ne oldu suyun mu geldi canım birden sen 10 kasımda doğum yapacaktın oğluş da çıkar canım yeterince gelişti her ikisi de zaten inşallah çabuk atlatır annesi

Nurr canimm ya surpriz oldu desene bebisler beklemedi. Gozun aydin kuzumm ya kavustun bebislerine oglusunda en kisa zamanda toparlar merak etme cnm sakın ya, tam olarak neyi var. Rabbim sihhatle buyutsun ikisinide anali babali insallah. Nasil sevindim anlatamam nereden nereye. Bu arada ne zaman taburcu olacaksin nasil oldu, cnm dikkat et kendine he cift tarafli sut vericen artik :)

Pkuzlar sancım vardı nstde de coktı baya sonra dr alalım dedı aldık ınlıyor bebegım kızlar ama xavuk toplarlnr dedı drumz ıns dua wdın kızm ynmda

Pkuzlar sancım vardı nstde de coktı baya sonra dr alalım dedı aldık ınlıyor bebegım kızlar ama xavuk toplarlnr dedı drumz ıns dua wdın kızm ynmda
Ah cnm benim kiyamam dularimiz seninle cnm Rabbim bebisini en kisa zamanda sagligina kavustursun. Doktor oyle dediyse merak etme cnm cabuk toparlar ins minigin de bir an once cikip evinizin yolunuzu tutarsiniz..

Ben tup bebekle hamile kaldim. Histereskopiden 6 ay sonra tup bebek yaptirdik.

Bende histeroskopi sonrasi hemen tup yaptım çok şükür 31 haftamdayim Rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba arkadaşlar,
ben 2 defa histeroskopi oldum ve tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. gebeliğim ikiz değil, tekil..
sormak istediğim, bu şekilde hamile kalanlar 12. haftada mustafa hoca tarafından kontrole çağrıldınız mı?
kalp atışı için kontrole gittiğimizde, histeroskopiden dolayı 12. hafta tekrar kontrol etmek isterim demişti bana, ama yer değişikliği durumundan randevu alamadım, hamileliğim şu an 12+5.

Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Ben hamile kaldiktan sonra Mustafa hocaya bir kez gittim kontrole. Ama bazi kisileri tekrar cagiriyordu.

Nurrr cnm nasilsin bebisin nasil merak ediyorum seni taburcu oldunmu cnm cvp yaz mutlaka dualarim seninle kuzumm. Rabbim sana bebislerine saglik sihat versin.

Merhaba kızlar hepinizin gözü aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bende tüp bebek yoluyla hamile kaldım. Şuan hala tüp bebek doktoruma görünüyorum kalp atışını duyana kadar devam edicem ama devamında kadın hastalıkları bölümüne geçmek istiyorum. Sizler hangi doktora gidiyorsunuz önerebileceğiniz doktor ve hastane var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…