Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Arkadaşlar histereskopi mi 7500 olmuş baya pahalı gerçekten.benimde lapparaskopi olmam lzim bunun fiyatını bilen var mı?

Arkadaşlar histereskopi mi 7500 olmuş baya pahalı gerçekten.benimde lapparaskopi olmam lzim bunun fiyatını bilen var mı?

Evet histeroskopi 7500 olmuş. arkadaşımın kuzeni yeni gitti yeni yere 7500 demişler histeroskopiye
Laparoskopi fiyatını bilmiyorum

Esma iyiyim ara ara sancim oluyor. Sen nasilsin ciktin mi isten?
Bu arada leyla bugun dogum yapacakti ne oldu acaba. Insallah yazar burayada

Kızlar, çok yazı var okuyamadım.Sizlere danışmak istiyorum . 7 düştüğüm var. Net bir neden bulunamadı, sağlıksız olduğu için (genetiksel) olduğu düşünülüyor.
PGT,CGH önerildi hep.
Böyle bir durumu yaşayıp Mustafa bey den sonra sonuç alan varmı ? Mustafa beyle görüşmeye gittim geçenlerde ve şu ana kadar gördüğü en zor 2. Vaka olduğumu söyleyerek, histeroskopi yapmalıyız dedi.Daha önce histeroskopi yaptırmıştım ve bir sorun olmadığı söylenmişti.İkilemde kaldık???

Kızlar, çok yazı var okuyamadım.Sizlere danışmak istiyorum . 7 düştüğüm var. Net bir neden bulunamadı, sağlıksız olduğu için (genetiksel) olduğu düşünülüyor.
PGT,CGH önerildi hep.
Böyle bir durumu yaşayıp Mustafa bey den sonra sonuç alan varmı ? Mustafa beyle görüşmeye gittim geçenlerde ve şu ana kadar gördüğü en zor 2. Vaka olduğumu söyleyerek, histeroskopi yapmalıyız dedi.Daha önce histeroskopi yaptırmıştım ve bir sorun olmadığı söylenmişti.İkilemde kaldık???
Allah yardimcin olsun oncelikle Mustafa hocanin dusuk yapanlarada histereskopi yaptigini biliyorum. Eger dusuk sebebi rahimdeki bi sorunsa bu halledilebiliyor. Tabii genetik testleri de yaptirsaniz iyi olur. Insallah en kisa zamanda sizde saglikli bi gebelik yasarsiniz.

Nurse kullanıyorum cnm ama cok fayda etmedı yA sabahlara kadr ayaktayız sırma bı tane fe deıl ıkısı bırden baslıo bazen skrma cok sukur vefdıgıne rabbjmın ama dun gece ıkı saat uyudum ama deger bebişlerime ya cok tatlılaf cooooj

Cnm rezene içiren var bebeklerine. Benim doktorumda rezene verebilirsiniz demişti ama sen kendi doktoruna sor istersen.

Bakın ne buldum.

http://www.doktorattila.com/bebeklerde-gaz-sancisi-ve-cozum-yollari/

Esma iyiyim ara ara sancim oluyor. Sen nasilsin ciktin mi isten?
Bu arada leyla bugun dogum yapacakti ne oldu acaba. Insallah yazar burayada
VenüsCum sancılar basladi demekki ne zamn kontrole gittin dr ne diyo canim ben perşembe bırakıyorum işi 3 hafta uzatmis olacağım bende bugün kontroldeydim çok şükür kızım iyiymiş erken doğum riskin yok dedi normal doğum görünüyor dedi tabiki herseyin hayirlisi sağlıklı gelsinde önemli olan o Rabbin herkesin yardımcısı olsun canim

VenüsCum sancılar basladi demekki ne zamn kontrole gittin dr ne diyo canim ben perşembe bırakıyorum işi 3 hafta uzatmis olacağım bende bugün kontroldeydim çok şükür kızım iyiymiş erken doğum riskin yok dedi normal doğum görünüyor dedi tabiki herseyin hayirlisi sağlıklı gelsinde önemli olan o Rabbin herkesin yardımcısı olsun canim
Cnm 10 gun once gitmistim haftaya nst ye girecegim ins. Sende hic kasilma olmuyor mu? Bende sık sık oluyor kasilmalar. Ya benimde doktorum normal.gorunuyor dedi ama bu hostereskopi isi kafami kurcaliyor acikcasi. Sen sordun mu doktoruna histereskopi olan normal dogum yapmasi sakincali mi?

Cnm 10 gun once gitmistim haftaya nst ye girecegim ins. Sende hic kasilma olmuyor mu? Bende sık sık oluyor kasilmalar. Ya benimde doktorum normal.gorunuyor dedi ama bu hostereskopi isi kafami kurcaliyor acikcasi. Sen sordun mu doktoruna histereskopi olan normal dogum yapmasi sakincali mi?
Ewet canim ben dün gittiğimde konuştuk tup olmasi ve histeroskopi olman engel değil dedi benim Dr da histeroskopi yapio birsürü hastam var dedi histeroskopi olup normal doğum yapan bende 2 hafta sonra gitcem nst ve çatı muane si yapcam dedi arada karnim agrio ama o kasılmamı bilemedim

Kızlar meraba biz Rüyamıza kavuştuk :) çok şükür çok mutluyum Rabbim sizlerin de kucağınıza sağselim almanızı nasip etsin inşallah isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar meraba biz Rüyamıza kavuştuk :) çok şükür çok mutluyum Rabbim sizlerin de kucağınıza sağselim almanızı nasip etsin inşallah isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin inşallah
Maşallh canım Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallh .saglık sıhhat versin :-)

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun saglikla sihatle insallah. Darisi basimiza artik :) nasil gecti sezryan zor oldu mu agrin falan bebis nasil kac kilo dogdu

Cnm bebeklere 3 ve 5. Ayda vurulan ası zehırlı ısala karsı bebeklere agır atlatmakarını engellıo allah korusun bır kkı hafta hast kalanlar oluo zehırlı ısalden
Cnm ben tüm aşıları yaptırmayı düşünüyorum. Doktorum özellikle yapalım derse yaptırırım. Ne olur ne olmaz.

PGT,CGH önerildi hep.

Genetik test yaptırdın mı cnm?

Cnm rezene kapsulu verdı ama henuz almadım ya :KK43: ne bjkjm nasıl verım rezeneyı korktum su bıle vermeyın dıolar ya

Evet haklısın cnm korkmakta. Kapsülü olduğunu bilmiyordum. Benim bi tanıdık bebeği grip olmuş doktoru ıhlamur verme dediği halde ıhlamur vermiş oğluna. İyi cesaret demiştim hatta. Dediğim gibi doktorum rezene çay kaşığı kadar verebilirsin dedi ama bende vermedim. Karın masajını yap cnm

Back
X