Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar meraba biz Rüyamıza kavuştuk :) çok şükür çok mutluyum Rabbim sizlerin de kucağınıza sağselim almanızı nasip etsin inşallah isteyen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip etsin inşallah

Oyyyy maşallah size canımm. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Aramıza bir minnoş daha katıldı. Benim kızımın 2. İsmide ruya :) nasılsınız? Kilosu boyu nasıl? Senin ağrın sancın var mı?

Esma ve yasemin canlar siz nasılsınız? Hayırlısıyla sizinde haberlerinizi alırız inş. Başka hamiş var mıydı hatırlayamadığım?

Taze anneler nasıl? Alışabildiniz mi yeni hayatınıza?

Biz kızımla ediyle büdü olarak evin içinde günlerimizi geçiriyoruz. Arada gelen giden arkadaşlar oluyor kafamız dağılıyor. Yarın 2. Ay aşılarımız var 3 tane yapacaklar. İnş kuzumun canı çok acımaz ve sonrasında rahat olur. Hala anne olduğuma inanamıyorum. Mucizemsin sen benim diyerek seviyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Mevlüdümüzüde yaptık daha da rahatladık. Bu arada 12 aralıkta iş başı yapmam lazımdı ama geçen gün gidip patronla konuştum kısmetse 1 martta işe başlıcam. Benim için süper bir gelişme. Kızıma kısa süreliğinede olsa ben bakıcam :)

Kızlar sizin bebekleriniz de korkarak uyanıyor mu?

Esma ve yasemin canlar siz nasılsınız? Hayırlısıyla sizinde haberlerinizi alırız inş. Başka hamiş var mıydı hatırlayamadığım?

Biz kızımla ediyle büdü olarak evin içinde günlerimizi geçiriyoruz. Arada gelen giden arkadaşlar oluyor kafamız dağılıyor. Yarın 2. Ay aşılarımız var 3 tane yapacaklar. İnş kuzumun canı çok acımaz ve sonrasında rahat olur. Hala anne olduğuma inanamıyorum. Mucizemsin sen benim diyerek seviyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Mevlüdümüzüde yaptık daha da rahatladık. Bu arada 12 aralıkta iş başı yapmam lazımdı ama geçen gün gidip patronla konuştum kısmetse 1 martta işe başlıcam. Benim için süper bir gelişme. Kızıma kısa süreliğinede olsa ben bakıcam :)

Maşallah canım 2ayı dolmuş bizimde 3ayı dolacak yarın inşallh.2.ay aşısı ayaktan olan çok canları yanıyor sakinleştirmek çok zor oluyor çok şükür ben atlattım.koldan olanda deri altına yaptıkları için acıma olmuyor sadece duruş pozisyonundan dolayı aglıyorlar.birde en az 3gün duş aldırmaman lazım verem aşısının tutması için.ateş olabilir sürekli ölçmen lazım canım ben aşıdan önce şurup vermiştim ateşi çıkmamıştı.senin adına çook sevindim canım ne güzel izin almışsın.canım o korkma nazardan olabilir bizde yok çok şükür ama genelde olur bebeklerde okunması lazım geçer ama merak etme.

Çok sağolun kızlar cümlemizin inşallah sezaryen rahat geçti hiç büyüttüğüm gibi değilmiş spinaldi günden güne iyi oluyorum çok şükür bebeğim de iyi çok şükür Allaha üçlü testimiz riskli çıkmıştı ama Rabbime çok şükrolsunki sağlıklı bebeğim çok şükür

Selin cnm iyiyim hamdolsun iyice agirlastim tabi gece uykulari yurumek falan zor oluyor tabi. 1 ay kaldi normal zamaninda dogarsa ama doktorum 37-38. Hafta gibide olabilir dedi. Senin adina cok sevindim cnm ise daha sonra gitmene cunku bebisin daha cok minik ve sana ihtiyaci var. Hemde sende tadini cikarmia olursun.

Kızlar, çok yazı var okuyamadım.Sizlere danışmak istiyorum . 7 düştüğüm var. Net bir neden bulunamadı, sağlıksız olduğu için (genetiksel) olduğu düşünülüyor.
PGT,CGH önerildi hep.
Böyle bir durumu yaşayıp Mustafa bey den sonra sonuç alan varmı ? Mustafa beyle görüşmeye gittim geçenlerde ve şu ana kadar gördüğü en zor 2. Vaka olduğumu söyleyerek, histeroskopi yapmalıyız dedi.Daha önce histeroskopi yaptırmıştım ve bir sorun olmadığı söylenmişti.İkilemde kaldık???

Canım selam ya ben de seni merak ediyordum ne zamandır profiline girip bakıyorum yazmamıştın uzun zamandır... müjde ile dönersin demiştim ama ben gibi sende de yok müjdeli haber demek:KK51: ben XpreiaZ hatırladın mı bilmiyorum 3 düşük de bende var.. son düşüğün üstüne 1.5 seneyi geçti hala hamile kalamadım. ben de geçen ay histereskopi yaptırdım ama mustafa beyde değil. normal denemelerimin sonundayım , 6 ay kadara tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum

En son 5 düşüktü sanırım senle konuştuğumuzda sonra 2 kere daha normal mi denedin?

Canım inşallah mustafa bey vesilen olsun.. gelsin sağlıkla müjden en kısa sürede..

Merhaba. Kısaca yaşadıklarınızın aynısını yaşadım diyebilirim. Benimde 2 sene sonra rahimde şekil bozukluğunu öğrendik ve gecen ay histereskopi oldum. Rahimi düZelttiler.bu ay normal akışına bıraktık ama dr önümüzdeki ay aşılama önerdi. Ama siz ameliyattan iki ay sonra doğal gebelik yaşamışsınız . Acaba aşılamaya hemen geçmesem mi diye düşündürdünüz beni ? Çünkü benimde eşiminde sorunu yok. Sadece rahim şekli doğuştan bozukmuş benim.
canım ben 2 yıl önce eylülde korunmayı bıraktım. korunmayı bırakmadan önce doktora gittim genel muayene oldum bi sorun yok bırakabilirsiniz dedi. aradan 4 ay geçti Ocak ayında 4-5 gün geciktim ama gebelik yoktu, şubat ayında da 1 hafta geciktim yine gebelik yoktu ve adetim lekelenme şeklinde 10 gün sürdü. bende fazla sürünce tekrar doktora gittim. doktor muayene etti pco oluşmuş dedi. diğer ay hormon testi yapalım dedi. 6. ay gittim hormon testleri yapıldı eşime sperm testi yapıldı. bende pco oluşmuş. eşimde de kayda değer bi problem gözükmedi. doktor süreci hızlandırmak için klomen tedavisine başlayalım dedi. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. ama gebelik oluşmadı. temmuz ayında hsg çekildim tüpler falan temiz çıktı bi sıkıntı yok dendi. ağustos ve eylül ayında 2 kez aşılama yapıldı yine gebelik oluşmadı. sonra tedaviye ara verdim. kasım ayında tüp bebek doktoruna gittim kontrol oldum. bi sıkıntı yok istediğiniz zaman tüp yaparız dedi. ama yaptırmadık. sonra tüpe karar verdik. ağustos ayında yaptırırız diye ramazan geçsin dedik. bu arada ben doktor araştırdım. mustafa beyi buldum. eşime öncesinde bi kontole gidelim belki istediği bişey olur dedim. haziran ayında kontrole gittik yapılan herşeyin sonucunu toplayıp. mustafa hoca güzelce muayene etti ve rahimde şekil bozukluğu var bu şekilde tüp yapama dedi. yapsamda tutmaz, doğal yollada hamile kalamazsın, kalırsanda düşük veya erken doğum olur dedi. histeroskopi önerdi. bizde güvendik ve tamam dedik. çünkü şimdiye kadar ki hiçbir doktor bize böyle bişeyden bahsetmemişti. 6 temmuzda histeroskopi oldum. çok şükür başarılı geçti. histeroskopi sonrası bu 2. ayımdı ve çok şükür ki mucizem geldi. iyi ki mustafa hocaya güvenmişim. inşaalllahhh 9 ay benimle olur ve kucağıma hayırlısıyla alabilirim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin.

Slm kızlar bızde bır ay olduk bugun cok sukut asımızıfa olduk bıfaz agladılat ama cok deıl şukur annelık mutıs bısı hanımlar rabbım ısteyen herkekse nasıp etsın ıns
Masallah cnm ya ne zaman 1 ay oldu dun gibi sanki. Nasil geciyor gunleriniz 3 kisi olarak. Emme sorununu atlattiniz mi cnm

Kızlar ben bugun izne çıktım çok şükür ben iyiyim sizler Nasılsıniz VenüsCum hazırlıklar ne alemde az kaldı artık bizim dr ne zaman gideceksin canim

Allah yardimcin olsun oncelikle Mustafa hocanin dusuk yapanlarada histereskopi yaptigini biliyorum. Eger dusuk sebebi rahimdeki bi sorunsa bu halledilebiliyor. Tabii genetik testleri de yaptirsaniz iyi olur. Insallah en kisa zamanda sizde saglikli bi gebelik yasarsiniz.
Amin canım inşallah. Genetik testler yapıldı birşey çıkmadı,Sadece PGT denememizde sağlıksız çıkınca kalıtsal değil ama o anlık rastlantısal bir bozukluk olabilir dediler.

Canım selam ya ben de seni merak ediyordum ne zamandır profiline girip bakıyorum yazmamıştın uzun zamandır... müjde ile dönersin demiştim ama ben gibi sende de yok müjdeli haber demek:KK51: ben XpreiaZ hatırladın mı bilmiyorum 3 düşük de bende var.. son düşüğün üstüne 1.5 seneyi geçti hala hamile kalamadım. ben de geçen ay histereskopi yaptırdım ama mustafa beyde değil. normal denemelerimin sonundayım , 6 ay kadara tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum

En son 5 düşüktü sanırım senle konuştuğumuzda sonra 2 kere daha normal mi denedin?

Canım inşallah mustafa bey vesilen olsun.. gelsin sağlıkla müjden en kısa sürede..
Merhaba canım hatırladım:KK66: Amin inş hepimiz için gelsin müjdeli haberler..Psikolojim çok iyi olmadığı için Bayadır girmiyordum, bakmıyordum foruma.
Maalesef bir değişiklik yok,7 ledim ama yok yani sağlıklı denk getiremedik:KK43: son 3 gebeliğim de üst üste kendiliğinde oldu, biri dış biri boş, birinde kalp atışı alamadık maalesef:KK43:( PGT De yaptırdık ama ondada birinde hiç sağlıklı çıkmadı , diğerinde sağlıklı 3 tane çıktı ama nasip işte o da tutmadı .Ertesi ay kendiğimden kaldım ama kalp atışı olmadı:KK43: doktorum sağlıklı denk gelene kadar dene dedi ister normal ister PGT.Üstüste boş ve dış gebelik olması bizide düşündürdü açıkçası genetiksel birşey olduğu konusunda ama %100 net değiliz tabi. Mustafa beyi duydum burdan bir arkadaştan.Önce çok mantıklı gelmedi.Çünkü çok doktora gittim.Histereskopi Ulun Bey yaptı , rahim filmi çektirdim vs. Rahimden kaynaklı olmadığı söylendi hep.Rahim iyi dediler. Ama Mustafa bey de tam tersini söyleyen tek doktor.Geçen hafta gittim görüşmek için, şu zamana kadar gördüğü en zor 2.vaka olduğumu söyledi histeroskopi yapmalıyız dedi.Hatta bir kereyle olmayabilir dedi.Şaşırdık açıkçası.
Tabi birde dediğin gibi ücret meselesi var.7,500 beklediğimizin çok üstünde geldi.Şok olduk desem yeridir yani. En fazla 3 , 4000 gibi düşünmüştük .
Bilmiyorm açıkçası şuan haber bekliyoruz gün için bu arada da karar vermeye çalışıyorum:KK43: tekrar tüp denemektense daha mantıklı geliyor ama bir taraftan tereddütte ediyorum normal yaptırdığım gibi bir histeroskopi değil yaptığı çünkü.Riski yokmuş ama yinede insan o kadar şey yaşadıktan sonra haliyle korkuyor.Hayırlsı olur inş..

Son düzenleme:
Merhaba canım hatırladım:KK66: Amin inş hepimiz için gelsin müjdeli haberler..Psikolojim çok iyi olmadığı için Bayadır girmiyordum, bakmıyordum foruma.
Maalesef bir değişiklik yok,7 ledim ama yok yani sağlıklı denk getiremedik:KK43: son 3 gebeliğim de üst üste kendiliğinde oldu, biri dış biri boş, birinde kalp atışı alamadık maalesef:KK43:( PGT De yaptırdık ama ondada birinde hiç sağlıklı çıkmadı , diğerinde sağlıklı 3 tane çıktı ama nasip işte o da tutmadı .Ertesi ay kendiğimden kaldım ama kalp atışı olmadı:KK43: doktorum sağlıklı denk gelene kadar dene dedi ister normal ister PGT.Üstüste boş ve dış gebelik olması bizide düşündürdü açıkçası genetiksel birşey olduğu konusunda ama %100 net değiliz tabi. Mustafa beyi duydum burdan bir arkadaştan.Önce çok mantıklı gelmedi.Çünkü çok doktora gittim.Histereskopi Ulun Bey yaptı , rahim filmi çektirdim vs. Rahimden kaynaklı olmadığı söylendi hep.Rahim iyi dediler. Ama Mustafa bey de tam tersini söyleyen tek doktor.Geçen hafta gittim görüşmek için, şu zamana kadar gördüğü en zor 2.vaka olduğumu söyledi histeroskopi yapmalıyız dedi.Hatta bir kereyle olmayabilir dedi.Şaşırdık açıkçası.
Tabi birde dediğin gibi ücret meselesi var.7,500 beklediğimizin çok üstünde geldi.Şok olduk desem yeridir yani. En fazla 3 , 4000 gibi düşünmüştük .Fazla abartı bir fiyat açıkçası muayene de öyle.Karttan çektirdiğimiz için 30 TL de ekstra aldılar.Biraz paraya dökmüşler işi bence.Açıkçası insan bir yerden sonra bizim gibi hastalar ekstra bir önem gösterilmesini bekliyor maddi , manevi ama maalesef:KK43:
Bilmiyorm açıkçası şuan haber bekliyoruz gün için bu arada da karar vermeye çalışıyorum:KK43: tekrar tüp denemektense daha mantıklı geliyor ama bir taraftan tereddütte ediyorum normal yaptırdığım gibi bir histeroskopi değil yaptığı çünkü.Riski yokmuş ama yinede insan o kadar şey yaşadıktan sonra haliyle korkuyor.Hayırlsı olur inş..

Peki ne sıkıntı varmış rahimde? hsg görüntün tlfda var mı? sorularım rahatsız ederrse es geç canım.

Pfff hangimizin psikolojisi normal kaldı ki... 7 düşük kolay mı... ben 3 de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum 7 için Allah sabır versin... ama işte dert veren Rabbim sabrını da verir inşallah...

Fiyatlar cidden çok fena uçmuş canım ama işte artık el mecbur durumdayız.. ben trabzonda oldum 1500 e. 7500 duyunca oha oldum tabi... doktor güven verdi ise içine sindi ise tüp yerine o parayı histereskopiye vereceğini düşün canım..

Bu benim hsg üstten basıklık var ya orası düzeltilmiş
DSC_0787.webp

Peki ne sıkıntı varmış rahimde? hsg görüntün tlfda var mı? sorularım rahatsız ederrse es geç canım.

Pfff hangimizin psikolojisi normal kaldı ki... 7 düşük kolay mı... ben 3 de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum 7 için Allah sabır versin... ama işte dert veren Rabbim sabrını da verir inşallah...

Fiyatlar cidden çok fena uçmuş canım ama işte artık el mecbur durumdayız.. ben trabzonda oldum 1500 e. 7500 duyunca oha oldum tabi... doktor güven verdi ise içine sindi ise tüp yerine o parayı histereskopiye vereceğini düşün canım..

Eki Görüntüle 1922727
Benimde şekil bozukluğu varmış canım öyle dedi.Tam olması gerektiği gibi ölçülerde değilmiş. Biraz t gibi sanırım benim. Birde kalınlık açısındanda biraz takıldı. İşte bunlardan dolayı düşükler olabilirmiş.Bu şekilde ya dış gebelik yaşarsın ya da bebek gelişemez dedi.
Dediğin gibi bende tüp denemektense bunu deneyim diyorum.En azından Aklımda kalmz, pişman olmam ama işte bir taraftanda çekimserlik var :( Allah yardımcımız olsun..

Eki Görüntüle 1922727

Bir taraftan tüp denemelerimiz de 10 döllenmiş embriyodan hep sağlıklı 3 tane kalması biraz düşündürüyor , genetikte kaynaklımı acaba diye? Doktora gelince biraz farklı bir tavıra ve üsluba sahip biri açıkçası ;)

Benimde şekil bozukluğu varmış canım öyle dedi.Tam olması gerektiği gibi ölçülerde değilmiş. Biraz t gibi sanırım benim. Birde kalınlık açısındanda biraz takıldı. İşte bunlardan dolayı düşükler olabilirmiş.Bu şekilde ya dış gebelik yaşarsın ya da bebek gelişemez dedi.
Dediğin gibi bende tüp denemektense bunu deneyim diyorum.En azından Aklımda kalmz, pişman olmam ama işte bir taraftanda çekimserlik var :KK43: Allah yardımcımız olsun..
ben senin yerinde olsam yaptırırdım mustafa beye histereskopi.. tüp denedin sonuçta olmadı... normal de denemeye devam etsen dış gebelik olup Allah korusun tüpü falan kaybetme durumun olmasın... benim hiç imkanım olmadı mustafa beye muayene olmaya.. istanbuldayken randevu almaya çalıştım ama 1 ay sonraya kadar full dolu demişlerdi (eski yerinde)

cgh ile tüp yapmaya kalksan zaten 25bini geçiyor fiyat acıbademde. histereskopiyi yaptırıp için rahat denersin hiç değilse. hem gebe kalmanda problem yok senin zaten. mustafa bey histereskopi sonrası normal olabileceğini söylüyor madem, bence yaptır...

Back
X