Merhaba canım hatırladım

Amin inş hepimiz için gelsin müjdeli haberler..Psikolojim çok iyi olmadığı için Bayadır girmiyordum, bakmıyordum foruma.
Maalesef bir değişiklik yok,7 ledim ama yok yani sağlıklı denk getiremedik

son 3 gebeliğim de üst üste kendiliğinde oldu, biri dış biri boş, birinde kalp atışı alamadık maalesef

( PGT De yaptırdık ama ondada birinde hiç sağlıklı çıkmadı , diğerinde sağlıklı 3 tane çıktı ama nasip işte o da tutmadı .Ertesi ay kendiğimden kaldım ama kalp atışı olmadı

doktorum sağlıklı denk gelene kadar dene dedi ister normal ister PGT.Üstüste boş ve dış gebelik olması bizide düşündürdü açıkçası genetiksel birşey olduğu konusunda ama %100 net değiliz tabi. Mustafa beyi duydum burdan bir arkadaştan.Önce çok mantıklı gelmedi.Çünkü çok doktora gittim.Histereskopi Ulun Bey yaptı , rahim filmi çektirdim vs. Rahimden kaynaklı olmadığı söylendi hep.Rahim iyi dediler. Ama Mustafa bey de tam tersini söyleyen tek doktor.Geçen hafta gittim görüşmek için, şu zamana kadar gördüğü en zor 2.vaka olduğumu söyledi histeroskopi yapmalıyız dedi.Hatta bir kereyle olmayabilir dedi.Şaşırdık açıkçası.
Tabi birde dediğin gibi ücret meselesi var.7,500 beklediğimizin çok üstünde geldi.Şok olduk desem yeridir yani. En fazla 3 , 4000 gibi düşünmüştük .Fazla abartı bir fiyat açıkçası muayene de öyle.Karttan çektirdiğimiz için 30 TL de ekstra aldılar.Biraz paraya dökmüşler işi bence.Açıkçası insan bir yerden sonra bizim gibi hastalar ekstra bir önem gösterilmesini bekliyor maddi , manevi ama maalesef

Bilmiyorm açıkçası şuan haber bekliyoruz gün için bu arada da karar vermeye çalışıyorum

tekrar tüp denemektense daha mantıklı geliyor ama bir taraftan tereddütte ediyorum normal yaptırdığım gibi bir histeroskopi değil yaptığı çünkü.Riski yokmuş ama yinede insan o kadar şey yaşadıktan sonra haliyle korkuyor.Hayırlsı olur inş..