Histeroskopiyi mustafa hocada oldum ve tüp bebek tedavisini de kendi yaptı. Gebelik takibi yapmıyor kendisi, soru sorsam da haftalar sonra cevap veriyor maalesef. Histeraskopiden sonra benzer bir durum yaşayan varsa bilgi verir belki diye buraya sorayım dedim.cnm geçmiş olsun böyle bir durum yaşamadım, bilmiyorumda... hangi doktora gidiyorsun? histeroskopi olduğun doktora gitmiyorsan bir o doktora görün istersen seni en iyi histeroskopi yaptırdığın doktor incler...
Bence asilama yapmadan tup bebege direk gecmeye gerek yok gibi yinede senin ve esinin karari onemli ve daha 2,5 senelik evlisin biraz rahat ol ben 5 yillik evliyim. asilamayada cok para verme devlette yaptir baktin olmuyor tup bebek yaptirirsin. Histereskopi olmussun iyi bi merkez olduktan sonra bence farketmez. burda bi arkadasimiz daha bulent trasa gitti onunda tuttu sukur hemde ikiz. ben Mustafa hocaya gittigim zaman daha az yogundu ama bana cok guven vermisti. bizde cok beklemistik ama boyle bu isler. inan dogum kontrolunde bile iyi bi doktorsa bekliyorsun saatlerce. yani bi kac ay daha bekle ve karrini oyle ver.V venuskiz cnmm yaaa birde birsey diyuecegım ben Mustafa Hocaya çok büyük umutlarla gittim, hala umudum var ama ne bileyim çokta umduğumu bulamadım, çok kısa sürdü muanelerım hiçbirsey anlamadım... rahmin dar dedi histeroskopi oldum ama gördüğüm kadarıyla histeroskopi yapmadığı hastası yok... birde histeroskopiden sonra kontrol amaçlı gittiğimde 5 saat bekledım eşim çok sinirlendi... ben birdaha bu kadar beklemem paramla rezil olamam dedi... hak verdim ona birsey diyemedim... bir yakınımız Bülent Tırasa gitti ilk denemede hamile kaldı, bizde Bülent Hocaya gidelim diyor tüp bebek için... benımde kafam karıştı biraz açıkcası... neyse inş şu bekleme sürecınde hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz inş.. .
Anladim cnm haklısınnn Mustafa Hoca sorulara cvp vermiyor. Umarım hersey gönlünce olur sen içini ferah tut cnm.Histeroskopiyi mustafa hocada oldum ve tüp bebek tedavisini de kendi yaptı. Gebelik takibi yapmıyor kendisi, soru sorsam da haftalar sonra cevap veriyor maalesef. Histeraskopiden sonra benzer bir durum yaşayan varsa bilgi verir belki diye buraya sorayım dedim.
Bence asilama yapmadan tup bebege direk gecmeye gerek yok gibi yinede senin ve esinin karari onemli ve daha 2,5 senelik evlisin biraz rahat ol ben 5 yillik evliyim. asilamayada cok para verme devlette yaptir baktin olmuyor tup bebek yaptirirsin. Histereskopi olmussun iyi bi merkez olduktan sonra bence farketmez. burda bi arkadasimiz daha bulent trasa gitti onunda tuttu sukur hemde ikiz. ben Mustafa hocaya gittigim zaman daha az yogundu ama bana cok guven vermisti. bizde cok beklemistik ama boyle bu isler. inan dogum kontrolunde bile iyi bi doktorsa bekliyorsun saatlerce. yani bi kac ay daha bekle ve karrini oyle ver.
Hamdolsun iyiyim cnm doktora gittim nst ye girdim sanci cikmadi haftaya cati muyanesi yapilacak ve tekrar nst ye giricem haftaya belli olur dogumu nasil yapacagina karar veririz dedi doktor. Senin bebis nasil cnm alistiniz mi yeni hayatiniza :) bu arada sezeryanla ilgili skintilarin varmi agri sizi falan dikis yerlerinde kasiklarinda.Canım naber nasılsın doktora gittin mi gün verdi mi dr bebiş nasılmış
Canim cok sevindim iyi olmana inşallah bebisler erken gelmiycek bende bi yandan Temizlik bebişin kıyafetleri uğraşıyorum bende 23 gitcem nst ve çatı muanesi yapacak ozamna kadar inşallah erken gelmek istemez kizimHamdolsun iyiyim cnm doktora gittim nst ye girdim sanci cikmadi haftaya cati muyanesi yapilacak ve tekrar nst ye giricem haftaya belli olur dogumu nasil yapacagina karar veririz dedi doktor. Senin bebis nasil cnm alistiniz mi yeni hayatiniza :) bu arada sezeryanla ilgili skintilarin varmi agri sizi falan dikis yerlerinde kasiklarinda.
Hamdolsun iyiyim cnm doktora gittim nst ye girdim sanci cikmadi haftaya cati muyanesi yapilacak ve tekrar nst ye giricem haftaya belli olur dogumu nasil yapacagina karar veririz dedi doktor. Senin bebis nasil cnm alistiniz mi yeni hayatiniza :) bu arada sezeryanla ilgili skintilarin varmi agri sizi falan dikis yerlerinde kasiklarinda.
Amin cnm insallah erken gelmezler. hayirlisi ile atlatiriz bizde. bende tekrardan ayin 21 inde gidicem.Canim cok sevindim iyi olmana inşallah bebisler erken gelmiycek bende bi yandan Temizlik bebişin kıyafetleri uğraşıyorum bende 23 gitcem nst ve çatı muanesi yapacak ozamna kadar inşallah erken gelmek istemez kizim
Iyi olmana sevindim.cnm sezeryanda kimisi skinti cekiyor. oyy masallah bebisine cnm insanin alismasi zaman alir ama uzun zaman ugrastik sanirim pimpirikli anne olmaktan alamayacagiz kendimizi. insallah 40 in cikinca biraz daha rahat edersin cnm.Hadi hayırlısı olsun canım az kaldı meleğine kavuşmana biz de iyiyiz çok şükür lohusalık psikolojisi biraz farklı oluyormuş ama günden güne alışıyorum insan çok endişeli oluyor bebeğimi büyütebilecek miyim iyi bakabiliyor muyum endişeleri...gece uykusunu da tam alamayınca biraz huzursuz hissediyor insan kendini. Ama yanımda bir melek var o kadar masumlarki mis gibi kokuyor :)) sürekli kokluyorum uyuyunca özlüyorum :) canım çok şükür benim sezaryenim beklediğimden düşündüğümden çok daha iyi geçti pazartesi kontrolüm vardı yara yeri kaynamış bile dedi dr 3-5 gün sadece oturup kalkarken sıkıntı oluyordu sonra o da geçti şu an çok rahatım hiçbir hareket kısıtlanması kalmadı çoo şükür
Slm kızlar bızımde kırkımz bu paZar cıkıor sızı takıp edıorım dogum yaptınz mı dıe ama yaaamıorum bazen kızımda gaz sıkıntısı azalma olmasına ragmen devam edıor ıns kırktan sonra gecer valla cok zpr gazla mucadele yaIyi olmana sevindim.cnm sezeryanda kimisi skinti cekiyor. oyy masallah bebisine cnm insanin alismasi zaman alir ama uzun zaman ugrastik sanirim pimpirikli anne olmaktan alamayacagiz kendimizi. insallah 40 in cikinca biraz daha rahat edersin cnm.
Cnm ya masallah bebislere 40 lik olmislar bile. Bende hic cocuk bakmadim simdiye kadar evin en kucuguyum yegenim de yakinimda degil bebek nasil bakilir bilmiyorum ama herkes insan bi anda ogreniyor diyor. insallah kolay adapte olurumAma mutıssss bu bebısler ılk gunlerı gelıo aklıma da mınıcıklerdı emerken bıle hemen yoruluolardı cok guzel ılk gunlerı kızlar leyle keyfını sur gaz sıkıntsı 15 gunden sonra baslıo ıns senınkının olmaz sımdı buyuduler valla bayaaa sukur
Ee artik bebisli annesin her daim elinde bi tanesi olacak cnm uzman olursun artik tek elle calismada :) cok minikler gercekten gecen bi arkadas dogum yapmisti bebisini gormeye gittim Allah im dedim bu kadar minik olacak demekki minicikler Rabbim korusun hepsini..Cnm bende bu kadr kucuk beebge bkmamstm ınan kızın 2 kıloydu ılk yıkadfmda elim ayagım tutredı ama sumdı nasıl alıstım dıger elmde kız var dzgn yazamdım
Bak sızınkı benmkıler kadr mınık olmaz kzıım 2260 dogdu kılo vermeye baslamıs anne karnında chnkı dusun ona ragmen kocmaan geldı gozume sımdı kılo aldılar sıpalr kı kocaman gelıolar ama gorenker haka mınık dıo olur mu dıom kocaman oldular cok alıstın mıs kokulular yaaa hele bı dogur varya mutıs mytısss rabbım ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın ıns:)Ee artik bebisli annesin her daim elinde bi tanesi olacak cnm uzman olursun artik tek elle calismada :) cok minikler gercekten gecen bi arkadas dogum yapmisti bebisini gormeye gittim Allah im dedim bu kadar minik olacak demekki minicikler Rabbim korusun hepsini..
Dur cnm bozma moralini hemen sen emzirmeye devam et tabiiki ama doktor mama da ver diyorsa ver bence. bi de cnm belki sutun yeterlidir ama besliyicligi azdir. sen kendi yemene icmene cok dikkat et ki sutun de besliyici olsun. kaliteli beslen. bu hafta oyle dene bence doktoruna guveniyosan. bebis de kilolari alir insallah haftaya cnm.Kızlar bugün kızımın kontrolü vardı dr a gittik 10 gün 9 gün önce gitmiştik tartılmıştı ve bugün tekrar tartıldı dr hiç kilo almamış dedi emziriyordum mama vermiyordum dr doymuyor olabilir dedi mama da ver dedi önce emzir sonra mama ver yerse doymamıştır dedi ama zaten şu an doyma hisleri olmuyoki bir hafta böyle deneyelim haftaya tekrar gel dedi çok üzüldüm moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?