Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yaa tabii olmaz mıı insanın içine sokası geliyor işte napim canım veriyorum mama hem emiyor yeterki sağlıklı olsunlar da minnoşlar Allahım yardım eder gerisine bu arada lohusalık nasıl bi psikolojidir çok tuhaf karmaşık karışık birçok dıygu bir arada yaşanıyor inşallah 40 tan sonra normale döner her şey yaa sende durumlar nasıldı

Ilk zamcnlar evet karısık dyygular cnm emzrmek psjolojısı hep o ac mı iimi dıe dusunuosn sonr gecio normale dınuorsun korkma :) hangı mamayı kullanıon cnm kac kılo dogdu

Ilk zamcnlar evet karısık dyygular cnm emzrmek psjolojısı hep o ac mı iimi dıe dusunuosn sonr gecio normale dınuorsun korkma :) hangı mamayı kullanıon cnm kac kılo dogdu

3475 kilo doğdu ilk gün 100 gr verdi işte 2 haftalık oldu nerdeyse hala o kiloyu alamamış ilk hafta kilo verir sonra almaya başlar demişti doktor işte kontrole gittiğimde de mama ver dedi mamaya başladık 2 gündür bir hafta böyle devam edicez sonra tekrar kilosuna bakılacak aptamil 1 numara devam sütü kullanıyoruz 60 cc yiyor senin bebişler kaç gün oldu doğalı bizimki 2 haftalık oldu

Kızlar bebegim 3 ay 10günlük her gece 2 3 bazende 4 de uyuyoruz bugün farkettim megerse çene dişleri çıkmaya başlamış 2 tane sizlerde dikkat edin 3aydan sonra

Selam canım ben histereskopi sonrası adetimi oldum kontrole gidince doktorum aşılama ile devam edelim bence dedi tamam dedim ve başladım 4-6 ay bekleme aşılama sonrasına kalacak (inşallah tutar tabi gerek kalmaz) eşim şehir dışında olacak birkaç ay o sırada beklesek de çok anlamı olmayacaktı zaten , hani ben de yanına giderim ama ovu zamanına denk gelecek de hamilelik olacak , zor ihtimaldi yani.. bir kere denemiş olalım istedim. İnşallah nasip olur aşılama ile sağlıklı bir hamilelik

Lwyla 41 olduk sıkur cnm aptamıle tatlı dıolar ya cocuk ona alısınca anne sutunden uzaklasıo dıolar ama bılmıorum cnm ben hip kullanıorım cok memnunm ııde kılo aldılar sukur ve tatsız bısı

hayırlısı olsun cnm umuarım aşılaman tutar ve sağlıklı bir gebelık geçirirsin... aşılamanın maliyetı ne kadar acaba bende aşılama düşünüyorum mart yada nisan gibi ... İstanbulda aşılama fiyatı pahalı o yüzden aşılama olmadan direk tüp bebeğemı başlasam diyorum sonrada 1 kez de olsa aşılama deneyım diyorum kafam karısık yane

Canım daha önce de konuşmuştuk bence aşılama için mustafa bey diye şartlama kendini.. devletle anlaşmalı bir özel bul, rapor çıkarıyorlar onlar zaten. Benim beklediğimden çok çok daha uygun oldu raporlu. 200 ilaçlara verdim 300 de hastaneye vericem. Hepsi toplam 500. Denemedim dediğime değmez dedim ve kabul ettim. Rapor hiç tüp raporu gibi uğraştırıcı değil zaten.. 10 dakika da çıkardılar.. sisteme düştü gittim aldım iğnelerimi akşamına da başladım.

Benim gittiğim tranzonda medikalpark hastanesi. İstanbulda da medikalpark vardır infertilite bölümünü arayıp bilgi al istersen bir. Tüp için içine sinen laboratuvarı çok iyi merkezleri seçersin ama aşılamada zaten merkezin çok önemi yok yumurta bizden sperm bizden. Bir tek yıkama yapılıyor o da zaten basit bir şey. Ultra son model Özel laboraruvar koşulları gerektirmiyor.

Benim de aklımda tüp var zaten ama bekleme sürecini aşılama ile değerlendirmek mantıklı geldi...

ewt cnm senınkısı çok uygun iyi oldu aklında kalmasına değmez.... bende arastırıyorum zaten Mustafa Hocaya yaptırmayacgım aşılamayı... iğnelerlemı olucaksın aşılamayı? benım öncekı doktorum klomen sende çok iyi yanıt verıyor o yüzden aşılama olursan klomenle olursun demişti...

Evet canım iğneye başladım bile 4. Gün bugün puregon kullanıyorum. Tüp bebek yaptıran bir arkadaş rapor çıkarırken iğneli aşılama 2 kere olma şartı istemişler. O yüzden ben klomen istemiyordum zaten (klomenle benim de 2 yumurta olmuştu kullandığım dönem) bir de klomen kullandığım doktor klomenle olmazsa iğne ile büyüyen yumurtanın tutma ihtimali daha fazlla oluyor onu deneriz demişti tabi aşılama olmadan yapacaktı o. Ben sonra histereskopi yaptırdım..

Bence gittiğin doktor iğne verirse iğneyi kullan canım , güvenebileceğin bir doktor bul ve kendini ona bırak en güzeli...

tmm cnm tesekkur edrım verdığın bilgiler için inş tutunur sana bebişin... yaaa birde iğnede çok yumurta gelısırse çoğul gebelık olur diye aşılamayı iptal ediyorlar... benım bir arkadasımda 5 yumurta gelışmıstı doktor bu şartlar altında aşılama yapamam demişti o ay iptal olmuştu ... neyse cnm bızım burda da medikalpark var arıyacagım muhakkak edinecegım bilgi... haberleşiriz yine... bize yazarsın sonucu :))

Evet bundan fena korkuyorum.. inşallah iptal durumu olmaz... çarşamba kontrolüm var bakalım ne alemde olacak yumurtalarım. İnşallah güzel haber vermek kısmet olur... hepimize

Evet bundan fena korkuyorum.. inşallah iptal durumu olmaz... çarşamba kontrolüm var bakalım ne alemde olacak yumurtalarım. İnşallah güzel haber vermek kısmet olur... hepimize
inş az ve ssağlıklı yumurtan gelısırde iptal olmaz bizi haberdar et cnm :))

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı kızım coknsukur iyiymiş 3300 kg olmuş normal doğum diyor dr zaman yaklastikca korkular başlıyor haftaya yine gidicem hayirlisiyla kucagimiza alsak insallah

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı kızım coknsukur iyiymiş 3300 kg olmuş normal doğum diyor dr zaman yaklastikca korkular başlıyor haftaya yine gidicem hayirlisiyla kucagimiza alsak insallah
Masallah bebisine cnm bende yarin gidicem cati muyenesi icin. bayadir alttan muayene olmyyordum unutmusum zor gelecek simdi. sen cati muyeneni oldun mu

Lwyla 41 olduk sıkur cnm aptamıle tatlı dıolar ya cocuk ona alısınca anne sutunden uzaklasıo dıolar ama bılmıorum cnm ben hip kullanıorım cok memnunm ııde kılo aldılar sukur ve tatsız bısı

Hangisini kullandın canım 1 numara bebek sütü olanı mı hala kullanıyor musun

Kizlar bugun gittim cati muaynesine 2 cm acilmam varmis doktor normal dogum olur gibi duruyor dedi yeterli acilma olursa. ani sancim olursa gidicem yoksa haftaya gidicem tekrar. acilma korkuttu biraz beni sanki.her an gelecekmis gibi. doktor hergun mutlaka yuruyus yap diyor. cantami da hazirladim bakalim bu acilma ne kadar surer acaba

Canim korkma inşallah acele etmez bebisler biraz daha dayansinlar inşallah saglikla gelsinler nasıl geçti zormuydu muane canim bende salı günü çatı muanesi olcam tabi ozamana kadar ani bişey olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…