Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim korkma inşallah acele etmez bebisler biraz daha dayansinlar inşallah saglikla gelsinler nasıl geçti zormuydu muane canim bende salı günü çatı muanesi olcam tabi ozamana kadar ani bişey olmazsa
Amin cnm insallah. yok cnm cati muayenesi hic zor olmado.korktugum gibi degildi yani. bizim tedavi oldugumuz zamanki muayenelerin yaninda hic bisey hatta. bu arada doktor lekelenmen olabilir korkma dedi eve gelimce gercekten de kirmizi lekelenmem oldu biraz karnim agridi sonra gecti sukur. doktor demeseydi yine hastaneye kosmustum :) seninde ins iyi gecer cnm sende haberdar et mutlaka

Günün belli oldu mu canım normal doğuma mı karar verdin çok az kaldı bebiş kaç kilo olmuş

Günün belli oldu mu canım normal doğuma mı karar verdin çok az kaldı bebiş kaç kilo olmuş
Canim yeterli acilma olursa normal dogum olacak yoksa sezeryan. bebisde 3100 du son hafta pek kilo almamis doktor tatli yeme diyip duruyo bebegin kilo almasini pek istemiyo dogum kolay olsun diyor. bu arada senin bebis kac kilo dogmustu?

Canim yeterli acilma olursa normal dogum olacak yoksa sezeryan. bebisde 3100 du son hafta pek kilo almamis doktor tatli yeme diyip duruyo bebegin kilo almasini pek istemiyo dogum kolay olsun diyor. bu arada senin bebis kac kilo dogmustu?

Benimki 3475 gr doğdu canım o gün 100 gr verdi zaten ilk hafta veriyormuş sonra almaya başlıyorlarmış hayırlısı olsun senin için canım benim

Benimki 3475 gr doğdu canım o gün 100 gr verdi zaten ilk hafta veriyormuş sonra almaya başlıyorlarmış hayırlısı olsun senin için canım benim
Amin cnm cok sagol. Evet kilo verdiklerini duydum ama 100 gram cok onemli degil sisleri iniyo sanirim miniklerin. senin gunler nasil geciyor alsitinmi yeni hayata :)bu arada bebisleriniz kime benziyor kizlar. :)

Amin cnm cok sagol. Evet kilo verdiklerini duydum ama 100 gram cok onemli degil sisleri iniyo sanirim miniklerin. senin gunler nasil geciyor alsitinmi yeni hayata :)bu arada bebisleriniz kime benziyor kizlar. :)
Ayyy maşallah canım ne kadar az kalmış çok heyecanlı saglıcakla gelsin bebiş inşallh .benım kızımında 100 gr inmişti 10 de 600gr almıştı.benım kızım babaya benziyor

Canim ben gebze medicalpark hastanesine gidiyorum dr profosör istersen normal doğum yaparsın diyo tup bebek diye normal olnaz diye bişey yok diyo canim
Merhabalar size bi sorum olacaktı ben 4 aylık hamileyim gebze medikalparkda Murat api beye gidiyorum ama bi arkadaşım memnun kalmadı bazı yanlış teşhislerinden dolayı bende kararsız kaldım bu doktorla ilgili bi yorumda bulamıyorum int de diğer doktorlarada bakıyorum devamlı doktor değiştirmek istemiyorum Murat bey çok ilgili ama not tutmuyor geçen hafta bana dediklerini unutuyor tahlil falan yapmıyor arkadaşa sezeryan dedi çocuğun eşi aşağıda dedi ama öyle değilmiş başka doktora Doğum yapacak siz hala gidiyomusunuz Murat beye

Turkuaz mrb ben hala medicalpark a gidiyorum fakat murat api ye değil burhan şeker e gidiyorum bende açıkçası 2 kere gittim murat beye memnun kalmadim yüzde 90 erkek dedi bana mesela ama kızım olacak tansiyon kilo hiç bakmamisti ama burhan bey her gittiğimde bakıyor her seferinde detaylı inceliyor anlatıyor doğumumada 2 hafta kaldı Allah izin verirse burhan bey de olcak

Turkuaz cim bu arada bebişin hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin rabbim

Cevabiniz için teşekkür ederim.bende amanullah çağatay ile ahmet riza Esmer arasinda kaldim ama kime sorsak amanullah beyi tavsiye ediyorlar hayirlisi olsun artik umarim normal doğum olur sezeryanci doktora denk gelmem

Yasemin benimki de daha çok baba :)) az kalsın erkek olcakmış sağlıklı olsunlar yeterki de hiç önemli değil tabi kızlar ya sizin bebeğinizde de oluyor mu benim kızım bazen böyle kusacak gibi dilini dışarı doğru çıkarıp öğürür gibi yapıyo 4-5 kere peşpeşe bu şekilde yapıyo bu arada nefes almıyo korkuyorum sanki o sırada midesi bulanıyo kusmak istiyo gibi ama kusmuyo normal midir ki

Bizim oğlanda yapıyordu onu canım. İlk hastanede yapmıştı o zaman amnion sıvısını fazla yutmuş midesini temizlemişlerdi. Sonra yine yapmıştı o zaman enjektörle ilk kez ben vermiştim mamasını yavaş verdiğin için soğumuştur maması ondan demişti. Eve gelince bi kaç gün öyle yaptı dik yan yatırıyordum sonra bıraktı

Kizlar bu arada bebislerinizi nasil yatiriyosunuz kimisi yan yatir diyo kusmasim kimisi sirt ustu uatar kucuk bebek diyo herkes bisey diyo. Sanki ben onu besige koyup uykuya dalamzmisim gibi geliyor babasina diyorum.sen nobet mi tutsan. Ne biliyim insana o rahatlik geliyor mu

Kızlar bugün kontroldeydim nst ye girdim sancim çıkmadı çatı da normal doguma uygunmus acilmam falanda yokmus haftaya carsamba tekrar cagirdi insllah hayırlısıyla kucagimiza alırım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canim bende yarin gidicem tekrardan bakalim artik git gide gunler yaklsiyor. Merak ediyorum daha acilmam oldu mu diye. En son 2 cm acilmam.vardi gecen hafta

Cnm hiç bozma moralini. Aynısı arkadaşımın başına geldi. Önce emzirip sonra mama veriyordu. Her 2 saatte bir emzirmeden sonra göğsünü sağarak sütünü arttırdı ayrıca sağdığı sütüde devamlı bebeğe verdi bu arada mama takviyeside yaptı her emzirmeden sonra. Şimdi çok şükür sütü iyi geliyor aöa günde 2 defa yine mama veriyor. Moralini bozma canım sütünü olumsuz etkiler. Sağmayı dene cnm arttırmak için. Üzüm hoşafı yap kendine. Bana çok iyi geliyor. Bozada güzel süt yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…