Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

40 dan sonra biraz daha normAle dönüyorsun cnm merak etme. :) :)

Benimki 3475 gr doğdu canım o gün 100 gr verdi zaten ilk hafta veriyormuş sonra almaya başlıyorlarmış hayırlısı olsun senin için canım benim

Cnm maşallah 100 gr çok önemli değil. Benimki 3600 doğdu çıkışta 3320 gr dı yavrum. Çok vermişti

Tatlım sen hangi medicalparka gidiyorsun?

Tatlım sen hangi medicalparka gidiyorsun?
Selin cnm ya bi arkadasim varda yumurta rezervi az yumurtasi buyumemis bu ay tup bebek yapilacakti tedavisi yarida kesildi yumurta tam buyumedigi icin. Sen aktardan bisey almistin sanki yanlis mi hatirliyorum. Neydi onun ismi. Arkadasima soylemeyi dusunuyorumda. Bi dahaki ay tekrar baslanacakmis cunku

Yasemın cnm ılk gunker ben esıme ve anneme nobet tuttrdum :) ama yan yatrfım cnm kusar dıye valla

Kizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy VenüsCum hadi gözün aydın Sağlıklı bi sekilde geldi çok şükür evladın Allah olmayanlara da nasip etsin çok geçmiş olsun canm

Yaa öyle mii gözün aydın canım sürpriz oldu :)) açılman da olmuş ama neden olmadıki olsun her şeyde bir hayır vardır değil mi sağsalim kucağına aldın ya çok şükür nasıl duyguların ne hissediyorsun hemen nasıl sarılık oluyorki ememedi mi

Hayırlı ugurlu olsun canım benim çoook sevindim.sık sık emzirmeye çalış sarılıgıda atlatır inşallh merak etme.sancı falan beklemişsin anne karnında uzun süre aç kalmış olabir belki ondan sarılık olmuştur.rabbim hayırlı evlat eylesin inşallh

Gözünüz aydın canım sağlıkla gelmiş minik. Bi an önce sarılığı da geçer inşallah

Ya öyle mi seninki de vermiş aldı mı sonra güzel kilo hangi ayda kaç kilo olması gerekir ki acaba

Canım benim oğlumda 3420 gram doğmuştu 2 gün sonra hastaneden çıkarken 3200 gramdı. 5. Gün 3220 gramdı. İlk zaman alamadı kilo. Doktor normal demişti ilk zaman kilo vermesine

Sagolun kizlar biz hala hastanedeyiz bebisimi fototerapi tedavisine aldilar sariligi yuksek oldugu icin. Bizim kan uyuzmazligimiz etki ediyomus bu sariliga. Bakalim aksam yine kan alacaklar iyi cikarsa eve gelecegiz. Sutum de yetmiyor goguslerim cok aciyor. Mecbur mama takviyesi yapacagim ama alissin istemiyorum mamaya. Bu arada sezeryandan sonra bel agriniz oldu mu benim bu gun cok agriyor.
Canım benim oğlumda 3420 gram doğmuştu 2 gün sonra hastaneden çıkarken 3200 gramdı. 5. Gün 3220 gramdı. İlk zaman alamadı kilo. Doktor normal demişti ilk zaman kilo vermesine

Benim ağrım olmadı canım. Mama için de korkma sarılığı atlatabilmesi için iyi doymalı ki atlatsın. Benimde sütüm ilk gün öyle gelmemişti oğlanda emmiyordu hastanede 2 gün mama verildi. Bi arkadaşım da demişti o da yeni doğum yapmıştı kan uyuşmazlığı etki etmiş diye. Eşimde bizde de var uyuşmazlık şükür bizim bıdık olmadı.. Sende kendine iyi bak bebeğin de bi an önce atlatır sarılığı inşallah geçmiş olsun canım

yaren92 kan uyuşmazlığı için gebelikte iğne oldun mu?biraz bilgi verir misin bana??indirects testini yaptirdin mi sonuç ne çıktı ? Kaçıncı haftada test ve iğne oldun canım ya

Canım geçmiş olsun bizdede uyuşmazlık vardı bşzimkide şükür olmadı.sütün gelmemesi normal bizde mama vermiştik.ertesi gün duş almıştım 12 saat sonra süper gelmişti duş alabilsen iyi olurvaslında.benim belimde 15 sonra agrımıştı.

yaren92 kan uyuşmazlığı için gebelikte iğne oldun mu?biraz bilgi verir misin bana??indirects testini yaptirdin mi sonuç ne çıktı ? Kaçıncı haftada test ve iğne oldun canım ya

15. Haftadaydı galiba ilk testi o zaman yaptırmıştık negatif çıkmıştı doktorum iğneye gerek yok 8. Ay yine tahlil yaparız demişti ama o sıra ben eski doktoruma gitmiştim o her ihtimale karşı yapalım demişti öylelikle 28, haftada iğne oldum. 8. Ayda da negatif çıktı indirects. Doğumdan sonra da bebeğin kan grubu negatifmiş iğne yapılmadı.
Kanama olmadıkça gebelikte gerek görmüyorlar kan testi de negatif çıkınca

Yademın gozun aydın nasıl duyguların ama merak edıorım cnm mamaya alısmasın dıe ac kalmaskn bebek ama bak hıp cok tatsız amne sutune tesvık edıo bebeklerı ben memnunum ve kilo aldırımo da guzel hıpın cnm sen bebegını bol bıl anne sutu vermeye calıs sarılık gececıktır sıkma canını kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…