- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Yaa tabii olmaz mıı insanın içine sokası geliyor işte napim canım veriyorum mama hem emiyor yeterki sağlıklı olsunlar da minnoşlar Allahım yardım eder gerisine bu arada lohusalık nasıl bi psikolojidir çok tuhaf karmaşık karışık birçok dıygu bir arada yaşanıyor inşallah 40 tan sonra normale döner her şey yaa sende durumlar nasıldı
Benimki 3475 gr doğdu canım o gün 100 gr verdi zaten ilk hafta veriyormuş sonra almaya başlıyorlarmış hayırlısı olsun senin için canım benim
Turkuaz mrb ben hala medicalpark a gidiyorum fakat murat api ye değil burhan şeker e gidiyorum bende açıkçası 2 kere gittim murat beye memnun kalmadim yüzde 90 erkek dedi bana mesela ama kızım olacak tansiyon kilo hiç bakmamisti ama burhan bey her gittiğimde bakıyor her seferinde detaylı inceliyor anlatıyor doğumumada 2 hafta kaldı Allah izin verirse burhan bey de olcak
Canim ben gebze medicalpark a gidiyorumTatlım sen hangi medicalparka gidiyorsun?
Selin cnm ya bi arkadasim varda yumurta rezervi az yumurtasi buyumemis bu ay tup bebek yapilacakti tedavisi yarida kesildi yumurta tam buyumedigi icin. Sen aktardan bisey almistin sanki yanlis mi hatirliyorum. Neydi onun ismi. Arkadasima soylemeyi dusunuyorumda. Bi dahaki ay tekrar baslanacakmis cunkuTatlım sen hangi medicalparka gidiyorsun?
Cnm maşallah 100 gr çok önemli değil. Benimki 3600 doğdu çıkışta 3320 gr dı yavrum. Çok vermişti
Ayy VenüsCum hadi gözün aydın Sağlıklı bi sekilde geldi çok şükür evladın Allah olmayanlara da nasip etsin çok geçmiş olsun canmKizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı ugurlu olsun canım benim çoook sevindim.sık sık emzirmeye çalış sarılıgıda atlatır inşallh merak etme.sancı falan beklemişsin anne karnında uzun süre aç kalmış olabir belki ondan sarılık olmuştur.rabbim hayırlı evlat eylesin inşallhKizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kizlar ben dogum yaptim. Kontrole gttigimde 6 cm acilmam varmis doktr hemen yatis verdi. Gece acilmam 8 cm oldu ama hic sanci hissetmiyordum. Doktorda sasirdi degisikmis 8 cm acilma ile nasil durabiliyosun hayret dedi. Neyse sanci hissetmedigim icin bebek ilerlemedi 4 saat ziplattilar plates topuyla ikinma yaptirdilar en sonunda olmainca mecbur sezeryana alindim. Sukur evladima kavstum. Sarilik olmis daha taburcu olmadik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ya öyle mi seninki de vermiş aldı mı sonra güzel kilo hangi ayda kaç kilo olması gerekir ki acaba
Canım benim oğlumda 3420 gram doğmuştu 2 gün sonra hastaneden çıkarken 3200 gramdı. 5. Gün 3220 gramdı. İlk zaman alamadı kilo. Doktor normal demişti ilk zaman kilo vermesine
Sagolun kizlar biz hala hastanedeyiz bebisimi fototerapi tedavisine aldilar sariligi yuksek oldugu icin. Bizim kan uyuzmazligimiz etki ediyomus bu sariliga. Bakalim aksam yine kan alacaklar iyi cikarsa eve gelecegiz. Sutum de yetmiyor goguslerim cok aciyor. Mecbur mama takviyesi yapacagim ama alissin istemiyorum mamaya. Bu arada sezeryandan sonra bel agriniz oldu mu benim bu gun cok agriyor.
Canım geçmiş olsun bizdede uyuşmazlık vardı bşzimkide şükür olmadı.sütün gelmemesi normal bizde mama vermiştik.ertesi gün duş almıştım 12 saat sonra süper gelmişti duş alabilsen iyi olurvaslında.benim belimde 15 sonra agrımıştı.Sagolun kizlar biz hala hastanedeyiz bebisimi fototerapi tedavisine aldilar sariligi yuksek oldugu icin. Bizim kan uyuzmazligimiz etki ediyomus bu sariliga. Bakalim aksam yine kan alacaklar iyi cikarsa eve gelecegiz. Sutum de yetmiyor goguslerim cok aciyor. Mecbur mama takviyesi yapacagim ama alissin istemiyorum mamaya. Bu arada sezeryandan sonra bel agriniz oldu mu benim bu gun cok agriyor.
yaren92 kan uyuşmazlığı için gebelikte iğne oldun mu?biraz bilgi verir misin bana??indirects testini yaptirdin mi sonuç ne çıktı ? Kaçıncı haftada test ve iğne oldun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?