Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Maşallah canım rabbim saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah.2 ay oldu hebizimkide 6 ay aşıaını olduk 3 tane bacaktan 1 tane de damla şeklinde yavrumun bacakları şişti ateşi çıktı bu sefer çok agır geçti malesef.bizimde şu 2 aydır gece uykumuz düzene girdi.şuan çok rahatım çok şükür.

Yaseminn 2,5 olunca tamamen bitiyor gaz az kalmış sabret bizde dördüncü ay sdimizi olduk geçen gün şükür biz yaklaşık bir aydır maşallah gece uykumux düzenli güzel Yasemin ne veriyorsun mama veriyor musun sütün yetiyor mu bakalım bizimkiler fena ya agular gülücükler havalarda uçuyor sormayın ikiz şimdi güzel gidiyor artık kolayladik

Kızlar bizde çok sukyr iyiiz benımki mamayi bıraktı 15 gündür mama içmiyoruz fakat 2 gundur memeyi de alırken biraz istemio gibime gelio zorla tutturuorum yada karnı tok ben anlamıyorum sabah uyandığında sorunsuz memeyi alıyor gün ortasında zorlaniyorum bizimde 2.ay Asimiza az kaldı inaallah rahat gecer Venüs ateş falan yaptimi seninkinde

Oyy masallah subhnallah cnm 6 ay oldu demekki ya zaman cabuk.geciyor. Rabbim uzun omur versin yavrularimiza. Kiyamam ya benimkininde 2 gun pek keyfi yoktu asidan sonra sisne yapmadi ama. Dis cikarma cok zor oluyomus cnm simdiden Allah kolaylik.versin hepimize

Cnm bizimde gece uykulari duzene girdi ama.gunduz uykusu girmedi bi turlu cok.cabuk uyaniyor gunduz ama gece masallah duzenli. Cnm mamayi birakmistim 1 aydan fazladir ama 3 gundur sutum azaldi anlamadim yine.basladim mamaya. Sen napiyosun veriyomusun mama. Ya bu agucuk gugucuklar insanin tum yorgunlugunu aaliyo cnm. Hergun bisey ogreniyolar keratalar :)

Cnm asiyi sabah oldu aksam 7-8 gibi ates yapti gece de surdu ama hafif bi ates 37.2 di. Normalde 36.3 yada 36,6 falan oluyo. Ama 2 gun hic keyfi yoktu. Bi de asidan sonra 3 gun banyo yasak ona gore banyosunu bi gun once yaptirda gotur cnm.

Cnm.bende mama vermiyorum henüz anne sütüyle devam çok şükür gündü z çok uyumuyorlar cnm benimkilerde

merhaba histeroskopi sonrası hsg mi çektirdim , mustafa hoca tekrardan histeroskopi dedi. Ulun hoca gerek yok dedi.. bir kaç dokora daha danıştım tabiki, onlarda yok dedi. sizlere tüp bebek tedavisine başlamadan kullandığınız ilaçları sormak istiyorum. bana cok geldı hocaların evrdıgı vıtamınler sanki ???

Merhaba kızlar. Bizde iyiyiz kızımla 5 ay bitti 6 dan günleri yiyoruz :) bu arada 2 adet dişimiz çıktı ve emerken ısırıyor zilli. 5. Ay kontrolünde daha önce bahsettiğim kontroller yapıldı. Kan tahlilleri, eko, karın ultrasonu. Aynı zamanda rotanın 2. Dozu. Bu arada kızım kan alınırken hiç ağlamadı tepki bile vermedi :) maşalah akıllı kızıma benim. Herşeyi güzel bir sorun yok sadece d vitamini yüksek çıkıp demiri düşük çıkmış. Demir için kan ilacı verdi ama günde 16 damla. Sağlık ocağındaki hemşire 16 damla çok 8 damla verin dedi kafam karıştı. Ve hala veremedim ilacı. Gündüz uykularımız duruma göre değişiyor ama genel olarak yarım saatten fazla uyumuyor ve hep kucak istiyor. Belim koptu taşımaktan, çok yoruluyorum ama inanın hiç şikayetçi değilim. Gülüşü yeter. Artık tek başımada yıkayabiliyorum. Küvetine koymak için sünger aldım yatırıyorum üstüne yavasca yıkıyorum :)

Mustafa hocanın histeroskopi fiyatları gerçekten çok pahalı. Geçen ay ark kendisinde hists yaptırdı beklemede. Eğer işimiz tüpe kalırsa yaptıramam diyor. Neden bu kadar pahalı anlamıyorum. Acıbadem dışında başka bi hastneyle anlaşsaydı keşke. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu arada ben medicalpark tan yılbaşı öncesi merak edip fiyat aldım histeroskopi 2500 dediler ama şuan ne kadar bilmiyorum.

Tedaviden önce ne verdiler cnm? Ben sadece tüp bebek iğneleriyle başlamıştım tedaviye. Demek ulun hocaya gittin. Çok iyi bi dr. Bir daha bebek düşünürsem ulun hocayla devam edicem. Hatta mayıs haziran gibi gidip amh baktırıcam.

Masallah minik kuzuya ya yenir bunlar demek isirmaya basladi :) Canim disleri erken cikmis benimkide elini.agzina goturup duruyor kasiniyormu bilmiyorum bu arada ek gida veriyomusun cnm basladin mi. Bu arada doktor bizi ccagirmadi bu ay, her ay gidiliyormu kontrole. 2. Ay da gitmedik. 3. Ay rota asisi olacak demisti.

Maşallah güzel kızına. Canım D vitamini kesti mi pekala yüksek çıktı diye. Birde 4. Ayda demir ilacına başlanıyordu o zaman başlamadın mı. Düşük olduğu için fazla damla demiştir. Ben kağıdında okumuştum 5 damla ile başlayıp günde toplam 20 damlaya kadar çıkabilir falan yazıyordu. Biz hâlâ eşimle yıkıyoruz akşamları uyumadan yıkadığım içinde işime geliyor ama bende tek yıkamaya alışmak istiyorum yine de.

Ben o zaman superim hahahaha birini yıkıyorum emzriyorum sonra yatiriyorum hop ötekini yıka yatır tabi çok yoruluyorum ama gündüz yikarsam tek yapıyorum yoruluyorum ama napim ay

histerokopi olmayacagım. umrm ulun hocanın da dediği gibi histeroksopiye gerek yoktur. Bemiks + folbıol + devit + fera sanol+ cinko c+ glukofen verdi... devitami ve demir eksikliğim var.diğerlerini sanırım tüp öncesi gerekli diye verdi. bilmiyorum... benimd etedavıye baslamam mayıs ı bulacak.cunku kan tahlılı ıstedı tekrardan tsh degerım yüksek çıktı çünkü. önce onu tedavi ettireceğim..

tüp bebek tedavisinde tsh sorunu olan var mı? tavsıye rıca edıyorum

Tüp bebek değil ama aşılama yaptırdım vitamin ve tsh sorunum hep vardı. Tsh ilaçla çabuk düzene giriyor. Girmeden başlamıyorlar genelde. D vitamini de yumurta kalitesi için önemli demişti doktor.

Tüp bebek değil ama aşılama yaptırdım vitamin ve tsh sorunum hep vardı. Tsh ilaçla çabuk düzene giriyor. Girmeden başlamıyorlar genelde. D vitamini de yumurta kalitesi için önemli demişti doktor.
bugunde tsh ım 2,53 çıktı... tüpo e baslayacagım ıcın ılaca baslıyoruz ve gebelık boyunca kullanackmısım.. Sizde gebelik boyuınca kullanacakmısınız

bugunde tsh ım 2,53 çıktı... tüpo e baslayacagım ıcın ılaca baslıyoruz ve gebelık boyunca kullanackmısım.. Sizde gebelik boyuınca kullanacakmısınız

Ben gebelik öncesi 3 sene kullandım gebelikte de kullandım hâlâ da kullanıyorum.

Kızlarr merhabaa Nasılsınız minişler nasıl sağlıkları iyidir inşallah siz ne durumdasınız bebim kız çook yaramaazz hiçbir şeye vakit bulamıyorum şu saatte hala uyutmaya çalışıyorum gündüz doğru düzgün uyumuyor gece 4 ten 5 ten önce uyumuyor uğraşıyoruz çok fazla ilgi istiyor 3.5 aylık oldu artık konuşmalardan oyunlardan anlamaya başladı yavaş yavaş gözümüzün önünde büyümesine şahit olmak çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese versin kimseye aratmasın inşallah

Leylacim gercekten harika bi duygu isteyen herkese versin Rabbim. Benimkinin gece uykusu duzene girdi ama gunduz hic duzen yok 10 dakika uyuyup uyaniyo ve uyanikken kesinlikle yalniz kalmak istemiyo hemen aglama numarasi yapiyo.yanima gel diye kerata:) Bizde 3 aylik olucaz ins 7 gun sonra. Ve ben oglumu sunnet ettirdim gecen cumartesi gunu ilk gun cok agladi sonra aglamadi ama henuz iyilesmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…