Kızlar benim arkadaş doğumdan hemen sonra yaptırmıştı. Başka bir ark mayısta doğum yapacak o da doğumdan 10 gün sonra yaptırmayı planlıyor
D vitaminini kesmedi cnm. Sağlık ocağındaki doktorda madem yüksek vermesende olur dedi. Bi damla veriyoruz hala. Kan ilacı verdi günde 16 damla. Sabah akşam ama veremedik daha. Hasta oldu dr bir süre kan ilacı vermeyin dedi. Başlıcam bir iki güne kadar. Bende mümkün olduğu kadar eşimle yıkıyoru, mecbur kalırsam tek yıkıyorum. 2 günde bir yıkıyoruz ama eşime kalsa haftada bir yıkarız. Yine mi yıkanacak diye tepkiler veriyor hahaha
Hangi dr la devam edicen cnm
Ben ekledim cnmKızlar instagramda birbirimizi takip edelim hem bebişlerin fotısunu da görürüz :)) benim adım lyl_trgy ekleyin göreyim ben de sizi
Bizimkine ilaç içirmek çok zor. Burnuna serum fizyoloji bile damlatamıyorum. Çok akıllılar resmen napıcamı anlıyor eliyle burnunu kapatıyor yada eliyle benim elimi itiyor sıpa :)Bizim ki de arada yan çizmeye çalışıyor yıkamasak mı diyegeçmiş olsun tekrardan. Ben ara ara kullanıyorum çok huysuzluk yaptı damla 1-2 gün arayla veriyorum.
ulun hoca cnm...ama ısın kotu yanı tedavıye baslıyacaktım ama olmadı... kımyasal gebelık gecırıyorum suan.. ertelenecek tedavı ..umrm tabı kımyasaldır.. dıs gebelık degıldır
Bizimkine ilaç içirmek çok zor. Burnuna serum fizyoloji bile damlatamıyorum. Çok akıllılar resmen napıcamı anlıyor eliyle burnunu kapatıyor yada eliyle benim elimi itiyor sıpa :)
Hangi damla huysuzluk yapiyor cnm d vitaminimi?Bizim ki de arada yan çizmeye çalışıyor yıkamasak mı diyegeçmiş olsun tekrardan. Ben ara ara kullanıyorum çok huysuzluk yaptı damla 1-2 gün arayla veriyorum.
Eskilerle simdikiler arasinda.bebek bakiminda cok farkliliklar var. Herseyleri yanlis demiyorum kesinlikle cok dogrulari.da var ama insan kendi formulunun disina cikilmasini istemiyor. Bizde de valide ve hala vs ayakta sallamaya bayiluyoalr kirmakda istemiyorum bisey demiyorum ama ben hic ayakta sallamiyorum.3 aylıkken başladı herşeyi ağzına götürmeye. Diş çıkmadan 10 gün önce gece uyurken kabus görür gibi sesle çıkartmıştı sonrada dişi çıktı cnm. Biz daha ek gıdaya başlamadık. Dolu dolu 6 ayı dolsun o zaman. Tam 6 ayı dolacak ben işe başlicam zatan. Yani 3 nisanda. Bu sebepten çok mutsuzum. Valide ve peder bakacak. Bu konuya hiç girmiyorum. 10 nisanda dr kontrolümüz var bakalım ek gıda ile ilgili ne dicek. O tarihe kadar anne sütüyle devam etmek istiyorum ama ben işte olacağım için valide çocuğa ne yedirir bilemiyorum. Zaten biberonu almıyor nasıl sür verecekler çözemedim.
Biz her ay gidiyoruz cnm. Genel kontrollerini yaptırıyorum. Soracaklarım oluyor onlaro soruyorum.
Hangi damla huysuzluk yapiyor cnm d vitaminimi?
Hayırlısı olsun cnm. Ulun hoca gerçekten süper bi insan. Bir daha gittiğinde benden de selam söylersen sevinirim. Selin ismim öykü bebek dersen hatırlar belki.
Dr gittin mi? Ne diyorlar? Cnm ben geçmiş yazıları hatırlayamıyorum. Bu ilk tedavin mi olacak?
Kizlar slm nasilsinz bebisler nasil. Benim bebis gunduz uyanikken bensiz hic durmuyor hep basinda olayim istiyor gidince aglamaya basliyo bu hep boyle. Siiznkiler kendi basina oynamayi ogrendi mi yoksa bu hep boylemi olacak benimkimi boyle yada.
Ay cnm ya 12 saat ac nasil duruyor. Normalde sen ona biberonle hic bisey vermedin mi.simdiye kadar rezene falan yada mama. Bi anda degisik olunca istemedi demekki, bence sen aksam.gekimce sutunden ona kasikla ver. Annesi verince alisacaktir bence sonucta annenin kokusunu aliyolarMerhaba kızlar. 3 nisan ptesi işe başladım. Evden 7 ye doğru çıkıyorum ve çıkmadan kızımı emziriyorum. Buraya kadar herşey güzel ama benden sonra akşam eve gelene kadar hiç süt içmiyormuş. Biberonu kesinlikle almıyot ağzına. Gündüzleri 12 saat aç kalmış oluyor. Ben gelince hemen emziriyorum ve tüm akşam memede geçiyor zaman. Piyasada ne kadar biberon varda aldım. Dün enjektör aldım. Bi o kaldı bu akşamda onu denicem. Doktorla görüştüm o kadar saat aç kalması iyi biley değil dedi. Kaşık biberondan alıcam. Nasıl o kadar saat aç kalabiliyor anlamıyor. Uyuyormuş muhtemelen açlıktan uyuya kalıyor garibim. Dolaptan çıkan sütü almayan bebekler varmış. İnş bizimki öyle değildir. Kaşıklada almıyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Birde devamlı bu konuyla alakalı valide ve pederle tartışıyoruz. İkisi birden üstüme çok geliyor çok konuşuyorlar devamlı napmam gerektiğini defalarca söylüyorlar.
Merhaba kızlar. 3 nisan ptesi işe başladım. Evden 7 ye doğru çıkıyorum ve çıkmadan kızımı emziriyorum. Buraya kadar herşey güzel ama benden sonra akşam eve gelene kadar hiç süt içmiyormuş. Biberonu kesinlikle almıyot ağzına. Gündüzleri 12 saat aç kalmış oluyor. Ben gelince hemen emziriyorum ve tüm akşam memede geçiyor zaman. Piyasada ne kadar biberon varda aldım. Dün enjektör aldım. Bi o kaldı bu akşamda onu denicem. Doktorla görüştüm o kadar saat aç kalması iyi biley değil dedi. Kaşık biberondan alıcam. Nasıl o kadar saat aç kalabiliyor anlamıyor. Uyuyormuş muhtemelen açlıktan uyuya kalıyor garibim. Dolaptan çıkan sütü almayan bebekler varmış. İnş bizimki öyle değildir. Kaşıklada almıyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Birde devamlı bu konuyla alakalı valide ve pederle tartışıyoruz. İkisi birden üstüme çok geliyor çok konuşuyorlar devamlı napmam gerektiğini defalarca söylüyorlar.
Canim dun hemen hemen gunduz hic uyumadi 1 dakika yanindan ayrilamadim birakmiyor biraz da huysuzlugu vardi. Evi.bi gorseydiniz kalkmis.kaciyorduBizim ki de aynen öyle canım. Hep yanında olup konuşacak oyun yapacaksın hatta kucakta camdan bakacak. Akşam babası gelince yere koyuyoruz kendisi oynuyor diyorum gündüz böyle değil gelde aksine inandırbirde dün bizim bıdık ilk kez döndü artık yalnız bırakmaya zaten gelmez orta yere koyuyorum koltuk altına gidiyor
Canim dun hemen hemen gunduz hic uyumadi 1 dakika yanindan ayrilamadim birakmiyor biraz da huysuzlugu vardi. Evi.bi gorseydiniz kalkmis.kaciyorducnm masallah ama cok dikkat et odadan cikarken yere koy donmeye basladiysa hic belli olmaz. Aynen baba gelince degisiyo keratalar tum.nazlar bize
Ya demi ama bende instagramdaki annelere imreniyorum ne ara zaman buluyolar diye. Hem bebisleri susluyolar hem kendilerinio evleri temiz üstü başı düzenli anneler anca reklamlarda instagramlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?