Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar benim arkadaş doğumdan hemen sonra yaptırmıştı. Başka bir ark mayısta doğum yapacak o da doğumdan 10 gün sonra yaptırmayı planlıyor

Zaten bizle doğanların çoğu yaptırdı da elim yan çizdi. Yoksa 2. Ay da götürmüştük genel cerreha

Bizim ki de arada yan çizmeye çalışıyor yıkamasak mı diye geçmiş olsun tekrardan. Ben ara ara kullanıyorum çok huysuzluk yaptı damla 1-2 gün arayla veriyorum.

Bizim ki de arada yan çizmeye çalışıyor yıkamasak mı diye geçmiş olsun tekrardan. Ben ara ara kullanıyorum çok huysuzluk yaptı damla 1-2 gün arayla veriyorum.
Bizimkine ilaç içirmek çok zor. Burnuna serum fizyoloji bile damlatamıyorum. Çok akıllılar resmen napıcamı anlıyor eliyle burnunu kapatıyor yada eliyle benim elimi itiyor sıpa :)

ulun hoca cnm...ama ısın kotu yanı tedavıye baslıyacaktım ama olmadı... kımyasal gebelık gecırıyorum suan.. ertelenecek tedavı ..umrm tabı kımyasaldır.. dıs gebelık degıldır

Hayırlısı olsun cnm. Ulun hoca gerçekten süper bi insan. Bir daha gittiğinde benden de selam söylersen sevinirim. Selin ismim öykü bebek dersen hatırlar belki.
Dr gittin mi? Ne diyorlar? Cnm ben geçmiş yazıları hatırlayamıyorum. Bu ilk tedavin mi olacak?

Bizimkine ilaç içirmek çok zor. Burnuna serum fizyoloji bile damlatamıyorum. Çok akıllılar resmen napıcamı anlıyor eliyle burnunu kapatıyor yada eliyle benim elimi itiyor sıpa :)

Ahaha yeni nesil böyle bizim ki de aynı

Eskilerle simdikiler arasinda.bebek bakiminda cok farkliliklar var. Herseyleri yanlis demiyorum kesinlikle cok dogrulari.da var ama insan kendi formulunun disina cikilmasini istemiyor. Bizde de valide ve hala vs ayakta sallamaya bayiluyoalr kirmakda istemiyorum bisey demiyorum ama ben hic ayakta sallamiyorum.

Kizlar slm nasilsinz bebisler nasil. Benim bebis gunduz uyanikken bensiz hic durmuyor hep basinda olayim istiyor gidince aglamaya basliyo bu hep boyle. Siiznkiler kendi basina oynamayi ogrendi mi yoksa bu hep boylemi olacak benimkimi boyle yada.

Merhaba kızlar. 3 nisan ptesi işe başladım. Evden 7 ye doğru çıkıyorum ve çıkmadan kızımı emziriyorum. Buraya kadar herşey güzel ama benden sonra akşam eve gelene kadar hiç süt içmiyormuş. Biberonu kesinlikle almıyot ağzına. Gündüzleri 12 saat aç kalmış oluyor. Ben gelince hemen emziriyorum ve tüm akşam memede geçiyor zaman. Piyasada ne kadar biberon varda aldım. Dün enjektör aldım. Bi o kaldı bu akşamda onu denicem. Doktorla görüştüm o kadar saat aç kalması iyi biley değil dedi. Kaşık biberondan alıcam. Nasıl o kadar saat aç kalabiliyor anlamıyor. Uyuyormuş muhtemelen açlıktan uyuya kalıyor garibim. Dolaptan çıkan sütü almayan bebekler varmış. İnş bizimki öyle değildir. Kaşıklada almıyor. Napıcam hiç bilmiyorum. Birde devamlı bu konuyla alakalı valide ve pederle tartışıyoruz. İkisi birden üstüme çok geliyor çok konuşuyorlar devamlı napmam gerektiğini defalarca söylüyorlar.

kimyasal gebelik yasıyoru.regl oldum .değerimin sıfırlanmasını beklıyorum.onumuzdkeı ay baslayacagım ınsallah tedavıye

Kizlar slm nasilsinz bebisler nasil. Benim bebis gunduz uyanikken bensiz hic durmuyor hep basinda olayim istiyor gidince aglamaya basliyo bu hep boyle. Siiznkiler kendi basina oynamayi ogrendi mi yoksa bu hep boylemi olacak benimkimi boyle yada.

Bizim ki de aynen öyle canım. Hep yanında olup konuşacak oyun yapacaksın hatta kucakta camdan bakacak. Akşam babası gelince yere koyuyoruz kendisi oynuyor diyorum gündüz böyle değil gelde aksine inandır birde dün bizim bıdık ilk kez döndü artık yalnız bırakmaya zaten gelmez orta yere koyuyorum koltuk altına gidiyor

Ay cnm ya 12 saat ac nasil duruyor. Normalde sen ona biberonle hic bisey vermedin mi.simdiye kadar rezene falan yada mama. Bi anda degisik olunca istemedi demekki, bence sen aksam.gekimce sutunden ona kasikla ver. Annesi verince alisacaktir bence sonucta annenin kokusunu aliyolar

Gündüz için uzun süre canım. Bizim ki de biberon emzik almadı almıyorda. İlk zaman enjektörle vermiştik onu seviyordu. Şimdi kaşıkla da alamıyordu damlaları kaşıkla vere vere kaşığa alıştırdım. uyurken vermeyi denemişler mi belki öyle alır bizde meme reddi varken uyku sersemi vererek yenmiştik. Aklıma da bişi gelmiyor ki almayınca almıyorlar

Canim dun hemen hemen gunduz hic uyumadi 1 dakika yanindan ayrilamadim birakmiyor biraz da huysuzlugu vardi. Evi.bi gorseydiniz kalkmis.kaciyordu cnm masallah ama cok dikkat et odadan cikarken yere koy donmeye basladiysa hic belli olmaz. Aynen baba gelince degisiyo keratalar tum.nazlar bize

o evleri temiz üstü başı düzenli anneler anca reklamlarda instagramlarda

o evleri temiz üstü başı düzenli anneler anca reklamlarda instagramlarda
Ya demi ama bende instagramdaki annelere imreniyorum ne ara zaman buluyolar diye. Hem bebisleri susluyolar hem kendilerini ben firsat bulumca hemen yemek yapmaya basliyorum veya evi silip supuruyorum zaten bitiremeden uyaniyor .
Hergun yarin su isleri yaparim kendime bakarim falan diye kendimi avutuyorum olsun ya yinede bi gulusleri hepsini unutturuyor Rabbims aglik sihat versin tum evlatlara.

Benim kızım da hiç durmuyor gündüz doğru düzgün uyumuyor hep başındayım gece de geç uyuyor ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapamıyorum yeri geliyo hazır yemeği yiyemiyorum 4 aylık oldu bir fotoğraf çekelim dedim kaç gündür fırsat olmadı Fırsat bulup ev süpürürsem yada mutfağı toplarsam yada yemek yaparsam o kadar mutlu oluyorumki terapi gibi geliyor bebekten öncesini düşünüyorum da simetriye o kadar önem veren ben ne hallere düşmüşüm Rahat olmaya çalışıyorum dağınıklığa alışmak zor oldu benim için bu süreçte en çok da Düşündükçe afakanlar basıyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo evde bir büyük yada bir yardımcı olsa bir kap yemek yapsa arada bir temizliğimi yapsa yada çocuğumla ilgilense ben yapsam heralde dünyanın en büyük lüksü olurdu benim için Hem kafa rahat olurdu hem çocuğumla daha fazla ilgilenebilirdim ama napalım işte kör topal idare ediyoruz çok şükür kızlar bebişlerin gelişimi nasıl ben 4 aylık kontrolüne gitmedim henüz sanırım haftaya gidicez o yüzden şu an boy kilo bilmiyorum ama 3 ayını 4 gün geçiyordu en son gittiğimizde boy 62 cm kilo 5850 idi sizde durumlar nasıl tabi mama da veriyorum kızıma günde iki kere çünkü çok sütüm olmuyor çünkü yemek yiyemiyorum fırsat bulup yapamıyorum filan normal olarak sütüm de çok olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…