Ben gebelik öncesi 3 sene kullandım gebelikte de kullandım hâlâ da kullanıyorum.
sizin tsh ınız kaçtıki benim diğer anti degerlerımde normal. usg de normal
Cnm cevremde herkes bebek ayaklanmadan yaptiriyo ve nettte dev artik bi kac aylikken cok yaptiran gordum cesaret geldiLeyla cnm iyi girdin kız he girmiyorsun benimle senin arasında bir hafta vardı biz 4,5 aylık olduk şükür Yasemin iyi Cesare t ya bende istiyorum ama ikisiyle zorlanır in diye korkuyorum valla nasıl iyileşmeye başladı mı
Cnm cevremde herkes bebek ayaklanmadan yaptiriyo ve nettte dev artik bi kac aylikken cok yaptiran gordum cesaret geldisende yaptir cnm bence cunku doktor bile dedi cevrenizdekilere soyleyim.cocuk kumdaktayken yaptirsinlar sonra cok zor oluyo cocuklar travma yasiyolarmis. Ve kucukken kanama riski daha azmis cnm. Iyilesmeye basladi su an kopuk bardak var pipide oyle bezliyorum
Cnm 3 yasina gelmeden hatta 2 yasina gelmeden yapilmasi.gerekiyormus eger o yasa gelirse en az 6 yasini beklemek lazimis. Cunku o donemde cocuklar sorgulama donemi ve beyin gelisimlerinin en ust duzey oldugu donemde oluyolar. O zaman yasadiklari bi korku (3-6 yas arasi) travma yasamasina sebep olabiliyomus. Birde ayaklanmadan yaptirmak en iyisi cunku heleki emekleme ve yeni yurumeye baslarsa ben onu durduramam ki simdi sirt ustu yatiriyirum donemiyo bile :)Oyy maşallah canım ya. Minik erkek olmuş. Bende çok istiyordum ama eşim vazgeçti. Ama daha da geç olmadan istiyorum ben yaptırmayı
Cnm 3 yasina gelmeden hatta 2 yasina gelmeden yapilmasi.gerekiyormus eger o yasa gelirse en az 6 yasini beklemek lazimis. Cunku o donemde cocuklar sorgulama donemi ve beyin gelisimlerinin en ust duzey oldugu donemde oluyolar. O zaman yasadiklari bi korku (3-6 yas arasi) travma yasamasina sebep olabiliyomus. Birde ayaklanmadan yaptirmak en iyisi cunku heleki emekleme ve yeni yurumeye baslarsa ben onu durduramam ki simdi sirt ustu yatiriyirum donemiyo bile :)
Bizimde devlette yapmadilar cnm.ozellerin.fiyatlarida degisiyor uygunuda var abarti pahali olanda. Bence sunnetde tecrube cok onemli. 2 yasina gelmeden aradan cikarmaya bak cnm. Bu arada senin bebis ne kadarlik oldu.Evet canım 2-5 yada 3-6 yaş arası yapmıyorlar. Biz yaptıracaktık aslında 2 aylıkken devlet hastanesine gittik özeller pahalı diye. Orada ki doktor da olumsuz ne varsa dedi eşimde vazgeçti. Yoksa daha hamileyken yenidoğan sünneti yaptırırız diye konuşuyorduk. Yaptırınca geçiyor bitiyor en azından bi kaç gün zorlasa da yoksa benim gibi sürekli akılda kalıyor aradan çıkarmak en iyisi hem çabuk unutur
Bizimde devlette yapmadilar cnm.ozellerin.fiyatlarida degisiyor uygunuda var abarti pahali olanda. Bence sunnetde tecrube cok onemli. 2 yasina gelmeden aradan cikarmaya bak cnm. Bu arada senin bebis ne kadarlik oldu.
Bizimde devlette yapmadilar cnm.ozellerin.fiyatlarida degisiyor uygunuda var abarti pahali olanda. Bence sunnetde tecrube cok onemli. 2 yasina gelmeden aradan cikarmaya bak cnm. Bu arada senin bebis ne kadarlik oldu.
Leyla cnm iyi girdin kız he girmiyorsun benimle senin arasında bir hafta vardı biz 4,5 aylık olduk şükür Yasemin iyi Cesare t ya bende istiyorum ama ikisiyle zorlanır in diye korkuyorum valla nasıl iyileşmeye başladı mı
Oyy masallah kuzuya iyice oyunlara baslamistir artik. Ben istanbul maltepe de yaptirdim cnm maltepe tip merkezinde genel cerreha yaptirdimAyın 1inde 5 ayı bitecek canım. Siz nerede yaptırdınız. Yok ya 2 yaşına kadar beklemem 1 yaşına girmeden en geç yapılır
Cnm onu bende dusunmustun ama acemilik var ya bi de sunnetle ugrasmiyim dedim cesaret edemedim :) bu arada seni takip edicem simdi instagramdanYa öyle mi en güzelini yaptırmışsınız iyileşir o bebekken olması daha iyi benim oğlum olsaydı ben doğduğu ilk hafta yaptırmayı düşünüyordum hem bebekler ilk 7 gün acı hissetmezlermiş ve çabuk iyileşirmiş diye duymuştum
Oyy masallah kuzuya iyice oyunlara baslamistir artik. Ben istanbul maltepe de yaptirdim cnm maltepe tip merkezinde genel cerreha yaptirdim
Cnm onu bende dusunmustun ama acemilik var ya bi de sunnetle ugrasmiyim dedim cesaret edemedim :) bu arada seni takip edicem simdi instagramdan
Masallah minik kuzuya ya yenir bunlar demek isirmaya basladi :) Canim disleri erken cikmis benimkide elini.agzina goturup duruyor kasiniyormu bilmiyorum bu arada ek gida veriyomusun cnm basladin mi. Bu arada doktor bizi ccagirmadi bu ay, her ay gidiliyormu kontrole. 2. Ay da gitmedik. 3. Ay rota asisi olacak demisti.
Maşallah güzel kızına. Canım D vitamini kesti mi pekala yüksek çıktı diye. Birde 4. Ayda demir ilacına başlanıyordu o zaman başlamadın mı. Düşük olduğu için fazla damla demiştir. Ben kağıdında okumuştum 5 damla ile başlayıp günde toplam 20 damlaya kadar çıkabilir falan yazıyordu. Biz hâlâ eşimle yıkıyoruzakşamları uyumadan yıkadığım içinde işime geliyor ama bende tek yıkamaya alışmak istiyorum yine de.
Hangi dr la devam edicen cnmhisterokopi olmayacagım. umrm ulun hocanın da dediği gibi histeroksopiye gerek yoktur. Bemiks + folbıol + devit + fera sanol+ cinko c+ glukofen verdi... devitami ve demir eksikliğim var.diğerlerini sanırım tüp öncesi gerekli diye verdi. bilmiyorum... benimd etedavıye baslamam mayıs ı bulacak.cunku kan tahlılı ıstedı tekrardan tsh degerım yüksek çıktı çünkü. önce onu tedavi ettireceğim..
tüp bebek tedavisinde tsh sorunu olan var mı? tavsıye rıca edıyorum
Ayın 1inde 5 ayı bitecek canım. Siz nerede yaptırdınız. Yok ya 2 yaşına kadar beklemem 1 yaşına girmeden en geç yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?