Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

sizin tsh ınız kaçtıki benim diğer anti degerlerımde normal. usg de normal

Benim usg de nodül vardı. O yüzden sürekli kullanıyorum şuan ki değerin iyi. Ama takip edilebilir. Hamilelikte falan değişkenlik gösteriyor. Doktor 6 hafta da bir ölçüm yaptırırsın demişti hamilelikte

Leyla cnm iyi girdin kız he girmiyorsun benimle senin arasında bir hafta vardı biz 4,5 aylık olduk şükür Yasemin iyi Cesare t ya bende istiyorum ama ikisiyle zorlanır in diye korkuyorum valla nasıl iyileşmeye başladı mı

Cnm cevremde herkes bebek ayaklanmadan yaptiriyo ve nettte dev artik bi kac aylikken cok yaptiran gordum cesaret geldi sende yaptir cnm bence cunku doktor bile dedi cevrenizdekilere soyleyim.cocuk kumdaktayken yaptirsinlar sonra cok zor oluyo cocuklar travma yasiyolarmis. Ve kucukken kanama riski daha azmis cnm. Iyilesmeye basladi su an kopuk bardak var pipide oyle bezliyorum

Oyy maşallah canım ya. Minik erkek olmuş. Bende çok istiyordum ama eşim vazgeçti. Ama daha da geç olmadan istiyorum ben yaptırmayı

Oyy maşallah canım ya. Minik erkek olmuş. Bende çok istiyordum ama eşim vazgeçti. Ama daha da geç olmadan istiyorum ben yaptırmayı
Cnm 3 yasina gelmeden hatta 2 yasina gelmeden yapilmasi.gerekiyormus eger o yasa gelirse en az 6 yasini beklemek lazimis. Cunku o donemde cocuklar sorgulama donemi ve beyin gelisimlerinin en ust duzey oldugu donemde oluyolar. O zaman yasadiklari bi korku (3-6 yas arasi) travma yasamasina sebep olabiliyomus. Birde ayaklanmadan yaptirmak en iyisi cunku heleki emekleme ve yeni yurumeye baslarsa ben onu durduramam ki simdi sirt ustu yatiriyirum donemiyo bile :)

Evet canım 2-5 yada 3-6 yaş arası yapmıyorlar. Biz yaptıracaktık aslında 2 aylıkken devlet hastanesine gittik özeller pahalı diye. Orada ki doktor da olumsuz ne varsa dedi eşimde vazgeçti. Yoksa daha hamileyken yenidoğan sünneti yaptırırız diye konuşuyorduk. Yaptırınca geçiyor bitiyor en azından bi kaç gün zorlasa da yoksa benim gibi sürekli akılda kalıyor aradan çıkarmak en iyisi hem çabuk unutur

Bizimde devlette yapmadilar cnm.ozellerin.fiyatlarida degisiyor uygunuda var abarti pahali olanda. Bence sunnetde tecrube cok onemli. 2 yasina gelmeden aradan cikarmaya bak cnm. Bu arada senin bebis ne kadarlik oldu.

Bizimde devlette yapmadilar cnm.ozellerin.fiyatlarida degisiyor uygunuda var abarti pahali olanda. Bence sunnetde tecrube cok onemli. 2 yasina gelmeden aradan cikarmaya bak cnm. Bu arada senin bebis ne kadarlik oldu.

Ayın 1inde 5 ayı bitecek canım. Siz nerede yaptırdınız. Yok ya 2 yaşına kadar beklemem 1 yaşına girmeden en geç yapılır

Ya öyle mi en güzelini yaptırmışsınız iyileşir o bebekken olması daha iyi benim oğlum olsaydı ben doğduğu ilk hafta yaptırmayı düşünüyordum hem bebekler ilk 7 gün acı hissetmezlermiş ve çabuk iyileşirmiş diye duymuştum

Sorma canım hiçbir şeye vakit bulamıyırum ki benim kız çok huysuz ya sürekli ilgilenilmek istiyo hiç biraz yatayım sessiz sakin kalayım demiyo sana maşallah diyorum tek çocuk bile nekadar zor iki çocugu düşünemiyorum gerçekten hamilelikte aramızda 1 hafta vardı fakat doğumda değişti biz 3 aralık doğumluyuz nisanın 3 ünde 4 ay bitecek inşallah

Kızlar instagramda birbirimizi takip edelim hem bebişlerin fotısunu da görürüz :)) benim adım lyl_trgy ekleyin göreyim ben de sizi

Ayın 1inde 5 ayı bitecek canım. Siz nerede yaptırdınız. Yok ya 2 yaşına kadar beklemem 1 yaşına girmeden en geç yapılır
Oyy masallah kuzuya iyice oyunlara baslamistir artik. Ben istanbul maltepe de yaptirdim cnm maltepe tip merkezinde genel cerreha yaptirdim

Cnm onu bende dusunmustun ama acemilik var ya bi de sunnetle ugrasmiyim dedim cesaret edemedim :) bu arada seni takip edicem simdi instagramdan

Oyy masallah kuzuya iyice oyunlara baslamistir artik. Ben istanbul maltepe de yaptirdim cnm maltepe tip merkezinde genel cerreha yaptirdim

Bize uzak canım. Büyüdükçe öyle oluyor oyun ilgi sürekli konuşacaksın gezecek çok şükür gün gün büyüyorlar

3 aylıkken başladı herşeyi ağzına götürmeye. Diş çıkmadan 10 gün önce gece uyurken kabus görür gibi sesle çıkartmıştı sonrada dişi çıktı cnm. Biz daha ek gıdaya başlamadık. Dolu dolu 6 ayı dolsun o zaman. Tam 6 ayı dolacak ben işe başlicam zatan. Yani 3 nisanda. Bu sebepten çok mutsuzum. Valide ve peder bakacak. Bu konuya hiç girmiyorum. 10 nisanda dr kontrolümüz var bakalım ek gıda ile ilgili ne dicek. O tarihe kadar anne sütüyle devam etmek istiyorum ama ben işte olacağım için valide çocuğa ne yedirir bilemiyorum. Zaten biberonu almıyor nasıl sür verecekler çözemedim.
Biz her ay gidiyoruz cnm. Genel kontrollerini yaptırıyorum. Soracaklarım oluyor onlaro soruyorum.

D vitaminini kesmedi cnm. Sağlık ocağındaki doktorda madem yüksek vermesende olur dedi. Bi damla veriyoruz hala. Kan ilacı verdi günde 16 damla. Sabah akşam ama veremedik daha. Hasta oldu dr bir süre kan ilacı vermeyin dedi. Başlıcam bir iki güne kadar. Bende mümkün olduğu kadar eşimle yıkıyoru, mecbur kalırsam tek yıkıyorum. 2 günde bir yıkıyoruz ama eşime kalsa haftada bir yıkarız. Yine mi yıkanacak diye tepkiler veriyor hahaha

Hangi dr la devam edicen cnm

Kızlar benim arkadaş doğumdan hemen sonra yaptırmıştı. Başka bir ark mayısta doğum yapacak o da doğumdan 10 gün sonra yaptırmayı planlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…