Ya demi ama bende instagramdaki annelere imreniyorum ne ara zaman buluyolar diye. Hem bebisleri susluyolar hem kendileriniben firsat bulumca hemen yemek yapmaya basliyorum veya evi silip supuruyorum zaten bitiremeden uyaniyor .
Hergun yarin su isleri yaparim kendime bakarim falan diye kendimi avutuyorumolsun ya yinede bi gulusleri hepsini unutturuyor Rabbims aglik sihat versin tum evlatlara.
Benim kızım da hiç durmuyor gündüz doğru düzgün uyumuyor hep başındayım gece de geç uyuyor ne temizlik ne yemek hiçbir şey yapamıyorum yeri geliyo hazır yemeği yiyemiyorum 4 aylık oldu bir fotoğraf çekelim dedim kaç gündür fırsat olmadı Fırsat bulup ev süpürürsem yada mutfağı toplarsam yada yemek yaparsam o kadar mutlu oluyorumki terapi gibi geliyor bebekten öncesini düşünüyorum da simetriye o kadar önem veren ben ne hallere düşmüşüm Rahat olmaya çalışıyorum dağınıklığa alışmak zor oldu benim için bu süreçte en çok da Düşündükçe afakanlar basıyor düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo evde bir büyük yada bir yardımcı olsa bir kap yemek yapsa arada bir temizliğimi yapsa yada çocuğumla ilgilense ben yapsam heralde dünyanın en büyük lüksü olurdu benim içinHem kafa rahat olurdu hem çocuğumla daha fazla ilgilenebilirdim ama napalım işte kör topal idare ediyoruz çok şükür kızlar bebişlerin gelişimi nasıl ben 4 aylık kontrolüne gitmedim henüz sanırım haftaya gidicez o yüzden şu an boy kilo bilmiyorum ama 3 ayını 4 gün geçiyordu en son gittiğimizde boy 62 cm kilo 5850 idi sizde durumlar nasıl tabi mama da veriyorum kızıma günde iki kere çünkü çok sütüm olmuyor çünkü yemek yiyemiyorum fırsat bulup yapamıyorum filan normal olarak sütüm de çok olmuyo
Ay cnm ya 12 saat ac nasil duruyor. Normalde sen ona biberonle hic bisey vermedin mi.simdiye kadar rezene falan yada mama. Bi anda degisik olunca istemedi demekki, bence sen aksam.gekimce sutunden ona kasikla ver. Annesi verince alisacaktir bence sonucta annenin kokusunu aliyolar
Gündüz için uzun süre canım. Bizim ki de biberon emzik almadı almıyorda. İlk zaman enjektörle vermiştik onu seviyordu. Şimdi kaşıkla da alamıyordu damlaları kaşıkla vere vere kaşığa alıştırdım. uyurken vermeyi denemişler mi belki öyle alır bizde meme reddi varken uyku sersemi vererek yenmiştik. Aklıma da bişi gelmiyor ki almayınca almıyorlar
ahh canım her yolu denedik. dün zorla enjektörle bir kaç damla içmiş. bir de alıştırma bardağı aldım minik biberon onunla yavaş yavaş verdik ama ne şebeklikler yaptık görmeniz lazım :) 2 hafta sonra alışan bebekler varmış. inş o kadar uzun sürmez. gündüz hiç emmiyor gecede memeden ayıramıyorum
valalhı hısteroskopi oldugumdan berı takıp edıyorumçdaha gebelık haberlerınızı yenı vermıstınız..kımısı negatıf kımısı pozıtıf. sımdı cocuklarınınız sohbetını edıyorsunuz ne guzel. darısı bızlerınde basına tez zamanda ınsallah
Slm kızlar beni sorun bide birini doyur biri aciksin birini uyut biri uyansın kosa koşa lavabo ya git gel falan. Ama şükür haftada üç gün yemek yapıyorum belkide dört gün hazır yiyoruz eşim yapma hiç diyor boşver diyor ama olmuyor ya ikisi sabah uykusu var bı saat o saatte hemen mutfak yemekleri köy etrafı topla üzerimi değişim derken uyanıyor sipalar çok şükür ama rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim sana masallah becerikli hatunsun vesselamSlm kızlar beni sorun bide birini doyur biri aciksin birini uyut biri uyansın kosa koşa lavabo ya git gel falan. Ama şükür haftada üç gün yemek yapıyorum belkide dört gün hazır yiyoruz eşim yapma hiç diyor boşver diyor ama olmuyor ya ikisi sabah uykusu var bı saat o saatte hemen mutfak yemekleri köy etrafı topla üzerimi değişim derken uyanıyor sipalar çok şükür ama rabbim isteyen herkese nasip etsin
Erken degil mi ek gida icin canim. Tam olarak kac aylik. Benimkide donme hareketleri yapiyor zorluyor kendini ama henuz donemediKızlar kızım sonunda bugun birşeyler yedi. Tarhana çorbası içmiş zilloş :) :)
Erken degil mi ek gida icin canim. Tam olarak kac aylik. Benimkide donme hareketleri yapiyor zorluyor kendini ama henuz donemedi
Ooyy masallah kuzucuk buyumus. Benim yegenimde su an 3 yasinda o da tarhana hastasiydi cok seviyordu bebekken cok icti gelisimide cok iyi hala daha cok sever. O yuzden bisey olmaz cnm biz biraz fazla pinpirikliyiz. Benim kayinvalide onceki toruna sekerli pirinc unlu mama yapip vermis hep bebkeken. Sekerli ve tuzlu vermesinlerde heleki seker tamamen zarar baska bisey degil6,5 aylık olduk teyzesi :) Bugun 4. Günümüz ek gıda da. Tarhanadan başka birşey yemiyor zaten. Nette tarhanayı 7. Ayda verin diyorlar ama bizimkiler veriyor. Sağolsunlar beni hiç dinlemez hiç de sallamazlar. Kafalarına göre devam ediyorlar
Kizlar nasilsiniz ya dogum sonrasi sac dokulmesi yasayanlar var mi. Benim su an avuc avuc dokuluyor saclarim resmen yariua indi. Kan tahlilide yaptirmistik bisey.cikmamisti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?