Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Çok şükür onlar iyi olsun bi şekilde zamanla bizde düzen kurarız

Biz en son 2,5 aylıkken girmiştik doktora o zaman ölçüm yapılmıştı sağlık ocağı yapıyor ama göz kararı biraz o yüzden net bilmiyorum bende göz kararı değerlendiriyorum gelişimi iyi görünüyor hasta olmadıkça gitmedik doktorla 5-6 ay gibi gelseniz olur demişti o zaman anlıcaz net gelişimini. Yemek olayı sıkıntı kahvaltıyı bile yapmak öğle vaktini buluyor

cnm daha önce hiç vermedik biberon meme falan. işe başlamadan önce alıştırmaya çalıştım ama almadı yine. çocukta haklı 6 ay anne memesinden başka birşey bilmiyor. zamanla öğrenecek öğretmeye çalışıyoruz. nette biraz araştırdım çok zorlamayın ve mümkünse anne alıştırmasın diye yazmışlar. annenin kokusunu alınca meme istermiş biberonu almazmış.

ahh canım her yolu denedik. dün zorla enjektörle bir kaç damla içmiş. bir de alıştırma bardağı aldım minik biberon onunla yavaş yavaş verdik ama ne şebeklikler yaptık görmeniz lazım :) 2 hafta sonra alışan bebekler varmış. inş o kadar uzun sürmez. gündüz hiç emmiyor gecede memeden ayıramıyorum

valalhı hısteroskopi oldugumdan berı takıp edıyorumçdaha gebelık haberlerınızı yenı vermıstınız..kımısı negatıf kımısı pozıtıf. sımdı cocuklarınınız sohbetını edıyorsunuz ne guzel. darısı bızlerınde basına tez zamanda ınsallah

Canım galiba onun ki birazda senden ayrı kalmaktan da kaynaklı olabilir. Ama dediğin gibi 1-2 haftaya alışır. Küçükler ama çok akıllılar

Amin inşallah

Slm kızlar beni sorun bide birini doyur biri aciksin birini uyut biri uyansın kosa koşa lavabo ya git gel falan. Ama şükür haftada üç gün yemek yapıyorum belkide dört gün hazır yiyoruz eşim yapma hiç diyor boşver diyor ama olmuyor ya ikisi sabah uykusu var bı saat o saatte hemen mutfak yemekleri köy etrafı topla üzerimi değişim derken uyanıyor sipalar çok şükür ama rabbim isteyen herkese nasip etsin

Cnm senin yanında kimse yok mu yardıma? Ben tek bir tanryle aç aç geziyordum, wc ye uyursa gidiyordum. Hep kucak istiyordu. Tam bişeyleri yoluna sokmuştum işe başladım. Yorgunluk ikiye katlandı, eve koşa koşa gidiyorum uyku dinlenme yalan olsada çok şükür bin şükür hiç şikayetçi değilim :)

Canim sana masallah becerikli hatunsun vesselam iki tane cok zor tabiiki ama Rabbim sabrini kolayligini da veriyordur.

Erken degil mi ek gida icin canim. Tam olarak kac aylik. Benimkide donme hareketleri yapiyor zorluyor kendini ama henuz donemedi

6,5 aylık olduk teyzesi :) Bugun 4. Günümüz ek gıda da. Tarhanadan başka birşey yemiyor zaten. Nette tarhanayı 7. Ayda verin diyorlar ama bizimkiler veriyor. Sağolsunlar beni hiç dinlemez hiç de sallamazlar. Kafalarına göre devam ediyorlar

Ooyy masallah kuzucuk buyumus. Benim yegenimde su an 3 yasinda o da tarhana hastasiydi cok seviyordu bebekken cok icti gelisimide cok iyi hala daha cok sever. O yuzden bisey olmaz cnm biz biraz fazla pinpirikliyiz. Benim kayinvalide onceki toruna sekerli pirinc unlu mama yapip vermis hep bebkeken. Sekerli ve tuzlu vermesinlerde heleki seker tamamen zarar baska bisey degil

Kızlar maalesef tekim kaynanm yakın ama sevmeye geliyor benim uyku için falan gelmiyor anlayacağınız neyse ya geçer bunlarda napalim çok yoruluyorum tabi ama yapacak bisi yok

Kizlar nasilsiniz ya dogum sonrasi sac dokulmesi yasayanlar var mi. Benim su an avuc avuc dokuluyor saclarim resmen yariua indi. Kan tahlilide yaptirmistik bisey.cikmamisti,

Cnm arkadaşımın da fena dökülüyor benimki normal az dökülüyor ama yoğun deil

Kizlar nasilsiniz ya dogum sonrasi sac dokulmesi yasayanlar var mi. Benim su an avuc avuc dokuluyor saclarim resmen yariua indi. Kan tahlilide yaptirmistik bisey.cikmamisti,

2 tel saçım kalmıştı onu da artık oğlan çekiyor canım hormonal bi durummuş bu 3. Ayda başladı benim şuan her yerden saçım çıkıyor oğlanın bezini açıyorum Aaa saç 6. Aya kadar devam edermiş

Nette de normal.yaziyir ama benim gur saclarim vardi o kadar azaldiki anlatamam. Insallah 6 aydan sonra durur ve eski saclar yerine gelir,.

BAHÇECİDE OLUMSUZ SONUÇ ALDIM MUSTAFA ACETTE TÜP DENEYEN , HİSTERESKOPİ OLANLAR SONUÇLARINIZI YAZABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN ((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…