cnm ben eylülde histeroskopi oldum bana rahim ağzın dar dedi genişletildi başka bir sorunumuz yok şükür martta kadar hamile kalırsın dedı ama malesef kalamadım geçen ay aşılama oldum negatifff ...BAHÇECİDE OLUMSUZ SONUÇ ALDIM MUSTAFA ACETTE TÜP DENEYEN , HİSTERESKOPİ OLANLAR SONUÇLARINIZI YAZABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN((((((((((((((((
Acetto damı yaptırıyorsun? ne kadar tüp bebek. Bende histeroskopi oldum Eylül ayında mustafa hocada, doğal olarak hamile kalırsın dedi ama olmadı ramazandan sonra tüp bebek tedavisi düşünüyorum... Yeni yerden memmunmusunuz ilgi nasıl laboratuvar nerde bilgi verirseniz sevinirim.İyi akşamlar arkadaşlar 4 sene önce ben açmıştım bu sayfayı 3 yaşinda bi oglum var çook şükür.Ogluma kardeş için tedaviye başladik yarın kismetse transferim var İnşaallah Mustafa bey tekrar vesile olur 2.çocugumuza iyi geceler
Ben Mustafa hocada tedavi gordum histereskopi oldum. Oncesinde 6 asilama 1 tup negatifim var. Mustafa hoca 6 ay normal yoldan deneme suresi vermisti.olmayinca tup bebek denedik tuttu cok sukur simdi bi bebisim var. Rabbim.en kisa.zamada size ve isteyen herkese nasip etsinBAHÇECİDE OLUMSUZ SONUÇ ALDIM MUSTAFA ACETTE TÜP DENEYEN , HİSTERESKOPİ OLANLAR SONUÇLARINIZI YAZABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN((((((((((((((((
Cnm malesef fiyatları çok arttı sen acele etme memorial, acıbadem 3.500 yapıyor birde ordaki doktor ile görüşüp kararını ver. Ben mustafa hoca da histeroskopi olmuştum ama artık onu tercih etmeyeceğim profesyonel olduğunu düşünmüyorumacetto da histereskopi 8500 TL diyorlar((((((((((( nerdeyse tüp parası çok pahalı (((((
Cnm b u konuda hic.bi bilgim yok. Bu arada disi cikan bebis var mi? Benim ki 4 aylik oldu cok fazla.salyasi akiyo ve huysuzlandi bi kac gundur acaba disi erken mi cikacak bilmiyirun.kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
tüp bebek için çıkartılan raporların belli bir süresi var mı? ben 3 yıl içinde 3 defa kullanmıştım. şimdi bir arkadaş rapor çıkartacak ama hastane 6 ay geçerliliği var demiş.
merhaba cnm transferiniz bellı oldu mu sonuç nedir acaba?İyi akşamlar arkadaşlar 4 sene önce ben açmıştım bu sayfayı 3 yaşinda bi oglum var çook şükür.Ogluma kardeş için tedaviye başladik yarın kismetse transferim var İnşaallah Mustafa bey tekrar vesile olur 2.çocugumuza iyi geceler
Evet çoook şükür hamileyim darisi tüm isteyen.kardeşlerime inşaallahh tez zamandamerhaba cnm transferiniz bellı oldu mu sonuç nedir acaba?
Maşallah Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallahEvet çoook şükür hamileyim darisi tüm isteyen.kardeşlerime inşaallahh tez zamanda
Amin tesekkür ederim.Maşallah Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah
Cnm b u konuda hic.bi bilgim yok. Bu arada disi cikan bebis var mi? Benim ki 4 aylik oldu cok fazla.salyasi akiyo ve huysuzlandi bi kac gundur acaba disi erken mi cikacak bilmiyirun.
Evet çoook şükür hamileyim darisi tüm isteyen.kardeşlerime inşaallahh tez zamanda
Selin bende siteye bakıyordum tan iyiyiz biz şükür oğlum dış çıkarıyor biraz o mız mız dün altı lnci ayı doldurduk yediden gün aldik şükür yuvarlaniyorlar artık daha çok yorulur oldukkızlaaaarrr nasılsınız?
Selin bende siteye bakıyordum tan iyiyiz biz şükür oğlum dış çıkarıyor biraz o mız mız dün altı lnci ayı doldurduk yediden gün aldik şükür yuvarlaniyorlar artık daha çok yorulur olduk
Oyyy kuzum öle deme ya ama o senin özlemini emmeyle geçiriyor annesi bende yapicam cnm ama hiç bir fikrim yok dış buğdayı ile ilgili napilir nasıl olur hahahah bakalım öğreneceğim de ikisini ayda anda yapım diyorum ama kızda tik yok geç çıkacak sanırım onun ya bakalım sen neler yaptın dış bygdayindaoyy ısırırım onun dişini ben annesi
diş buğdayı yapacak mısın? ben yaptım hem diş buğdayını hemde kınasını yaktım kızımın çok güzel geçti :)
bizim kızıda 1 saniye boş bırakmaya gelmiyor. kendini ordan oraya savuruyor :) çok tatlılar. bu dönemlerinde çalışmak zorunda olduğum için çok üzgünüm. akşamları çok yorgun oluyorum. zaten beni görünce devamlı emmek istiyor. emme dışında pek bişey yapamadığımız için sanki kızımla yeteri kadar vakit geçirip ilgilenemiyor muşum gibi geliyor
Kız henüz çıkarmadı ama çıktı çıkacak ateşini çıkıyor iki gündür bide ucu patladı gibi bakalım inş aksilik yapmadan çıkarırız ya valla ama dış buğdayı yapicam ama çok kimseyi cagiemam eltim gorumcemler ablamlar annemler o kadar yani hatıra olsun diye yapicam sünneti de şimdi yapmak istemiyorum ya çok düşündüm ama büyüsünde öle yapım reism falan cekilelim diyorum bakalım değişmezse fikrimiz insSelin dis bugdayini gormustum cnm insta da . Seninki erken cikarmis cok zorlamadan cikardiysa minik kuzu ne mutlu. Cnm bebis ne yapmak istiyorsa onu yap nazlaniyrdur simdi kuzum. Benimkide oynamaya bayiliyor. Ama emmek istiyirsa kesinlikle geri cevirme doymus olsa bile orda mutlu oluyolar :) nurrr cnm gozun aydin oglusun cikarmis disi :) dis bugdayinda minik hediyelikler yapabilirsin gelenlere vermek icin tamamen hayal gucune kalmis simdi pasta kurabiye atistirmaliklar vs suslu bi masa hazirlaniyo. Benimki daha cikarmadi ama cikarirsa da yapmam sanirim cunku sunnet mevludunde cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?