- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Oyyy kuzum öle deme ya ama o senin özlemini emmeyle geçiriyor annesi bende yapicam cnm ama hiç bir fikrim yok dış buğdayı ile ilgili napilir nasıl olur hahahah bakalım öğreneceğim de ikisini ayda anda yapım diyorum ama kızda tik yok geç çıkacak sanırım onun ya bakalım sen neler yaptın dış bygdayinda
Selin dis bugdayini gormustum cnm insta da . Seninki erken cikarmis cok zorlamadan cikardiysa minik kuzu ne mutlu. Cnm bebis ne yapmak istiyorsa onu yap nazlaniyrdur simdi kuzum. Benimkide oynamaya bayiliyor. Ama emmek istiyirsa kesinlikle geri cevirme doymus olsa bile orda mutlu oluyolar :) nurrr cnm gozun aydin oglusun cikarmis disi :) dis bugdayinda minik hediyelikler yapabilirsin gelenlere vermek icin tamamen hayal gucune kalmis simdi pasta kurabiye atistirmaliklar vs suslu bi masa hazirlaniyo. Benimki daha cikarmadi ama cikarirsa da yapmam sanirim cunku sunnet mevludunde cok yoruldum
Oyyy kuzum öle deme ya ama o senin özlemini emmeyle geçiriyor annesi bende yapicam cnm ama hiç bir fikrim yok dış buğdayı ile ilgili napilir nasıl olur hahahah bakalım öğreneceğim de ikisini ayda anda yapım diyorum ama kızda tik yok geç çıkacak sanırım onun ya bakalım sen neler yaptın dış bygdayinda
Maşallah Rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah
Aminn canim insaallaahhhçok sevindim cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
Benimkinin gunu gunune tutmuyor cnm bazen cok keyifli bazen cok mizmiz ama balllar yaa. Rabbim nasip etsin herkese. Bahar geldi burnu cok tikaniyo bu aralar hergun otri bebeyle cekiyorum. Ben paylasiyorum insta da cnm sende atsana bana :)çok zorlanmadı canım çok şükür. sadece normale göre mızmız ve huzursuzdu. şimdi biri daha çıkacak ağzı nasıl akıyor anlatamam. üstü başı sırıl sıklam oluyor. memeden o bırakana kadar hi ayırmıyorum cnm. genelde uyuyakalıyor zaten :)
seninki nasıl bakalım?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ikinciyide Mustafa hoca da mi yaptirdiniz ve dondurulmusmuydu?Aminn canim insaallaahhh
Amin Allah razi olsun evet Mustafa beyde yaptirdik donmus embriyo degil taze.Oglum donmus embriyoAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ikinciyide Mustafa hoca da mi yaptirdiniz ve dondurulmusmuydu?
Oglunuz ne kadarlik oldu, benim de bir oglum var bi de dondurulmislarimiz var Allah tum evlatlarimiza saglik sihat verrsinAmin Allah razi olsun evet Mustafa beyde yaptirdik donmus embriyo degil taze.Oglum donmus embriyo
3 yasini bitirecek 30 mayista inşaallahh.Aminnn insaallahhh aallahim herkeze versin sizin Kac yasinda oglunuz insaallahh abi olur.Oglunuz ne kadarlik oldu, benim de bir oglum var bi de dondurulmislarimiz var Allah tum evlatlarimiza saglik sihat verrsin
Benimki 4,5 aylik henuz ama Allah nasip ederde normal yada olmassa yine dondurulmuslarla dusunurum ama ilerde tabii. Sizin yas araligi cok ideal bence iyi yapmissiniz. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla. Bu arada tum annelerin anne adaylarinin, anne olmak isteyenlerin anneler gunu kutlu olsun.3 yasini bitirecek 30 mayista inşaallahh.Aminnn insaallahhh aallahim herkeze versin sizin Kac yasinda oglunuz insaallahh abi olur.
Amin inşaallaahhh Allah bağaşlasin tam sevilmelik olmusBenimki 4,5 aylik henuz ama Allah nasip ederde normal yada olmassa yine dondurulmuslarla dusunurum ama ilerde tabii. Sizin yas araligi cok ideal bence iyi yapmissiniz. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla. Bu arada tum annelerin anne adaylarinin, anne olmak isteyenlerin anneler gunu kutlu olsun.
Benimkinin gunu gunune tutmuyor cnm bazen cok keyifli bazen cok mizmiz ama balllar yaa. Rabbim nasip etsin herkese. Bahar geldi burnu cok tikaniyo bu aralar hergun otri bebeyle cekiyorum. Ben paylasiyorum insta da cnm sende atsana bana :)
Kizlar demir damlasini kullanmaya yeni basladim bebegin kakasi siyah yesil arasi bisey oldu ondandir diye dusunuyorum sizinde oldu mu? Bi de bu aralar bi kacg gundur degisik kokuyor doktorami gotursem acaba arada kaldim cok mu pimpirikliyim yoksa
kızlar ek gıdaya geçenler bir bakabilir mi? benim kızımın göz çevresinde ve ağız çevresinde kırmızı noktalar oluşuyor. dr sordum birşey alerji yapıyor dedi. yumurtadan şüphelendim kestim ama yinede kızardı. dün sağlık ocağına götürdüm oradaki dr ne veriyorsun dedi. et suyu 2 yaşına kadar kullanılmaz verme sakın dedi. ilk defa böyle birşey duydum. bilgisi olan var mı acaba?
Sagol teyzesi yaa ama soyle sana benziyo deee haha :))) senin prensese de ben bayildimm nasil tatli masallahh subhanallah Rabbim anali.babali buyutsun. Kaka kokusu gecti bu arada bi arkadasim merak etme hafif usutse oyke kokabilir dedi gercektende gecti 3 gun sonra. Ek gida da bende 3 gun kurali uygulamayi dusunuyorum cnm bence sende oyle yap.yaa ben senin oğlunu yerim ama. o nasıl tatlı bir bebiş öyle biblo maşallahh bayıldım. Allah evlatlarımızı korusun. bende ilk defa anneler gününde fotosunu paylaştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?