Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

günaydın cnm, kızınkide yoldadır merak etme tatlım. ben naptın, masayı güzelce süsledim, bir kaç ikramlık hazırladık (gün gibi) kızımı süsledim. meslek kartlarından aldım. güzel bi diş pastası yaptırdım. istersen sana resim atabilirim. yere bi çarşaf serip üstüne kızı oturtturdum ve meslek kartlarını etrafa saçtım. hangi mesleği seçerse ilerde o işi yapar derler. bizim ki savcı'yı seçti başından buğday döken varmış ama ben yapmadım daha doğrusu unuttum. bebeğin üstündeki zıbını yırtan varmış amacı ne bilmiyorum onuda yapmadım :) diş buğdayı için buğday yapıp ikramlarla beraber ikram ettik. sonra kızıma bindallı giydirip kınasını yaktık :) ben çok eğlendim keyifli geçti. kızımda şaşkın şaşkın etrafına bakındı hahaha

çok zorlanmadı canım çok şükür. sadece normale göre mızmız ve huzursuzdu. şimdi biri daha çıkacak ağzı nasıl akıyor anlatamam. üstü başı sırıl sıklam oluyor. memeden o bırakana kadar hi ayırmıyorum cnm. genelde uyuyakalıyor zaten :)
seninki nasıl bakalım?

hee bir de hediyelik yaptım cnm. internetten küçücük çantaya atmalık diş fırçası ve diş macunu aldım üstünde kızımın resmi olan. herkes beğendi. diş şeklinde ve bindallı şeklinde kurabiye yaptık

Benimkinin gunu gunune tutmuyor cnm bazen cok keyifli bazen cok mizmiz ama balllar yaa. Rabbim nasip etsin herkese. Bahar geldi burnu cok tikaniyo bu aralar hergun otri bebeyle cekiyorum. Ben paylasiyorum insta da cnm sende atsana bana :)

Kizlar demir damlasini kullanmaya yeni basladim bebegin kakasi siyah yesil arasi bisey oldu ondandir diye dusunuyorum sizinde oldu mu? Bi de bu aralar bi kacg gundur degisik kokuyor doktorami gotursem acaba arada kaldim cok mu pimpirikliyim yoksa

Oglunuz ne kadarlik oldu, benim de bir oglum var bi de dondurulmislarimiz var Allah tum evlatlarimiza saglik sihat verrsin
3 yasini bitirecek 30 mayista inşaallahh.Aminnn insaallahhh aallahim herkeze versin sizin Kac yasinda oglunuz insaallahh abi olur.

3 yasini bitirecek 30 mayista inşaallahh.Aminnn insaallahhh aallahim herkeze versin sizin Kac yasinda oglunuz insaallahh abi olur.
Benimki 4,5 aylik henuz ama Allah nasip ederde normal yada olmassa yine dondurulmuslarla dusunurum ama ilerde tabii. Sizin yas araligi cok ideal bence iyi yapmissiniz. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin saglikla. Bu arada tum annelerin anne adaylarinin, anne olmak isteyenlerin anneler gunu kutlu olsun.

Amin inşaallaahhh Allah bağaşlasin tam sevilmelik olmus

Benimkinin gunu gunune tutmuyor cnm bazen cok keyifli bazen cok mizmiz ama balllar yaa. Rabbim nasip etsin herkese. Bahar geldi burnu cok tikaniyo bu aralar hergun otri bebeyle cekiyorum. Ben paylasiyorum insta da cnm sende atsana bana :)

yaa ben senin oğlunu yerim ama. o nasıl tatlı bir bebiş öyle biblo maşallahh bayıldım. Allah evlatlarımızı korusun. bende ilk defa anneler gününde fotosunu paylaştım :)

Kizlar demir damlasini kullanmaya yeni basladim bebegin kakasi siyah yesil arasi bisey oldu ondandir diye dusunuyorum sizinde oldu mu? Bi de bu aralar bi kacg gundur degisik kokuyor doktorami gotursem acaba arada kaldim cok mu pimpirikliyim yoksa

cnm benim kızımında öyle. hatta çoğu zaman yeşil. ezdiğim zaman içinden sarı çıkıyor. kabızda oluyor artık. ama sen yinede dr görüş. ben sorduğumda normal dedi

kızlar ek gıdaya geçenler bir bakabilir mi? benim kızımın göz çevresinde ve ağız çevresinde kırmızı noktalar oluşuyor. dr sordum birşey alerji yapıyor dedi. yumurtadan şüphelendim kestim ama yinede kızardı. dün sağlık ocağına götürdüm oradaki dr ne veriyorsun dedi. et suyu 2 yaşına kadar kullanılmaz verme sakın dedi. ilk defa böyle birşey duydum. bilgisi olan var mı acaba?

Et suyu veriliyor diye okudum canım ben. 3 gün kuralı uygulamadın mı. Biz henüz yeni başladık. Göz çevresini bilemicem ama yoğurt verdiğim gün ağız kenarı olmuştu ama o da geçti alerji değilmiş.

Sa
yaa ben senin oğlunu yerim ama. o nasıl tatlı bir bebiş öyle biblo maşallahh bayıldım. Allah evlatlarımızı korusun. bende ilk defa anneler gününde fotosunu paylaştım :)
Sagol teyzesi yaa ama soyle sana benziyo deee haha :))) senin prensese de ben bayildimm nasil tatli masallahh subhanallah Rabbim anali.babali buyutsun. Kaka kokusu gecti bu arada bi arkadasim merak etme hafif usutse oyke kokabilir dedi gercektende gecti 3 gun sonra. Ek gida da bende 3 gun kurali uygulamayi dusunuyorum cnm bence sende oyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…