- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
yaren92 canım ben 6 aya kadar baktım sonrasını babanne devam etti. blw yöntemiyle 3 gün kuralı uygulamak istedim ama sanırım pek uymadı. biz bu konuda valideyle anlaşamıyoruz. sorsan 3 gün kuralına uydum diyor ama bana sorsanız uymadı. düşünün ilk ek gıdamız tarhana çorbası oldu. kafasına göre tarhanayla başladı. uyarılarımıda dikkate almıyor. ayy ben bu konuda çok dertliyim
V venuskiz oy kuzum tamam sana benziyor hatta çocuğun herşeyi sensin :) :) şimdi tekrardan baktım gerçekten sana benziyor. en azından babasına benzemiyor hatta sizden daha güzel bi çocuğunuz var :) maşallahh kuzuma bayıldım biblo biblo...bakalım gözleri değişecek m? bizimkide şimdilik renkli
bütün çocuklarımız çok güzel hepsini Allah korusun sağlık, sıhhat versin
karamsarsln haha canimsin ya :) bu arada senin bebisde cok guzel bi bebis ya masallah ama ben ikinizede benzetemedim ne yalan soyliyim gerci hani bebeklik fotolariniz nasil bilmiyorum ama :):) tum bebekler cok guzel melek onlarin hepsi..Allah saglik.sihat versin bahtlarini da guzel eylesin insallah Rabbim tum bebislerimizin. Senin kuzunim gozler yesil degil mi? Benimkine millet donmez diyor ama nette baktim 1 yasina kadar donebiliyormus. Aman hic onemli degil gozleri de bana benzesin donebilir yani ayy bu arada cnm kayinvalide aklima gelmemosti benim cok haklisin bu konuda sen yine doktor boyle dedi doktor şoyle dedi de o zaman daha dikkatli olur belki.
Bende var o dediginden canim simdi cunku ennnn sevimli zamanlari hatta esim diyorki bu biraz buyusun bi tane daha yapalim ne kadar sevimli oluyolarmis :)) Allah herkese nasip etsin, sukurler olsun verene leyla, zeynep, nur, selin ben bi de esma unuttugum varmi bilmiyorum hepsi ayni donemin bebisleri ya insallah gorusme imkanimiz olur.merhaba tatlım,
benim bebekliğime de eşimin bebekliğine de benziyor ama asıl kayınvalideme çok benziyor benim ponçik kızım hahah :) :) gözler yeşil cnm ama dediğin gibi 1 yaşına kadar değişebiliyormuş ve geçen bir bayan emzirmeyi bırkaınca değişir dedi. sağlıklı olsunlar gözleri güzel görsün de rengi çok da önemli değil. allah tüm evlatlarımızı korusun her kötülükten
birşey dicem belki benim gibi olan vardır :) bebeklik halleri aşırı tatlıya bu minnoşların bir daha bu günlere dönemeyeceğiz diye şimdiden çok üzülüyorum. sizde de böyle garip duygular var mı kızlar?
Lyl_trgy cnm senin monnoşu yerim ben.
merhaba tatlım,
benim bebekliğime de eşimin bebekliğine de benziyor ama asıl kayınvalideme çok benziyor benim ponçik kızım hahah :) :) gözler yeşil cnm ama dediğin gibi 1 yaşına kadar değişebiliyormuş ve geçen bir bayan emzirmeyi bırkaınca değişir dedi. sağlıklı olsunlar gözleri güzel görsün de rengi çok da önemli değil. allah tüm evlatlarımızı korusun her kötülükten
birşey dicem belki benim gibi olan vardır :) bebeklik halleri aşırı tatlıya bu minnoşların bir daha bu günlere dönemeyeceğiz diye şimdiden çok üzülüyorum. sizde de böyle garip duygular var mı kızlar?
Lyl_trgy cnm senin monnoşu yerim ben.
Bende var o dediginden canim simdi cunku ennnn sevimli zamanlari hatta esim diyorki bu biraz buyusun bi tane daha yapalim ne kadar sevimli oluyolarmis :)) Allah herkese nasip etsin, sukurler olsun verene leyla, zeynep, nur, selin ben bi de esma unuttugum varmi bilmiyorum hepsi ayni donemin bebisleri ya insallah gorusme imkanimiz olur.
Şu asıl kv benziyor kısmı bizde de varama yine de çok tatlılar yav her anları ayrı güzel minnacıklardı insan nasıl tutacağını düşünüyordu Rabbim sağlıklı ömür versin yeter ki daha ne günlerini görücez inşallah. Bizim bıdık mamma memme demeye başladı yiyesim geliyor resmen tabi o da yemeğini yese ayrı aşk yaşıcaz ama tükürünce de seviyorum
ayy çok güldüm cnm. demek tükürüncede seviyorsun hahaha. aayy her halleri ayrı güzel. ne yapsalar seviliyorlar. hatun benim resmen saçlarımı kökünden koparıyor o kadar canım acıdığı halde canın sağolsun diyip gülebiliyorum. çok hızlı büyüyorlar dimi? ne günler atlattı. çok şükür hamdolsun bu günlerimize. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. bizimkide babababaa diyip duruyor :) sanki arada anne de der gibi ama tam değil. bir de kıpkırmızı olana kadar deli gibi bağırıyor ağzından da salyaları akıyor sıpanın hahah
Bababababa hariç diğerleri biz de de var. Ayy aynı düzeyde ilerliyorlar ya insan daha iyi anlıyor duyguları. Evlerde aynı manzara. Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin. Belki bu kadar beklememize borçluyuz bu hallerimizi. Belki o yüzden her an şükür diyoruz. Beklemenin ne olduğunu bildiğimiz için herkese nasip olsun diye duamız
Benim bebisin tum karni dokuntu oldu kizlar cok uzuluyorum kizamik gibi o kadar fazla ki anlatamam doktora goturduk alerji dedi anne.suutunden baska.bisey vermiyorum, krem verdi.sur gecmesse cildiyeye gotur dedi. Bugun baktim bacaklarada sicramis ya. Yarin cumartrsi cildiyeci bulursak goturcegiz. Bi arkadasim egzamadir.diyo ama bilmiyorum ya.
Farkli bisey yemedim cnm,sadece saclarim dokuluyo diye hamileyken kullangimiz decavit vitamin varya ondan almaya baslamistim kizariklari gorunce hemen kestim. Vucudu hafifledi simdi bacaklari cogaldi. Cildiyeye gidemedik babasi hastalandi o da dinlenmede su anCanım senin yediğin farklı bi ürün varsa o alerji yapmıştır belki. Doktora gittiniz mi.
Farkli bisey yemedim cnm,sadece saclarim dokuluyo diye hamileyken kullangimiz decavit vitamin varya ondan almaya baslamistim kizariklari gorunce hemen kestim. Vucudu hafifledi simdi bacaklari cogaldi. Cildiyeye gidemedik babasi hastalandi o da dinlenmede su anazcik ayaklansin hemen cidiyeye goturcez
Cok sagol canim krem baya iyi geldi cok azaldi sukur bende bi rahat nefes aldim. Oyy masallah kuzuya seninki 6 ayligi gecti degil mi? Tam yemelik zamanlari simdi.. :) Bakalim bizimki ne zaman cikarir. Huysuzluklarin biri bitiyo biri basliyo canimGeçmiş olsun canım. Pek bilgim yok ama önce karın bölgesinde başlıyormuş alerji belki alerjidir.
Bizim bıdıkın 3 dişi birden çıkıyor çok huysuz burnu akmaya başladı.
Cok sagol canim krem baya iyi geldi cok azaldi sukur bende bi rahat nefes aldim. Oyy masallah kuzuya seninki 6 ayligi gecti degil mi? Tam yemelik zamanlari simdi.. :) Bakalim bizimki ne zaman cikarir. Huysuzluklarin biri bitiyo biri basliyo canimbu arada oruc tutan varmi? Ben basladim sutumde azalma olursa birakirim ama tutmak istiyorum insallah. Bir de henuz adet gormedim dogumdan beri yani ramazan bu bakimdan iyi olacak
Cnm kan sekerim dusuyosa tutma zaten sonra tutarsin ins. Kafana vurmasiyla cikmasi cok sevimli ya. Digerleride onun pesinden gelmis ne guzel :) cnm terletmemeye bak oksurugun bir numarali sebebi terlemesi, bebislerde cok terliyolar. Aynen cnm huysuzluklar bitmiyo insanda hep diken ustunde kaliyo. Bugun amcamlara iftara gittik.bir.dakka rahat vermedi burnumdan geldi resmen. Ama iste sevimlilikleri yetiyo keratalarin :)Allah kabul etsin canım ben 5 ayı dolunca oldum adet ikinciyi de yeni oldum. Kan şekerim çok düşüyor o yüzden emzirirken çocuğa bakarken daha da düşer diye tutamıyorum. Normalde bile çok zorluk çekiyorum bu durumdan. 7 aylık oldu bizim bıdık aslında diş yoktu kafama vurdu ağzını delinen yerden çıktı sonra yanında ki sonra altta ki derken bi anda çıktılar. Bir de grip oldu öksürük burun akıntısı huysuzluk dip nokta da. Kremin işe yaramasına sevindim canım insan beyni susmuyor negatif falan düşünüyor en ufak bi seyden konu onlar olunca fazlasıyla üzülüyoruz telaş ediyoruz
Cnm kan sekerim dusuyosa tutma zaten sonra tutarsin ins. Kafana vurmasiyla cikmasi cok sevimli ya. Digerleride onun pesinden gelmis ne guzel :) cnm terletmemeye bak oksurugun bir numarali sebebi terlemesi, bebislerde cok terliyolar. Aynen cnm huysuzluklar bitmiyo insanda hep diken ustunde kaliyo. Bugun amcamlara iftara gittik.bir.dakka rahat vermedi burnumdan geldi resmen. Ama iste sevimlilikleri yetiyo keratalarin :)
Cok sagol canim krem baya iyi geldi cok azaldi sukur bende bi rahat nefes aldim. Oyy masallah kuzuya seninki 6 ayligi gecti degil mi? Tam yemelik zamanlari simdi.. :) Bakalim bizimki ne zaman cikarir. Huysuzluklarin biri bitiyo biri basliyo canimbu arada oruc tutan varmi? Ben basladim sutumde azalma olursa birakirim ama tutmak istiyorum insallah. Bir de henuz adet gormedim dogumdan beri yani ramazan bu bakimdan iyi olacak
Allah kabul etsin canım ben 5 ayı dolunca oldum adet ikinciyi de yeni oldum. Kan şekerim çok düşüyor o yüzden emzirirken çocuğa bakarken daha da düşer diye tutamıyorum. Normalde bile çok zorluk çekiyorum bu durumdan. 7 aylık oldu bizim bıdık aslında diş yoktu kafama vurdu ağzını delinen yerden çıktı sonra yanında ki sonra altta ki derken bi anda çıktılar. Bir de grip oldu öksürük burun akıntısı huysuzluk dip nokta da. Kremin işe yaramasına sevindim canım insan beyni susmuyor negatif falan düşünüyor en ufak bi seyden konu onlar olunca fazlasıyla üzülüyoruz telaş ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?