Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim benim inş darısı sizlerin başına
bu akşamki degerim 600 Mustafa Bey tekrar teste gerek yok dedi ilaçlar hakkinda konuşmadık watsaptan yazdığım için yarın nurdani arayacağım
Cokk sevindim cokkk... nekdr guzel masallahhh... mustafa hoca nekdr iyi birisi degil mi? Simdi onu dusunuyodum donmuslar da tutmazsa yeniden bir dr aramak ve guvenmeye calismak zor olacak...
Sali gidiyorum bakalim neler konuşacağız. . Benim biri orta biri alt kaliteydi.. gerci Allah vermek istedikten sonra kolay ...
Haydi bakalim kalp atimi mujdesini de bekliyoruuuuzzzzz ♡♡♡♡♡

Canım inş şimdiki stresim keseyi kalp atışını görsem diye böyle gidiyor darısı senin başına hersey güzel olur inşallah senin için de canım

Kızlar nerdesiniz tedaviler nasıl gidiyor neler yapiyorsunuz
Kese için randevu tarihim kesinleşti Nurdan aradı 17haziran deyince kalakaldim öylece daha erken bekliyordum kısmet artık inş keseyle kalp atışını aynı anda görürüz

selam kızlar bende bugün Mustafa Beye gittim sonunda. tüm tahlillerime hsg filmine falan baktı. sonra muayene etti. rahmimde şekil bozukluğu varmış. histeroskopi yapıp düzeltmemiz lazım dedi. tüp bebek yapamam zaten tutmaz bu halde dedi. histeroskopiden sonra da en fazla 6 ay süre veriyorum. bu süre de kendiliğinden hamile kalırsın çok büyük ihtimal dedi. inanın çok rahatladım. çünkü gittiğim bütün doktorlar bişey yok bişey yok diyip duruyordu. demekki bişey varmış ve ortaya çıktı çok şükür histeroskopi sonrası kendiliğinden hamile kalınması ile ilgili bi bilginiz var mı?

Ben de bugun oradaydim canim donmus embriyo tedavime basladim.. hoca tam bir rahim uzmani , hic rahmi olmayan bir kadina ameliyat yapa yapa tam.8 senede transfer ancak yapabilmisti.. kadinin eşiyle hoca'nın kucaklasmasina sahit olmustum..
Her hastasina (sekil.bozuklugu olan) histereskopiden sonra 6 ay dogal gebelik icin sans veriyor.. sen bu arada gun takibi yap ama sakın stres yapma..beklentini stabil tutabilirsen basarirsin inaniyorum ben:) birkac adet inan bildigim insan var hocanin dogal bekleyip yakaladigi:)
Guzel haberler vermeni diliyorum.. rahim konusunda emin ellerdesin ♡♡♡

Ay ay ay 17 haziranda gumburdicez demek ki:))) masallah subhanallah♡♡♡ benim de randevum bugundu.. ayynen soyledigin sekilde basladim canim estrofem hap gunde 3, coraspirin, folbiol ve bugunluk 2 antibiyotik :) pazartesi kontrol, Allah kismet ederse 19 haziran'da da transfer :))
17sinde sen al kalp atislarini da sevinelim canim, sonra da benim donmuslar guzelce cozulsun insallah da ona da sevinelim:)

Canım inşaallah seninde tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini alırız burdan kendini transfer sonra strese sokma evin içinde hamileymisim gibi hareket ettim sürekli yapmadım sağlıcakla çözünür bebislerin inş

merhaba cnm,
sorunun tespit edilmesine çook sevindim. bende histeroskopi olmuştum ama doğal yolla sadece bir ay denedim ve sonrasında yine tedaviye başlamıştım.. histeroskopi sonrası doğal yollarla hamile kalanı çook duydum. bende ikinci histeroskopimi olucam regli olmamı bekliyorum. ilkini başka yerde yaptırdım. bu seferkini mustafa hoca yapıcak bakalım sonrasında bana ne diyecek.. ne zaman olacaksın?

inşallah tedaviye gerek kalmadan hepimiz yavrularımıza kavuşuruz kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun... birbirimize güzel haberler vereceğimiz zamanlarıde görürüz kısmetse :)

merhaba tatlım naber nasılsın? günlerin nasıl geçiyor :)
demek ki pıtpıt seslerini duyman için tarih belli oldu :) belirtilerin ne durumda tatlım, mide bulantıların aşermelerin var mı?

merhaba cnm birşey sorucam,
bende mustafa hocada histeroskopi olucam reglimi bekliyoruz, bizim sorunumuz benim yumurtalarda hem az gelişiyor hemde orta kalite oluyorlar.. acaba bu durumdaykende işlemden sonra banada 6 ay bekleme süreci verir mi? bana vermezmiş gibi geliyor ama bellide olmaz sanırım.. zaman geçmiyor... ben histeroskopiden 2 en fazla 3 ay sonra tedaviye başlarız diye düşünmüştüm. bir an önce regli olsamda aradan bu işlemde çıksa

merhaba bende mustafa beye gitmeyi düşünüyorum temmuz ayında bu 3. denemem olacak doktorlar konusunda tereddütlüyüm mustafa hoca çok duydum onu düşünüyorum tedavi olanlar bana bilgi verirlermi hakkında

merhaba bende mustafa beye gitmeyi düşünüyorum temmuz ayında bu 3. denemem olacak doktorlar konusunda tereddütlüyüm mustafa hoca çok duydum onu düşünüyorum tedavi olanlar bana bilgi verirlermi hakkında

Mrb . ben özellikle hasta tavsiyeleri üzerine gittim. Ön görüşme ücretsiz bi zararı olmaz bi de mustafa beye gideyim dedim ki hastaları gerçekten çok memnun negatif sonuç alan hastaları bile.. Benim normal denilen hsg filminde sorun varmış 10 gün önce histeroskopi oldum. 1 ay sonra kontrolum var sonrasında gebeliği bekleyeceğiz .. Gitmeni tavsiye ederim

ön görüşme içinde randevu almak gerekiyormu tahilil istiyormu tekrardan ben ist dışından gideceğim birde çalıştığımdan iznim pek yok adetli yoksa temiz oluncamı gitmek gerekiyor

ön görüşme içinde randevu almak gerekiyormu tahilil istiyormu tekrardan ben ist dışından gideceğim birde çalıştığımdan iznim pek yok adetli yoksa temiz oluncamı gitmek gerekiyor
Merhaba siz elinizde olan butun.testleri goturun ama.randevu almaniz gerek adetli olmaniza gerek yok temiz olmaniz daha iyi ama mustafa hocami gercekten tavsiye ederim.cok cok basarili

Evet randevu gerekiyor .. Önceki yaptırmış olduğum tahlillerimle gittim ben. Elinde varsa hsg hormon tahlillerini falan götür . ben adetime 1 hafta varken gitmistim.

Eger esinde sorun yoksa amaliyatta guzel gecerse kesinlikle hoca bekliyelim der ki buna cok sahit oldum insallah rabbim hicbirimize daha fazla aratmaz ben hem.histeroskopu hem laparoskopi oldum ama benim esimde sorun var oyuzden tup bebek dedi hoca hayirlisi artik

eşimde sorun yok tatlım. benim 2 aşılama 2 tüp bebek denememe var. ilk tüp bebek sonrası histeroskopi oldum... ikinci tüp bebeği mustafa hoca yaptı çok şükür hamile kaldım ama devamı olmadı kısmet değilmiş. ikinci histeroskopimi mustafa hoca yapıcak kısmetse.. senin tedavin ne zaman başlayacak?

merhaba tatlım naber nasılsın? günlerin nasıl geçiyor :)
demek ki pıtpıt seslerini duyman için tarih belli oldu :) belirtilerin ne durumda tatlım, mide bulantıların aşermelerin var mı?
Canım iyiyim heyecan stres birarada gidiyor daha 5+1gunluk minik daha halsizlik uyku hali hafif bulantı oluyor arada inş duyarız pit pitlari herşey Güzel olur hepimiz için

Benimde2 asilam 5 tup.bebek.denemem var suan.dusunmuyorum ama.eger tekrar denersem kesinlikle bu mustafa hocada olcak ama cok yiprandim ben oyuzden git geldeyim.su aralar bir birakiyorum bir denemek istiyorum.nasip baklim.rabbim.hangisi hayirlisi olcaksa onu.nasip etin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…