Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Delia nicin gıcık oldun
Çok paragöz bir hastane bunun yanında özel hastaneye gitmiş gibi ilgi görmüyorsunuz.sekreterleri falan çok ilgisiz.hemşirelerden de neslihan hemşire çok iyi ilgili muhatap olduklarımdan biri özellikle çok ilgisiz diğerlerini çok tanımıyorum o yüzden genelleyerek hepsini kötülemeyeyim.otoparktan bile ücret alıyolar ona rağmen dolan dolan zor park yeri buluyorsun ve gittinmi en az iki saat beklemeden çıkamıyorsun.randevu sistemi berbat yani.

kesinlikle öyle canım ama diyorum ya yapılan yorumlardan dolayı beklentimiz yükseliyor.. sonra karşılaşınca o tavrı görmeyince tuhaf geliyor , yoksa gerçekten bilgili bir doktor. ilk yazımda da dedim ya iyi bir doktor derken ne bekliyoruz diye işte o beklenti haliyle gittiğim için afalladım.. bunları yazmamda ki amaç bunlarda okunsun ki biz gibi karşılaşınca afallamasın insanlar. ben mustafa beyi tanıdıklarıma tavsiye ediyorum ama bilgili bir doktor diye tavsiye ediyorum. evet her hali aynı olmaz ben ameliyat olduğum gün saat 8 de yapıldı çıkışım o saatte mustafa bey hastanedeydi. özel hayatından vakit ayırıp bize zaman harcıyor.. dedim ya beklenti fazlalığı iyi bi doktor, ayrıntılı anlatıyor falan deseler ben abi, kardeş duygusu aramam gittiğimde.. tamamen yorumlardan kaynaklanan bişi

Haklısın ama o kadar kişiye aynı güne randevu vereceklerine az kişi alsınlar doktor da çok yoruluyor ben geçen gün son hastasıydım konuşacak mecali kalmamıştı.bir hafta içinde 28 ameliyat yapmış.onun iyiliği içinde bizim için de daha iyi olur.biraz fazla bekleriz randevu alabilmek için ama daha iyi olur diye düşünüyorum.tabi önceliği acileyeti olanlara verebilirler tabi bu durumda da bizimde fedakarlık yapabilmemiz gerekiyor.

Bu konuda hemfikiriz neslihan.hanim ve gulen hemsire bir numara hele bankodaki kizlar kendini fazla begenmis ler onlarida allah iyi etsin

geçmiş olsun cnm iyi geçmesine sevindim... kontrole bi hafta sonramı çağırdı? bakalım o zaman ne diyecek. nasıl bir işlem yapmış rahime?
Canim bayramdan sonra cagirdi. Bende ayin 22 sine randevu aldim. Yandaki girintileri duzeltmis. Ameliyattan sonra odaya gelince tekrar gisterdi. İyi gecti dedi. Ama kontrolde ne der bilmiyorum. Rahim kendini 30-35 gunde topwrlar dedi. Balon takmamis gerek yoktu dedi.

Kızlar bende sizin gibi düşündüm sorun bende herhalde dr bana gıcık oldu diye hiçte anlatıldığı gibi bir yakınlık görmedim
Ya arkadşlar çok abartmış yada bizim beklentimiz çok yüksek diye düşünüyorum
Karamsarsın arkadaşımızın dediği gibi önemli olan çok iyi bir dr olması sonucta butün dr lar hastaya mesafeli işlerinide iyi yaptıkları söylenemez kaç tane dr gittim sayısını ben bile unuttum Mustafa hoca işini iyi yapan bir dr gerisi cokta önemli değil inşallah butün hastalarının anne olmasına vesile olur

evet cnm haklısın. bende yorumlara bakarak öyle bir beklenti içine girmiştim ama daha farklı bir izlenimle ayrılmıştım odasından. belkide bu şekilde düşünen arkadaşlarımız daha önce çok ilgisiz merhametsiz doktorlarla karşılaşmışlardır ve mustafa hocayı bir abi yerine koymuşlardır. kişinin bakış açısıyla olaylar şekilleniyor sanırım.

gerçekten çok yoğun ben kendisine çok üzülüyorum... ne zaman dinleniyor ne zaman ailesiyle vakit geçiriyor.. işlemden işleme koşuyor. onun gibi bir kaç doktor olsaydı bu kadar hasta yoğunluğu yaşamazdı diye düşünüyorum... geceleri, ertesi günün yapacağı işlemlerin planlamasını yapıyor ben faceden de takip ediyorum kendisini. hangi ara ne yapıyor ben bile yetişemiyorum... Allah yardımcısı olsun hem onun hem bizlerin. bizler içinde sıkıntı aslında. en basiti randevuların ertelenmesi, muayene saatlerin kayması... bunların hepsini unutur atlatırız, yeterki olumlu sonuçlar alalım...

rahimin iyileşmesiyle ilgili banada aynı şeyi söyledi cnm. ilk kontrolde sadece güzel herşey yolunda dedi. eminimki senin kontrolünde güzel geçecek.. başladın mı ilaçlarına?
birşey sorucam cnm. operasyondan sonra bende bi halsizlik, hergün başağrısı falan oldu. sende de var mı böyle şeyler. bide regli oldum iki gün önce ve estrofeme devam ediyorum... etmem gerekiyordur dimi? hastaneye açıp sorsam mı karar veremedim

olabilir zaten genelde tavsiye edenler tüp bebek hastaları onlar bizden daha çok görüştüğü için tanıdıkları için yakınlık olmuş olabilir. ben zaten hastaya karşı soğuk demiyorum diyorum ya o kadar uzun uzun inceledi ki ultrasonda önemli olanda bu aslında.. gerisi beklenti fazlalığı bi doktor ararken bilgisine göre gidiyoruz zaten dost aramaya değil..

internetten takip ediyorsan orada ki hastalarına sor canım. benim ilaçlar bitince 3 gün sonra oldum. gerçi ben okumuştum bi hastası da yazmıştı ilaçları kullanırken olmuş aramış sormuş adet değildir o demişler

ben bu zamana kadar önce ki gittiğim doktorlarda da beklemeyi sıkıntı etmedim aslında hasta olarak bizlerinde anlayışlı olması lazım. bian önce sonuca varmak istiyoruz ama bu seferde verimli olmuyor. günlük hasta sayısını azaltsalar mustafa bey için de daha iyi olur.. benim ameliyat olduğum gün akşam 8i geçtiydi beni görmeye geldiğinde ameliyatı çıkmış.. ama yine de hemşirelerden haber gönderip çıkartın demedi geldi hastasını gördü öyle gitti bu bile taktir gerektirir

benide sabah 10,30 gibi aldı ameliyata ama hastaneden çıkışım akşam 5'i bulmuştu.. bizzat kendi geldi sağolsun

inşaallahh canımm. evet canım dün başladım. ama estrofem bende acayip bulantı yapıyor. bende mide hapı falan içiyorum biraz rahatlatıyor. bende çok şükür bulantı haricinde bişey olmadı tatlım. bence hastaneyi arayıp sor canım benim hiç bi bilgim yok. senin kaç gün olmuştu operasyon olalı?

Günaydın cnm. 23 haziranda olmuştum. İlaçlarım hala devam ediyor ve reglim güldür güldür devam ediyor ilacın yan etkilerine baktım netten. Baş ağrısı yaparmış. Mide bulantısı ara ara bende de oluyor birde canım hiç birsey yemek istemiyor. Herkeste bi etkisi oluyor demek ki. Şu günler bi geçse hayırlısıyla. Hastaneyle görüştüm ilaçları söyledikleri tarihe kadar içecekmişiz.

Evet canim bende baktim yan etkisi var. Dun bende de bi halsizlik yorgunluk vardi. Mide bulantisi zaten var. Bende mide koruyucu aliyorum birax rahatlatiyor. Seninde daha adetine cok var aslinda neden adet oldun ki? Bisey demediler mi? Progestani kullanmaya basladin mi? O bitince adet olman lazim aslinda. Neyse kullan bakalim ilaclari. Tekrar kontrole gidecek misin?

Kızlar merhaba. Ben de Mustafa Bey'de histereskopi sonrası hamile kaldım. Allah kendisinden razı olsun şuan 8 buçuk haftalık hamileyim. Dün sabah randevum vardı kendisinde. kalp atışlarını dinledik. Gayet güzeldi herşey fakat gece kanamam oldu saat 23:30 civarı. en son 15 dk önce online olduğunu görünce whatsapp tan yazdım kendisine fakat bakmadı. Çok panik yaptığım için aradım ancak açmadı. Kanamam kahverengi lekelenme tarzında değil pıhtı gibi ve kırmızıydı. Çok korktum. Eşim hemen acile götürdü doğal olarak. En yakın hastane medicana (beylikdüzü) olduğu için oraya gittik. Oradaki nöbetçi kadın doğum doktoru ilgilendi hemen. progestan iğne yaptı ve kendim kullanmam için de progestan kapsül verdi. Sabaha karşı mustafa Bey'den ''panik yok'' diye bir mesaj aldım. Az önce kendisine acildeki doktorun uygulamış olduğu tedaviyi anlatıp kendisi için de uygun olup olmadığını sordum. Kendisi bana ; başka doktorun uyguladığı tedaviye karışamayacağını, yorum yapmasının doğru olmadığını , kendisinin ilk trimesterde gereksiz ilaç kullanmayı tercih etmediğini söyledi. Buraya kadar haklı olabilir ancak sonrası beni biraz irite etti. Devamında ise; benim gibi hastalarla uğraşmak istemediğini, benim gibiler yüzünden işini yapamadığını, günde böyle 30 kişinin yazdığını, ilk 3 ayda bebeğin düşeceği varsa düşmesinin bazen daha iyi olduğunu ve müdahale etmemek gerektiğini belirtti. Söylediklerinin belki doğruluk payı olabilir ancak söyleniş şekli ve yaklaşım beni biraz kırdı. Zaten doğumumu orada yapmayacaktım, medicana da burcu hanıma devam etme kararı aldım sonrası için. Benim sormak istediğim; bu haftalarda benim gibi kanama sorunu yaşayıp, progestan kullanan oldu mu? Sizce de dün acildeki doktorun uyguladığı tedavi yanlış mı? ( Bu arada ne kadar kırılmış olursam olayım Mustafa Bey'in ne kadar iyi bir doktor olduğunu ve sayesinde hamile kaldığım gerçeğini asla inkar edemem)

canım öncelikle çok geçmiş olsun. tabikide ilk haftalarda hatta aylarda kanama yaşayan çok var. kanamanın yoğunluğu fazla değilse çok fazla stres yapma ve bi süre progestana devam et. mustafa beyin dediği gibi bebek düşecekse zaten ne de yapılsa bunun önüne geçilemez vucüt sıkıntı varsa bi şekilde atıyor zaten. ama Rabbim sana ve hamile olan herkese bebişlerini bağışlasın inşaallaahh, zaten zor kavuşmuşken kaybetmenin acısı eminim daha büyüktür. rabbim yaşatmasın inşaallahh. bende mustafa beyden önce burcu hanıma gidiyordum. sonrasında ara verdim ve aradan sonra mustafa beye başladım. eğer hamile kalırsam kime gideceğimi bilmiyorum. aslında burcu hanımdan çok memnundum fakat 2. aşılamamda beni çatalda unutup çıktılar ve gelip eşim indirdi beni. o günden sonra hiç gitmedim kendisine

Oncelikle gecmis olsun. Rabbim.bebeginizi size bagislasin size diycegim iyi bir dr gidip proloton depot diye ine istemeniz kanamanizi durdurur eger bebeginizin kalp atisi varsada korkmayin.sadece inelerinizi kullanip dinleni. Boyle olup saglikla dogum.yapan.cok zaten saglikli ise durcan bebeginiz saglikli degilse ne yaparsan yap tutamassiniz dilerim.rabbimden yavrunu sag salim kucaginiza almayida nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…