- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Evet ilk tüp bebek denememdeTüp bebekte mi dış gebelik oldu
Canım soracaklarını yaz bir kağıda dr a girerkende elinde olsun.unutma dr çok yoğun ayrıntılı bilgi vermeyi unutuyo sanırım.aceleyle göndermeye bakıyor.bu yüzden de sen unutuyosun haliyle.ama sorularını cevaplamak zorunda yetişemiyolarsa almasınlar o kadar hasta.verim düşüyor.o yüzden sen kendin iyi takip et.bizde de şöyle oluyor tedaviye başlıyosun dr a güveniyosun bir rüyanın içine giriyosun leyla oluyosun yani.leyla olmayın dikkatli olun iyi araştırın.sonradan aslında şuda şöyleymiş demeyin.bu tedavi çok şey götürüyo maddi manevi.mustafa bey rahim konusunda çok iyi o yüzden rahimle ilgili problemi olanları çözüyor ama sende problem başkaysa detaylı araştırma yap.senin eski mesajını da okudum biraz farklı sanırım problem tam anlamadım demişsin çünkü açıklamıyor doktor.ben niye histereskopi olduğumu anlamadan yaptırdım birşeyler diyor hızlı hızlı bide tıbbi terimlerle anlamıyorsun.internetteki kendi sayfasından okuyunca öğrendim ne demek istediğini.
bu arada ben bu sayfayı bayadır takip ediyorum sonradan üye oldum artık cevap yazabiliyorum.senin hamileliğin ve sona erişini hep okudum çok üzüldüm.hatta ismini niye böyle koymuş dedim.bence sen ismini değiştir karamsar olma.inş.bu sefer olacak ben ümitliyim senin adına.sorunun bulunması çözümün yarısı,en önemli kısım sen o kısmı artık geçtin inş.hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.
Merhaba kızlar
Bugün mustafa beye randevumuz vardı çok yogundu iki saat yakın bekledim randevu saatimden iki saatte girebildim çok şükür hersey yolunda bebisimiz büyümüş
Mustafa Bey videoyaya çekip watsaptan göndermiş bebisimiz ultrason muaynemizi çok sevindikhastane çıkışı gördüm
Ama artık mustafa beyle son muayenemizdi estrofem progestan hapı kesti crino jele vitamin hibor devam et dedi kadın doğum bölümünde hale hanima randevu alcaz bayramdan sonrasına darısı sizlerin başına
Hastane 4200 tl alıyor rapor çıkartırsan 3200 ilaçlarda 1500-200 civarı tutuyor.bide kan tahlilleri var onlarla ve rapor çıkartmayla 500 e yakın tutuyo.kalacak yer konusunu bilmiyorum
Hayirli sahurlar Kizlar. Ben bugün 15:30 da histeroskopimi olucam. Gelişmeleri haber ederim.
Allah yardımcın olsun caniimHayirli sahurlar Kizlar. Ben bugün 15:30 da histeroskopimi olucam. Gelişmeleri haber ederim.
Cok sevindim canimm allah kucagina almayi nasip etsinn:))) ara sira bakiyorum buraya boyle guzel hayirli haberler almak cok mutlu etti beni:)))dikkat et kendinee allaha emanet olMerhaba kızlar
Bugün mustafa beye randevumuz vardı çok yogundu iki saat yakın bekledim randevu saatimden iki saatte girebildim çok şükür hersey yolunda bebisimiz büyümüş
Mustafa Bey videoyaya çekip watsaptan göndermiş bebisimiz ultrason muaynemizi çok sevindikhastane çıkışı gördüm
Ama artık mustafa beyle son muayenemizdi estrofem progestan hapı kesti crino jele vitamin hibor devam et dedi kadın doğum bölümünde hale hanima randevu alcaz bayramdan sonrasına darısı sizlerin başına
Sağol canım mustafa hoca ikinci aya kadar takip etti mide bulantısı halsizlik herşey kokuyor ama herşey ellerim bile kokuyor yazarken bile midem bulanıyor iştahsızlıkda var darısı sizlerin başınaoyy maşallahhh bebişine cnm. sağlıkla kucağına aldığın haberlerinide okuruz inşallah. var mı şikayetlerin, ağrıların? nasıl geçiyor cnm hamilelik?
mustafa hoca kaç aya kadar kontrol etti? Eminimki Hale hanımda çok iyi bir kadın doğumcudur, mustafa hoca yönlendirdiğine göre... gelişmelerden bizleride haberdar et tatlım
Hayirli sahurlar Kizlar. Ben bugün 15:30 da histeroskopimi olucam. Gelişmeleri haber ederim.
günaydın cnm, evet haklısın yazmam lazım.. ben doktorlar ne derse tamam diyorum... güvenden kaynaklı birşey. hadi öncesinde araştırayım diyorum ama bu seferde insanın kafası karışıyor... Mustafa hoca herşeyi en ince ayrıntısını kadar anlatıyor ama hasta olarak anlayabileceklerim sınırlı. bu sefer benimde umudum yüksek çünkü kendisinde ilk denemede sonu mutsuzda bitmiş olsa hamile kalabilmiştim. bu sefer hoca herşeyi en ince ayrıntısına kadar ekstradan araştırıyor.. kafamızda soru işareti bırakacak birşey olmadan tedaviye başlıcaz kısmetse. Umudum yüksek Allah nasip etmişse hayırlısıyla olacağına inanıyorum ama olmazsada elden birşey gelmezAllah herkesin yüzünü güldürsün bu konuda.
benden sonra evlenenlerin hepsinin çocukları oldu. sürekli çevremdekilerin bebişlerini seviyorum, hikayelerini dinliyorum.. benim ne zaman olcak diyorum. Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize
evet haklısın cnm bizdeki sorun belli onun üstüne yoğunlaşıcaz artık.
Canım bende aynı durumların kac katını yaşıyorum.ben 8,5 yıllık evliyim 6,5 yıldır olmuyor.aynı yıllarda evlenen arkadaşlarımdan 3. Çocuğu olanlar var. benden yıllar sonra evlenenlerin de ikincileri oldu.arkadaşının da sözü sana çok ağır gelmesin.herkes farklı şeylerle imtihan oluyor.belki sen aynı durumda olsan belki dersin ki çocuğum olmasa eşim iyi olsaymış. Bazıları çocuklarını farklı sebeplerle kaybediyor.o daha zor geliyor bana.bi arkadaşımın 3 yaşınaki çocuğu kanser ve ağır durumda.kimisi çocuğun aşırı yaramazlığıyla kimisi arka arkaya olan çocukların zorluğuyla imtihan oluyor,kimse dört dörtlük yaşamıyor bu dünyada o yüzden bizde elimizdekilerle mutlu olmayı bilmeliyiz olmayana odaklanıp sürekli mutsuz olmak yerine.hayırlısıyla bu tedavin olumlu biter inş.olumlu düşün olumlu olsun.bizim olumsuz gördüğümüz şeylerde de vardır bir hayır.bugun bir arkadaşım doğum yaptı. doğal yollarla hamile kalmıştı. akşam ziyarete gideceğim. biraz önce telefonla nasıl olduklarını öğrendim. arkadan bebişin sesi geliyordu. onun adına elbetteki seviniyorum ama nedense içime bir ateş düştü. bizler ne zaman o günleri görücez acaba? devamlı operasyonlar geçirip bir yığın ilaçlar içiyoruz. şuan ne kadar çok yorulduğumu hissettim. hamile kaldığımı farzetsem sorunlar yine devam edicek. bir kez yaşadım ne demek olduğunu biliyorum. korkuyla tedirginliklerle 9 ay nasıl geçer. acaba kalp atışı olacak mı acaba sağlık mı vs vs vs... zormuş gerçekten. devamlı hamile ve doğum haberleri almak bana ağır gelmeye başladı. 6 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum... eminimki daha çok uğraşan arkadaşlarım var. sizler beni anladığınız için bir tek bu kadar açık sizlerle konuşabiliyorum... dokunsalar ağlayacak durumdayım... yeni evli arkadaşlarım var. benim bebek için ne kadar uğraştığımı görünce gözleri korkuyor ve çalışmalara başladılar bile. eminimki benden önce onlar hamile kalacak. ben yine onları dinleyeceğim.
Allah'ım sen bizlere yardım et... ne diyim bilemiyorum. bazen anlık duygusallıklar yaşıyorum. sonra bi anda normale dönüyorum. tahammülüm yok hiç birşeye. benim gibi tedavi gören arkadaşlarımın hamilelik haberi almak beni çok mutlu ediyor çünkü neler yaşadıklarını neler hissettiklerini bildiğim için mutlu oluyorum hamile olanlara. bu bahsettiğim arkadaşım geçen gün eşiyle sorun yaşamış... dedim ki; 'herşeyi unut, şükret bak ne güzel hamilesin doğumuna sayılı günler var, sağlıklıda. boşver gerisini herşey nasıl olsa yoluna girer dedim' bana verdiği cvp saçma sapan birşeydi. 'bak bide olmuyor diye üzülüyorsun, boşuna üzülme. oluncada böyle oluyor' dedi. insanlar kolay elde edince böyle oluyor demek ki dedim içimden.. o lafı bana çok ağır gelmişti.
Evet çıkarıyolar şartlar uyuyosa tabiCanim teşekkür ederim. Raporu kendileri çıkarıyor mu
Mustafa beyde rahim küçük diye histereskopi yaptıranlar size rahiminizin ölçüsünü söylemişmiydi ? Sizinki şu en az olması gereken şu diye ?
Aynı durumu bende yaşadım.ben ofis histereskopi oldum.olduktan hemen sonra bana benim rahmimde az da olsa sorun olduğunu aslında nasıl olacağını gösterdi iki üç ay deneyin bekleyin dedi.bizde anlamadık sonrasında ne olacak diye 3.ay da olmadı diye gittim.tüp e başlamak için.mustafa bey histereskopiden sonra normal olur diye bekliyor.bu bekleme sürecinden sonra da sen istersen gene tüp bebek için başlıyosundur heralde.benim anladığım çok yoğun olduğu için normal gebelikleri başka doktora aktarıyor.onun amacı hamileliği sağlamak zaten sorunlu bir gebelik değilse başka doktorda devam etmek bence de daha mantıklı çünkü her gittiğinde en az iki saat bekliyosun.ama senin bebekte sorun varsa o zaman ilgilenir heralde.peki ilk gebeliğindeki bebeğin dünyaya geldimi?mustafa beye bahsettinmi sağlık sorununu?merhaba .. bugün mustafa beye histeroskopi sonrası 2. randevum vardı. ilk gittiğimde tedaviye ihtiyacın yok gebeliği beklicez dediği için bugün kafam da ki herşeyi sorup o kapıdan çıktıktan sonra hiç bişi düşünmek istemiyordum kafam rahat şekilde beklemek istiyordum ama o kapıdan çıktığımdan beri düşünüyorum.. iyi bi doktor derken doktordan neler beklediğimi düşündüm o kadar çok hasta yorumu okudum ki mustafa beyle ilgili abi, kardeş, dost diye beklenti fazlalığı olsa gerek ben bunu göremedim sadece alanında çok iyi bir hekim bunu görebildim belki de yoğunluk kaynaklı olsa gerek.. evet bugün sabah 8:30 randevum vardı ve yine kalabalıktı odaya girdim dosyama baktı tamam ultrason için hazırlanın dedi yaklaşık 5 dakika uzun uzun ultrasonda inceledi.. ilk gittiğimde aynı zamanda nasıl olduğunu nasıl olması gerektiğini falan anlatmıştı rahimin ama bu sefer bişi demedi tamam dedi odaya geçtik. folbiole devam ediyor musun dedi evet dedim tamam dedi 3 4 ay ekim sonuna kadar deneyin olmazsa haberim olsun dedi. o kadar kısa bir şekilde söyledi ki muayenenin bittiğini çıkmam gerektiği kanısına vardım. elimde kağıt vardı soruların olduğu galiba biraz sorularda da yanlış anlaşılma oldu.. çıkarken gebelik olursa size mi geleyim dedim gel bi görelim sonuna kadar takip edemeyiz ama görelim dedi..
ama benim bu yolda sonuna kadar yanımda olacak bir doktora ihtiyacım var ilk gebeliğimde bebeğimde sağlık sorunu olduğunda hiçbir doktor eline almak istemedi hepsi araştırmaya gönderdi araştırma hastanesinde kapılarda sürünme terimi yaşadım o yüzden şimdi tekrar yeni bir doktor arayışı başladı ..
bol şans cnm. eminimki çok başarılı geçecek. çıkınca bize yaz merak ederim
Allah yardımcın olsun caniim
cnm 1 saat erkenemı alındı amelıyat hersey yolundadır ınsallah ıı haberlerını beklıyoruz
Aynı durumu bende yaşadım.ben ofis histereskopi oldum.olduktan hemen sonra bana benim rahmimde az da olsa sorun olduğunu aslında nasıl olacağını gösterdi iki üç ay deneyin bekleyin dedi.bizde anlamadık sonrasında ne olacak diye 3.ay da olmadı diye gittim.tüp e başlamak için.mustafa bey histereskopiden sonra normal olur diye bekliyor.bu bekleme sürecinden sonra da sen istersen gene tüp bebek için başlıyosundur heralde.benim anladığım çok yoğun olduğu için normal gebelikleri başka doktora aktarıyor.onun amacı hamileliği sağlamak zaten sorunlu bir gebelik değilse başka doktorda devam etmek bence de daha mantıklı çünkü her gittiğinde en az iki saat bekliyosun.ama senin bebekte sorun varsa o zaman ilgilenir heralde.peki ilk gebeliğindeki bebeğin dünyaya geldimi?mustafa beye bahsettinmi sağlık sorununu?
İyi aksamlar kizlar. Simdi eve geldim. Benim acimdan operasyon iyi gecti. Mustafa beyde iyi gectigini soyledi. Evet 1 saat erkene alindi fakat benim girmem neredeyse saat 5 i buldu. Yine hocanin yogunlugu ve ameliyathanenin yogunlugu vardi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?