Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

canım çok teşekkür ederim. Umarım sorunsuz atlatırız hepimiz bu riskli zamanları. Dediğin gibi insan bu kadar uğraşıp eziyet çektikten sonra daha bir panik oluyor. Ben Burcu hanım'a yanlızca bir kere, kontrole gittim, sıcak , sevimli, alakadar ve bilgili bir izlenim uyandırdı bende. Eğer tedavi aşamasındaysan Mustafa Bey'den şaşma derim ama benim tedavim bitti ve çok şükür hamileyim. Mustafa Bey inanılmaz yoğun ve artık sorunu hallolan hastalarla çok fazla ilgilenemiyor doğal olarak. Çok fazla ciddi vaka var, onlara yoğunlaşmak istiyor. Muayene bittikten sonra soru soracak vaktiniz bile olmuyor bazen. Ben bu aşamada, eğer gebelikte riskte yoksa, bana zamanını rahat rahat ayırabilecek, sorduğum her soruya yanıt verebilecek bir doktorla devam etmek isterim. Daha kesin kararımı vermiş değilim ama Medipol olmayacağını biliyorum çünkü zaten bana uzak ve en başından beri doğum yapmayı düşünmediğim bir hastane. Yanlızca Mustafa Bey için gitmiştim.

bende seninle aynı düşüncedeyim canım. tedavi aşamasını mustafa beyde tamamlamak istiyorum. sonrasında bende rahat rahat benimle ilgilenecek bir doktorlar devam etmek istiyorum. bende burcu hanımdan çok memnunum. hamile kalırsam tekrar kendisine dönebilirim. bende avcılar tarafında oturuyorum ve medipole ulaşım zor oluyor benim için. hem biz hamile kaldıktan sonra mustafa beyle pek işimiz kalmıyor. ve açıkçası onun zamanından çalmak demek başkalarından çalmak diye düşünüyorum.

canım sende ki sıkıntı neydi? neden histeroskopi olsun? histeroskopiden sonra ne kadar sürede hamile kaldın? daha önce başka tedaviler uygulandı mı? ne kadar süredir istiyordunuz?

ayyy çok soru sordum değil mi kusura bakma

duygularıma tercüman oldun hsg çekildikten sonra 3 ay gebelik şanşı yuksek oluyormuş o zaman hsg sonrası gebe kalanlara soruyordum bunları şimdi de histeroskopi sonrası hamiş olanlara

duygularıma tercüman oldun hsg çekildikten sonra 3 ay gebelik şanşı yuksek oluyormuş o zaman hsg sonrası gebe kalanlara soruyordum bunları şimdi de histeroskopi sonrası hamiş olanlara
aynen canım yaaa bende geçen sene hsg çekildikten sonra aynı soruları sormuştum bir sürü kişiye

öncelikle geçmiş olsun umarım sorunsuz şekilde tamamlarsın gebeliğini.. hamileliğin ilk aylarında görülebiliyor kanamalar müdahale etmişsiniz de .. panik yapmanda çok normal şimdi takibini yapacak bi doktorla yol almalısın .. inşallah bizde senin gibi histeroskopi sonrası hamile kalanlardan oluruz

Canım ne demek hiç önemli değil. Biz zaten bunun için buradayız. 3 yıllık evliyim hiç korunmadım. 6.ayda tedaviye başladık. önce klomen +çatlatma iğnesi 3 ay. Sonra aşılama yapılacaktı ancak yumurta çatlamayınca iptal oldu. Sonra 1 negatif tüp bebek. En son soluğu Mustafa Bey'de aldım. rahim şekli bozuk dedi. 3 nisan da histereskopi oldum. 1 Mayıs'ta ilk adetimi gördüm ve 12 haziran'da hamile olduğumu öğrendim. Yani çok çabuk oldu. Umarım Allah tamamına erdirir. Benim prolaktinim yüksekti canım, buna bağlı adet göremiyordum ama hamile kaldığımda prolaktinim yine sınırın üzerindeydi. Ona rağmen kalabildim. Darısı hepinizin, tüm bekleyenlerin başına

Günaydın kızlar histereskopi yi adetin kaçıncı günü oldunuz. .

Canım öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın aynı şeyleri bende yaşadım kalp atışı duymadan önce kanamam oldu kırmızı ve pihtili acile gittik iğne progestan tablet verdi mustafa beye watsaptan yazdım arayabilirmiyim diye müsait olmadığını yazmış sonra aradı sana ne soylediyse aynısını banada söyledi bir haftaya yakın yattım kalp atışı için mustafa beye randevumuz vardı gittik muayene etti kalbi atıyordu kanamada kesenin altında çıkışa yakın bir yerde dedi yatma evin içinde yureyebilirsin dışarı çıkma dedi kanamam kesilmisti zaten en son geçen cumartesi muayene etti kanama alanı yok hersey iyi bebeginle gezebilirsin dedi beni hâle hanima yönlendirdi o takip edecek artık bayram sonra randevu aldık hayırlısı

canım benim operasyon adetimin 11. gününe denk geldi. bana randevu alırken adet bittikten 10 gün içerisinde yapılıyor diye bilgi vermişlerdi.
Evet uygun zaman bana da mustafa bey en uygun 10. Gün demusti 12. Güne kadar bana 16. Güne verdiler araştırdım da bu günde olana rastlamadım Bendw iptal ettirecem erkene alınmazsa.

Evet kızlar Bendw en gec 12. Gün oksun istiyordum 16. Gun musait miş iptal ettirdi m. Benim is eylül e kaldı hayırlusı bakalim

Evet kızlar Bendw en gec 12. Gün oksun istiyordum 16. Gun musait miş iptal ettirdi m. Benim is eylül e kaldı hayırlusı bakalim

hayırlısı canım 16. gününde olmanın bi zararı var mı bilmiyorum yani iptal ettirmeseymişsin diyemiyorum. mustafa bey izne çıkacağı için galiba yoğunluğu fazla o yüzden erkene vermemişlerdir. hakkında hayırlısı olsun canım

Yani canım benim içim hiç rahat etmedi bu tarih e ..yumurtlama olmuş oluyor bu tür işler yumurtlama dan önce yapılıyor diye biliyorum .artık eylül dw denerim şansını.sagol canım Allah razı olsun..

Yani canım benim içim hiç rahat etmedi bu tarih e ..yumurtlama olmuş oluyor bu tür işler yumurtlama dan önce yapılıyor diye biliyorum .artık eylül dw denerim şansını.sagol canım Allah razı olsun..

rahim filmi öyle de histeroskopiyi bilmiyorum canım.. doktora sordursaydın aslında zararı var mı diye. geçen sayfa da biri daha yazmıştı ona da geç tarihe vermişler .. vardır bunda da bi hayr

rahim filmi öyle de histeroskopiyi bilmiyorum canım.. doktora sordursaydın aslında zararı var mı diye. geçen sayfa da biri daha yazmıştı ona da geç tarihe vermişler .. vardır bunda da bi hayr
Canım ben dr dan en uygun zamanı bizzat duydum. .birde dr yazmış adet bitimi içinde ciddi işlemler 7 gün içinde yapılmalı diye. .benim içim rahat değildi böylesi daha iyi oldu benim için. .

Canım ben dr dan en uygun zamanı bizzat duydum. .birde dr yazmış adet bitimi içinde ciddi işlemler 7 gün içinde yapılmalı diye. .benim içim rahat değildi böylesi daha iyi oldu benim için. .

Cnm bende reglinin bitiminden sonraki ilk on gün içinde yapılıyor diye banada onuncu gün yapılmıştı. Bende epey aratırmıştım. Hatta hastanedeki hemşireyede bi daha sordum bir yalnışlık yoktur dimi diye. Ama doğruydu çok şükür. Zaten mustafa hoca ekstra dikkat ediyordur bu olaylara. Her işte bir hayır vardır cnm

Adet bittikten sonra 10. Gün mu oldun. Yani adetin 6 gün sürüyor sa 16. Gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…