Adet bittikten sonra 10. Gün mu oldun. Yani adetin 6 gün sürüyor sa 16. Gun.
arkadaşlar merhaba benim de kafamda bazı soru işaretleri vardı.ben mi kuruntu yapıyorum diyorum ama yazılanları okuyunca yazmaya karar verdim.hoca benimde rahmimde şekil bozukluğu tespit etti.histeroskopi oldum ve stend takıldı fakat kontrol muayenesinde hiç ultrasonla bakmadı.kontrol etmedi.bu normal mi sizce gerek mi görmedi yoksa???3 ay sonra gel dedi sadece.3 ay sonra gidip gitmemekte kararsızım çünkü çok yoğun hocanın bilgisine güveniyorum.Fakat okadar yoğunluğa performans düşmesi çok normal.o hastaneden bir an önce kurtulması lazım.yoğunluğun azalması için belki bencilce düşünüyorum ama kendi tüp bebek merkezini kursa belki biraz pahalı olur ama daha özel ilgi alaka olur diye düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba benim de kafamda bazı soru işaretleri vardı.ben mi kuruntu yapıyorum diyorum ama yazılanları okuyunca yazmaya karar verdim.hoca benimde rahmimde şekil bozukluğu tespit etti.histeroskopi oldum ve stend takıldı fakat kontrol muayenesinde hiç ultrasonla bakmadı.kontrol etmedi.bu normal mi sizce gerek mi görmedi yoksa???3 ay sonra gel dedi sadece.3 ay sonra gidip gitmemekte kararsızım çünkü çok yoğun hocanın bilgisine güveniyorum.Fakat okadar yoğunluğa performans düşmesi çok normal.o hastaneden bir an önce kurtulması lazım.yoğunluğun azalması için belki bencilce düşünüyorum ama kendi tüp bebek merkezini kursa belki biraz pahalı olur ama daha özel ilgi alaka olur diye düşünüyorum.
He anladım canım ..benim ki de 16. Gun olacaktı iptal ettim eylül de artik. ..Cnm benim 7 gün sürüyor. Bittikten sonra on gün sayıyorsun. Yani 17. Güne kadar vaktim vardı benim. Ben tam hatırlamıyorum ya 9. Gün yada 10. Gün olmuştum
mustafa acet randevu için telefon numarasını yazabilir misiniz ?
He anladım canım ..benim ki de 16. Gun olacaktı iptal ettim eylül de artik. ..
Sağol canım. .valla bence dw biraz bekle dr bekleme süresi vermedi mi. .hani Bekleyin ce bi kaybin yok içinde kalmasın ..inş. hamileyim yazarsın canım. .hayırlısı olsun cnm :)
bende tedaviye başlama konusunda çok kararsızım. doktor bey agustos sonu başlayabiliriz dedi. aslında bizde daha önceden doktorun uygun gördüğü tarihte başlarız diye eşimle konuşmuştuk ama şimdide acaba biraz beklesek kendimiz denesek demeye başladım. ağustos sonu-eylül başı değilde kasım gibi mi başlasak bi kararsız kaldım. bu ay zaten olmaz doğal yollarla. rahim kendini 30-35 günde toparlarmış ayrıca ilaçlarımda devam ediyor. tedaviye başlamadan önce tek şansımız ağustos ayı. kendimize 2-3 ay fırsat versem mi acaba? aslında beklememin sebebi hani bazı bayanlar histeroskopi sonrası 2. 3. aylarında doğal yolla hamile kalıyor ya :) işte bende bi an heveslendim acaba olur mu diye
Sağol canım. .valla bence dw biraz bekle dr bekleme süresi vermedi mi. .hani Bekleyin ce bi kaybin yok içinde kalmasın ..inş. hamileyim yazarsın canım. .
Merhaba canım bende şubatta operatif histereskopi oldum gerçi kişisine gore değişebilir ama temmuza kadar beklediki doğal yoldan olur diye ama olmadıgünaydın cnm. inşallah hepimiz o güzel cümleyi yazabiliriz :)
doktor bekleme süresi vermedi. istediğiniz zaman başlayabiliriz dedi... kendisi ağustos sonu dedi. (bizde öyle düşünüyorduk). ben sordum doğal yollarla olma şansı var mı diye. o da evet var dedi. bakalım bende ne yapacağıma karar veremedim. dene dene hayal kırıklığı bu seferde zaman kaybetmiş olcaz ama zaten yeteri kadar zaman kaybım oldu.. bi kerede böyle gitsin bi 2-3 ayım :)
Merhaba canım bende şubatta operatif histereskopi oldum gerçi kişisine gore değişebilir ama temmuza kadar beklediki doğal yoldan olur diye ama olmadı
Canım ben ayın 11de başladım mustafa hocaya 2.tedavi için hayırlı okur inşallah nefes egzersizi derken nasıl oluyorbeklemeye devam edecekmisin cnm? olur belki... kısmet sanırım bu işler. bende kendimden çok umutlu değilim ama yinede şansımı denemek istiyorum.
nefes egzersizleri çok fayda sağlıyormuş. hiç duydunuz mu? acaba diyorum bu arada birde onu mu denesem tedaviden önce
Canım ben ayın 11de başladım mustafa hocaya 2.tedavi için hayırlı okur inşallah nefes egzersizi derken nasıl oluyor
Sağol canın inşallah her şey güzel olur Rabbim bizim gibi bebek isteyenlerin kucaklarını boş birakmasin inşallah amin.canım bu özgün Namal var yeni çocuğu oldu onun sevgilisi nefes terapistiymis sen söyleyince aklıma geldi araştır istersen sen daha önce tupbebek taptirdinmi?ayy kuzum hadi hayırlısı olsun. inşallah bir sürü sağlıklı yumoşların olur... sonucun güzel olsun cnm...
nefes egzersizleri nefesini doğru kullanmayı öğretiyormuş
'amacı insanların potansiyellerini keşfetmelerini sağlamak, yaşam boyu başarılı, dengeli, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için onlara destek olmak, istedikleri konuda, istedikleri şekilde ilerlemelerini sağlamaktır. ' konuyla ilgili böyle bir açıklama buldum. bu yolla rahatlayıp hamile kalanlar varmış ama tabi birde bunları maddi kısmı var. fiyat alıcam çok uçuk birşeyse zaten gidememki fiyatlarının uygun olduğunuda hiç sanmıyorum...
Canım katılıyorum iki üç aydan bişey olmaz sanırım dogal deneyin bakalım. .ondan sonra tedavi ni olursun inş. Gerek kalmaz da bebisin gelivrrir o süreçte. .günaydın cnm. inşallah hepimiz o güzel cümleyi yazabiliriz :)
doktor bekleme süresi vermedi. istediğiniz zaman başlayabiliriz dedi... kendisi ağustos sonu dedi. (bizde öyle düşünüyorduk). ben sordum doğal yollarla olma şansı var mı diye. o da evet var dedi. bakalım bende ne yapacağıma karar veremedim. dene dene hayal kırıklığı bu seferde zaman kaybetmiş olcaz ama zaten yeteri kadar zaman kaybım oldu.. bi kerede böyle gitsin bi 2-3 ayım :)
Sağol canın inşallah her şey güzel olur Rabbim bizim gibi bebek isteyenlerin kucaklarını boş birakmasin inşallah amin.canım bu özgün Namal var yeni çocuğu oldu onun sevgilisi nefes terapistiymis sen söyleyince aklıma geldi araştır istersen sen daha önce tupbebek taptirdinmi?
Canım katılıyorum iki üç aydan bişey olmaz sanırım dogal deneyin bakalım. .ondan sonra tedavi ni olursun inş. Gerek kalmaz da bebisin gelivrrir o süreçte. .
Amin amin canım ..yok fıstığı m öyle düşünme karışır filan diye ona çok dikkat ediyorlar dir. .İnşallah cnm hiç birimizin tedaviye ihtiyacı kalmadan olurda rahatlarız. Aşılamada başladı soru işaretleri. Acaba embriyolar karışırmı demeye tedavinin her aşaması stres aslında. Stresin çok etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?