Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Aynı şeyi bende çok düşündüm buradaki Yorumları okuyunca ve Mustafa beye gidince beklentim çoktu sıcak davranacağı vs ama hiç öyle olmadı söyleyeceklerini hızlı bir şekilde söyleyip biran önce gidin gibi idi. Buradaki herkes nerdeyse ilgili abi arkadaş gibi davrandığını söyleyince acaba bizde mi sorun var dedik eşimle

bende onu düşünüyorum acaba ben mi soğuk bi insanım.. doktor iyi ama tamamen fazla bi beklentiyle gidiyoruz gerçekten tüp bebek hastaları çok memnun asla kötü bi doktor demiyorum yoğunluk kaynaklı diye düşünüyorum aynı gün hem ameliyat hemde muayeneler var ..

Bende kötü OLDUĞUNU söylemiyorum fakat insan bu süreçte daha çok ilgi alaka bekliyor yaşadıklarımız kolay Şeyler değil

Sende kendi acindan hakli olabilirsin bende bir arkadas onerisi ile gittim bana oda demisti cok sicak kanli abican biri bendeo beklentide gittim fakat cok soguk cok cok ciddi bir dr la karsilastim vede sert biri geldi sonra tedaviye baslamadim.bir yil falan. O sure zarfinda cok arastirdim.isinde cok cok basarili biri olduguna dayir bilgiler topladim tekrar gittikki esim hic istemiyordu onun akli hala.eski merkezdeydi ama ben israrla mustafa beye gittim iyikide gittim yani 2013 den belli taniyorum ara ara gidiyorum.hast.ye benim.icin suan mustafa hoca bir numara bir insan hem.hekimligi hem.insanligi merhametli olmasi dacabasi demekki zamanla oseni taniyor sende onu taniycaksin ve eminimki bana.hak verceksin ben cok seviyorum bana destek olmasi inanin butun sitresimi attiriyor sirf ben.degil face.gurubuna girseniz gercekten birdaha dusunursunuz dogru ve cok.cok merhamtli bir dr oldugunuzu ama.iste cok.yogun olmasi tabi biraz soguk durmasina.neden.oluyor galiba allahim hepimize bu yolda yar ve yardimci olsun

Bende kötü OLDUĞUNU söylemiyorum fakat insan bu süreçte daha çok ilgi alaka bekliyor yaşadıklarımız kolay Şeyler değil
Bende aynen sizler gibi düşündüm.ilk gittiğimizde çok çok iyiydi ilgili araştırmacı bilgili.sonraki gitmelerimizde yoğunluktan sanırım ilgi azaldı.burda yazan arkadaşları okuyunca bide face e bakınca bende heralde ben soğuk kanlı olduğum için böyle diye düşünmüştüm.bu yoğunluğun bence azaltılması lazım ciddi anlamda verimi düşürüyor bence tedavim ertelenseydi iki üç ay sonraya ama böyle ilgisiz bir süreç yaşamasaydım.daha dikkatli ilerlenseydi geç ama olumlu sonuç alabilirdim belki yada keşkeler olmazdı en azından..bu arada tedaviye yeni başlayanlar embriyolog yanlış bilgi verebiliyor mustafa beyden bilgi alın.

aynı hastanedeki günseli hanım nasıl kızlar beni bilgilendirin hastaları yogunmu bayramdan sonra başlıcam

aynı hastanedeki günseli hanım nasıl kızlar beni bilgilendirin hastaları yogunmu bayramdan sonra başlıcam

ben mustafa beyin hastayım ama aslında Günseli hanımı araştırırken öylelikle gördüm yoksa bende günseli hanıma gidecektim.. araştırdığım kadarıyla günseli hanım hakkında kötü bi yorum yok , Mustafa beyin bi hastası da yazmıştı Mustafa bey yurt dışına çıktığı zaman transferini Günseli hanım yapmış başarılı bir doktor.. kk yorumlar var hakkında

Ben hiç tanımıyorum.ama o hastaneye mustafa bey dışında kimse için gitmeyi düşünmem heralde büyük konuşmak istemiyorum.gıcık oldum o hastaneye..

geçmiş olsun cnm iyi geçmesine sevindim... kontrole bi hafta sonramı çağırdı? bakalım o zaman ne diyecek. nasıl bir işlem yapmış rahime?

kızlar bende acaba bende mi sorun var diyordum.. evet süper bir doktor ama öyle çok yakın davaranmıyor, dedikleri gibi abi havasında değil. bence ölçüyü çok iyi ayarlıyor. hatta konuşurken çoğu zaman kendi bilgisayar ekranına bakıyor :) tarzı böyle diye düşünüyordum :) bizim için iyi bir hekim olması önemli değil mi? benim için iyi bir hekim olması önemli olduğu için gerisini kafama takmıyorum. sonuçta bir sürü hastası var hepimizle dakikalarca ilgilenemez. beş çocuğu var Allah bağışlasın. yeri geliyor onların zamanlarından çalıp bizler için haftasonları hastaneye geliyor. yaptığı fedakarlığı bir çok dr yapmaz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…