Geçmiş olsun canım ....İyi aksamlar kizlar. Simdi eve geldim. Benim acimdan operasyon iyi gecti. Mustafa beyde iyi gectigini soyledi. Evet 1 saat erkene alindi fakat benim girmem neredeyse saat 5 i buldu. Yine hocanin yogunlugu ve ameliyathanenin yogunlugu vardi sanirim.
Aynı şeyi bende çok düşündüm buradaki Yorumları okuyunca ve Mustafa beye gidince beklentim çoktu sıcak davranacağı vs ama hiç öyle olmadı söyleyeceklerini hızlı bir şekilde söyleyip biran önce gidin gibi idi. Buradaki herkes nerdeyse ilgili abi arkadaş gibi davrandığını söyleyince acaba bizde mi sorun var dedik eşimlemerhaba .. bugün mustafa beye histeroskopi sonrası 2. randevum vardı. ilk gittiğimde tedaviye ihtiyacın yok gebeliği beklicez dediği için bugün kafam da ki herşeyi sorup o kapıdan çıktıktan sonra hiç bişi düşünmek istemiyordum kafam rahat şekilde beklemek istiyordum ama o kapıdan çıktığımdan beri düşünüyorum.. iyi bi doktor derken doktordan neler beklediğimi düşündüm o kadar çok hasta yorumu okudum ki mustafa beyle ilgili abi, kardeş, dost diye beklenti fazlalığı olsa gerek ben bunu göremedim sadece alanında çok iyi bir hekim bunu görebildim belki de yoğunluk kaynaklı olsa gerek.. evet bugün sabah 8:30 randevum vardı ve yine kalabalıktı odaya girdim dosyama baktı tamam ultrason için hazırlanın dedi yaklaşık 5 dakika uzun uzun ultrasonda inceledi.. ilk gittiğimde aynı zamanda nasıl olduğunu nasıl olması gerektiğini falan anlatmıştı rahimin ama bu sefer bişi demedi tamam dedi odaya geçtik. folbiole devam ediyor musun dedi evet dedim tamam dedi 3 4 ay ekim sonuna kadar deneyin olmazsa haberim olsun dedi. o kadar kısa bir şekilde söyledi ki muayenenin bittiğini çıkmam gerektiği kanısına vardım. elimde kağıt vardı soruların olduğu galiba biraz sorularda da yanlış anlaşılma oldu.. çıkarken gebelik olursa size mi geleyim dedim gel bi görelim sonuna kadar takip edemeyiz ama görelim dedi..
ama benim bu yolda sonuna kadar yanımda olacak bir doktora ihtiyacım var ilk gebeliğimde bebeğimde sağlık sorunu olduğunda hiçbir doktor eline almak istemedi hepsi araştırmaya gönderdi araştırma hastanesinde kapılarda sürünme terimi yaşadım o yüzden şimdi tekrar yeni bir doktor arayışı başladı ..
Aynı şeyi bende çok düşündüm buradaki Yorumları okuyunca ve Mustafa beye gidince beklentim çoktu sıcak davranacağı vs ama hiç öyle olmadı söyleyeceklerini hızlı bir şekilde söyleyip biran önce gidin gibi idi. Buradaki herkes nerdeyse ilgili abi arkadaş gibi davrandığını söyleyince acaba bizde mi sorun var dedik eşimle
Bende kötü OLDUĞUNU söylemiyorum fakat insan bu süreçte daha çok ilgi alaka bekliyor yaşadıklarımız kolay Şeyler değilbende onu düşünüyorum acaba ben mi soğuk bi insanım.. doktor iyi ama tamamen fazla bi beklentiyle gidiyoruz gerçekten tüp bebek hastaları çok memnun asla kötü bi doktor demiyorum yoğunluk kaynaklı diye düşünüyorum aynı gün hem ameliyat hemde muayeneler var ..
Bende kötü OLDUĞUNU söylemiyorum fakat insan bu süreçte daha çok ilgi alaka bekliyor yaşadıklarımız kolay Şeyler değil
Facebook ta ki grubun ismi ne ve de 2. Kontrolde Ücret ödediniz mi
Teşekkür ederim bende ayın sonunda 2. Kontrole gideceğim bakalım ne diyecek ilk görüşmede tüp bebek Demiştitüp bebek mucizemize adım adım.. evet ödedim
Teşekkür ederim bende ayın sonunda 2. Kontrole gideceğim bakalım ne diyecek ilk görüşmede tüp bebek Demişti
Sende kendi acindan hakli olabilirsin bende bir arkadas onerisi ile gittim bana oda demisti cok sicak kanli abican biri bendeo beklentide gittim fakat cok soguk cok cok ciddi bir dr la karsilastim vede sert biri geldi sonra tedaviye baslamadim.bir yil falan. O sure zarfinda cok arastirdim.isinde cok cok basarili biri olduguna dayir bilgiler topladim tekrar gittikki esim hic istemiyordu onun akli hala.eski merkezdeydi ama ben israrla mustafa beye gittim iyikide gittim yani 2013 den belli taniyorum ara ara gidiyorum.hast.ye benim.icin suan mustafa hoca bir numara bir insan hem.hekimligi hem.insanligi merhametli olmasi dacabasi demekki zamanla oseni taniyor sende onu taniycaksin ve eminimki bana.hak verceksin ben cok seviyorum bana destek olmasi inanin butun sitresimi attiriyor sirf ben.degil face.gurubuna girseniz gercekten birdaha dusunursunuz dogru ve cok.cok merhamtli bir dr oldugunuzu ama.iste cok.yogun olmasi tabi biraz soguk durmasina.neden.oluyor galiba allahim hepimize bu yolda yar ve yardimci olsunAynı şeyi bende çok düşündüm buradaki Yorumları okuyunca ve Mustafa beye gidince beklentim çoktu sıcak davranacağı vs ama hiç öyle olmadı söyleyeceklerini hızlı bir şekilde söyleyip biran önce gidin gibi idi. Buradaki herkes nerdeyse ilgili abi arkadaş gibi davrandığını söyleyince acaba bizde mi sorun var dedik eşimle
Ön göruşme ücretlimiTeşekkür ederim bende ayın sonunda 2. Kontrole gideceğim bakalım ne diyecek ilk görüşmede tüp bebek Demişti
bende onu düşünüyorum acaba ben mi soğuk bi insanım.. doktor iyi ama tamamen fazla bi beklentiyle gidiyoruz gerçekten tüp bebek hastaları çok memnun asla kötü bi doktor demiyorum yoğunluk kaynaklı diye düşünüyorum aynı gün hem ameliyat hemde muayeneler var ..
Bende aynen sizler gibi düşündüm.ilk gittiğimizde çok çok iyiydi ilgili araştırmacı bilgili.sonraki gitmelerimizde yoğunluktan sanırım ilgi azaldı.burda yazan arkadaşları okuyunca bide face e bakınca bende heralde ben soğuk kanlı olduğum için böyle diye düşünmüştüm.bu yoğunluğun bence azaltılması lazım ciddi anlamda verimi düşürüyor bence tedavim ertelenseydi iki üç ay sonraya ama böyle ilgisiz bir süreç yaşamasaydım.daha dikkatli ilerlenseydi geç ama olumlu sonuç alabilirdim belki yada keşkeler olmazdı en azından..bu arada tedaviye yeni başlayanlar embriyolog yanlış bilgi verebiliyor mustafa beyden bilgi alın.Bende kötü OLDUĞUNU söylemiyorum fakat insan bu süreçte daha çok ilgi alaka bekliyor yaşadıklarımız kolay Şeyler değil
aynı hastanedeki günseli hanım nasıl kızlar beni bilgilendirin hastaları yogunmu bayramdan sonra başlıcamBende aynen sizler gibi düşündüm.ilk gittiğimizde çok çok iyiydi ilgili araştırmacı bilgili.sonraki gitmelerimizde yoğunluktan sanırım ilgi azaldı.burda yazan arkadaşları okuyunca bide face e bakınca bende heralde ben soğuk kanlı olduğum için böyle diye düşünmüştüm.bu yoğunluğun bence azaltılması lazım ciddi anlamda verimi düşürüyor bence tedavim ertelenseydi iki üç ay sonraya ama böyle ilgisiz bir süreç yaşamasaydım.daha dikkatli ilerlenseydi geç ama olumlu sonuç alabilirdim belki yada keşkeler olmazdı en azından..bu arada tedaviye yeni başlayanlar embriyolog yanlış bilgi verebiliyor mustafa beyden bilgi alın.
Ön göruşme ücretlimi
aynı hastanedeki günseli hanım nasıl kızlar beni bilgilendirin hastaları yogunmu bayramdan sonra başlıcam
Ben hiç tanımıyorum.ama o hastaneye mustafa bey dışında kimse için gitmeyi düşünmem heralde büyük konuşmak istemiyorum.gıcık oldum o hastaneye..aynı hastanedeki günseli hanım nasıl kızlar beni bilgilendirin hastaları yogunmu bayramdan sonra başlıcam
İyi aksamlar kizlar. Simdi eve geldim. Benim acimdan operasyon iyi gecti. Mustafa beyde iyi gectigini soyledi. Evet 1 saat erkene alindi fakat benim girmem neredeyse saat 5 i buldu. Yine hocanin yogunlugu ve ameliyathanenin yogunlugu vardi sanirim.
Teşekür ederim kızlarücretsiz
bende onu düşünüyorum acaba ben mi soğuk bi insanım.. doktor iyi ama tamamen fazla bi beklentiyle gidiyoruz gerçekten tüp bebek hastaları çok memnun asla kötü bi doktor demiyorum yoğunluk kaynaklı diye düşünüyorum aynı gün hem ameliyat hemde muayeneler var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?