Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Mrb size bi kac sorum olacak raimde sekil bozuklugunu ultrasonda mi anladi yoksa rahim filmime bakarakmi soyledi? Benim de 6 asilama 1 negatif tup bebek denemem var. Bir doktorda bana sekil bozuklugu oldugunu rahmin embriyoyu yakalamadigini soylemisti. Bu histeriskopi ne ise yariyor tam olarak

Bi de arkadaslar Mustafa bey hangi durumlarda histeroskopi oneriyor birde muayene ve histeroskopi fiyati nedir ? kendimizi ayarlayip gidelim en azindan.

Amin amin canım ..yok fıstığı m öyle düşünme karışır filan diye ona çok dikkat ediyorlar dir. .

:) günaydın cnm.. ilk başladığımda çok tedirgindim hatta hemşirelere soruyordum karışma ihtimali var mı diye hahaha neyse geçti tedirginliğim :)

Bi de arkadaslar Mustafa bey hangi durumlarda histeroskopi oneriyor birde muayene ve histeroskopi fiyati nedir ? kendimizi ayarlayip gidelim en azindan.

Günaydın cnm. hangisinde anladıklarını hatırlayamıyorum cnm. şekil bozukluğu olduğu ne zaman anlaşıldı? 6 aşılamayı sen mi istedin?

Günaydın cnm. hangisinde anladıklarını hatırlayamıyorum cnm. şekil bozukluğu olduğu ne zaman anlaşıldı? 6 aşılamayı sen mi istedin?
Gunaydin cnm. Bana sekil bozuklugu oldugunu bi kadin hastaliklari uzmani soyledi kendisi asilama falan yapmiyor. Gittigim diger doktorlarin hepsi sorun olmadiini soyledi bu yuzdende 6 kez asilama oldum 1 tanesi dis gebelikle sonuclandi yani yanlis yere tutundu. Sonrasinda tup bebek o da nagatif olunca benimde artik guvenim kalmadi belkide sekil bozuklugu vardir o doktorun dedigi gibi. Bi de fiyatlardan haberin var.mi cnm eski tahlilleri kabul ediyolarmi bilgin varmi. Eski dedigim 3 aylik tahliller

bende iki aşılama yaptırdım ama olmayınca tüp bebeğe başladık. doktor istersen 3 yapalım ama sonuc alamıyoruz zaten aşılamada başarı oranı çok düşük oluyor demişti... sen 6 denemeye kadar gitmişsin.. histeroskopiyi sgklı 2500 tl ye yaptırdım balon stend takılsaydı + 300 tl de ona veriliyordu

Anladim cnm tskler cvplarin icin. Ben 6 asilama yaptigima simdi pismanim bosuna ugrastim o kadar sorun olmadigi icin yapalim dedi doktor bende simdi napicami bilmiyorum umudum kirildi belki histeroskopi ise yarar tutunma icin. Sen simdi tup bebege mi baslayacaksin

bozma moralini her işte vardır bir hayır. bilemezdim hiç birinin sonuç vermeyeceğini. evet 3. tüp bebeğe başlayacağım ama bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum. haziranın sonu histeroskopi oldum. biraz dinlenmek istiyorum... sen mustafa hocaya gidersen eğer elindeki bütün sonuçları götür cnm. bende öyle yapmıştım... hepsini tek tek inceliyor... hakkında hayırlısı olsun. inşallah uğurlu gelir

Cok sagol cnm Rabbim sanada tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşım. Ben de histereskopi olacagim. Daha once laparoskopi olmuştum da baya zorlanmistim. Genel anestezi ile yapılıyor degil mi. Balon stend neden takiliyor. Bir de aci veriyor mu

Merhaba arkadaşlar bende geçen cuma histeroskopi oldum tüp bebek tedavisi gorucem 1 haftadır lekeleme var bende Polip ler vardı onlar alındı ben ücretli oldum araştırma hastanesinde tüp bebeğe de orda başlıcam tık oda ücretli ama bir kaç ay bekliyom başka hastanede düşünüyorum mustafa acet araştırdım baya iyi yorumlar okudum ama psikolojik olarak 2 ay istemiyorum hastaneye git gel çok yıprandım bazıları diyorki polipten sonra gebe kalma oranı yüksek oluyormuş sormak istediğim acaba ilişki ne zaman olur histeroskopi den sonra eşim hastanede bağırıp çağırmak Dr yanıma ugrayarak bile yoktu çok sinirlerin bozdular agri dan kıvranirken eşime sana naz yapıyordur olmaz o kadar ağrı demeleri bizi çok üzdü vede kizdirdi

Canim cok gecmis olsun. Mustafa bey bize 4-5 gün sonra olabilir demişti.

Merhaba arkadaşım. Ben de histereskopi olacagim. Daha once laparoskopi olmuştum da baya zorlanmistim. Genel anestezi ile yapılıyor degil mi. Balon stend neden takiliyor. Bir de aci veriyor mu

Merhaba cnm. Ben iki defa histeroskopi oldum ve çok şükür sonrasında ağrım sancım olmadı. Hatta ertesi günü işe bile gittim. Zaten bayıltıyorlar hiç bişey Hissetmiyosun. Balon hakkında hiç bir bilgim yok cnm. Senin operasyonun ne zaman? Hiç korkma inan rahat geçiyor önceside sonrasıda. Hakkında hayırlısı olsun

Cnm ben histeroskopimi haziran sonunda oldum. Benimde lekelenmelerim daha yeni bitti diyebilirim. Bide üstüne regli oldum. Cnm dinlenmek istiyosan bi süre ara ver. Bende ara vericem çünkü gerçekten insanı yoruyor.

Benim normalde 4 agustos histereskopi 10unda da tup tedavisi baslayacakti ama doktorumu degistirdim bakalim yenisi ne diycek canim bilmiyorm. Laparoskopolide zorlandim icin korkuyom. Narkoz bana agir geldi. Insallah benimkide rahat gecer. Sagol canim.

Cnm 4 ağustosta histeroskopi 10 da tedavi başlıcak demişsin ya. Ağustosun 10 mu? Ve tüp bebeğemi başlanacaktı hemen

Hangi hastanede oldunuz? Bence de rahim ve vucudunuz dinlenmesi gerek.
Henuz olmadim. Doktorum 3 agustosta yapip daha sonra tedaviye baslayacakti. Evet ben de oyle biliyordum. Yani rahmin dinlenmesi gerekliymis. Bakalim diger doktorne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…