Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Henuz olmadim. Doktorum 3 agustosta yapip daha sonra tedaviye baslayacakti. Evet ben de oyle biliyordum. Yani rahmin dinlenmesi gerekliymis. Bakalim diger doktorne diycek
Canim tup bebekte uygulanan iki protokol var. Uzun ve kisa protokol. Kisa protokolde adetle birlikte tedaviye baslanir ve o ay yumoslar buyutulup toplanip transfer yapilir. Uzun protokol adet oncesi baslanir. İlaclar verilir. Adetle birlikte kisa protokol uygulanir. Senin durumunu problemini bilmiyorum ama belki sana uzun protokol uygulanacaktir. Onun icin histeroskopi sonrasi yani adet oncesi tedaviye baslanir ve adetinle birlikte yumurtalar uyarilip toplanip transfer yapilir. Hangi protokolun uygulanacagi hakkinda sana bilgi verdiler mi?

Doktor once histereskopi sonra da tedavi demisti ama adetten bir hafta önce histereskopi yapacak sonra da tedaviye baslayackti. Fakat benim kafama oturmadi cunku bildigim kadari ile histereskopi adetten hemen sonra oluyormus. Benimm tarih biraz gec oldu gibime geliyo. Neyse zaten doktoru degistirdim bakalim yenisi ne diycek. Ona göre hareket edeceğiz. Sagol.canim cevabin icin..

Kizlar bu arada ben Mustafa beyden randevu almak icin aradim ulasmak zor baya. Sonunda actilar tlfnu randevu vermediler sizi ariycaklar dediler. Boyle mi randevu aliniyor kafam karisti

Kizlar bu arada ben Mustafa beyden randevu almak icin aradim ulasmak zor baya. Sonunda actilar tlfnu randevu vermediler sizi ariycaklar dediler. Boyle mi randevu aliniyor kafam karisti

hastanenin randevu sistemini aradıysan orası o şekilde veriyor. onlar asistanına iletiyor asistanı ona göre geri dönüş yapıyor. ben ilk aradığımda asistanına ileteceğiz demişlerdi cumartesi günüydü pazartesi arayan olmayınca asistanını aradım iletmemişler sonra da gideceğim zaman asistanını aradım hep

Cnm ben histeroskopimi haziran sonunda oldum. Benimde lekelenmelerim daha yeni bitti diyebilirim. Bide üstüne regli oldum. Cnm dinlenmek istiyosan bi süre ara ver. Bende ara vericem çünkü gerçekten insanı yoruyor.
Canim ben sanırım üstüne adetten oldum emin değilim ama adet sürecinde kanama da lekeleme de bitti dinlenmek istiyorum çünki ameliyat değil biçilen beni gibi bişey Karadeniz'de memlekete geldik istanbula dönerim yok çünki sanki dönünce yine aynı şeyleri yaşayacaktır gibi hissediyorum hem bu süre içinde Dr seçiminde düşünerek araştıracak vaktim olsun istiyorum

Evet canim.bana cok ters geldi. Araştırdım ve biraz vakit olmasi gerekliymis di mi. Yani erken. Kafami kurcaladi acikcasi.

merhaba cnm. banada bir garip geldi. doktorum hitseroskopiden sonra rahimin 30-35 gün dinlenmesi gerekiyor demişti. zaten o arada ilaçlarım vardı hatta ilaçlarım bu akşam itibariyle bitecek çok şükür :) senin doktorun acaba diğer aydan mı bahsetmek istedi.

Canim Nurdan hanımın numarasi 0212 4607452 çok yoğun bazen acamiyor Tuğrul veya Meryem hanım acıyor numarani alıp geri dönüş yapacak Nurdan hanım diyorlar gün içinde arıyor genellikle 17.00 ile 18.00 arası arıyor

Sagolun kizlar cevaplariniz icin bende sizin verdiginiz numaradan aramistim bi bey acti arayacaklar dedi sabah hala aramadilar beklemedeyim bakalim. Aramazlara yarin arayayim yine

merhaba canim. Yok ayni ayda bagsetti ve doktoru degistirdim zaten. Carsamba histereskopim var. Agustos adeti ile de baslayacagiz insallah nasipse..

merhaba canim. Yok ayni ayda bagsetti ve doktoru degistirdim zaten. Carsamba histereskopim var. Agustos adeti ile de baslayacagiz insallah nasipse..

Hadi bakalım hayırlısıyla bu operasyonuda atlat sonrasında bebeler gelsin inşallah. Hangi doktorla devam edeceksin cnm.

kızlar bişey sorucam. benim yarın histeroskopi sonrası ilk kontrolüm var. 10 günü geçti ya tekrardan kayıt açtırıp ücret ödeyecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…