Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sagol canim. Insallah bunu.da atlatirim. Valla laparoskopi olmustum ve o yuzden narkozdan korkuyorum azick sen ne zaman oldun histereskopi.
Gecen cuma oldum canım ama sonucu insallah temiz çıksın son kontrolü olum 2 yada 3 ay hastane Dr görmek istemiyorum çok canım açtılar fizik ve ruhen devlette yaptırdım özel hastası olarak ücretli ama ücretsiz gibi muamele gördüm tek kişilik oda istemiş eşim 5 kişilik odaya aldılar vs vs

Yapma ya. Canim ya. Dedigin gibbi zaten zor.bir surec yasiyoruz ve bunlar daha da zorlastiriyor. Sonucun temiz cikti mi bari canim sıkıntı yoktur insallah. Iste ben de ameliyatta cok canim yandi yine ayni olacak diye korkuyorum haliyle. Allah yardimcimiZ olsunn

Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkartmıştım. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar kötü hissettirmemişti hiç bir hastane. Hastane bahçesinde bir saat ağladığımı hiç unutmam. Cnm geçmiş olsun inş bi daha yaşanmaz. Yaşadığını insan kendi bilirmiş. Onlar senin benim ne hissettiğimi anlasalar daha düzgün davranrlardı

Kizlar ben asilama ve tüp bebek tedavimi devlette oldum negatif sonuclandi ama haklarini yiyemem bana bu surecte o kadar guzel davranildi ki heleki docent mehmet bey bakiyordu bize hep severek yapti isini negatif cikinca agladigimi gorunce teselli etti beni bi suru guzel sey soyledi. Hemsireler deseniz kpps nasil gecti diye varana kadar sordular hepsinden bu iadar iyi olduklari icin Allah razi olsun diyorum doktoruma her zmaan dua ediyorum. Bu isler tamamen kisilik meselesi insan olunca devlette de olsa farketmiyor.

Inşallah Rabbim hiç birimiz yaşatmasin bir daha böyle rezalati

Aynen hayatım insanlarla oynuyorlar sonucu daha çıkmadı ama inşallah temiz dir oda ayrı bir korku ben ameliyattan sonraki halimi unutamam canlı canlı içimden tampon cektiler diğer hastaların gözü önünde allahım bize yardım etsin kimseye el açtirMadan Rabbim ol desin olsun

Merhaba kusura bakmayın bir süredir giremiyorum mesajınızı yeni gördüm. Benim rahim şeklini 3 boyutlu ultrasonda gördü. Histereskopi hiç çekilmedim ama onda sanırım tüplere de bakılıyor.

Canim yaa.Allahim bi daha yasatmasin insallah. Insallah Rabbim ol der de olur.. niye oyle yaptilar ki peki. Hic insanın halinden anlamiyorlar ki zaten.

Canim yaa.Allahim bi daha yasatmasin insallah. Insallah Rabbim ol der de olur.. niye oyle yaptilar ki peki. Hic insanın halinden anlamiyorlar ki zaten.
Niye öyle yaptılar bence kimse karşısındaki halini yaşamadan kendi anlamıyor 8 aylık evliyim bu kadar çocuk isterken ondan bile korktum bi kaç ay ara vericem psikolojik düzeltin hatta hapı olsada bu yaşadıklarımı unutmam canim

Merhaba Kızlar yarın sabah 8 de randevum var. Ağustosun sonuna doğru tedavim başlayacak. Doktor tatile çıkmadan önce görmek istedi. 1 ay önce hitreskopi ameliyatı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…