kızlar bişey sorucam. benim yarın histeroskopi sonrası ilk kontrolüm var. 10 günü geçti ya tekrardan kayıt açtırıp ücret ödeyecek miyim?
kızlar bişey sorucam. benim yarın histeroskopi sonrası ilk kontrolüm var. 10 günü geçti ya tekrardan kayıt açtırıp ücret ödeyecek miyim?
Geçmiş olsun canım bendende tüp bebek öncesi polip alındı iyi olur diye ondan sordumCanim cok sagol. Rahimde bir sıkıntı görülmustu canim. Tup bebek oncesi yapilmasinin da iyi oldugunu soyledi doktor.
Sagol canim. Insallah bunu.da atlatirim. Valla laparoskopi olmustum ve o yuzden narkozdan korkuyorum azickGeçmiş olsun canım bendende tüp bebek öncesi polip alındı iyi olur diye ondan sordum
Gecen cuma oldum canım ama sonucu insallah temiz çıksın son kontrolü olum 2 yada 3 ay hastane Dr görmek istemiyorum çok canım açtılar fizik ve ruhen devlette yaptırdım özel hastası olarak ücretli ama ücretsiz gibi muamele gördüm tek kişilik oda istemiş eşim 5 kişilik odaya aldılar vs vsSagol canim. Insallah bunu.da atlatirim. Valla laparoskopi olmustum ve o yuzden narkozdan korkuyorum azicksen ne zaman oldun histereskopi.
Yapma ya. Canim ya. Dedigin gibbi zaten zor.bir surec yasiyoruz ve bunlar daha da zorlastiriyor. Sonucun temiz cikti mi bari canim sıkıntı yoktur insallah. Iste ben de ameliyatta cok canim yandi yine ayni olacak diye korkuyorum haliyle. Allah yardimcimiZ olsunnGecen cuma oldum canım ama sonucu insallah temiz çıksın son kontrolü olum 2 yada 3 ay hastane Dr görmek istemiyorum çok canım açtılar fizik ve ruhen devlette yaptırdım özel hastası olarak ücretli ama ücretsiz gibi muamele gördüm tek kişilik oda istemiş eşim 5 kişilik odaya aldılar vs vs
Gecen cuma oldum canım ama sonucu insallah temiz çıksın son kontrolü olum 2 yada 3 ay hastane Dr görmek istemiyorum çok canım açtılar fizik ve ruhen devlette yaptırdım özel hastası olarak ücretli ama ücretsiz gibi muamele gördüm tek kişilik oda istemiş eşim 5 kişilik odaya aldılar vs vs
Inşallah Rabbim hiç birimiz yaşatmasin bir daha böyle rezalatiBen devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkartmıştım. Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar kötü hissettirmemişti hiç bir hastane. Hastane bahçesinde bir saat ağladığımı hiç unutmam. Cnm geçmiş olsun inş bi daha yaşanmaz. Yaşadığını insan kendi bilirmiş. Onlar senin benim ne hissettiğimi anlasalar daha düzgün davranrlardı
Aynen hayatım insanlarla oynuyorlar sonucu daha çıkmadı ama inşallah temiz dir oda ayrı bir korku ben ameliyattan sonraki halimi unutamam canlı canlı içimden tampon cektiler diğer hastaların gözü önünde allahım bize yardım etsin kimseye el açtirMadan Rabbim ol desin olsunYapma ya. Canim ya. Dedigin gibbi zaten zor.bir surec yasiyoruz ve bunlar daha da zorlastiriyor. Sonucun temiz cikti mi bari canim sıkıntı yoktur insallah. Iste ben de ameliyatta cok canim yandi yine ayni olacak diye korkuyorum haliyle. Allah yardimcimiZ olsunn
Merhaba kusura bakmayın bir süredir giremiyorum mesajınızı yeni gördüm. Benim rahim şeklini 3 boyutlu ultrasonda gördü. Histereskopi hiç çekilmedim ama onda sanırım tüplere de bakılıyor.Mrb size bi kac sorum olacak raimde sekil bozuklugunu ultrasonda mi anladi yoksa rahim filmime bakarakmi soyledi? Benim de 6 asilama 1 negatif tup bebek denemem var. Bir doktorda bana sekil bozuklugu oldugunu rahmin embriyoyu yakalamadigini soylemisti. Bu histeriskopi ne ise yariyor tam olarak
Canim yaa.Allahim bi daha yasatmasin insallah. Insallah Rabbim ol der de olur.. niye oyle yaptilar ki peki. Hic insanın halinden anlamiyorlar ki zaten.Aynen hayatım insanlarla oynuyorlar sonucu daha çıkmadı ama inşallah temiz dir oda ayrı bir korku ben ameliyattan sonraki halimi unutamam canlı canlı içimden tampon cektiler diğer hastaların gözü önünde allahım bize yardım etsin kimseye el açtirMadan Rabbim ol desin olsun
Kontrol için geldim derseniz ödemiyorsunuz.alabilirler galiba 10 gün sonrası için. ben 1 hafta sonra gitmiştim vermemiştim
Peki sorun nasil duzeltildi yani histeroskopi olmadan?Merhaba kusura bakmayın bir süredir giremiyorum mesajınızı yeni gördüm. Benim rahim şeklini 3 boyutlu ultrasonda gördü. Histereskopi hiç çekilmedim ama onda sanırım tüplere de bakılıyor.
Tani amacli olan da var canim. Tedavi amacli olan da var. Buna doktorun karar verir saniirm. Tup bebek oncesi yapilmasi iyi diye biliyorum.Yani operasyon sirasinda sekil bozukluguda duzeltiliyor cnm sadece tani amacli degil oyle mi?
Niye öyle yaptılar bence kimse karşısındaki halini yaşamadan kendi anlamıyor 8 aylık evliyim bu kadar çocuk isterken ondan bile korktum bi kaç ay ara vericem psikolojik düzeltin hatta hapı olsada bu yaşadıklarımı unutmam canimCanim yaa.Allahim bi daha yasatmasin insallah. Insallah Rabbim ol der de olur.. niye oyle yaptilar ki peki. Hic insanın halinden anlamiyorlar ki zaten.
Merhaba geçmiş olsun canım tüp bebek tedavisi miMerhaba Kızlar yarın sabah 8 de randevum var. Ağustosun sonuna doğru tedavim başlayacak. Doktor tatile çıkmadan önce görmek istedi. 1 ay önce hitreskopi ameliyatı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?