- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Merhaba Kızlar yarın sabah 8 de randevum var. Ağustosun sonuna doğru tedavim başlayacak. Doktor tatile çıkmadan önce görmek istedi. 1 ay önce hitreskopi ameliyatı oldum.
Evet canım Allahın izni ile. Benim eşim azosperm. Bende hitreskopiden sonra herşey normal görünüyor. İnşallah eşimdede yeterince canlı sağlıklı sperm çıkarsa bu yola devam edeceğiz.Merhaba geçmiş olsun canım tüp bebek tedavisi mi
Ben 20 haziranda hitreskopi oldum :) Doktor bana hazırsın başlayalım dedi. Tarihe baktı ağustos sonu olurmu dedi bende olur dedim. Ben çok geçe bırakmak istemiyorum okul zamanı hem trafik hem havalar soğuyacak. Biran önce olsun bitsin istedim. Sende çok geçe bırakma istersen. Gerçi yarınki kontrolde ne diyecek belkide bir sorun çıkar Allah korusun. Belki eşimde sperm bulunmayacak. Çok büyük umutlarla gitmek istemiyorum yoksa çöküşüm çok daha ağır oluyor.cnm hakkında hayırlısı olsun.. bir ay önce ne zaman olmuştun ameliyatını? hemen başlayacak mısın tedaviye? bende haziranın 23 de histeroskopi oldum sonrasında bir defa kontrole gittim. tedaviye başlamadan önce gelin tekrar görüşelim demişti doktorum...bende en geç ekim-kasım gibi başlamış olmak istiyorum... belki o kadar beklemem bile çok kararsızım ay konusunda. sen mi istedin hemen tedaviye başlamak?
Evet canım Allahın izni ile. Benim eşim azosperm. Bende hitreskopiden sonra herşey normal görünüyor. İnşallah eşimdede yeterince canlı sağlıklı sperm çıkarsa bu yola devam edeceğiz.
Ben 20 haziranda hitreskopi oldum :) Doktor bana hazırsın başlayalım dedi. Tarihe baktı ağustos sonu olurmu dedi bende olur dedim. Ben çok geçe bırakmak istemiyorum okul zamanı hem trafik hem havalar soğuyacak. Biran önce olsun bitsin istedim. Sende çok geçe bırakma istersen. Gerçi yarınki kontrolde ne diyecek belkide bir sorun çıkar Allah korusun. Belki eşimde sperm bulunmayacak. Çok büyük umutlarla gitmek istemiyorum yoksa çöküşüm çok daha ağır oluyor.
Mrb cnm madem esinde sorun var neden seni.hosteroskopi yapti ki doktor? Sende sorun varmiydi? Bu arada bende randevu aldim yakinda mistafa hocaya tahillerimi gostericem bakalim ne diyecekMerhaba Kızlar yarın sabah 8 de randevum var. Ağustosun sonuna doğru tedavim başlayacak. Doktor tatile çıkmadan önce görmek istedi. 1 ay önce hitreskopi ameliyatı oldum.
Cnm doktor sana sure vermismiydi dogal yolla dene biraz diye?bizimde aramızda böyle bir konuşma geçmişti. ne zaman hazır hissederseniz başlarız demişti. bende siz ne zaman uygun derseniz demiştim. ağustos sonu dedi ama ben ihtimali düşükte olsa 2 ay doğal denemek istiyorum. hiç umudum yok ama yinede denemek istiyorum tabi bu arada maddi anlamda da kendimizi toplamamız lazım... bedenim dinlensin dedim...
içine kötü düşünceleri düşürme. iyidir herşey merak etme. mustafa hocanın ameliyat ettiği bir hastanın operasyondan sonra sorun yaşadığını duymadım, içini ferah tut. emin ellerdeyiz :)
yarın çıkınca yazar mısın? bol şans cnm... inşallah herşey yolunda gider
Cnm doktor sana sure vermismiydi dogal yolla dene biraz diye?
Bende 2 ay süre tani canm kendime yumurtalık rezervi de az ama bu arada hem dinlenir hemde iyi bir araştırma yapayım diyorum sonuçta hem manevi hem maddi bir yol buVermedi cnm. Ağustos sonu başlayabiliriz demişti sadece. Ben sordum doğal yollarla olma şansı varmı diye. Olabilir dedi. Bu bile bana umut oldu. Olacağından değil farkındayım ama histeroskopiden sonra hamile kalan bayanlar var onlar bana umut oluyor.
Benimde amh 0.44 fsh 6.5 canım allah yardımcımız olsunHanımlar fsh 13 amh 0.49 .. Bu durumda mustafa beye giden var mu ? Nasıl bir tedavi uyguluyor.. ben bu ay gideceğim inş .. neler yaptığı hak. Bilgi ariyorum
Canim bende anlamadım menapoz durumu yok dedi yumurtalar azalmis dedi sence yüksekmi olmalıdır anormallik varmı gittiğim Dr Prof ama inan herkezin dediği tek şey dikkatli ol tüp bebek işi paraya dönüşmüşFsh nasıl düşük semira ? Amh düşük olunca fsh yüksek oluyor çünkü
Ama yumurtalık rezervi az diyorar kafamda baya karıştı direk tüp bebek odaklanmışim birde 15 gün önce histeroskopi oldum şimdi 2 ay beklece eğimFsh düşük bence normal gebelik olur. Bana da fsh düşük olduğu ayları değerlendir diyorlar çünkü. .
Histeroskopini nerede oldun cnm? Gercekten ozel sektorde guven sorunu oluyor acaba para icin mi yapiliyor yoksa gerektigi icin mi? Bende bu anlamda hep supheyle yaklasiyorum ama elimiz mecbur bisey yapmadan da oturulmuyor. Rabbim iyilerle karsilastirsin. AminAma yumurtalık rezervi az diyorar kafamda baya karıştı direk tüp bebek odaklanmışim birde 15 gün önce histeroskopi oldum şimdi 2 ay beklece eğim
Canim ben devlette oldum ama özel hastası olarak ama yinede hiç özel muamelesi görmedim sağdan soldan o kadar çok şey duyuyoruz ki gerçekten ikilem kalıyoruz bazen bizd3Histeroskopini nerede oldun cnm? Gercekten ozel sektorde guven sorunu oluyor acaba para icin mi yapiliyor yoksa gerektigi icin mi? Bende bu anlamda hep supheyle yaklasiyorum ama elimiz mecbur bisey yapmadan da oturulmuyor. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Amin
Peki sorun nasil duzeltildi yani histeroskopi olmadan?
Merhaba Canım,kardelenyad cnm unuttum sormayı. dr ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?