Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Mrb cnm madem esinde sorun var neden seni.hosteroskopi yapti ki doktor? Sende sorun varmiydi? Bu arada bende randevu aldim yakinda mistafa hocaya tahillerimi gostericem bakalim ne diyecek

Yaptığı muayene sonucunda rahimde şekil bozukluğu vardı. Yaptığım araştırmalara göre aslında rahmin hamileliğe hazırlanması için yapılması gereken bir operasyon bu. Yurt dışında bu operasyonu olmadan tüp bebek yapmıyorlar. Ve ben farkını gördüm. Nasıl mı. Adet olduğumda eskiden olduğu gibi kanamam gayet iyi geldi. İçim temizlendi resmen. Son zamanlarda adetim çok az geliyordu ve kısa sürüyordu. Aslında bu yöntemin Türkiyedede tüp bebekten önce mecburi olması gerek. Bu şekilde hamilelik daha yüksek oluyor.

İnşallah canım tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Bizde öyle bir umut dahi yok. Ne kadar güzel sende umut var. Unutma başarmak inanmanın yarısıdır. Bence olacağına inan hep pozitif ol yararını göreceksin.

hadi hayırlısı olsun tatlım. inşallah herşey mükemmel olur :) bu arada rahat olmaya çalış kendini germe.

inşallah cnm hiç birimizin tedaviye ihtiyacı kalmadan evlatlarımız olur. benim mustafa hocaya çok fazla güvenim var. onun face de devamlı olumlu şeyler paylaşması beni fazlasıyla umutlandırıyor. inşallah en kısa zamanda hepimiz 'sevindirmeye devam' sloganını görürüz... gerçi eğer 3.de de olmazsa sanırım umudumu o zaman kaybederim. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için.

Ama şöyle bir durumda var. Ben hazırım çok güzel herşey ama eşimde vereceği örnekte sperm çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz. İnşallah mikroteseye ihtiyaç kalmaz.

hayırlısıyla testini yaptırsın sonucu görün ona göre hareket edersiniz cnm. sonucta doktorda ona göre tedavi uygular. şimdiden böyle düşünüp içini karartma. hayırlısıyla eşinin sonuçlarıda iyi çıkar inşallah

ne yapıyoruz;

iyi düşünelim iyi olsun :) diyoruz

Bende Acet e gideyim ne derse onu yapalım artık diyorum. Husteroskopiyi neden istediler ve birsey çıktı mi
Benim kuzenim bu hafta ici gidecek medipol erken menapoz demişti onada Polip ler vardı benim onlar alındı Zeynep çim sonuçlar agustos ta çıkacak inşallah oda temiz çıkarsa biraz dinlenir başlarım bende kuzenim soracak rapor geçiyorum diye medipol e oda sonuçta tüp bebeğe baslar benim 15 gün oldu yapalı 1-2 ay dinlemeyi düşünüyorum sonuçta bu işin maddi boyutunda önemli zamanlama olarak hazırız ama ya ilinde tutmazsa 2 3 denemede olursa ayarlamamız gerekli kendimizi allahım kim kucağına bebeğini lak istiyorsa önce sağlıklı sonra hayirlisini nasip etsin

Merhabalar,

Ben bir yakınım için soru sormak istiyorum sizler, kendisi mustafa beyin hastası. Tüp bebek tedavisi olacak ancak yumurta rezervi testi yaptırdı ve ymurta rezervinin yüzde otuz beş olduğu söylendi. Bu sonuç çok olumlu değilmiş ancak tüp bebek tedavisinin önünde de engel değilmiş. Yakınım şu an çok çok mutsuz ve tedaviye bile gitmeyecek diye korkuyorum, sizin konuyla ilgili bir bilginiz var mı? Bu durumda olan ve tedavi görüp olumlu sonuç almış olanınız var mı?

Teşekkür ederim.

Merhaba yumurta rezervi kadar fsh önemli benimde 0.44 ama tüp bebek şansı yüzde 70 demişti Dr ve diger formadalya okuduğum kadariyla bu şekilde bebek sahibi olan çok kişi var üzülmeyin yakınıniz önce allah sonra tıp

Fiyatlari biliyormusunuz?histeroskopi kac fiyat.ban Bakuda kaliyorum
canım sgk'lı ücreti 2500 tl, balon takılırsa +300 veriyorsun 2800 oluyor. doktor ona doktor karar veriyor gerekiyor yada gerekmiyor diye. bana takılmadığı için ben 2500 ödedim. fiyatlar konusunda zaten medikal muhasebe ile konuşursan sana yardımcı olurlar. mustafa bey ilgilenmiyor fiyatlar ile.

Bakudan aramak cok zor.kac dakika suruyor histeroskopi?size yapildimi?adetin hangi gunu yapiliyor.sizden bir problem ciktimi??

Bakudan aramak cok zor.kac dakika suruyor histeroskopi?size yapildimi?adetin hangi gunu yapiliyor.sizden bir problem ciktimi??
evet canım bende 6 temmuzda oldum histeroskopi. odadan çıkıp odaya gelmeniz 1 saat sürüyor. sonrada 2 saat yatırıp taburcu ediyorlar. adetin ilk 10-12 günü yapılıyor canım. benimki 11. güne denk gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…