- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
Mrb cnm madem esinde sorun var neden seni.hosteroskopi yapti ki doktor? Sende sorun varmiydi? Bu arada bende randevu aldim yakinda mistafa hocaya tahillerimi gostericem bakalim ne diyecek
İnşallah canım tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Bizde öyle bir umut dahi yok. Ne kadar güzel sende umut var. Unutma başarmak inanmanın yarısıdır. Bence olacağına inan hep pozitif ol yararını göreceksin.bizimde aramızda böyle bir konuşma geçmişti. ne zaman hazır hissederseniz başlarız demişti. bende siz ne zaman uygun derseniz demiştim. ağustos sonu dedi ama ben ihtimali düşükte olsa 2 ay doğal denemek istiyorum. hiç umudum yok ama yinede denemek istiyorum tabi bu arada maddi anlamda da kendimizi toplamamız lazım... bedenim dinlensin dedim...
içine kötü düşünceleri düşürme. iyidir herşey merak etme. mustafa hocanın ameliyat ettiği bir hastanın operasyondan sonra sorun yaşadığını duymadım, içini ferah tut. emin ellerdeyiz :)
yarın çıkınca yazar mısın? bol şans cnm... inşallah herşey yolunda gider
Ama şöyle bir durumda var. Ben hazırım çok güzel herşey ama eşimde vereceği örnekte sperm çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz. İnşallah mikroteseye ihtiyaç kalmaz.kardelenyad cnm unuttum sormayı. dr ne dedi?
Merhaba Canım,
Doktor gayet güzel dedi. Yumurta rezervinde yeterince iyi dedi. Bazı tahlilleri yapmamı istedi. Eşimde semen analizi yaptıracak. 23 ağutos tarihinden sonra olacağın adetin 3. günü gel dedi. Buda demek oluyor eylül ayının ilk haftası gideceğim. Haydi hayırlısı.
İnşallah canım tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın. Bizde öyle bir umut dahi yok. Ne kadar güzel sende umut var. Unutma başarmak inanmanın yarısıdır. Bence olacağına inan hep pozitif ol yararını göreceksin.
Ama şöyle bir durumda var. Ben hazırım çok güzel herşey ama eşimde vereceği örnekte sperm çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz. İnşallah mikroteseye ihtiyaç kalmaz.
Bende Acet e gideyim ne derse onu yapalım artık diyorum. Husteroskopiyi neden istediler ve birsey çıktı miAma yumurtalık rezervi az diyorar kafamda baya karıştı direk tüp bebek odaklanmışim birde 15 gün önce histeroskopi oldum şimdi 2 ay beklece eğim
Benim kuzenim bu hafta ici gidecek medipol erken menapoz demişti onada Polip ler vardı benim onlar alındı Zeynep çim sonuçlar agustos ta çıkacak inşallah oda temiz çıkarsa biraz dinlenir başlarım bende kuzenim soracak rapor geçiyorum diye medipol e oda sonuçta tüp bebeğe baslar benim 15 gün oldu yapalı 1-2 ay dinlemeyi düşünüyorum sonuçta bu işin maddi boyutunda önemli zamanlama olarak hazırız ama ya ilinde tutmazsa 2 3 denemede olursa ayarlamamız gerekli kendimizi allahım kim kucağına bebeğini lak istiyorsa önce sağlıklı sonra hayirlisini nasip etsinBende Acet e gideyim ne derse onu yapalım artık diyorum. Husteroskopiyi neden istediler ve birsey çıktı mi
Merhaba yumurta rezervi kadar fsh önemli benimde 0.44 ama tüp bebek şansı yüzde 70 demişti Dr ve diger formadalya okuduğum kadariyla bu şekilde bebek sahibi olan çok kişi var üzülmeyin yakınıniz önce allah sonra tıpMerhabalar,
Ben bir yakınım için soru sormak istiyorum sizler, kendisi mustafa beyin hastası. Tüp bebek tedavisi olacak ancak yumurta rezervi testi yaptırdı ve ymurta rezervinin yüzde otuz beş olduğu söylendi. Bu sonuç çok olumlu değilmiş ancak tüp bebek tedavisinin önünde de engel değilmiş. Yakınım şu an çok çok mutsuz ve tedaviye bile gitmeyecek diye korkuyorum, sizin konuyla ilgili bir bilginiz var mı? Bu durumda olan ve tedavi görüp olumlu sonuç almış olanınız var mı?
Teşekkür ederim.
canım bence iyiFSH değeri 5.91 imiş, nasıl sizce?
bende yok canım almadım.Merhaba kizlar.bana Mustafa Acetin cep telefonun numarasi lazim.lutfen yardimci olun
Fiyatlari biliyormusunuz?histeroskopi kac fiyat.ban Bakuda kaliyorumbende yok canım almadım.
canım sgk'lı ücreti 2500 tl, balon takılırsa +300 veriyorsun 2800 oluyor. doktor ona doktor karar veriyor gerekiyor yada gerekmiyor diye. bana takılmadığı için ben 2500 ödedim. fiyatlar konusunda zaten medikal muhasebe ile konuşursan sana yardımcı olurlar. mustafa bey ilgilenmiyor fiyatlar ile.Fiyatlari biliyormusunuz?histeroskopi kac fiyat.ban Bakuda kaliyorum
canım sgk'lı ücreti 2500 tl, balon takılırsa +300 veriyorsun 2800 oluyor. doktor ona doktor karar veriyor gerekiyor yada gerekmiyor diye. bana takılmadığı için ben 2500 ödedim. fiyatlar konusunda zaten medikal muhasebe ile konuşursan sana yardımcı olurlar. mustafa bey ilgilenmiyor fiyatlar ile.
Bakudan aramak cok zor.kac dakika suruyor histeroskopi?size yapildimi?adetin hangi gunu yapiliyor.sizden bir problem ciktimi??canım sgk'lı ücreti 2500 tl, balon takılırsa +300 veriyorsun 2800 oluyor. doktor ona doktor karar veriyor gerekiyor yada gerekmiyor diye. bana takılmadığı için ben 2500 ödedim. fiyatlar konusunda zaten medikal muhasebe ile konuşursan sana yardımcı olurlar. mustafa bey ilgilenmiyor fiyatlar ile.
evet canım bende 6 temmuzda oldum histeroskopi. odadan çıkıp odaya gelmeniz 1 saat sürüyor. sonrada 2 saat yatırıp taburcu ediyorlar. adetin ilk 10-12 günü yapılıyor canım. benimki 11. güne denk gelmiştiBakudan aramak cok zor.kac dakika suruyor histeroskopi?size yapildimi?adetin hangi gunu yapiliyor.sizden bir problem ciktimi??
sizde bir kusur ciktimi?ben once bakuda elemisemevet canım bende 6 temmuzda oldum histeroskopi. odadan çıkıp odaya gelmeniz 1 saat sürüyor. sonrada 2 saat yatırıp taburcu ediyorlar. adetin ilk 10-12 günü yapılıyor canım. benimki 11. güne denk gelmişti
bende rahimde şekil bozukluğu vardı hoca onu düzeltti canım. bundan önce gittiğim hiçbir doktor bunu farketmemiştisizde bir kusur ciktimi?ben once bakuda elemisem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?