Bunnan once histeeoskopi yapmistinizmi?gebelik olubmu.bbende rahimde şekil bozukluğu vardı hoca onu düzeltti canım. bundan önce gittiğim hiçbir doktor bunu farketmemişti
yok canım ilk kez histeroskopi oldum. daha öncede hiç gebe kalamadım. 2 yıldır istiyoruz.Bunnan once histeeoskopi yapmistinizmi?gebelik olubmu.b
canım bu hafta çıkacaktı izne. bende geçen hafta kontrole gittim.Mustafa hoca ne vakt tatile cikiyor
Allah nasip etsin.tup bebekmi yaptirmak istersin?kac ay sonra yapmak olar.ben agustosun 3,4 gelmek istiyordum.ne vakt tatilden donecek biliyorrmusun?yok canım ilk kez histeroskopi oldum. daha öncede hiç gebe kalamadım. 2 yıldır istiyoruz.
canım doktor şuan tüp bebeğe gerek görmedi. 6 ay doğal yolla deneyin dedi. eğer olmazsa o zaman tüp bebeğe geçeriz dedi. ne kadar çıktığını bilmiyorum tatlım. ama bu hafta izinde haftaya da izinde midir bilmiyorum. ama hastaneden öğrenebilirsin. eğer aramakta sıkıntı yaşarsan ben senin yerine arayıp sorabilirim.Allah nasip etsin.tup bebekmi yaptirmak istersin?kac ay sonra yapmak olar.ben agustosun 3,4 gelmek istiyordum.ne vakt tatilden donecek biliyorrmusun?
Lutfen sora bilimisin benim ucun.ne vakt tatilde olacak.ve Azerbaycannan gelen icin histeroskopi kac fiyat.cok tesekkurler sana.senin her ay folikulin buyuyormu?sorun yokmu.bende polikistik overler.yumurta buyumuyor.2kez tup bebek yaptim.bene Bakuda Mustafa Bahcecinide tavsiye etdiler?gorusmusun Bahceciyle?nasil doktorcanım doktor şuan tüp bebeğe gerek görmedi. 6 ay doğal yolla deneyin dedi. eğer olmazsa o zaman tüp bebeğe geçeriz dedi. ne kadar çıktığını bilmiyorum tatlım. ama bu hafta izinde haftaya da izinde midir bilmiyorum. ama hastaneden öğrenebilirsin. eğer aramakta sıkıntı yaşarsan ben senin yerine arayıp sorabilirim.
Cnm sizin sorun yokmuydu? Sebepsiz infertilitemiydi?yok canım ilk kez histeroskopi oldum. daha öncede hiç gebe kalamadım. 2 yıldır istiyoruz.
Lutfen sora bilimisin benim ucun.ne vakt tatilde olacak.ve Azerbaycannan gelen icin histeroskopi kac fiyat.cok tesekkurler sana.senin her ay folikulin buyuyormu?sorun yokmu.bende polikistik overler.yumurta buyumuyor.2kez tup bebek yaptim.bene Bakuda Mustafa Bahcecinide tavsiye etdiler?gorusmusun Bahceciyle?nasil doktor
Cnm sizin sorun yokmuydu? Sebepsiz infertilitemiydi?
Anladim cnm benim de sebepsiz bende muayene oldum mustafa hocaya benden tekrar hsg istedi temiz cikarsa banada histeroskopi yapacak %90 rahimden dolayi olmuyo sekil bozuk dedi.canım görüşürüm tabikiş ben sana haber veririm. bahçeciyi de duydum iyi diyorlar ama ben hiç gidip görüşmedim.
yoktu canım hep sebepsiz dediler, yumurta takibi yapıldı, 2 aşılama yapıldı ama hep negatifti. en son mustafa hocaya geldim ve rahimde şekil bozukluğunu görüp histeroskopi dedi.
Tesekkurler.eylulde burdami olacak?randevu kac gun once almak lazim?muayine fiyat kac?
Ben iki ay önce oldum mustafa acete histereskopi+balon 2.800 tl faydasını görürsün inşllah benim gayet iyi geçtiMerhaba kizlar.kim histeroskopi yapib.bana yapiskanlik deyibler rahimde.fiyati kach.yaksimi ediyor?
Sizin sorun neydi neden olmuyor dediler?Ben iki ay önce oldum mustafa acete histereskopi+balon 2.800 tl faydasını görürsün inşllah benim gayet iyi geçti
Benim sorun biraz uzun kısaca anlatıyım 10 tane düşük sebebi bilinmeyen dendi 2 dış gebelik sonucu tüplerde alındı daha sonra mustafa beyle tanışdık rahimde şekil bozukluğu varmış ve düşüklerin sebebi buymuş tüpler alınmadan tanışsaydık normal yolla gebe kalabilirmişim ama herşeyde bi hayır vardır diyorum eylülde yumurta toplama işlemine başlanacak allahın izniyleSizin sorun neydi neden olmuyor dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?