Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yumurtalık rezervinin az olması tedaviye engel değil.erken menapoza girebileceğini gösteriyor.elini çabuk tutup biran önce hamile kalması gerekiyor.ümitsizliğe kapılmayıp tedaviye başlasa iyi olur.inş sonuç olumlu olur

Bende ofis histereskopiyle miyom alındı rahim içinde de az düzeltme yapıldı bende seninkine benzer etkiler gördüm.son yıllarda adetin ilk ve son günleri kahverengi leke geliyodu.birde uzun sürüyodu.histereskopi sonrası normale döndü.tabi şuan hala hamile kalamadım dr operatif histereskopi yapılması gerek dedi.

Ofis histeroskopiyi mustafa bey de mi oldunuz? Benim de adetim.baslamadan once lekelenme oluyo ama baska bi doktor bunun normal.olabilecegini soyledi

Ofis histeroskopiyi mustafa bey de mi oldunuz? Benim de adetim.baslamadan once lekelenme oluyo ama baska bi doktor bunun normal.olabilecegini soyledi
Evet mustafa beyde oldum.lekelenmeyi ben bir çok doktora sorduğumda da normal dediler.ama benim bu sefer gene leke gibi geldi ama uzun sürmedi.

Merhaba bu ay ovulasyon testi yapıp yumurtami arıyorum sen nasılsın

hadi bakalım inşallahh güzel güzel haberler verirsin cnm :) o testten bende aldım ama hala kullanamadım. 23 haziranda histeroskopi olmuştum o günden beri 3 defa regli oldum ve reglim bitincede lekelenmelerim devam etti. sanırım reglim dün akşam itibariyle bitti ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. yani hangi dönem aralığında başlamam gerekiyordu acaba? bu akşamdan başlasam olur mu ki?

Merhabalar. bende Mustafa Bey izinden geldikten sonra adet olup 3. günü gitmeyi bekliyorum :)

hemen tedaviye başlıcan dimi cnm. ohh ne güzel inşallah herşey güzel gider.

mayısta kürtaj olduktan sonra haziranda histereskopi oldum ve bir süre dinlenmek için tedaviye ara verdik. ekim gibi bir daha başlamayı planlıyorum ama o işlemler iğneler tedaviler kontroller gözümde o kadar büyüyor ki çok zor geliyor

bende 27 mayısta oldum ameliyatı 2 adet gördüm üzerine . ben adetimin 10. günü başladım . sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor testi yapmadan 2 3 saat önce sıvı alınmıyor genel de aynı saatlerde yapmak lazım testi. testi kullananların sayfasından daha iyi öğrenirsin bende bu ay başladım

Günaydın kızlar nasılsınız? ne zaman görüşemedik. neler yapıyorsunuz?

selam tatlım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın? bende ilk adetimi gördüm salı günü bitti. bizde bu ay gün aşırı kuralı uygulayacağız bakalım nasip.
Merhaba bu ay ovulasyon testi yapıp yumurtami arıyorum sen nasılsın

bende bu ay yapacaktım ama haftaya tatilde olacağımızdan zorlanırım diye bu ay yapmaktan vazgeçtim. ama bu ay hamilelik olmazsa diğer ay mutlaka yapacağım.

Gün aşırılarını iyi değerlendir tatlım ahhh şu tedavilere gerel kalmadan sırayla hamile kalabilsek

Bende haziranda hitreskopi oldum cnm. Gülü seven dikenine katlanıyor ne yazıkki. Hayırlısı ile olsunda o acılar gelip geçici. Eşim azosperm olduğu için beklemenin bir anlamı yok bizde. 2 adet dönemi atlattım 3. adetimde işlemler başlanacak kısmetse.

Kizlar merhaba. Ben de bu ay mustafa beyle tedaviye basladim. Histeroskopi olacagim haftaya. 2800 tl dediler. Daha uyguna olmus bir cok kisi arastirmalarima gore. Pazarlik da yaptik ama bi tl bile inmediler. Sizler daha iyibilirsiniz tecrubeli olarak.

biz de o fiyata yaptırdık. pazarlık yaptık bana tavsiye eden kişiye indirim olmuş falan dedim eskiden yapıyorduk ama sonra sorun oldu yönetimden kesin emir yapamıyoruz dediler.. mustafa beyde bu konu da iyi olduğu için o fiyata yaptırdık

bende iki hafta önce hsg yaptırdım mustafa hocadan benim ssk ordan geçmediğinden 5.000 TL Dediler mustafa hoca indirim diye kağıt yazdı 3.800 yaptırdık 2 ay aradan sonra tüpe başlayacağız

Zaten indirim olsa da olmasa da yaptiricam. Randevuyu da aldim ama arkadasim daha 4 5 ay once 2000 tl ye anlasmis. Bu kadar fark olmasi haksizlik. Zaten inanmamistim kimseye indirim yapmiyoruz demelerine.

Zaten indirim olsa da olmasa da yaptiricam. Randevuyu da aldim ama arkadasim daha 4 5 ay once 2000 tl ye anlasmis. Bu kadar fark olmasi haksizlik. Zaten inanmamistim kimseye indirim yapmiyoruz demelerine.

ben mayıs ayında oldun benden 5 gün sonra olan biri 2500e olmuş. ama işte benim hatam ameliyat randevusu almıştım zaten muhasebeye sonra gitmiştim ne olsa olacak diye de olmamış olabilir. ancak yönetimden tanıdık falan olursa indirim yapıyoruz demişti

Bende haziran ayında 2500 TL'ye oldum. Bana Fiyat veren kişi dolar yükseldikçe fiyatta yükseldiği için bu şekilde çıkıyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…