Mrb cnm geçmiş olsun. Ben sana kendimden örnek vereyim. 23 haziranda histeroskopi oldum ve geçen haftaya kadar işlemden beri tam 3 defa regli oldum. Lekelenmelerimde sürekli devam etti. Bir haftadır normale döndüm. Rahim kendini 30/35 günde toparlıyormuş. Yardımcı olabildim mi bilmiyorum. Sen yinede hastaneyle görüş istersenkızla merhaba bir şey sormak istiyorum ben geçen ay histeroskopi oldum mustafa hocada. kontrole gidemedim, izne çıkacağı için yoğundu, randevu alamadım, artık tatil dönüşü görüşeceğiz inş. histeroskopiden sonra tam gününde adet oldum, sorun yok diye sevindim, şimdi adet döngüsünün 15. günündeyim, en kritik günler, gün aşırı denemeler, ama bir sorunum var, 2 gündür açık kırmızı renkli akıntım var. kanama mı diye bakıyorum ama akıntı sanırım. kullandığımız ilaçlardan mı acaba bir şey oldu şimdi, canım sıkıldı. napmam gerekir acaba?
Allah herkesin yardimcisi olsun dolarda daha cikmaz ins. Bu arada histereskopi icin mutlaka adetin 10. veya 11. günümü olmasi gerekiyor bilenler bilgi verebilirmi? Daha fazla gecikmek istemiyorum bende
Adetin 10. gunumu oldun cnm histeroskopiyi? 11. Gunu muayene etti beni mustafa hica rahim zari kalinlasmaya baslamis bu ay olmaz.gibi bisey soyledi.Cnm adetten sonraki ilk on gün içinde yapılıyor. Bende 9. Yada 10 . Günde olmuştum.
Bu arada bende birşey sormak istiyorum. Şimdi bu doların artması bizim tüp bebek masrafınıda mı arttırıyor?
Mrb cnm geçmiş olsun. Ben sana kendimden örnek vereyim. 23 haziranda histeroskopi oldum ve geçen haftaya kadar işlemden beri tam 3 defa regli oldum. Lekelenmelerimde sürekli devam etti. Bir haftadır normale döndüm. Rahim kendini 30/35 günde toparlıyormuş. Yardımcı olabildim mi bilmiyorum. Sen yinede hastaneyle görüş istersen
Günaydın cnm. Regli bitiminden sonraki ilk on gün içinde yapıyorlarmış. Benim öncesinde muayene etmediler. Verdikleri tarihte gidip operasyonu oldum. Facedeki grupta bir arkadaş fiyatı 3 bin yazdı diye hatırlıyorum. Ben 2500 vermiştimAdetin 10. gunumu oldun cnm histeroskopiyi? 11. Gunu muayene etti beni mustafa hica rahim zari kalinlasmaya baslamis bu ay olmaz.gibi bisey soyledi.
Dolarin cikmasi bizi şoyle etkiler yurtdisindan gelen ilaclar varsa onlarda artis olur. Birde hastaneden oyle bilgi vermisler baksana 2000 iken 2500 olmus bi kac ayda histeroskopi fiyati..
Merhaba. Bence ara derim. Çünkü çok yoğun oluyorlar ve unutuyorlar.merhaba arkadaslar Acet'e ilk defa randevu aldım ama saati söylememişlerdi, sorduğumda sizi bir gün önce ararız demişlerdi, henüz aramadılar, ben mi arayımm acaba
Cnm naptın?merhaba arkadaslar Acet'e ilk defa randevu aldım ama saati söylememişlerdi, sorduğumda sizi bir gün önce ararız demişlerdi, henüz aramadılar, ben mi arayımm acaba
Merhaba Canım,Kızçeller nasılsını? Hamile arkadaşlar, tedaviye yeni başlayacaklar, benim gibi beklemede olanlar veee tedaviye başlayan güzel kadınlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Yukarıda da dediğim gibi ben beklemedeyim. Bi umut doğal olur mu derdine düştüm
- Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben bu hafta histeroskopi oldum. Butun gun mustafa beyi bekledik. Aksam 9 da cikabildik hastaneden. Cok yogundu. Mesajlarda gordugum kadariyla herkesi 10 gun sonra falan kontrole cagirmis. Bana verdigi ilaclar 28 gun sonra bitiyor. Ilac bitiminden 12 gun sonrasina randevu al dedi kontrol icin. Neden bu kadar uzun sure sonra kontrol demis olabilir ki... nerdeyse herkesi 1 hafta 10 gun sonrasina cagurmis. Kurtaj sonrasi bitmeyen sorunlar yasadim. Bunda da benzer bir sey yasamaktan korkuyorum.
canım beni operasyondan sonra 3. hafta gel demişti. ama izne çıkacağı için mi öyle çağırdı bilmiyorum.
- Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben bu hafta histeroskopi oldum. Butun gun mustafa beyi bekledik. Aksam 9 da cikabildik hastaneden. Cok yogundu. Mesajlarda gordugum kadariyla herkesi 10 gun sonra falan kontrole cagirmis. Bana verdigi ilaclar 28 gun sonra bitiyor. Ilac bitiminden 12 gun sonrasina randevu al dedi kontrol icin. Neden bu kadar uzun sure sonra kontrol demis olabilir ki... nerdeyse herkesi 1 hafta 10 gun sonrasina cagurmis. Kurtaj sonrasi bitmeyen sorunlar yasadim. Bunda da benzer bir sey yasamaktan korkuyorum.
MerhabaDolunay22 . Eğer sana alon takilmadiysa o yüzden cagirmamistir. Balon takilanlar da 1 hafta sonra balonu çıkartıyor. Sonra ilaçlar bittikten 12 gün sonra gittim. Büyük ihyimal sende balon yok .
canım beni operasyondan sonra 3. hafta gel demişti. ama izne çıkacağı için mi öyle çağırdı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?