Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

beni aradışlar o gün ama 26 sında 9 ameliyatı olduğunu çok gece kalabilecğeimi söylediler, 18 eylule verelim dediler ama ben yurt dışına çıkıcam zar zır 11 ine alabildim..
Ama Mustafa Bey çok yogun sanırım ben ilk defa gidicem ne diyorsunuz bu duruma ..

merhaba
ben yenı katılanladanım. musafa ecet ten randevu alacagım. ben sureklı dusuk yapıyorum. tup bebege nıyetlendık. ama fıyatlar konusunda bılgısı olan var mı.
tup bebek için ortalama ne kadara ıhtıyacımız var. bilgilendirirseniz cok sevinirim...

Merhaba.. Fiyatları hatırlamıyorum ama eğer facebook kullanıyorsanız orada tüp bebek sayfasında Mustafa beyin hastaları var onlar güncel olarak size daha iyi yardımcı olabilirler sürekli aktif bir sayfa. Dusuklerinix için üzüldüm genetik danışmanlık aldınız mi Eşiniz ve size kromozom analizi yapıldı mi genelde bu durumlarda pıhtılaşma testlerine bakılıyor

İlgilendiğin için sağol. Herşeyi yaptırdık kromozom genetik kam pıhtılaşmasi aklıma gelecek herşeyi ama nasip iste... neyse şimdi tup bebek denemek istiyoruz bakalım hayırlısı inş

İlgilendiğin için sağol. Herşeyi yaptırdık kromozom genetik kam pıhtılaşmasi aklıma gelecek herşeyi ama nasip iste... neyse şimdi tup bebek denemek istiyoruz bakalım hayırlısı inş

Arkadaslar beni histeroskopi icin arayacaklardi henuz aramadilar benmi arasam acaba ? Sizi nasil cagirdilar histeroskopiye

Arkadaslar beni histeroskopi icin arayacaklardi henuz aramadilar benmi arasam acaba ? Sizi nasil cagirdilar histeroskopiye

Adet olunca aramistim aslinda muhasebeyi aramak gerekiyormus ama ben nurdan hanımı aramisim o da muhasebeye iletişim size donus yaparlar demişti gün icinde Muhasebeden arayıp gün ve saat vermişlerdi . ameliyat gününe 2 gün varken de anestezi için tahlil vermeye gitmistim. Ameliyat kağıdı verirken 1 saat öne alındığını söylemişti

Yani ben aramam lazim buna doktor karar vermiyormu size doktor tamam gel histeroskopi yapacagiz dedi ve sonra size mi birakti? Doktor o gun kimi ameliyat yapacagini bilmiyormu?

Yani ben aramam lazim buna doktor karar vermiyormu size doktor tamam gel histeroskopi yapacagiz dedi ve sonra size mi birakti? Doktor o gun kimi ameliyat yapacagini bilmiyormu?

Doktor adet olunca ara ameliyat için gün al dedi. Yanı ilk gittiğimde zaten ameliyat kararı aldık. Adet olunca da aradım gün aldım. 1 gün öncesinde doktor ertesi gün ki hastalarının dosyalarını inceliyor .

Kızlar Merhaba ilk kez yazıyorum bu bölüme. Bu ayın 16 sinda bende mustafa beye gidiyorum nasıl siz memnun musunuz? Bi arkadas tavsiye etti bana. Ben iki yıllık evliyim 15 aydır korunmuyoruz iki tane Prof a gittim bi sorun mu var diye her şey yolunda çok iyi yumurtaliklar dendi klomen kullandım 3 ay 4 tane yumurtam oluştu bi ay. Bi ay da 3 tane ama doktorun dediği saatte ilişki olmadı esim sitres yaptı 3 aydır da doktora ara verdim ama yine olmayınca mustafa beyden randevu aldim ne dicek bilmiyorum belki bi sorun var diyorum diğer doktorların goremedigi

selam kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? yok mu bebiş haberleri? ben bugün adet oldum

selam kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? yok mu bebiş haberleri? ben bugün adet oldum

Merhaba canım. Yok bebis haberi . bende adeti bekliyorum ameliyattan önce klomen tedavisi gormustum duzenim bozulmuştu adetin 39 günü hala gelmedi. Bekleme sürecini beklemeyip yumurta takibi barı yaptirayim diyorum

SLM HANIMLAR uzun zamandır gırmıordum sımdı yarın mustafa hocaya ılk kontrole gıdecegım ınss hayırlı bısıler soler ameliyattan korkuorum hıstereskopıye benzetmıstı rahım fılmınden ama yınede rahımı görmem gerekıor demıstı baaklaım yarın ne dıyck heyecan doruktaaa artık bende hamıs olmak ıstıorum ya

Canım bende daha önce yazdım ama kimse cevap vermesi sana sorayım bende ilk kez gidicem mustafa beye. Daha önce gittiğim iki Prof da her şey yolunda dedi ama rahim filmi yok daha ne dicek merak ediyorum hemen rahim filmi mi ister acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…