Sagolun kizlar. Evet balon stent yok sanirim. O yuzden demek ki...rabbim en kisa zamanda iyi sonuclarla karsilastirsin hepimizi.
Cnm naptın?
Maalesef fiyatlar dövize endeksli yükseliyor.Ameliyat fiyatlarına zam gelmiş ..
Gecrekten mi ne kadar olmus nereden ogrendiniz tamda histereskopi olacagim zamana denk geldiAmeliyat fiyatlarına zam gelmiş ..
Gecrekten mi ne kadar olmus nereden ogrendiniz tamda histereskopi olacagim zamana denk geldi
merhaba
ben yenı katılanladanım. musafa ecet ten randevu alacagım. ben sureklı dusuk yapıyorum. tup bebege nıyetlendık. ama fıyatlar konusunda bılgısı olan var mı.
tup bebek için ortalama ne kadara ıhtıyacımız var. bilgilendirirseniz cok sevinirim...
Merhaba.. Fiyatları hatırlamıyorum ama eğer facebook kullanıyorsanız orada tüp bebek sayfasında Mustafa beyin hastaları var onlar güncel olarak size daha iyi yardımcı olabilirler sürekli aktif bir sayfa. Dusuklerinix için üzüldüm genetik danışmanlık aldınız mi Eşiniz ve size kromozom analizi yapıldı mi genelde bu durumlarda pıhtılaşma testlerine bakılıyor
Arkadaslar beni histeroskopi icin arayacaklardi henuz aramadilar benmi arasam acaba ? Sizi nasil cagirdilar histeroskopiye
Yani ben aramam lazim buna doktor karar vermiyormu size doktor tamam gel histeroskopi yapacagiz dedi ve sonra size mi birakti? Doktor o gun kimi ameliyat yapacagini bilmiyormu?
selam kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? yok mu bebiş haberleri? ben bugün adet oldum
Bende de yokselam kızlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz? yok mu bebiş haberleri? ben bugün adet oldum
Canım bende daha önce yazdım ama kimse cevap vermesi sana sorayım bende ilk kez gidicem mustafa beye. Daha önce gittiğim iki Prof da her şey yolunda dedi ama rahim filmi yok daha ne dicek merak ediyorum hemen rahim filmi mi ister acabaSLM HANIMLAR uzun zamandır gırmıordum sımdı yarın mustafa hocaya ılk kontrole gıdecegım ınss hayırlı bısıler soler ameliyattan korkuorum hıstereskopıye benzetmıstı rahım fılmınden ama yınede rahımı görmem gerekıor demıstı baaklaım yarın ne dıyck heyecan doruktaaa artık bende hamıs olmak ıstıorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?