Canım bende daha önce yazdım ama kimse cevap vermesi sana sorayım bende ilk kez gidicem mustafa beye. Daha önce gittiğim iki Prof da her şey yolunda dedi ama rahim filmi yok daha ne dicek merak ediyorum hemen rahim filmi mi ister acaba
Ben iki yıllık evliyim canım 15 aydır korunmuyoruz esim de muayene oldu doktor her şey çok iyi dedi. Ben de iki doktora Gittim profosör ikisi de yumurtaliklar çok iyi dedi bi ay 4 tane yumurtam oldu 22mm diğerleri 17 mm. Ama esim sitres yaptı ilişki olmadı hormon tahlil sonuçlarım da iyiCNM RAHIM FILMI ISTER MI BILMIORUM CUNKI BENIM VARDI AMA RAHIM FILMI ONEMLI TABIKIDE TUPLERIN ACIK MI KAPALI MI ONU GORMEK ISTER KAC AYLIK EVLISIN NE KADARDIR ISTIORSUN BUNLARDA ONEMLI TABI
Mustafa beyin farkli bir gozu var diyorlar. Ben de bir cok dr gezdim. Rahimdeki sekil bozuklugunu yalnizca o soyledi. Once kurtajdan kaynakli olabilecegini dusundu ama daha once cekilmis hsg ye bakti ve ordada gordu bozuklugu. O yuzden sizde de buna benzer bir sey varsa histereskopi onerebilir. Bana rahim bu sekilde iken sana tup bebek yapmam dedi.Ben iki yıllık evliyim canım 15 aydır korunmuyoruz esim de muayene oldu doktor her şey çok iyi dedi. Ben de iki doktora Gittim profosör ikisi de yumurtaliklar çok iyi dedi bi ay 4 tane yumurtam oldu 22mm diğerleri 17 mm. Ama esim sitres yaptı ilişki olmadı hormon tahlil sonuçlarım da iyi
Ben agustos ayinda muayene ve histereskopi oldum. Muayene 150 tl histereskopi 2 800. Ama daha uyguna histereskopi olanlar var. Pazarlik yapmalisin.Merhaba kizlar ben mustafa hocaya muayene olanlara histeroskopi yaptiranlara ucreti soracaktım. Muayene ucreti histeroskopi ucreti ne kadar acaba ?
Hımm anladım canim hıstereskopı için sanırım önce hsg gerek bwn daha çektirmedim ne derse ona göre hareket ederimMustafa beyin farkli bir gozu var diyorlar. Ben de bir cok dr gezdim. Rahimdeki sekil bozuklugunu yalnizca o soyledi. Once kurtajdan kaynakli olabilecegini dusundu ama daha once cekilmis hsg ye bakti ve ordada gordu bozuklugu. O yuzden sizde de buna benzer bir sey varsa histereskopi onerebilir. Bana rahim bu sekilde iken sana tup bebek yapmam dedi.
SLM HANIMLAR uzun zamandır gırmıordum sımdı yarın mustafa hocaya ılk kontrole gıdecegım ınss hayırlı bısıler soler ameliyattan korkuorum hıstereskopıye benzetmıstı rahım fılmınden ama yınede rahımı görmem gerekıor demıstı baaklaım yarın ne dıyck heyecan doruktaaa artık bende hamıs olmak ıstıorum ya
Anladım canim sen hangi aşamadasin şu an devam ediyo musun mustafa beyeBenim ultrasonda gordu bozuklugu. Senin de oyle gorurse histereskopi ister.zaten histereskopi sirasinda tuplerden ilac gidiyor mu gitmiyor mu anliyormus. İstersen tekrar hsg cektir dedi. Tikaniklik varsa lapariskopiyi de yapariz beraber dedi ama ben tekrar cekilmedim. Histereskopi sirasinda anliyormus diye. Tabi hsg de sart bence.
geçmiş olsun canımm. neden histeroskopiye gerek gördü?slm kızlar ben mustafa hocaya gıttım bugun bana da hıstereskopı dedı ve muane 170 hıstereskopı3000 olmuş adetten sonra hemen gun alacağım bakalım hayırlısı artık
Cok tesekkurler canim cvbin icinBen agustos ayinda muayene ve histereskopi oldum. Muayene 150 tl histereskopi 2 800. Ama daha uyguna histereskopi olanlar var. Pazarlik yapmalisin.
Canım histereskopi ne olunca istiyo yani ameliyat gibi bi şey migeçmiş olsun canımm. neden histeroskopiye gerek gördü?
evet canımm. vajinadan rahme giriyorlar, kesme biçme yok. zaten çok kısa sürüyor, 1 saate çıkıyorsun. histeroskopinin biçok nedeni olabilir. ben rahim şekil bozukluğundan dolayı oldum. sana ne dedi?Canım histereskopi ne olunca istiyo yani ameliyat gibi bi şey mi
Neye göre histeroskopi istiyo canım ameliyat gibi bi şey mislm kızlar ben mustafa hocaya gıttım bugun bana da hıstereskopı dedı ve muane 170 hıstereskopı3000 olmuş adetten sonra hemen gun alacağım bakalım hayırlısı artık
Hımm anladım canim ben ilk kez gidicem mustafa beye daha önce gittiklerim her şey yolunda dedi klomen kullandım 4 tane yumurta oldu ama esim sitres yaptı olmadı. 3 aydır doktora gitmiyom yine olmadı şimdi mustafa beye karar verdik hsg daha yok bende ne derse ona göre hareket edicemevet canımm. vajinadan rahme giriyorlar, kesme biçme yok. zaten çok kısa sürüyor, 1 saate çıkıyorsun. histeroskopinin biçok nedeni olabilir. ben rahim şekil bozukluğundan dolayı oldum. sana ne dedi?
Aysennn ben yeni basladim mustafa beye. İlk kez agustosta gittim ce histereskopi oldum. 1 ay sonra kontrolum var. Daha once kendiliginden bir gebelik oldugu icin bir kac ay kendi haline birakiriz dedi ama kontrolde ne der bilmiyorum. Ben de tam 3 yil sonra kendiliginden hamile kalmistim. Mucize olmustu. Cok tedavi gormedim ben 3 kez klomen tedavisi gormustum. Dr a gitmek gelmiyordu hic icimden. Calismaya baslayinca hamile kaldim cok yogun bir donemdi. Sanirim kafamin rahatlamasi ile ilgili. Ama kaybettim bebegimi. 8 hafta kalabildi benimle. Hamilelik takvimi bile duruyor hala. Telden girdigim icin silemiyorum yani silmeyi beceremedimAnladım canim sen hangi aşamadasin şu an devam ediyo musun mustafa beye
Ay canım ya insallah tez zaman da tekrar hamile kalırsın. Rahim filmin var mıydı gittiğinde canım nasıl hıstereskopıye karar verdiAysennn ben yeni basladim mustafa beye. İlk kez agustosta gittim ce histereskopi oldum. 1 ay sonra kontrolum var. Daha once kendiliginden bir gebelik oldugu icin bir kac ay kendi haline birakiriz dedi ama kontrolde ne der bilmiyorum. Ben de tam 3 yil sonra kendiliginden hamile kalmistim. Mucize olmustu. Cok tedavi gormedim ben 3 kez klomen tedavisi gormustum. Dr a gitmek gelmiyordu hic icimden. Calismaya baslayinca hamile kaldim cok yogun bir donemdi. Sanirim kafamin rahatlamasi ile ilgili. Ama kaybettim bebegimi. 8 hafta kalabildi benimle. Hamilelik takvimi bile duruyor hala. Telden girdigim icin silemiyorum yani silmeyi beceremedim
Off ne kadar artmis yaa... 15 20 gunde bu kadar fiyat mi artar ya.. İnsanlarin zor durumlarindan kendilerine pay cikariyorlar.slm kızlar ben mustafa hocaya gıttım bugun bana da hıstereskopı dedı ve muane 170 hıstereskopı3000 olmuş adetten sonra hemen gun alacağım bakalım hayırlısı artık
Günaydın Hanımlar,
Haziran ayında hitreskopi oldum. Bu ay tedaviye başlayacaktım. adetimi bekliyordum. Dün adet oldum randevu istedim maalesek tedavi süreci bayrama denk geldiği için gelecek ayki adetime ertelendi. Herşeyde bir hayır vardır. Ama ben Mustafa Hocama çok güveniyorum.
Fiyatlar konusunda bende size katılıyorum. Çok fazla artış oluyor ve çok zorluyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?