Ya benim anlamadığım zaten tüp bebek tedavisi olmak için gidiyoruz neden muayene ücreti alınır ki. Kızlar ben itiraz ettim ve vermediğim zamanlar oldu sizde itiraz edin vermeyin.Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun . Fiyat konusunu bende merak ediyorum eskiden de bu kadar artış varmiydi ilk gittiğimde mayista muayene 125 tl haziranda kontrol de 150 şimdi 170 olmuş .
Ya benim anlamadığım zaten tüp bebek tedavisi olmak için gidiyoruz neden muayene ücreti alınır ki. Kızlar ben itiraz ettim ve vermediğim zamanlar oldu sizde itiraz edin vermeyin.
Bende her gidişimde istediler.Ben zaten ameliyat sonrası sadece kontrolde verdim muayene parası .
Birşey sormak istiyorum dört beş gün önce Mustafa bey için randevu almak istedim bir buçuk ay sonrasına gün verdiler almadım bayramdan hemen sonra Yaşadığım Şehre dönüş yapıcam Allah izin verirse şu an ist dayım telefonda belirttim ama yardımcı olamadılar direk kliniğe baş vursam yardımcı olurlar mı acaba
ya kızlar hıstereskopı olup hamıle kalan yokmu hadı bıze umıt olun bende bayramdan sonra olacağım ya kalan olmadı mı hıc :S
Ya kızlar yarın gidecektim mustafa beye ikinci kez iptal oldu ya nasıl zor muayene olmak yaaa
Evet ya keşke bi düzene girse şimdi diyorun gidicem telaşlı telaşlı ilgilenecek heralde benimle neyse ki cumaya kesin dediler izindeyim okul açılacak deyince tamam kesin cuma dedilerBen bi arkadaşa tavsiye etmiştim mustafa beyin izinden döndüğü zamana randevu vermişler o da kendi tatilini yarıda bırakıp geldi sonra iptal etmek için aramışlar kızı o da ben tatilimi yarıda bıraktım da geldim demiş tamam gelin ama çok beklersiniz demişler 5 6 saat beklemiş akşam 7 bucujta anca muayene olabilmiş. Bub ara facebookta da bi çok kişi iptal oldu diyor . maalesef yogunluk olunca verimlilikte azalıyor .
Hımm bende öyle olur diye düşünüyorum herkes çok ovunce beklenti yükseldi bende de. Canım bi şey sorucam bu rahim şekil bozukluğu olayı varya onu ultrasinda mi anliyo yoksa rahim filminde mi. Bana hiç bi sorun yok dendi hep hsg çektirmedim daha merak ettimKIZLAR YOGUN OLABILR AMA KESINLIKLE ACIL ACIL BAKMOO VERIMLILIK AZALMIO YANI IYICE INCELIO KONUSUOR SORULARI CEVAPLIOR BEN MEMNUN KALDIM ANLAYCGNZ DETAYLI OLARAK GOSTERDI ANLATTI SAOLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?