Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

bence hastanenın ısı hastası çoğaldıkça fıyatlarla oynuyorlar nede olsa guvenıor ınsan mustafa hocyaa gıden ole de gıder bolede gıder dıe dusunuorlar bence ama gercektende guvendım mustafa hocama bakalım benm adette ınss bayrmaa gelmez bayramdan hemen sonra amelıyt dedı dr cok heycnlıyım ama ben ...

Günaydın canım hakkında hayırlısı olsun . Fiyat konusunu bende merak ediyorum eskiden de bu kadar artış varmiydi ilk gittiğimde mayista muayene 125 tl haziranda kontrol de 150 şimdi 170 olmuş .
Ya benim anlamadığım zaten tüp bebek tedavisi olmak için gidiyoruz neden muayene ücreti alınır ki. Kızlar ben itiraz ettim ve vermediğim zamanlar oldu sizde itiraz edin vermeyin.

Ya benim anlamadığım zaten tüp bebek tedavisi olmak için gidiyoruz neden muayene ücreti alınır ki. Kızlar ben itiraz ettim ve vermediğim zamanlar oldu sizde itiraz edin vermeyin.

Ben zaten ameliyat sonrası sadece kontrolde verdim muayene parası .

ayyy ben ılk gıdısımde verdım vallaaa kızlarr vermesemıydım sımdı amelıyat olcm bayramdan hemen sonra amleıyattan sonra vermrm bende artık

Birşey sormak istiyorum dört beş gün önce Mustafa bey için randevu almak istedim bir buçuk ay sonrasına gün verdiler almadım bayramdan hemen sonra Yaşadığım Şehre dönüş yapıcam Allah izin verirse şu an ist dayım telefonda belirttim ama yardımcı olamadılar direk kliniğe baş vursam yardımcı olurlar mı acaba

Maalesef mustafa hoca aşırı kalabalık randevusu olan hastaların bile randevusu iptal oluyor. Asistaniyla mi gorustunuz belki yardımcı olabilirdi ama böyle olan çok hastası var araya alamayabilirler

ya kızlar hıstereskopı olup hamıle kalan yokmu hadı bıze umıt olun bende bayramdan sonra olacağım ya kalan olmadı mı hıc :S

Ben hitreskopi oldum ama benim eşim azosperm. Yani benim hamile kalmam imkansız. Fakat hitreskopiden sonra kendiliğinden çok hamile olan var. Mustafa Hocanın Face sayfasına gir. Orda hergün paylaşım yapıyor.

ya kızlar hıstereskopı olup hamıle kalan yokmu hadı bıze umıt olun bende bayramdan sonra olacağım ya kalan olmadı mı hıc :S

Canım mustafa hocanın facebook hesabı var orada ameliyat sonrası gebe olan hastaları var. Ben 27 mayısta oldum ama adetlerim düzensiz ekime kadar bekleme surem vardı ama Devlet hastanesinde tedaviye baslayacagim.. Ama facebook da gebe kalanlar var bana çok umut olmuştu orayı takip edebilirsin

Ya kızlar yarın gidecektim mustafa beye ikinci kez iptal oldu ya nasıl zor muayene olmak yaaa

Ben bi arkadaşa tavsiye etmiştim mustafa beyin izinden döndüğü zamana randevu vermişler o da kendi tatilini yarıda bırakıp geldi sonra iptal etmek için aramışlar kızı o da ben tatilimi yarıda bıraktım da geldim demiş tamam gelin ama çok beklersiniz demişler 5 6 saat beklemiş akşam 7 bucujta anca muayene olabilmiş. Bub ara facebookta da bi çok kişi iptal oldu diyor . maalesef yogunluk olunca verimlilikte azalıyor .

Evet ya keşke bi düzene girse şimdi diyorun gidicem telaşlı telaşlı ilgilenecek heralde benimle neyse ki cumaya kesin dediler izindeyim okul açılacak deyince tamam kesin cuma dediler

KIZLAR YOGUN OLABILR AMA KESINLIKLE ACIL ACIL BAKMOO VERIMLILIK AZALMIO YANI IYICE INCELIO KONUSUOR SORULARI CEVAPLIOR BEN MEMNUN KALDIM ANLAYCGNZ DETAYLI OLARAK GOSTERDI ANLATTI SAOLSUN

kızlar yaa size bişey sorucam, Mustafa Hoca'ya giden tüm bayanlara genelde histeroskopi yapıyor ve rahim şekil bozukluğu diyor, yani %80- %90 böyle. diğer doktorlar bu konuda hiç bişey demiyor. Mustafa hocaya çok güvenip inanıyorum, tüp yaptırırsamda kesinlikle ona gidicem ama işte bazen aklımda soru işaretleri oluyor.

KIZLAR YOGUN OLABILR AMA KESINLIKLE ACIL ACIL BAKMOO VERIMLILIK AZALMIO YANI IYICE INCELIO KONUSUOR SORULARI CEVAPLIOR BEN MEMNUN KALDIM ANLAYCGNZ DETAYLI OLARAK GOSTERDI ANLATTI SAOLSUN
Hımm bende öyle olur diye düşünüyorum herkes çok ovunce beklenti yükseldi bende de. Canım bi şey sorucam bu rahim şekil bozukluğu olayı varya onu ultrasinda mi anliyo yoksa rahim filminde mi. Bana hiç bi sorun yok dendi hep hsg çektirmedim daha merak ettim

ya cnm bu soruyu kendıme sordum ama cok sonuç alınıor dwmkkı bu hıstereskopı gereklı bısı bence ama ınan bende ole dıorıum her onune gelen hıstereskopı dıo ama bakalım hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…